Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya canim M Merve olemi diyosn ama haftada iki kez gdym o da bi saat yinede etki etmsmdr gerci gogus ozellikle kollarmda omuzlarimda agri hssedyrm yani hani cok yorlrsn da agri gelr ya ole ama bilmiyrmki iste tartyi ole gornce

Benden yana sıkıntın olmasın. Çok şükür öyle bi derdim olmuyor.

Doğru değil ilkinde aynı fikirdeyim dustu ikincide işten ayrıldım yattım riskliydi sürekli tabiki Rabbim bilir ama tedbir bizden takdir allahtan
@erigim canım kilomuzun ikiye bölünmesi ne oluyor :)))
kimyager açıklamış canim

@erigim hala biraz kirginlik var üzerimde sesde oynamalar bir nane limon kaynatacam simdi...aynen kovalasin annem hep böyle karb karb gidiyor kizzzzz yarin cuma ya tarti günü...haaa bakin iflas bayraginida buldum vasat bir durumdayizda toparliycaz eminim

Derse girmeden önce yazayım dedim de int çekmedi yoğunum bu ün ve yarın özellikle derslerim var çünkü okuldan sonra oraya felan gidiyorum

Sabah:
2dilim kızarmış ekmek
2kk beyaz peynir
1bardak mandalina suyu

Öğle: 1büyük kutu ayran

Akşam:
2parça haşlanmış tavuk/büyük
1kase bezelye yemeği/patatessiz
2dilimden az ekmek
1sarma
1-2yk yoğurt
6-7fıstık

Spor yok su belli değil ama 2den Fazla

Kaptan bu hafta kilom aşırı değişiyor ya daha iki gün önce 49.4tü bu sabah 50.3 yarına kadar ödem atan birşeyler önerirmisiniz yeşil çay hariç

Vucufum o kadar kirik ki, hasta olmam umarim. Usumeye basladim. Menumu yazayim.
Sabah
Yumurta
2 dilim peynir
20-25 adet zeytin
Ara
Yesil cay / havuc
Oglen yok
Aksam
Yagsiz tavada yarim kilo kadar balik
Buyuk bir tabak salata

Spor maalesef yok
Su 1 litre cok zorladim, ancak bu kadar oluyor

hayırdır kim vasat ben eksideyim bilmem anlatabildim mi

hayırdır kim vasat ben eksideyim bilmem anlatabildim mi
bende eksideyim sanirim ama bakin yarin basliycam su lahana kürüne... disziplin ve organize degiliz...yoksa hersey halledildebiliyor bir sekilde plan proje lazim...nasil almanyada türkiye giderken..önce hazirlik yapariz..arabanin her yerine bakilir..bavullar ve yiyecekler..yol haritasi incelenir...bir hesaplama dahi yapilir...ve her 3-4 saatde bir yolda ne kadar yol gidildi gelecek gümrük kapisina ne kadar kaldi...

demek istedigim su zayiflamaya baslamadan önce (yola cikmadan hazirligimiz tam takir olmali), yola ciktiktan sonra her ufak hedefde büyük hedef (ulasilacak sehir tr de ) ne kadar kaldi yoklanmali vesaire...her gün muhasebe yapmamiz gerek.

Ben Bugün zayiflamak icin ne yaptin ?
Ben Bugün okulu basarili bitirmek icin ne yaptin ?
Ben isimde yükselebilmek icin bugün ne yaptim ?

bu sorulara cvb veremiyorsak SIkinti büyük ben veremiyorum ben zaten bitmisim

bugun yapmamışsan bile yarın kendin için bir şeyler yap
bir şeyler yap derken benim koşu bandı hala yapılmadı havada soğudu bugun yürürken rüzgar çarptı galiba yanaklarım kıpkırmızı olmuş
bu ara takımın boş vermişliği gözlerden kaçacak gibi değil ama
mesela potterhead canım o kadar oylama yaptık ama hala aktifleşemedin
şimdi tek tek saymayacağım bir çok kişi günde iki msj yazıp çıkıyor(genelde bir tanesi de menü oluyor) birileri sizin için burada vakit harcıyorsa sizde bir zahmet bu işin ucundan tutunuz
isterseniz kızmak isterseniz tehdit olarak algılayın bu takım toparlanacaksa feda etmem gerekenleri ederim çünkü iki haftadır bunun için zaman verdim herkese

kaptan günün 8saati okulda haftada iki gün 3ersaatim özel derste okulla ders arası zaten dinlenmedeyim 11de de yatıyorum düzen olmazsa ölü gibi geziyorum geriye sen düşün kaç saati kaldı yazılılarım da yaklaştığı için iyice yüklendim sınava yönelik hiçbişe yapmamışım onu farkettim kötü oldu buraya gelecek pek fazla vaktim olmuyo ama arada okuyup bildirim yapmaya çalışıyorum

durum o kadar vahim ki sen aktifler arasındasın

anliyorum seni yavru bende okul is arasi mekik dokuyorum dersleri cok bosladim hayirlisi insallah hem kilo hem okul isi toparlanir...isimdede gerektigi süreye kadar kalirim insallah

kizlar erigim hakli.. nedese hakli potterhead ölülerden seni geri getirdik lütfen kiymetini bilde yüzümüzü kara cikarma herkez siz üyenizi biliyorsaniz sorun yok dedi utandirma bizi kuzu
yarin itibariyle daha SIK girmeye calisacagim...

kizlar biliyorum kis kapida biliyorum hepimizi kosusturmadayiz ama toparlanmamiz gerek...surda yilbasina ilk hedeflere ne kalmis

10.Takım 437&438.Etap***

eriğim( 77.9/ / /% )kilosu ikiye bölündü
cansutr ( 75,5/ //%)kilosu ikiye bölündü
keskee ( 61.3 / //% )kilosu ikiye bölündü
Judiee (50.1/ / /% )kilosu ikiye bölündü
Ahufizar(56.2/ / /% )kilosu ikiye bölündü
elfkkk(71/ / /% )kilosu ikiye bölündü
ruzgarinannesii( 80.2/ / /% ) kilosu ikiye bölündü
M Merve( 82/ / / /%) kilosu ikiye bölündü

sosyoloji12( 74.8 // /% )yeni üye baş. Kilosu:76.1 hedef kilosu:64 baş.tarh:06/10/2015(1,5kg tartı farkı başlangıç kilosuna eklendi)

10.takım ortalaması:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…