• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende menümü yazayım

Sabah yok

Öğle
Bir domates bir salatalık
Bir haşlanmış yumurta
Üç tane yeşil kıl biber

Ara
Bir fincan şekersiz hindistan cevizi yağlı türk kahvesi
10 tane fındık
7 tane çiğ badem

Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Bir tabak hindi sote
Salata

Su 3.5 litre spor yarım saat yürüyüş ve düğünde oynama :KK39:

Menumu yazayim bende

Sabah
1 haslama yumurta
1 tatli kasigi bal
1 zeytin
1 kk az yagli peynir

Oglen
1 seftali
3 kasik yogurt

Aksam
Kucuk bir tabak semizotu

1 saat yuruyus
1-1,5 litre su

Ekmek pek yemem.Benim de cikolataya karsi zaafim var.
Baya sıkı bir perşembe menüsü olmuş aylincim;)
Hergün bu kadar az yeme ama ;)

Bende menümü yazayım

Sabah yok

Öğle
Bir haşlanmış yumurta
Üç tane yeşil kıl biber

Ara
10 tane fındık
7 tane çiğ badem

Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Bir tabak hindi sote
Salata

Afiyet olsun saracım .

Güzel menü herzamanki gibi ;)

Yarın yine bireysel derece varmi?;)

Bende menümü yazayım

Sabah yok

Öğle
Bir haşlanmış yumurta
Üç tane yeşil kıl biber

Ara
10 tane fındık
7 tane çiğ badem

Akşam
Bir kase tarhana çorbası
Bir tabak hindi sote
Salata

Oh ohhh dök kurtlari zayiflayalim hep birlikte oynayacağız :KK76::halay:

Ben bu hafta başı diyetisyen kontrolünde 6 haftada toplamda 9 kilo vermişim ve bunun büyük kısmı yağdan gitmiş arkadaşlarım kendi ailem ve tanıdıklar bile bayağı incelmişsin derken bu akşam düğünde görümcem hala diyete devam ediyormusun hiç farketmemişsin dedi neyseki artık bunları kafaya takmıyorum dahada hırslanıp harika bir vücuda sahip olarak onları hasetlerinden çatlatacam:21::21::21:

İyi olmuş iş yerin evine yakın. Hem orası küçük hastane daha rahat olur. Oğlunda bitirmiş sayılır hayırlı olsun. Senin tlf gitti bende. Telefonum bozuk sürekli format atılıyor:KK43: bi watsap mesaj atsan :KK66:
saraycam slm evime yakın evet yürüyerek gidip geliyorum ama burdada icap çok sıkıyor 15 20gün hiçbiyere kıpırdayamıyorum ama kendim kabul ettim buraya gelmeyi yapacak bişey yok.ben sana kaçkere watsaptan yazdım cevap gelmedi yarın ararım kaydedersin hatta dedim belkide görüşmek istemiyor o yüzden cevap vermiyor didim:KK22:

Canım yeme konusunda maşallah iradelisin ki bu kadar rahatsızlık stres yorgunluk olmasına rağmen kilo fazla almadım
Canım biz senin menunden çok sporunu takip edelim
Kısa yürüyüş lerle 15 dk lesli ile başlasan canım hergun de yazssan
Hem enerji n yükselir hem kilo verme ne katkusi olur veya adım sayarla her geçen gün adım sayini artırarak baslayabiliriz canim
inşllah fatmacım bir harekete geçsem gelecek devamıda bazen okadar yorgun hissedeiyorumki kendimi elimi ayağımı kaldıracak halim kalmıyor bütün gün ayakta oluyorum aslında ama yeterli olmuyor tabi bide 12 13 sene sonra hergün işe gitmek zor geliyor eskiden nöbetten nöbete gidiyodum kolay oluyordu. inş bu tempoya alışacam .:KK200:

Kekin cevizli ve kakaoluysa affedelim.
Başka türlüyse kalkıp ip atla. Ev kekiymiş :63:, sanki onun kalorisi yok.
ne güldüm ama :)))) teşekkürler valla . ben hazır gıda pek yememde belirtme gereği duydum bacım tabiki cısss biliyommm normal kekti yediğim. cevizi kakousu yoktu:rolleyes::KK71: beni güldürdün rabbimde seni güldürsün.

Ben bu hafta başı diyetisyen kontrolünde 6 haftada toplamda 9 kilo vermişim ve bunun büyük kısmı yağdan gitmiş arkadaşlarım kendi ailem ve tanıdıklar bile bayağı incelmişsin derken bu akşam düğünde görümcem hala diyete devam ediyormusun hiç farketmemişsin dedi neyseki artık bunları kafaya takmıyorum dahada hırslanıp harika bir vücuda sahip olarak onları hasetlerinden çatlatacam:21::21::21:
Catlat patlat yakisir. .o diyenler birgün sana formülünü soracak sakin verme kizz En Büyük KK

Güzel menü canım
KV yanında iyi atlatmiasin kutlarım
İnşallah yarın guzel bir ekşi görürüz hep beraber
İnşallah canım. Sağolsun akşam yemeğini o yapıp çağırıyor ama az yitirince başlıyo beğenmedin mi diye. Bi de emziriyosun çocuk da sütünden etkilenip zayıflayacak diyo ah ah

Back
X