- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Evet canım takımda deneme sürecinde ki üye olarak başladın bile![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım takımda deneme sürecinde ki üye olarak başladın bile![]()
Özetliyim;Monicim haftaya cuma aksami 12 ye kadar kilomu yazicam degil mi?Birde gunluk menumu yazicam.Baska yapmam gereken ne var?Ha bir de gunde en az 5 msj yazicam.Arkadaslarimizla sohbet edip birbirimizi motive edicez.Baska ??
Zoru başarmışsın canım tebrik ediyorum seni. İnşallah istediğin kiloya çok kısa sürede ulaşırsın.Evet cnm mide ameliyati oldum.Mide vki ye gore kucultuluyor.Benim vki 54 du ve midemin %85 i laparoskopik alindi.Bu op un bazi kurallari var.Bunlara uymazsan mide 5 yil sonra eski haline geliyor.Mideyi disari almislar esnetmisler bir futbol sahasinin yarisi kadar olmus.Yani mide cok nankor bir organ
Güzel ve dengeli bir menü, su ve sporda harika
Kahvaltı neden yok kuzum![]()
sara_28
Bireysel derecelerde 1. Olmuşsun kuzum kutluyorum
Listeye girişin birincilikle oldu, harikasın.
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
1.............. %1,066........ 7. TAKIMCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 579. ETAP
(20 - 27 TEMMUZ)
TAKIM DERECELERİ
2.............. %0,806........ 2.TAKIM
3................ %0,774...… 13. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%2,20...... @sara_28 ( 10. Takım )
2.......... %2,03 ..... @neslihan165 ( 7. Takım )
3.......... %1,98 …... @turkuaz07 ( 14. Takım )
Etap sonuncusu
....%-1,20.... @eceboce ( 3.takim)![]()
sara_28 Canım bireyselde 1. olduğun için, bu haftaki başarı hikayeni kurallar gereği yazman gerekiyor.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/page-66
Tanistigimiza cok membun oldum Aysecim.Ayni yastayiBu arada ismim Ayşe, 47 yaşındayım.
Takım genelde 40 yaş ve üstü üyelerden oluşuyor. Bildiğin Altın Kızlarız
Tabii çıtırlarda var takımda![]()
Tanistigimiza cok membun oldum Aysecim.Ayni yastayi
Çok az koydum valla mayayi abla. Nohut püresi de koydum. . Biber ı falan da robottan geçirirp koyduk. Hamur yapıldı bakalım . İnşallah kuru toz haline sagsalim kavusuruz![]()
Yarışmamız 580. Etap birincisi 10. Takımdansara_28
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Kutlarım saracım. Devamı gelsin inşallah.Kızlar gece uykum kaçtı bakayım topikte kimse varmı dedim bide baktım bireyselde birinci olmuşumo kadar mutlu oldumki bu beni dahada hırslandırdı bu haftada birinci olmak arzusundayım
Ne diyorum kızlar biliyormusunuz hep birlikte asılalım diyetlerimize daha doğrusu sağlıklı beslenmeye dikkat ederek bu hafta takımımızı da birinci yapalım en azından ilk üçe girelim
VARMISINIZ![]()
Yarışmamız 580. Etap birincisi 10. Takımdansara_28
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.