- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Evet zeynepcim çok güzelmişMeram bağları süper bit yer

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet zeynepcim çok güzelmişMeram bağları süper bit yer
Aylincim sağ olasın bayabir gezdik çoçuklarla , konevi türbesi, mevlana müze ve camii, konya çarşısı ,merkezdeki birçok camii, meram bağları ,alaatin tepesi ve yok üzerindeki birçok yerler . Araba olmayınca uzak yerlere gitmeye vakit olmadı ama böyle daha çok gezme imkanımız oldu .Cevap yazmakta gecikmis olabilirim.Ama yeni bakabildim.Akyokus da cay icebilirsiniz.Konya ayaklarinin altinda.Meram var gezebileceginiz,giderseniz Tavusbaba turbesi var orada.Iyi gezmeler cnm
Gezegen bacının tacizleri çok güzelVallahii o kadar çok söyledin ki
Senden utandığıma baslicam
Canimm![]()
Hem araba olmayışı ( hızlı terenke gittik) hemde vakit kalmadı bacı yoksa orası ve kelebekler vadisi aklımızdaydı , bir dahaki sefere inşAllah.80 gunde devri âlem. Biz bu sene orayi gezdik. Çok beğendim
Saracım ikili rakamlar gelmişBende inanıyorum arkadaşıma başaracak burda hep beraber başaracaz
Arkadaşlar haddim olmayarak ama merakımdan sizlere bugun foruma giren arkadaşlara bir sorum olacak dileyen cevap verebilirmi?
Takım arkadaşlarım .....
Hangi diyeti yaparsanız yapın farketmez istediğiniz kiloya ulaştınız yada bir miktar kilo verdiniz kendinizi iyi hissediyorsunuz kendinizi neyle ödüllendirmek isterdiniz?neyi özlediniz bu diyet surecinizde? Samimi birşeyler yazarsanız çok sevinirim.....
Kahvaltı olması iyi lakin 2 muzu be de çözemedim , bu hafta aynen ddme listeni bencede , vardır bir bildiği diyetisteninin bakalım ? Baktın kilo verimin azsldı yeneyi verirsin muzlarıEvet canım bir aydır sabah kahvaltım yoktu çok acıkırsam yumurta süt falan yiyip içiyordum diyetisyenim böyle istiyordu ama yarından itibaren listem değişti kahvaltı var artık![]()
Saracım ikili rakamlar gelmiş
Tebrik ederim canım![]()
Saracım ben montiğnac yaparken biber dolmasını bol sogan kıyma ve baharatla kendime ayrı pişiriyordumpizza ve biber dolması![]()
Kahvaltı olması iyi lakin 2 muzu be de çözemedim , bu hafta aynen ddme listeni bencede , vardır bir bildiği diyetisteninin bakalım ? Baktın kilo verimin azsldı yeneyi verirsin muzları
Saracım ben montiğnac yaparken biber dolmasını bol sogan kıyma ve baharatla kendime ayrı pişiriyordum
Tam diyet yemeği![]()
Evet saram hiç pirinç yok.pirinç katmadanmı yapıyodun canım din sordum diyetisyenime biber dolmasını çok özledim dedim kesinlikle yasak dedi el mecbur uyacaz
biliyomusun geçen kaynanamlara gitmiştim biber dolması yapmışlardı nasılda güzel kokuyordu ama elimi dahi sürmedim onlar karşımda yerken ben çorbamı içtim köftemi salatamı yedim oturdum kendimi gösterdiğim iradeden dolayı tebrik ettim başka zaman olsa bi taneden bişey olmaz derdim ama bu sefer kararım kat'i![]()
Gezegen bacının tacizleri çok güzel:
![]()
Arkadaşlar haddim olmayarak ama merakımdan sizlere bugun foruma giren arkadaşlara bir sorum olacak dileyen cevap verebilirmi?
Takım arkadaşlarım .....
Hangi diyeti yaparsanız yapın farketmez istediğiniz kiloya ulaştınız yada bir miktar kilo verdiniz kendinizi iyi hissediyorsunuz kendinizi neyle ödüllendirmek isterdiniz?neyi özlediniz bu diyet surecinizde? Samimi birşeyler yazarsanız çok sevinirim.....
Ben ekmeksiz iskender yiyecem demiştim.Arkadaşlar haddim olmayarak ama merakımdan sizlere bugun foruma giren arkadaşlara bir sorum olacak dileyen cevap verebilirmi?
Takım arkadaşlarım .....
Zaten bizi tanıyan ayrı kalmak istemiyor.
Ortim bende seni özledim , okuyorum ama yazamadım . Dün konyadaydık çoçuklarla .
Gezegen bacıyı ve didişmeyi özledim birde diyet yapıp liste yazmayı ve sizleri özledim D
Bu sıralar yogunum yarın eşimin işi olursa eskişehire gitme planı var . O yüzden diyet düşünemiyorum bir süre . Ama laf aramızda içim içimi yiyor kilo durdugu yerde durmuyor . Evde oldugum müddetçe dikkat etmeye çalılıyorum![]()
Sağol canım, azdı zaten hemen geçti. Kızınada geçmiş olsungezegenfeza bacım eline geçmiş olsun , ben o tür durumlarda hemen saksıda olan aleoverayı sürüyorum direk agrıyı alıyor ve izde bırakmıyor .
Hatta akşam benim kız çay demlerken eline kaynar su sıçratmış bayabi hemen onu uyguladık
Inşallah, bugünde ablamlar gidiyor konyaya, bakalim onlar nereleri gezecekHem araba olmayışı ( hızlı terenke gittik) hemde vakit kalmadı bacı yoksa orası ve kelebekler vadisi aklımızdaydı , bir dahaki sefere inşAllah.