Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tesekkur ederiiiim. Pazartesiden beri ekmek,makarna,pilav hic yemedim. Tatli da yok tabii. Gectigimiz haftalarda keske bu kadar dikkat etseymidim. Simdiye kadar kilolarimin bir ksmindan kurtulmus olurdum
Napalim bundan sonra azimle devam

Tesekkur ederiiiim. Pazartesiden beri ekmek,makarna,pilav hic yemedim. Tatli da yok tabii. Gectigimiz haftalarda keske bu kadar dikkat etseymidim. Simdiye kadar kilolarimin bir ksmindan kurtulmus olurdum
canım en azından yeme düzenini değiştirerek nelerin nasıl etki ettiğini görmüş oldun. bundan sonra karbonhidrat ve tatlı olayını çözmüş oldun. o şekilde düşün. bundan sonra daha iyi sonuçlar olur inşallah.

canım regli şişkinliğine maydanoz suyu bire bir geliyor. keşke 2-3 gün yapsaydın ödemi kesinlikle atardın. ben regli zamanı hep öyle yapardım.
Maydonozdan çok tiksinirim. Öncesinde başka ödem atıcı şeyler içmek hiç aklıma gelmedi zaten. Bugünde içmek istemiyorum. 17 gibi yola çıkcam wc sorunu yaşamayım. hem grip hem o sancı . ay çok sorunluyum bugünlerde.

@eriğim kaptanım. ben akşam şehir dışına çıkacağım. pazartesiye kadar gelemem sanırım biraz yoğun telaşlı geçecek haftasonum.
Cumartesi 2 ayrı kuzenimin bebeği oldu onları görmeye gideceğim. sonra pazar güne hazırlalırım. Pazar da bohça götürmeye nişanlıma gideceğiz. Farklı bi şehre geçeceğiz. Akşamına da kendi şehrime döneceğim. 2.5 günüm yollarda 3 ayrı şehirde geçecek.
Dikkat etmeye çalışacağım diyemiyorum. Aylar sonra ananeme gideceğim için bir hayli özenmiştim sevdiğim şeyleri yaparak. Tadımlık dahi yesem kaloride baya aşarım sanırım. Kırmakta istemiyorum o yaşlı haliyle çabalamışken.
Pazartesi artık tüm cezalarla cabalıcam mecburen. Takımdan atılıyorum demi bu hafta artı cıktım bir hafta daha kilo vermezsem?

Ekmek 1 dlim de olsa yolları tıkıyo demekki. Tebrik ederim tatlım. Seni örnek alacam kendime. Hatta ekmekli menü yazarsam çok kız bana olur mu?

10.Takım 437&438.Etap***

eriğim( 77.9/77.6 /0.3 /%0.19 )kilosu ikiye bölündü
cansutr ( 75,5/ //%)kilosu ikiye bölündü
keskee ( 61.3 / 60.8/0.5/%0.41 )kilosu ikiye bölündü
Judiee (50.1/ 49.8/ 0.3/%0.30)kilosu ikiye bölündü
Ahufizar(56.2/ / /% )kilosu ikiye bölündü
elfkkk(71/ / /% )kilosu ikiye bölündü
ruzgarinannesii( 80.2/ / /% ) kilosu ikiye bölündü
M Merve( 82/83 /-1 /%-0.61) kilosu ikiye bölündü

sosyoloji12( 74.8 /73.5/ 1.3/%1. 74 ? )yeni üye baş. Kilosu:76.1 hedef kilosu:64 baş.tarh:06/10/2015(1,5kg tartı farkı başlangıç kilosuna eklendi)

10.takım ortalaması:%

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hamile değilken bile ünv yıllarında öyle fark gormustum cnm.seni en iyi ben anlarim sanırım. Emin ol hepsi kg değildir. Benim karnim bazen öyle sisiyor ki...kizima 6 aylık hamile halime denk diyorum yanı.gebelikte gaz normal.

Geçen hafta 63.4
Bugün 63

M Merve canım tmm tadımlık ye telafi et normal yemekten birşey olmaz hamurisi ekmek pilav yüklenmeden sabit donersin hatta samsuna gittiğimde bende aynı düşünüyordum ama herkes 4dlm baklava yerken ben yarım dlm yedim ve -100g la döndüm dusun kendini yerim diye şartlardan eğer +2kg ile donersin bende seni cizbiz yaparım

Selam kizlar
ruzgar bira daha iyi atesi dustu huysuzluga yok ama burnu akiyo bide oksuruyo hala yarinda coook yakin ark. Dugunu var napcam bilmiyorum

kilom 79.6

@erigim mesajlari saymissin ama inan ki ben gunun cogu vakti buraya bakiyorum yazacak bise bulamiyorum bilgm giren varsa altta gorebilir ismimi yatana kadar telefonda acik bu topik bazen bakiyorum cok seessiz basla yerlere bakiyorum forumda menumu yaziyorum iki uc sohbete katilmaua calisiyprum ama devami gelmeyince ben sirf 35 mesaji dolsurmak icin bos mesaj yazama ki yanlis anlama sakin sitem etmiyorum sadece fikrimi soyliyrm

Yok yok kilo almamak için çabalıcam zaten. dediğin gibi tadımlık geçiştircem.
Bide regl ödemide gider 82 olsam yani gecen haftaki kilom razıyım.
Ama moralim cok bozuluyo. 81.4 ü görmüştüm pazartesi ya da salı. Çok umutluydum.
Tiroid hapımı içmeyi bıraktım onun olumsuzluğunu yaşıyorda olabilirim. Yeniden başlayım en iyisi.

yaaa ama senin kilon hep aynı gidiyor. benim 3 haftada 2 kilo arttı sen neler yiyorsun neler yapıyorsun ki? bahsetsene biraz. acaba ben nerede yanlış yapıyorum? zaten kilo almaya müsait bi yapım var çok kilo almak istemiyorruummm

Kuzenimin eşi dogum yaptı zaten narin bi kızdı. bebişimiz 40 günlük hatunda doğum öncesi kilosunda. Hamileliği boyunca 1 lokma ekmek yemedi. Onun dışında herşeyden yedi. Canı tatlı istese pastasını da yedi aama 1 dilim değilde cok ince bir dilim. İradesine hayran kaldım. Hamile değilken ben o iradeyi gösteremedim diye kızıyorum kendime.
Bebeğin için her tükettiğin gıda önemli ama ekmek ve hamur işinin bi katkısı yok. sanırım sır bu.

Cnm ben diyet zamanında da çok az yiyen biri değildim.erigim bilir, " bu kadar yemeyle nasıl kg veriyorsun demişti " Çok az yemeye karşıyım ben.vücut kıtlık sinyali gönderiyor ne yersen yağ olarak depoluyor az yedigin zaman.
Sadece akşam yatmadan önce ağır şeyler yemiyorum.gece 12 gibi aciktim ve 3 kaşık yoğurt yedim,geçen gece de bir çay bardağı nesguikli süt içtim. Ve akşamları çok yiyorum sanırım (18:00 gibi) midem şiş oluyor cnm bir şey istemiyor.gündüz aklıma ne gelirse...ekmek dilim hesabı yapmıyorum.sabah rahat 4dilim olmuştur. Kaşarlı yumurta,salatalık, domates,zeytin yedim.ben kızımda aldığım kg lari 16 haftadan sonra her hafta yazmıştım. 16 haftalıkken 2.5 kg almisim.önemli olan son aylar.son aylarda haftada 1 kg aldığım zamanlar var

Evet,ekmek ve hamur işinin bebeğe hiç bir yararı yok.bize de zararı kg yapmak.yemesek de olur ama yeniyor işte maalesef

10.Takım 437&438.Etap***

eriğim( 77.9/77.6 /0.3 /%0.19 )kilosu ikiye bölündü
cansutr ( 75,5/ //%)kilosu ikiye bölündü
keskee ( 61.3 / 60.8/0.5/%0.41 )kilosu ikiye bölündü
Judiee (50.1/ 49.8/ 0.3/%0.30)kilosu ikiye bölündü
Ahufizar(56.2/ / /% )kilosu ikiye bölündü
elfkkk(71/ / /% )kilosu ikiye bölündü
ruzgarinannesii( 80.2/ 79.6/0.6 /%0.37 ) kilosu ikiye bölündü
M Merve( 82/83 /-1 /%-0.61) kilosu ikiye bölündü

sosyoloji12( 74.8 /73.5/ 1.3/%1. 74)yeni üye baş. Kilosu:76.1 hedef kilosu:64 baş.tarh:06/10/2015(1,5kg tartı farkı başlangıç kilosuna eklendi)

10.takım ortalaması:%

Ben de bu sabah 80.4 kilo geldim Kilo almak istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama normal insanlar gibi yesem de çok çabuk kilo alıyorum. Sadece salata vs yiyeceğim ki kilo verebileyim ama hamilelikte katı diyet yapamam. Kiloyu takmayacağım artık bebeğim sağlıklı olsun yeter

Dünkü Menüm
Sabah:1 yumurta,1 dlm ekmek,1 dlm peynir,domates,salatalık
Ara:1 elma,15 badem
Öğlen:1 kase çorba,1 tabak türlü,1 dlm ekmek,1 kase yoğurt
Ara:1 mandalina,2 kuru kayısı,2 ceviz
Akşam:1 tabak yahni,1 tabak keşkek,ayran
Ara:yarım avuç beyaz leblebi

Evet bazen ben de yazacak bir şey bulamıyorum aslında bazen hamilelikle ilgili şeyler veya genel konularda yazmak istiyorum ama konuyu dağıtmış gibi olmayayım diye vazgeçiyorum.

Evet bazen ben de yazacak bir şey bulamıyorum aslında bazen hamilelikle ilgili şeyler veya genel konularda yazmak istiyorum ama konuyu dağıtmış gibi olmayayım diye vazgeçiyorum.
Al bendende okadar konuya ortadan atlamim diye okuyorum sadece

kesinlikle doğru canımm. ben diyete başladığımdan beri ekmeği sabah kahvaltısı haricinde kesmiştim. 2 haftadır çok acıktığım akşamlarıda 1-2 dilim ekmek yemeye başladım. bence benim en büyük sorunum bu. bunu çözmek içinde ara öğunleri atlamamaya çalışmam lazım sanırım. eğer ara öğünleri sağlam tutarsam ana öğünlerde de ekmek vs aramam diye düşünüyorum.

sanırım birazda bünye meselesi, ama dikkat etmekte de yarar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…