Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kanguru_ boş msj değil burda yazistikca katılım artıyor motive artıyor şöyle ki herkes günde iki msj yazsa bu iş yürümez 35msj doldurmak derken haftada 35msj hiçbirşey canım günde 5msj eder

Evet bazen ben de yazacak bir şey bulamıyorum aslında bazen hamilelikle ilgili şeyler veya genel konularda yazmak istiyorum ama konuyu dağıtmış gibi olmayayım diye vazgeçiyorum.

Al bendende okadar konuya ortadan atlamim diye okuyorum sadece
kızlar girip baktınız kimse yok çıkmayın, ara da benim yaptığım gibi kimse yok mu falan yazın elbet bi cevap veren olur. hiç olmazsa ben kesin cevap veririrm

Ekmek 1 dlim de olsa yolları tıkıyo demekki. Tebrik ederim tatlım. Seni örnek alacam kendime. Hatta ekmekli menü yazarsam çok kız bana olur mu?
Ustelik ben ekmegi cok fazla da sevmem. Hani boyle sicak citir olursa falan canim ister, yoksa bosuna yiyorum aslinda.
Tamam kizicam sana
Benim icin ekmegi birakmak hic sorun degil de, ah o kek, birek, pogacalar yok muuuuu... İste onlar gozumun onunde dolanip duruyor. Haftasonu esime yapicam, irademe hakim olup yemiycem, kararliyim..

Kizlar ben bu hafta kendime yaptigim tum sebzelere, ispanak,pirasa,semizotu, pirinc falan koymadim hic. 1 tatli kasigi kadar zeytinyagiyla kavurdum siganini falan. Ev yapimi domates salcasiyla tatlandirinca, oldukca da lezzetli oluyor.
Kizimi uyuttum, kendime aksam icin pirasa pisirdim, yesil cayimi iciyorum

Yapma esne bnmesimde benen tavuk gogsu istedi yapmam ben diyetteym dedm yapmadm yoksa dayanamaz yerdm ben

Ya bizim evde surekli olur boyle seyler. Kizima da disaridan hazir birsey yedirmiyorum hic. En azindan evde tereyagiyla, sekerle kendim yapiyorum. 5 gundur yiyecek bisey bulamayinca depresyona girdi bizimkiler
Pazartesiden beri aksam cay yapmiyorum. Cunki biz de cay kesinlikle bos icilmez
Ahh ah, sigara yuzunden coook sevdigim kahveyi biraktim, diyet yuzunden de caydan vazgeciyorum

Ben hem pko liyim,kg vermem zor.(spor kurtaricimdi diyette) hem de çabuk kg alırım.ama kendimi iyi tanıdım sanırım.en önemli şey akşamları...

Sen iyi dayaniyorsun vallahi..ben hamileyken ne bicim yerdim yaa.
Hatta seker yuklemesi yaptirmadan bir gece once 5 dilim kremali tatli yemistim, tabi ertesi gun tahlil sonucu felaketti
yoookkkk arttııkkkk

Ben hem pko liyim,kg vermem zor.(spor kurtaricimdi diyette) hem de çabuk kg alırım.ama kendimi iyi tanıdım sanırım.en önemli şey akşamları...
bence de canımm. biliyorsun bende de pco ya yatkınlık var. onun için bende haftada 500-600 ver vere ancak 8 kg vermiştim ama spor destekliydi. kesinlikle katılıyorum sana.

Kizlar, bu arada bisey sorucam. Siz gunde 2,5 3 ltreye yakin su iciyorsunuz ya, cok afedersiniz ama ben 1 lt ictigim halde tuvaletten cikamiyorum. Siz nasil oluyorsunuz. Disariya cikmaya korkar ildum. Yanimda bebekle tuvalet bulup gitmek de cok zor oluyor. Yarim saatte bir tuvaletteyim..

Sen iyi dayaniyorsun vallahi..ben hamileyken ne bicim yerdim yaa.
Hatta seker yuklemesi yaptirmadan bir gece once 5 dilim kremali tatli yemistim, tabi ertesi gun tahlil sonucu felaketti
5 dilim kremalı tatlı mı amannn:) Ben de bi hamile kalayım oturup bir pastayı kana kana yerim diyordum da olmadı yaa şimdiden hamilelik sonrasını düşünüyorum nasıl kilo vereceğim diye sanırım hayatımın hiçbir döneminde özgürce yiyemeyeceğim:)

Kilom 69.8 cankizlar kusra bakmyn anca yetstm sndi yazilnlri okiycm ins herkesn yuzu gulmstr

canım birden çok fazla su içme. mesela. yarım saatte bir 1 bardak gibi içebilirsin. birden çok fazla içince bende kendimi 15 dk sonra wc'de buluyorum

10.Takım 437&438.Etap***

eriğim( 77.9/77.6 /0.3 /%0.19 )kilosu ikiye bölündü
cansutr ( 75,5/77,7 /2,2/-1,46%%)kilosu ikiye bölündü
keskee ( 61.3 / 60.8/0.5/%0.41 )kilosu ikiye bölündü
Judiee (50.1/ 49.8/ 0.3/%0.30)kilosu ikiye bölündü
Ahufizar(56.2/ / /% )kilosu ikiye bölündü
elfkkk(71/ / /% )kilosu ikiye bölündü
ruzgarinannesii( 80.2/ 79.6/0.6 /%0.37 ) kilosu ikiye bölündü
M Merve( 82/83 /-1 /%-0.61) kilosu ikiye bölündü

sosyoloji12( 74.8 /73.5/ 1.3/%1. 74)yeni üye baş. Kilosu:76.1 hedef kilosu:64 baş.tarh:06/10/2015(1,5kg tartı farkı başlangıç kilosuna eklendi)

10.takım ortalaması:%

cayin yaninda 1 2 tane kepekli biskuvi fln yiyebilirsin bence yada taE ceviz

işte sizlerde burada olun ki eski canlı günlerimize geri dönelim
elimden geldignxe katilmaya calisiyrm bende ama daha cok katilcamchaftada 100 msj yazcm

birden cogaltirsb oyle oluyo cnm yavas yabas cogalt mesela gunde 1 ltre iciyosan once 1 bucuk ic bi hafta fln oyle oyle cogalt

10.Takım 437&438.Etap***

eriğim( 77.9/77.6 /0.3 /%0.19 )kilosu ikiye bölündü
cansutr ( 75,5/77,7 /2,2/-1,46%%)kilosu ikiye bölündü
keskee ( 61.3 / 60.8/0.5/%0.41 )kilosu ikiye bölündü
Judiee (50.1/ 49.8/ 0.3/%0.30)kilosu ikiye bölündü
Ahufizar(56.2/ / /% )kilosu ikiye bölündü
elfkkk(71/ 69,8 / 1,2 /%0,85 )kilosu ikiye bölündü
ruzgarinannesii( 80.2/ 79.6/0.6 /%0.37 ) kilosu ikiye bölündü
M Merve( 82/83 /-1 /%-0.61) kilosu ikiye bölündü

sosyoloji12( 74.8 /73.5/ 1.3/%1. 74)yeni üye baş. Kilosu:76.1 hedef kilosu:64 baş.tarh:06/10/2015(1,5kg tartı farkı başlangıç kilosuna eklendi)

10.takım ortalaması:%

@erigim elifin yüzdesinide hesaplayıp ekledim. Ahu da izinli sanırım değil mi? o zaman takım tamamlandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…