Sutle daha yumuşak bir tat oluyor denedim
Bataryası bozuyor olmayasın ben öyle çok batarya harcadim
canım en azından yeme düzenini değiştirerek nelerin nasıl etki ettiğini görmüş oldun. bundan sonra karbonhidrat ve tatlı olayını çözmüş oldun. o şekilde düşün. bundan sonra daha iyi sonuçlar olur inşallah.Tesekkur ederiiiim. Pazartesiden beri ekmek,makarna,pilav hic yemedim. Tatli da yok tabii. Gectigimiz haftalarda keske bu kadar dikkat etseymidim. Simdiye kadar kilolarimin bir ksmindan kurtulmus olurdum
Napalim bundan sonra azimle devam
Maydonozdan çok tiksinirim. Öncesinde başka ödem atıcı şeyler içmek hiç aklıma gelmedi zaten. Bugünde içmek istemiyorum. 17 gibi yola çıkcam wc sorunu yaşamayım. hem grip hem o sancı . ay çok sorunluyum bugünlerde.canım regli şişkinliğine maydanoz suyu bire bir geliyor. keşke 2-3 gün yapsaydın ödemi kesinlikle atardın. ben regli zamanı hep öyle yapardım.
Ekmek 1 dlim de olsa yolları tıkıyo demekki. Tebrik ederim tatlım. Seni örnek alacam kendime. Hatta ekmekli menü yazarsam çok kız bana olur mu?Tesekkur ederiiiim. Pazartesiden beri ekmek,makarna,pilav hic yemedim. Tatli da yok tabii. Gectigimiz haftalarda keske bu kadar dikkat etseymidim. Simdiye kadar kilolarimin bir ksmindan kurtulmus olurdum
Napalim bundan sonra azimle devam
Ben hamile değilken bile ünv yıllarında öyle fark gormustum cnm.seni en iyi ben anlarim sanırım. Emin ol hepsi kg değildir. Benim karnim bazen öyle sisiyor ki...kizima 6 aylık hamile halime denk diyorum yanı.gebelikte gaz normal.@erigim ben bu hafta gazdan resmen çatlıyorum, gazwomen oldum çıktım resmenprogestan kullanıyorum yaa daha çok ondan diye düşünüyorum. akşam tartımla sabah tartım arasında 1,5-2 kg fark oluyor neredeyse
mesela dün akşam yatmadan wc'ye gittim tartıldım 66,1 kg'dım sabah tartıldım 64,3 kg'dım. ben şimdiye kadar hiç bu kadar fazla tartı farkı görmemiştim
şimdi 64,3 kg'ın hepsi kilo değildir eminim, elim ayağım çok şiş, gazdan dolayı karnım 4-5 aylık hamiş gibi şiş. aslında çok moralim bozuluyor bu duruma ama yapacak bişey yok sanırım. biraz daha nasıl rahatlarım bi fikrin var mı?
birde yine akşam ekmek yedim bu hafta, iştahım çok açıktı. acilen akşam ekmeğini kesmem lazım.
Yok yok kilo almamak için çabalıcam zaten. dediğin gibi tadımlık geçiştircem.M Merve canım tmm tadımlık ye telafi et normal yemekten birşey olmaz hamurisi ekmek pilav yüklenmeden sabit donersin hatta samsuna gittiğimde bende aynı düşünüyordum ama herkes 4dlm baklava yerken ben yarım dlm yedim ve -100g la döndüm dusun kendini yerim diye şartlardan eğer +2kg ile donersin bende seni cizbiz yaparım
Ben hamile değilken bile ünv yıllarında öyle fark gormustum cnm.seni en iyi ben anlarim sanırım. Emin ol hepsi kg değildir. Benim karnim bazen öyle sisiyor ki...kizima 6 aylık hamile halime denk diyorum yanı.gebelikte gaz normal.
Geçen hafta 63.4
Bugün 63
Kuzenimin eşi dogum yaptı zaten narin bi kızdı. bebişimiz 40 günlük hatunda doğum öncesi kilosunda. Hamileliği boyunca 1 lokma ekmek yemedi. Onun dışında herşeyden yedi. Canı tatlı istese pastasını da yedi aama 1 dilim değilde cok ince bir dilim. İradesine hayran kaldım. Hamile değilken ben o iradeyi gösteremedim diye kızıyorum kendime.yaaa ama senin kilon hep aynı gidiyor. benim 3 haftada 2 kilo arttısen neler yiyorsun neler yapıyorsun ki? bahsetsene biraz. acaba ben nerede yanlış yapıyorum? zaten kilo almaya müsait bi yapım var çok kilo almak istemiyorruummm
Cnm ben diyet zamanında da çok az yiyen biri değildim.erigim bilir, " bu kadar yemeyle nasıl kg veriyorsun demişti " Çok az yemeye karşıyım ben.vücut kıtlık sinyali gönderiyor ne yersen yağ olarak depoluyor az yedigin zaman.yaaa ama senin kilon hep aynı gidiyor. benim 3 haftada 2 kilo arttısen neler yiyorsun neler yapıyorsun ki? bahsetsene biraz. acaba ben nerede yanlış yapıyorum? zaten kilo almaya müsait bi yapım var çok kilo almak istemiyorruummm
Evet,ekmek ve hamur işinin bebeğe hiç bir yararı yok.bize de zararı kg yapmak.yemesek de olur ama yeniyor işte maalesefKuzenimin eşi dogum yaptı zaten narin bi kızdı. bebişimiz 40 günlük hatunda doğum öncesi kilosunda. Hamileliği boyunca 1 lokma ekmek yemedi. Onun dışında herşeyden yedi. Canı tatlı istese pastasını da yedi aama 1 dilim değilde cok ince bir dilim. İradesine hayran kaldım. Hamile değilken ben o iradeyi gösteremedim diye kızıyorum kendime.
Bebeğin için her tükettiğin gıda önemli ama ekmek ve hamur işinin bi katkısı yok. sanırım sır bu.
Ben de bu sabah 80.4 kilo geldimyaaa ama senin kilon hep aynı gidiyor. benim 3 haftada 2 kilo arttısen neler yiyorsun neler yapıyorsun ki? bahsetsene biraz. acaba ben nerede yanlış yapıyorum? zaten kilo almaya müsait bi yapım var çok kilo almak istemiyorruummm
Evet bazen ben de yazacak bir şey bulamıyorum aslında bazen hamilelikle ilgili şeyler veya genel konularda yazmak istiyorum ama konuyu dağıtmış gibi olmayayım diye vazgeçiyorum.@erigim mesajlari saymissin ama inan ki ben gunun cogu vakti buraya bakiyorum yazacak bise bulamiyorum bilgm giren varsa altta gorebilir ismimi yatana kadar telefonda acik bu topik bazen bakiyorum cok seessiz basla yerlere bakiyorum forumda menumu yaziyorum iki uc sohbete katilmaua calisiyprum ama devami gelmeyince ben sirf 35 mesaji dolsurmak icin bos mesaj yazama kiyanlis anlama sakin sitem etmiyorum sadece fikrimi soyliyrm
Al bendende okadar konuya ortadan atlamim diye okuyorum sadeceEvet bazen ben de yazacak bir şey bulamıyorum aslında bazen hamilelikle ilgili şeyler veya genel konularda yazmak istiyorum ama konuyu dağıtmış gibi olmayayım diye vazgeçiyorum.
Kuzenimin eşi dogum yaptı zaten narin bi kızdı. bebişimiz 40 günlük hatunda doğum öncesi kilosunda. Hamileliği boyunca 1 lokma ekmek yemedi. Onun dışında herşeyden yedi. Canı tatlı istese pastasını da yedi aama 1 dilim değilde cok ince bir dilim. İradesine hayran kaldım. Hamile değilken ben o iradeyi gösteremedim diye kızıyorum kendime.
Bebeğin için her tükettiğin gıda önemli ama ekmek ve hamur işinin bi katkısı yok. sanırım sır bu.
Cnm ben diyet zamanında da çok az yiyen biri değildim.erigim bilir, " bu kadar yemeyle nasıl kg veriyorsun demişti " Çok az yemeye karşıyım ben.vücut kıtlık sinyali gönderiyor ne yersen yağ olarak depoluyor az yedigin zaman.
Sadece akşam yatmadan önce ağır şeyler yemiyorum.gece 12 gibi aciktim ve 3 kaşık yoğurt yedim,geçen gece de bir çay bardağı nesguikli süt içtim. Ve akşamları çok yiyorum sanırım (18:00 gibi) midem şiş oluyor cnm bir şey istemiyor.gündüz aklıma ne gelirse...ekmek dilim hesabı yapmıyorum.sabah rahat 4dilim olmuştur. Kaşarlı yumurta,salatalık, domates,zeytin yedim.ben kızımda aldığım kg lari 16 haftadan sonra her hafta yazmıştım. 16 haftalıkken 2.5 kg almisim.önemli olan son aylar.son aylarda haftada 1 kg aldığım zamanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?