• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu kadar kilo fazla yeterrrrrr
Tükendi içimmmmm
Hayat zorrr
Üffff, kenara çekilll
Az kilooo
Fazlaaa değilll
:KK75:
Sporu @fmad e
Cezası banaaa
Hayat Zorrrr
Kime böyle dalıp gitmelerin Ndymk Ndymk
Son kiloları bu bedeninin
Yemediğin yemekler ve ben şahidimmmm
Sizi vuracak emeklerimmmmm:-)
Tatlının yüzüne bakmam, unuturummmm
Karatay diyetine soyunurum
Yazarım yağlarımı tariheeee
Soyunur yeni bedene ruhummmm
:KK75::KK75::KK75:

Kilo verme sureci kankilettami tam bir aşık, ozan, saz ve söz insani yapmış maaşallah :KK70:

İnssaaallah dostummm
Hepimizin son kilolari olsun bu kilolar :dua::dua::dua:

Bu kadar kilo fazla yeterrrrrr
Tükendi içimmmmm
Hayat zorrr
Üffff, kenara çekilll
Az kilooo
Fazlaaa değilll
Sporu @fmad e
Cezası banaaa
Hayat Zorrrr
Kime böyle dalıp gitmelerin Ndymk Ndymk
Son kiloları bu bedeninin
Yemediğin yemekler ve ben şahidimmmm
Sizi vuracak emeklerimmmmm:-)
Tatlının yüzüne bakmam, unuturummmm
Karatay diyetine soyunurum
Yazarım yağlarımı tariheeee
Soyunur yeni bedene ruhummmm
:KK75::KK75::KK75:
Takımlarımı karıştırdınız :KK48::KK48::KK48:

Vereceğin çok kilo yok iyi sevindim adina bacim.
Sağol canım, ben istediğim zaman veriyorumda bayrama mezun olduğum kiloya düşerim dedimya, kendimi kasmam lazım. O zamanda stres kilo verimini yavaşlatıyor. Şimdilik kendi halimde yavaş yavaş vermeye çalışıyorum

Arkadaşlar haddim olmayarak ama merakımdan sizlere bugun foruma giren arkadaşlara bir sorum olacak dileyen cevap verebilirmi?
Takım arkadaşlarım .....
Hangi diyeti yaparsanız yapın farketmez istediğiniz kiloya ulaştınız yada bir miktar kilo verdiniz kendinizi iyi hissediyorsunuz kendinizi neyle ödüllendirmek isterdiniz?neyi özlediniz bu diyet surecinizde? Samimi birşeyler yazarsanız çok sevinirim.....

Canım bizim buranın domatesli yağlı köfte si var ona çok düşkün um birde acı kuru biber dolmasi

Aylincim sağ olasın bayabir gezdik çoçuklarla , konevi türbesi, mevlana müze ve camii, konya çarşısı ,merkezdeki birçok camii, meram bağları ,alaatin tepesi ve yok üzerindeki birçok yerler . Araba olmayınca uzak yerlere gitmeye vakit olmadı ama böyle daha çok gezme imkanımız oldu .
Yemek içinde merkezdeki bolu esnaf lokantası ve meramdaki cemo yuda arkadaşım @ecemavi tavsiyesi üzerine bulduk çok memnun kaldık :KK66:

Ya eceyide cabirsana bacim

Antepia27 Antepia27 bak benim telefonda saçmaladı :KK70::KK70::KK70:. Dün sana çok güldüm, başıma geldi:KK70::KK70::KK70:

Gülme komşuna gelir basina:KK45:

Back
X