• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam hanımlar herkes iyi mi,bu akşamı atlatırsam taşınma işlerine girişeceğim, onun dışında da ek çok iş var yapılacak,dün boyner den 46 beden siyah bir elbise aldım geceye giymek için,hedefim 42 bedene rahatça sığmak umarım bu kez başarırırm
görüşmek üzere:KK200::KK200:

Dünkü menüm,

Saat 15,30
1 tabak beyran
Çeyrek ekmek
1 yeşil biber
Soğan

Saat 22,00
1 bardak limonata

1,5 litre su

Çarşıda 8 saat gezdim hiç durmadan oturmadan o da topuklu ayakkabıyla bence bu da spor yanii
Antep’te misin canım sen. Onlar bayılıyor Beyran’a

Ise gidecegim icin menumu yazayim simdiden:

Sabah
1 kk peynir
Domates salata
1 kucuk omletin yarisi
3 bardak siyah cay

Oglen
Yesil cay

Ara
1 filtre kahve
2 seftali

Aksam (iş yerine goturuyorum bunu)
120 gr( cig 120 gr kiymadan) kofte
240 gr kabak
1 kase sarimsakli yogurt

Son ara
Filtre kahve
Su
Bademcikler

Su: 2 bucuga tamamlarim
Spora gidemicem aksamciyim cunku

Sevgiler saygilarr mucuklarrr

moni moni

teşekkür ederim canım:KK36:evet tartının inmesi motive ediyor zaten sabitlemeye çalışıcam detokstan sonra

iyi dileklerin için teşekkürler canım,hepimizin yavrularının bahtı açık şansı bol olsun inşallah:KK68:

teşekkür ederim canım,büyük kızım istediği puanı alamadı maalesef,muhtemelen seneye tekrar deneyecek,

tesekkürler canım,sizde de aynı telaşlar yaşanmış,liseye geçen oğlunu tebrik ederim,ne oldu üni sonucu istediği puanı alabildi mi oğlun

teşekkür ederim tatlım,benim küçük de mimar olmak istiyor,büyük tıp yada diş hekimliği ama bu yıl puanı tutmuyor,bazı mühendisliklere filan yetiyor o da istemiyor,yabancı dil puanı yüksek,mütercim tercümanlık da düşünüyor ama ben diş hekimi olsun diyorum düşünecek bakalım hayırlısı olsun inşallah

Canım o denizcilik fakültesi ni okuyordu geldi tekrar denedi istediği puan gelmedi oda tekrar eski okuluna dönecek inşallah

Kahvaltı
2 parça beyaz peynir
Salatalık domates
1 parça börek
1 dilim ekmek

Öğlen
1 tabak güveç
Biraz bulgur pilavı
1 bardak ayran

Akşam yemek yemem artık

Back
X