Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menü

Sabah: sandviç

Öğlen: tavuk çorba, 3 kaşık kabaklı patlıcanlı sebze yemeği,yoğurt, 2 kaşık acılı ezme, az salata, 2 kaşık ıspanak

Akşam: 2 kepçe nohut, yoğurt

bende şu sıra hem iş hem aile yoğunluğundan pek aktif olamıyorum ama elime geçen ilk fırsatta girip yazmaya çalışıyorum. Bide şarj aletim yine bozuldu (bu sanırım 12. şarj aletim ) o yüzden akşamları teli şarja takıyorum sabitliyorum eskiden tel şarjta ve benim elimde olurdu şimdi elime alınca şarj olmuyor haftasonu 13. sarj aletimi alıcam bakalım...

günaydın kııızzzlllaaarrrrrr
bugün tartı günü inşaallaahhh yine ilk 3'te oluruz, merakla bekliyorumm

Bataryası bozuyor olmayasın ben öyle çok batarya harcadim

10.Takım 437&438.Etap***

eriğim( 77.9/77.6 /0.3 /%0.19 )kilosu ikiye bölündü
cansutr ( 75,5/ //%)kilosu ikiye bölündü
keskee ( 61.3 / 60.8/0.5/%0.41 )kilosu ikiye bölündü
Judiee (50.1/ 49.8/ 0.3/%0.30)kilosu ikiye bölündü
Ahufizar(56.2/ / /% )kilosu ikiye bölündü
elfkkk(71/ / /% )kilosu ikiye bölündü
ruzgarinannesii( 80.2/ / /% ) kilosu ikiye bölündü
M Merve( 82/ / / /%) kilosu ikiye bölündü

sosyoloji12( 74.8 // /% )yeni üye baş. Kilosu:76.1 hedef kilosu:64 baş.tarh:06/10/2015(1,5kg tartı farkı başlangıç kilosuna eklendi)

10.takım ortalaması:%

@erigim ben bu hafta gazdan resmen çatlıyorum, gazwomen oldum çıktım resmen progestan kullanıyorum yaa daha çok ondan diye düşünüyorum. akşam tartımla sabah tartım arasında 1,5-2 kg fark oluyor neredeyse
mesela dün akşam yatmadan wc'ye gittim tartıldım 66,1 kg'dım sabah tartıldım 64,3 kg'dım. ben şimdiye kadar hiç bu kadar fazla tartı farkı görmemiştim

şimdi 64,3 kg'ın hepsi kilo değildir eminim, elim ayağım çok şiş, gazdan dolayı karnım 4-5 aylık hamiş gibi şiş. aslında çok moralim bozuluyor bu duruma ama yapacak bişey yok sanırım. biraz daha nasıl rahatlarım bi fikrin var mı?

birde yine akşam ekmek yedim bu hafta, iştahım çok açıktı. acilen akşam ekmeğini kesmem lazım.

Ahufizar msj atmış quizleri başlamış peşinden de sınavları varmış İstanbul git gel ihmal etmiş iki hafta izin istedi izin hakkı doğmuş o yüzden bugün bildirim yapmazsa bildirim siz izne ayiriyoruz döndüğünde +1hafta daha bekleyeceğiz unutmayalım seçimden dolayı diyerekten bunu not alıp favorileri ekliyorum: D

tuzu azalt el ayak sisligim varsa en az 3lt su tuket
Birde akşam yemeğini neden kesiyorsun ki bence sende gamzenin diğerine uy tabi kilo farkın var porsiyonlarini azaltabilir iz ama bu kassettigin ekmek gece 11de ekmek arası yemek mi çok acikirsan sütun içine iki adet inciri dilimle Azcik kaynat inanılmaz lezzetli ve de tok tutuyor

canım akşam yemeği değil ekmeği keseyim diyorum, gerçi çok yemiyorum ama yine de ekmek bana yaramıyor. tuzu zaten minimumda tutuyorum ama daha da dikkat edeyim canımm. yok canımm gece bişey yemiyorum. acıksam bile süt, yoğurt, hurma falan yiyorum. yine de çok dikkat ediyorum düzenimi bozmamaya çalışıyorum ama gaz beni mahfetti.

Günaydın. Hayırlı cumalar olsun inş.
Artı kiloyla başladım güne. Hepinizden özür dilerim.
Geçen hafta 82 ydim. Şimdi 83. Regl şişkinliği diye düşünmek istiyorum.

Günaydın. Hayırlı cumalar olsun inş.
Artı kiloyla başladım güne. Hepinizden özür dilerim.
Geçen hafta 82 ydim. Şimdi 83. Regl şişkinliği diye düşünmek istiyorum.
canım regli şişkinliğine maydanoz suyu bire bir geliyor. keşke 2-3 gün yapsaydın ödemi kesinlikle atardın. ben regli zamanı hep öyle yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…