• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tamam divinity divinity le de yaristayiz hadi bakem kim kazanacak. ..hep birlikte kilolardan kurtulup bir oyun havası koyup oynayalim :halay::halay::halay::KK73::KK73:
Aslında instegramda 21 gün şekersiz Program var ona başlamayı düşünüyorum yarın. Bakalım güzel olur birbirimizi teşvik edersek

Seninlw kilomuz yakin bizde birlikte yarışalım mi canim
Olur tabi senide rakip goruyom kendime artık :KK76:
Sabahınız hayrolsun :KK68:

divinity divinity mortim bana biraz gaz ver bacım regl şişliği bana moralsızlik oldu birde evde misafir olunca sürekli cıslar evde :KK43:.
Bugunde bebek görmesi var arkadaşta :işsiz:
Bu haftanın galibi sensin bacım ..
Sağ gösterip sol vuracan dimiii
Geçen hafta da artidayim dedin ama beni yendin
Bu hafta ben seni yenecem ,kaynanayi atlattım bundan sonrası kabak çorbası:KK70:

Şaka bir yana benimde reglime 2 gün var
Bakalım nolacak şişecemmi:skandal: inecemmi :rapci:
Tamam divinity divinity le de yaristayiz hadi bakem kim kazanacak. ..hep birlikte kilolardan kurtulup bir oyun havası koyup oynayalim :halay::halay::halay::KK73::KK73:
İyi olan kazansın :rapci::super:
Amanınnn divi mortim mavişle aldattınmı beni :KK70::KK70::KK70:
Senin üstüne gül koklamam ilk göz ağrım ortim
Mavilimle de rakipiz
Benimle rakip olan senlede olur :KK56:gaza bas :rolleyes::rolleyes:

Dünkü menüm,

Saat 15,30
1 tabak beyran
Çeyrek ekmek
1 yeşil biber
Soğan

Saat 22,00
1 bardak limonata

1,5 litre su

Çarşıda 8 saat gezdim hiç durmadan oturmadan o da topuklu ayakkabıyla bence bu da spor yanii
Yok o sadece ayaklarını ağrıtır. Bidaha düz tabanla gez

Olur tabi senide rakip goruyom kendime artık :KK76:

Sağ gösterip sol vuracan dimiii
Geçen hafta da artidayim dedin ama beni yendin
Bu hafta ben seni yenecem ,kaynanayi atlattım bundan sonrası kabak çorbası:KK70:

Şaka bir yana benimde reglime 2 gün var
Bakalım nolacak şişecemmi:skandal: inecemmi :rapci:

İyi olan kazansın :rapci::super:

Senin üstüne gül koklamam ilk göz ağrım ortim
Mavilimle de rakipiz
Benimle rakip olan senlede olur :KK56:gaza bas :rolleyes::rolleyes:
Şştt, naber:KK8::KK8::KK8:

kızın için tebrik ederim canım başarılarının devamını dilerim diğer kızında inşallah iyi bir puan alır
senide tebrik ederim güzel kilo vermişsin giden ödem dahi olsa vücuttaki fazlalıkları atmışsın ya daha ne olsun
teşekkür ederim canım:KK36:evet tartının inmesi motive ediyor zaten sabitlemeye çalışıcam detokstan sonra
kuzuları tebrik ederim özlem hanımcım . Rabbım bahtlarını açık eylesin haklarında hayırlısı ne ise o olsun inşAllah.
Kilon içinde ayrıca tebrik ederim...
iyi dileklerin için teşekkürler canım,hepimizin yavrularının bahtı açık şansı bol olsun inşallah:KK68:
Maşallah tebrik ederim kızını
Büyük kızın da inşallah hayırlısıyla istediği yere yerleşir
teşekkür ederim canım,büyük kızım istediği puanı alamadı maalesef,muhtemelen seneye tekrar deneyecek,
Tebrikler canım bugünlerde bizim evde de oğlan teigcu öbürü ünv.sinavina tekrar girdi sonuç bekliyoruz
Bizimkide çok şükür nitelikli bir Anadolu lisesi ni kazandı
Bakalım. Yarınki ne olacak
Kılon içinde kutlarım
tesekkürler canım,sizde de aynı telaşlar yaşanmış,liseye geçen oğlunu tebrik ederim,ne oldu üni sonucu istediği puanı alabildi mi oğlun
Tebrik ederim.Ben de fen lisesi çıkışlıyım İstediğiniz zaman yardımcı olabilirim.Üniversite için de geçerli
teşekkür ederim tatlım,benim küçük de mimar olmak istiyor,büyük tıp yada diş hekimliği ama bu yıl puanı tutmuyor,bazı mühendisliklere filan yetiyor o da istemiyor,yabancı dil puanı yüksek,mütercim tercümanlık da düşünüyor ama ben diş hekimi olsun diyorum düşünecek bakalım hayırlısı olsun inşallah

Back
X