• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cevap yazmakta gecikmis olabilirim.Ama yeni bakabildim.Akyokus da cay icebilirsiniz.Konya ayaklarinin altinda.Meram var gezebileceginiz,giderseniz Tavusbaba turbesi var orada.Iyi gezmeler cnm
Aylincim sağ olasın bayabir gezdik çoçuklarla , konevi türbesi, mevlana müze ve camii, konya çarşısı ,merkezdeki birçok camii, meram bağları ,alaatin tepesi ve yok üzerindeki birçok yerler . Araba olmayınca uzak yerlere gitmeye vakit olmadı ama böyle daha çok gezme imkanımız oldu .
Yemek içinde merkezdeki bolu esnaf lokantası ve meramdaki cemo yuda arkadaşım ecemavi ecemavi tavsiyesi üzerine bulduk çok memnun kaldık ;)

Arkadaşlar haddim olmayarak ama merakımdan sizlere bugun foruma giren arkadaşlara bir sorum olacak dileyen cevap verebilirmi?
Takım arkadaşlarım .....
Hangi diyeti yaparsanız yapın farketmez istediğiniz kiloya ulaştınız yada bir miktar kilo verdiniz kendinizi iyi hissediyorsunuz kendinizi neyle ödüllendirmek isterdiniz?neyi özlediniz bu diyet surecinizde? Samimi birşeyler yazarsanız çok sevinirim.....

pizza ve biber dolması :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Evet canım bir aydır sabah kahvaltım yoktu çok acıkırsam yumurta süt falan yiyip içiyordum diyetisyenim böyle istiyordu ama yarından itibaren listem değişti kahvaltı var artık :KK39:
Kahvaltı olması iyi lakin 2 muzu be de çözemedim , bu hafta aynen ddme listeni bencede , vardır bir bildiği diyetisteninin bakalım ? Baktın kilo verimin azsldı yeneyi verirsin muzları

Kahvaltı olması iyi lakin 2 muzu be de çözemedim , bu hafta aynen ddme listeni bencede , vardır bir bildiği diyetisteninin bakalım ? Baktın kilo verimin azsldı yeneyi verirsin muzları

Bende öyle düşünüyorum canım
muzun bir öğleden sonra nescafe gold ile birlikte diğeri gece 21 -22 arası bir bardak süt bir çay kaşığı zerdeçal tarçın ve bir dilim limon kabuğu ile birlikte blendırdan geçirilip içilecek bu hafta harfiyen uyacam bakalım işe yararsa sizde denersiniz ama ben diyetisyenimin listesine harfiyen uydum altı haftada 10 kilo verdim o yüzden güveniyorum da acabalarım olsada vardır bir bildiği diye düşünüyorum çünkü beni yanıltmadı şu ana kadar Hoppa

Saracım ben montiğnac yaparken biber dolmasını bol sogan kıyma ve baharatla kendime ayrı pişiriyordum :KK66:
Tam diyet yemeği:KK66:

pirinç katmadanmı yapıyodun canım din sordum diyetisyenime biber dolmasını çok özledim dedim kesinlikle yasak dedi el mecbur uyacaz

biliyomusun geçen kaynanamlara gitmiştim biber dolması yapmışlardı nasılda güzel kokuyordu ama elimi dahi sürmedim onlar karşımda yerken ben çorbamı içtim köftemi salatamı yedim oturdum kendimi gösterdiğim iradeden dolayı tebrik ettim başka zaman olsa bi taneden bişey olmaz derdim ama bu sefer kararım kat'i Hoppa

pirinç katmadanmı yapıyodun canım din sordum diyetisyenime biber dolmasını çok özledim dedim kesinlikle yasak dedi el mecbur uyacaz

biliyomusun geçen kaynanamlara gitmiştim biber dolması yapmışlardı nasılda güzel kokuyordu ama elimi dahi sürmedim onlar karşımda yerken ben çorbamı içtim köftemi salatamı yedim oturdum kendimi gösterdiğim iradeden dolayı tebrik ettim başka zaman olsa bi taneden bişey olmaz derdim ama bu sefer kararım kat'i Hoppa
Evet saram hiç pirinç yok.
Bol soğan , kıyma, maydonoz vs baharatlar .
Köfte yiyeceğin vakit bunu dene köfte yerine sayarsın ;)

Arkadaşlar haddim olmayarak ama merakımdan sizlere bugun foruma giren arkadaşlara bir sorum olacak dileyen cevap verebilirmi?
Takım arkadaşlarım .....
Hangi diyeti yaparsanız yapın farketmez istediğiniz kiloya ulaştınız yada bir miktar kilo verdiniz kendinizi iyi hissediyorsunuz kendinizi neyle ödüllendirmek isterdiniz?neyi özlediniz bu diyet surecinizde? Samimi birşeyler yazarsanız çok sevinirim.....

Aklıma ilk gelen burger king big menü geldi:kk77:
:KK70::KK70::KK70:

Takım arkadaşlarım .....
Ben ekmeksiz iskender yiyecem demiştim.
Türkiye 'ye gidince neler neler yedim:oops:
Istemeyerek. Bol yürüyüşüm vardi yinede çok almadım. Şimdi onlardan kurtulmaya çalışıyorum

:KK68:

Ortim bende seni özledim , okuyorum ama yazamadım . Dün konyadaydık çoçuklarla .

Gezegen bacıyı ve didişmeyi özledim birde diyet yapıp liste yazmayı ve sizleri özledim D:KK70:

Bu sıralar yogunum yarın eşimin işi olursa eskişehire gitme planı var . O yüzden diyet düşünemiyorum bir süre . Ama laf aramızda içim içimi yiyor kilo durdugu yerde durmuyor . Evde oldugum müddetçe dikkat etmeye çalılıyorum :KK43:
Zaten bizi tanıyan ayrı kalmak istemiyor.
Çocuklar küçükken arkadaşları oynamaya gelirdi, akşam evlerine girmezlerdi anacım, ben burda kalacam diye. Artık çocukları da memnun etmiycem dediydim, ne kadar bıktıysam

gezegenfeza gezegenfeza bacım eline geçmiş olsun , ben o tür durumlarda hemen saksıda olan aleoverayı sürüyorum direk agrıyı alıyor ve izde bırakmıyor .
Hatta akşam benim kız çay demlerken eline kaynar su sıçratmış bayabi hemen onu uyguladık
Sağol canım, azdı zaten hemen geçti. Kızınada geçmiş olsun:KK200:

Bu kadar kilo fazla yeterrrrrr
Tükendi içimmmmm
Hayat zorrr
Üffff, kenara çekilll
Az kilooo
Fazlaaa değilll
:KK75:
Sporu @fmad e
Cezası banaaa
Hayat Zorrrr
:KK75: