judiee mayfonux blenderdan gecir canım 1cb su yada sütle inanılmaz odem atıyor
bugun yapmamışsan bile yarın kendin için bir şeyler yap
bir şeyler yap derken benim koşu bandı hala yapılmadı havada soğudu bugun yürürken rüzgar çarptı galiba yanaklarım kıpkırmızı olmuş
bu ara takımın boş vermişliği gözlerden kaçacak gibi değil ama
mesela @potterhead canım o kadar oylama yaptık ama hala aktifleşemedin
şimdi tek tek saymayacağım bir çok kişi günde iki msj yazıp çıkıyor(genelde bir tanesi de menü oluyor) birileri sizin için burada vakit harcıyorsa sizde bir zahmet bu işin ucundan tutunuz
isterseniz kızmak isterseniz tehdit olarak algılayın bu takım toparlanacaksa feda etmem gerekenleri ederim çünkü iki haftadır bunun için zaman verdim herkese
Sutle daha yumuşak bir tat oluyor denedimsütle tadı nasıl oluyor canım
Günaydın canım inşallah ama baksana 4lu 6li rakamlar geliyorgünaydın kııızzzlllaaarrrrrr
bugün tartı günü inşaallaahhh yine ilk 3'te oluruz, merakla bekliyorumm
Bataryası bozuyor olmayasın ben öyle çok batarya harcadimbende şu sıra hem iş hem aile yoğunluğundan pek aktif olamıyorum ama elime geçen ilk fırsatta girip yazmaya çalışıyorum. Bide şarj aletim yine bozuldu (bu sanırım 12. şarj aletim) o yüzden akşamları teli şarja takıyorum sabitliyorum eskiden tel şarjta ve benim elimde olurdu şimdi elime alınca şarj olmuyor haftasonu 13. sarj aletimi alıcam bakalım...
tuzu azalt el ayak sisligim varsa en az 3lt su tuket@erigim ben bu hafta gazdan resmen çatlıyorum, gazwomen oldum çıktım resmenprogestan kullanıyorum yaa daha çok ondan diye düşünüyorum. akşam tartımla sabah tartım arasında 1,5-2 kg fark oluyor neredeyse
mesela dün akşam yatmadan wc'ye gittim tartıldım 66,1 kg'dım sabah tartıldım 64,3 kg'dım. ben şimdiye kadar hiç bu kadar fazla tartı farkı görmemiştim
şimdi 64,3 kg'ın hepsi kilo değildir eminim, elim ayağım çok şiş, gazdan dolayı karnım 4-5 aylık hamiş gibi şiş. aslında çok moralim bozuluyor bu duruma ama yapacak bişey yok sanırım. biraz daha nasıl rahatlarım bi fikrin var mı?
birde yine akşam ekmek yedim bu hafta, iştahım çok açıktı. acilen akşam ekmeğini kesmem lazım.
canım akşam yemeği değil ekmeği keseyim diyorum, gerçi çok yemiyorum ama yine de ekmek bana yaramıyor. tuzu zaten minimumda tutuyorum ama daha da dikkat edeyim canımm. yok canımm gece bişey yemiyorum. acıksam bile süt, yoğurt, hurma falan yiyorum. yine de çok dikkat ediyorum düzenimi bozmamaya çalışıyorum ama gaz beni mahfetti.tuzu azalt el ayak sisligim varsa en az 3lt su tuket
Birde akşam yemeğini neden kesiyorsun ki bence sende gamzenin diğerine uy tabi kilo farkın var porsiyonlarini azaltabilir iz ama bu kassettigin ekmek gece 11de ekmek arası yemek mi çok acikirsan sütun içine iki adet inciri dilimle Azcik kaynat inanılmaz lezzetli ve de tok tutuyor
canım regli şişkinliğine maydanoz suyu bire bir geliyor. keşke 2-3 gün yapsaydın ödemi kesinlikle atardın. ben regli zamanı hep öyle yapardım.Günaydın. Hayırlı cumalar olsun inş.
Artı kiloyla başladım güne. Hepinizden özür dilerim.
Geçen hafta 82 ydim. Şimdi 83. Regl şişkinliği diye düşünmek istiyorum.
süpersin canımm tebrilerHerkese gunaydiiiiiiiin
Cooook mutluyum
Baslangic kilom 74,8
Bu sabah 73,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?