• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

1. Düzenli menü verilmiyor kaptanım , menü verilmeyen günlerde götürülüyor zannımca :KK70::KK70: ( güldüğüme bakmayın):sopa:
2. Gezegen bacı bol kepçeden veriyo puantları ondan birazda :KK70::KK70:

Şaka bir yana hanımlar fırsat buldukça bende yorum yapıcam .
Kızmaca darılmaca yok tamammı :KK66: menüsüne benim yorumumu istemeyen bana bildirenilir :KK66:
Amacımız kilo vermek ve bir takımız bitimiz hepimiz hepimiz birimiz için :KK66::KK68:
Ben yıldızlı 9 aldım
Sende verecenmi yıldız :KK60::p

kızçelerim:anne:
bayramı tatili geride bıraktık. o süreçte bir çok şeyden muaftık, artık özellikle listedekiler için muaflık bitti.:KK56:

*her gün : takıma en az 5 mesaj yazılacak.
*her gün :düzenli spor yapılacak. yürüyüş vb.
*her gün: düzenli menü yazılacak.
*her hafta : verilen hedeflere ulaşılacak.

moni moni

Zre_ Zre_
@MorVampirella
@Ya habibi
@Sarayca
@Antepia27
@Ssy8491
@vorones
divinity divinity
@evinizinmimari
aeben aeben
@sara_28
gamze21 gamze21
@dtdentist
@mavili38
@Aylin42Konya
@zeynepleyya
@yasom7272

Aminn:dua:

Menu

Sabah:
1 dilimnkepek ekmek
3 catal omletten
1 kk peynir
2nkaşik peynir eritmesi
2 bardak cay
Su

Ara
1 filtre kahve

Aksam
1 kase sulu kofte
Domates ve salata
Su

Ara
3 bardak siyah cay
5 badem, 2 ceviz, 1 kuru kayisi.

Toplam su: 2 lt

Spor: zumbaya gidemedim ekstra sporda yapamadim oglen kisa hazirlik patlican biber kozledik, simdide bi misafir gitti diger misafirlerim geldinhemmen yazim dedim.

moni moni gezegenfeza gezegenfeza
Menün güzel zehracım afiyet olsun.
Bir hatırlatma ögünlerinden yogurdu eksik etme ;)

Hanımlar yogurt içindeki kalsıyum yağ emilimini engeller bilginiz olsun .
Fakat kansızlıgınız varsa öğünde değilde öğün aralarında yogurdunuzu yiyin

Bakıyomda topu atacak yer arıyordun fırsatı değerlendirdin :KK70:

Bacım menüye yorum herkes yapmalı tek kişilik bişi değil bu :KK66:
Aslolan o ama arkadaşlar sağ olsun kendi menülerini nazlanarak yazıyor ( yazanları tenzih ediyorum.) Bide arkadasininkine yorum yapacak hemi?

Hayırlı geceler
Menüm

Sabah : 1.5 dl tam buğday ekmeği
1 yumurtadan bol yeşillikli salata
Peynir -5 zeytin
Domates salatalık
2 Samandağ biberi

Ara : saat 2 de yarım lt yeşil çay
Saat 4 de 1 bardak Hindistan cevizi yağli türk kahvesi

Akşam saat 5.5 : 1 kepçe mantı
Yarım kase yoğurt
Şeftali armut erik

Su : 3.5 lt
Spor : 500 ip atlama + 6073 tempolu koşu gezegenfeza gezegenfeza aeben aeben

Güçlü bir kahvaltı yapmışsın
Manti zati cisss
Meyven çok fazla ve hepsini akşam yemişsin .
İyi kilo bermek isteyen biri günde 1 ğordiyon hafi bilemedin 2 porsiyon öeyve yiyebilir oda gün içinde yanında yogurt sütle .

Üzgünüm morti can daha çokk gr gr kilo verirsin böyle :işsiz:
Su ve sporun :süper:

Genel olarak 6-7 puan .

Ben sıfırcı hocayım kusuruma bakmayın :D:D

Güçlü bir kahvaltı yapmışsın
Manti zati cisss
Meyven çok fazla ve hepsini akşam yemişsin .
İyi kilo bermek isteyen biri günde 1 ğordiyon hafi bilemedin 2 porsiyon öeyve yiyebilir oda gün içinde yanında yogurt sütle .

Üzgünüm morti can daha çokk gr gr kilo verirsin böyle :işsiz:
Su ve sporun :super:

Genel olarak 6-7 puan .

Ben sıfırcı hocayım kusuruma bakmayın :KK70::KK70:
Telefonunun uykusu gelmiş, ne dediği anlaşılmıyor :KK70::KK70:

Sabah kalkacanki kafa göz mosmor, ben vuracam:KK67: sonra yorulup bırakacak aeben aeben vuracak:KK67::KK67:, oda yorulup bırakacak moni moni vuracak:sinirli::sinirli:
Ve gamze nakavt :ruh:
hiçte öle değil gamze kuzum oaşalar gibi kilosu verdi bu hafta . Bugun izin günüydü yarın tekrar sıkmaya başlayacak niye yesin dayak ?
Sen kendine bak pastayı gömdün heeee:sinirli:

Selam arkadaslar, size bi aciklama yapmak zorunda hissediyorum kendimi, cunku kilo aldigimnicin vicdanim el vermiyor. Bi kac haftadir aktif degilim beni taniyan arkadaslar bilir, menu olsun bildirimler yapardim, neyse uzatmiyayim. Aktif olamamin nedeni, kv ve kp Turkiyeden misafir geldiler, ilk defa. Bu yuzden cok yogun geciyor gunlerim, misafirlerim oluyor tanidik es dost akraba uzaktan yatili gelen akrabalar oluyor bunun yanindanbide calisiyorum, saglik oldugu icin hafta sonu aksam sabah hafta ici dengesiz bir sekilde calisiyorum, 2 tane cocugum var, bu yuzden menu bildiremiyorum. Bildiremeyincede ipin ucu kacti, spor yapamiyorum, takatim kalmiyor veya zamanim olmuyor, bazen zorluyorum. Zaten hareketli geciyor gunlerim, mesela suan anca nefes alabildim diyebilirim ve yorgunum. Bunlarin hepsinin ustune birde regli oldum ve bununda verdigi siskinlikle kilom dahada artida oldugunu dusunuyorum. Uzun lafin kisasi, cok yogun zaman zaman stresli ve bazen sinirli gunler bile geciriyorum. Hepinizden, kaptanimdan ve kendimden ozur diliyorum hepinizi opuyorum buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden opuyorum mucukkkkkk :D

Back
X