Benden yana sıkıntın olmasın. Çok şükür öyle bi derdim olmuyor.Menü müde yazayım.
Kahvaltı
1 bardak süt
Öğle
1 tost
Akşam
dışarda yiyeceğim. köfte ızgara söylerim sadece köfte ve salata yerim değişiklik olursa yazarım.
Ya bu arada aklıma geldi Bizim bi sürü hamişlerimiz var. Ya menüde bişey canınız çeker o an ulaşamazsanız. Ay Allah korusun. Dert oldu içime şimdi.
Doğru değil ilkinde aynı fikirdeyim dustu ikincide işten ayrıldım yattım riskliydi sürekli tabiki Rabbim bilir ama tedbir bizden takdir allahtanYeni kaptan yardımcımız hayırlı olsun:)))) Benim hamilelik de güzel geçiyor çok şükür. İşyerinde şantiye vs arazi görevleri oluyor onlardan kaytarmaya çalışıyorum. Oda arkadaşım da yeni doğum yaptı ama ilk bebeğini düşük yapmış. Göreve gittiği günün ertesi günü kanaması olmuş ilk 3 ay çok dikkat et diyor.Ben de dikkat etmeye çalışıyorum ama biraz araştırma yaptım bebek düşük tehlikesi varsa yatsan da hareketli olsan da düşük olur diyor.Niye böyle şeyler aklıma geliyor bilmiyorum insanda bir tedirginlik oluyor sanırım.Ya hata yaparsam ya yanlış bir şey olursa ya yetemezsem korkusu var galiba.Bunlar vesvese sanırım.Bol bol dua etmek lazım.Namazları düzenli kılmak,Allahı anmak bunlar çok iyi gelir de hep başlayıp bırakıyorum malesef
Dünkü Menüm
Sabah:1 dlm ekmek,1 yumurta,1 bardak süt,1 dlm peynir,az kaşar,1 yk pekmez,domates,biber
Ara:1 elma,2 ceviz
Öğlen:ısırgan çorbası,2 kaşık patates salatası,1 tavuk baget,3 kaşık barbunya,2 kaşık pırasa,ayran,1 dlm ekmek
Ara:1 elma,15 çiğ badem
Akşam:mercimek çorbası,3 köfte kadar yağsız kırmızı et,salata,1 dlm ekmek,az turşu
Ara:1 çay bardağı süt
kimyager açıklamış canim@erigim canım kilomuzun ikiye bölünmesi ne oluyor :)))
Derse girmeden önce yazayım dedim de int çekmedi yoğunum bu ün ve yarın özellikle derslerim var çünkü okuldan sonra oraya felan gidiyorumKızlar takıma taze kan aranıyor yeni üye avina cikiyoruz canlanalim artık bu durum bize hiç yakışmıyor
M Merve geçmiş olsun bol bol ıhlamur c vitamini
@ruzgarinannesii canım oğlun nasıl oldu iyi mi
@kimyager1508 az kaldı heyecan varmı iki gün sonra allah soyletiyo yada oğlum demekten alistim oğlunu gideceksin diyordum neredeyse
@keskee yine mi davet varay bi ben geziyorum bide bu kız
judiee nerelerdesin tatlım
cansutr iyileşti mi o karbonlar peşinden kovalasin ben kafani ucurcam senin
elfkkk abartmamissin aşireti teşekkür ederim
Yüzme nasıl gidiyor darısı bana
potterhead bizdik nasılsın
E Etabiti nasıl gidiyor diyet artık oyalanmak yok dimi
@gamzeli52baldamlasxixmelis nasıl gidiyor gebelik
Aaaa kimseyi unutamadım umarım
hayırdır kim vasat@erigim hala biraz kirginlik var üzerimde sesde oynamalarbir nane limon kaynatacam simdi...aynen kovalasin annem hep böyle karb karb gidiyor kizzzzz yarin cuma ya tarti günü...haaa bakin iflas bayraginida buldum vasat bir durumdayizda toparliycaz eminim
bende eksideyim sanirimhayırdır kim vasatben eksideyim bilmem anlatabildim mi
bugun yapmamışsan bile yarın kendin için bir şeyler yapbende eksideyim sanirimama bakin yarin basliycam su lahana kürüne... disziplin ve organize degiliz...yoksa hersey halledildebiliyor bir sekilde plan proje lazim...nasil almanyada türkiye giderken..önce hazirlik yapariz..arabanin her yerine bakilir..bavullar ve yiyecekler..yol haritasi incelenir...bir hesaplama dahi yapilir...ve her 3-4 saatde bir yolda ne kadar yol gidildi gelecek gümrük kapisina ne kadar kaldi...
demek istedigim su zayiflamaya baslamadan önce (yola cikmadan hazirligimiz tam takir olmali), yola ciktiktan sonra her ufak hedefde büyük hedef (ulasilacak sehir tr de ) ne kadar kaldi yoklanmali vesaire...her gün muhasebe yapmamiz gerek.
Ben Bugün zayiflamak icin ne yaptin ?
Ben Bugün okulu basarili bitirmek icin ne yaptin ?
Ben isimde yükselebilmek icin bugün ne yaptim ?
bu sorulara cvb veremiyorsak SIkinti büyükben veremiyorum ben zaten bitmisim
durum o kadar vahim ki sen aktifler arasındasınkaptan günün 8saati okulda haftada iki gün 3ersaatim özel derste okulla ders arası zaten dinlenmedeyim 11de de yatıyorum düzen olmazsa ölü gibi geziyorum geriye sen düşün kaç saati kaldıyazılılarım da yaklaştığı için iyice yüklendim sınava yönelik hiçbişe yapmamışım onu farkettim kötü oldu buraya gelecek pek fazla vaktim olmuyo ama arada okuyup bildirim yapmaya çalışıyorum
kaptan günün 8saati okulda haftada iki gün 3ersaatim özel derste okulla ders arası zaten dinlenmedeyim 11de de yatıyorum düzen olmazsa ölü gibi geziyorum geriye sen düşün kaç saati kaldıyazılılarım da yaklaştığı için iyice yüklendim sınava yönelik hiçbişe yapmamışım onu farkettim kötü oldu buraya gelecek pek fazla vaktim olmuyo ama arada okuyup bildirim yapmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?