- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Evet bazen ben de yazacak bir şey bulamıyorum aslında bazen hamilelikle ilgili şeyler veya genel konularda yazmak istiyorum ama konuyu dağıtmış gibi olmayayım diye vazgeçiyorum.
kızlar girip baktınız kimse yok çıkmayın, ara da benim yaptığım gibi kimse yok mu falan yazın elbet bi cevap veren olur. hiç olmazsa ben kesin cevap veririrmAl bendende okadar konuya ortadan atlamim diye okuyorum sadece
Sen zaten masallah hep burdasin :))kızlar girip baktınız kimse yok çıkmayın, ara da benim yaptığım gibi kimse yok mu falan yazın elbet bi cevap veren olur. hiç olmazsa ben kesin cevap veririrm
Ustelik ben ekmegi cok fazla da sevmem. Hani boyle sicak citir olursa falan canim ister, yoksa bosuna yiyorum aslinda.Ekmek 1 dlim de olsa yolları tıkıyo demekki. Tebrik ederim tatlım. Seni örnek alacam kendime. Hatta ekmekli menü yazarsam çok kız bana olur mu?
Yapma esne bnmesimde benen tavuk gogsu istedi yapmam ben diyetteym dedm yapmadm yoksa dayanamaz yerdm benUstelik ben ekmegi cok fazla da sevmem. Hani boyle sicak citir olursa falan canim ister, yoksa bosuna yiyorum aslinda.
Tamam kizicam sana
Benim icin ekmegi birakmak hic sorun degil de, ah o kek, birek, pogacalar yok muuuuu... İste onlar gozumun onunde dolanip duruyor. Haftasonu esime yapicam, irademe hakim olup yemiycem, kararliyim..
Sen zaten masallah hep burdasin :))
Sen iyi dayaniyorsun vallahi..ben hamileyken ne bicim yerdim yaa.
işte sizlerde burada olun ki eski canlı günlerimize geri dönelim
Ben hem pko liyim,kg vermem zor.(spor kurtaricimdi diyette) hem de çabuk kg alırım.ama kendimi iyi tanıdım sanırım.en önemli şey akşamları...kesinlikle doğru canımm. ben diyete başladığımdan beri ekmeği sabah kahvaltısı haricinde kesmiştim. 2 haftadır çok acıktığım akşamlarıda 1-2 dilim ekmek yemeye başladım. bence benim en büyük sorunum bu. bunu çözmek içinde ara öğunleri atlamamaya çalışmam lazım sanırım. eğer ara öğünleri sağlam tutarsam ana öğünlerde de ekmek vs aramam diye düşünüyorum.
sanırım birazda bünye meselesi, ama dikkat etmekte de yarar var.
yoookkkk arttııkkkkSen iyi dayaniyorsun vallahi..ben hamileyken ne bicim yerdim yaa.
Hatta seker yuklemesi yaptirmadan bir gece once 5 dilim kremali tatli yemistim, tabi ertesi gun tahlil sonucu felaketti
bence de canımm. biliyorsun bende de pco ya yatkınlık var. onun için bende haftada 500-600 ver vere ancak 8 kg vermiştim ama spor destekliydi. kesinlikle katılıyorum sana.Ben hem pko liyim,kg vermem zor.(spor kurtaricimdi diyette) hem de çabuk kg alırım.ama kendimi iyi tanıdım sanırım.en önemli şey akşamları...
5 dilim kremalı tatlı mı amannn:) Ben de bi hamile kalayım oturup bir pastayı kana kana yerim diyordum da olmadı yaa şimdiden hamilelik sonrasını düşünüyorum nasıl kilo vereceğim diye sanırım hayatımın hiçbir döneminde özgürce yiyemeyeceğim:)Sen iyi dayaniyorsun vallahi..ben hamileyken ne bicim yerdim yaa.
Hatta seker yuklemesi yaptirmadan bir gece once 5 dilim kremali tatli yemistim, tabi ertesi gun tahlil sonucu felaketti
canım birden çok fazla su içme. mesela. yarım saatte bir 1 bardak gibi içebilirsin. birden çok fazla içince bende kendimi 15 dk sonra wc'de buluyorumKizlar, bu arada bisey sorucam. Siz gunde 2,5 3 ltreye yakin su iciyorsunuz ya, cok afedersiniz ama ben 1 lt ictigim halde tuvaletten cikamiyorum. Siz nasil oluyorsunuz. Disariya cikmaya korkar ildum. Yanimda bebekle tuvalet bulup gitmek de cok zor oluyor. Yarim saatte bir tuvaletteyim..
cayin yaninda 1 2 tane kepekli biskuvi fln yiyebilirsin bence yada taE cevizYa bizim evde surekli olur boyle seyler. Kizima da disaridan hazir birsey yedirmiyorum hic. En azindan evde tereyagiyla, sekerle kendim yapiyorum. 5 gundur yiyecek bisey bulamayinca depresyona girdi bizimkiler
Pazartesiden beri aksam cay yapmiyorum. Cunki biz de cay kesinlikle bos icilmez
Ahh ah, sigara yuzunden coook sevdigim kahveyi biraktim, diyet yuzunden de caydan vazgeciyorum
elimden geldignxe katilmaya calisiyrm bende ama daha cok katilcamchaftada 100 msj yazcm
işte sizlerde burada olun ki eski canlı günlerimize geri dönelim
birden cogaltirsb oyle oluyo cnm yavas yabas cogalt mesela gunde 1 ltre iciyosan once 1 bucuk ic bi hafta fln oyle oyle cogaltKizlar, bu arada bisey sorucam. Siz gunde 2,5 3 ltreye yakin su iciyorsunuz ya, cok afedersiniz ama ben 1 lt ictigim halde tuvaletten cikamiyorum. Siz nasil oluyorsunuz. Disariya cikmaya korkar ildum. Yanimda bebekle tuvalet bulup gitmek de cok zor oluyor. Yarim saatte bir tuvaletteyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?