Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

10.Takım 437&438.Etap***

eriğim( 77.9/77.6 /0.3 /%0.19 )kilosu ikiye bölündü
cansutr ( 75,5/77,7 /-2,2/-1,46%)kilosu ikiye bölündü
keskee ( 61.3 / 60.8/0.5/%0.41 )kilosu ikiye bölündü
Judiee (50.1/ 49.8/ 0.3/%0.30)kilosu ikiye bölündü
Ahufizar(56.2/ / /% ) 1.kez bildirimde bulunmadi -izinli
elfkkk(71/ 69.8/ 1.2/% 0.85)kilosu ikiye bölündü
ruzgarinannesii( 80.2/ 79.6/0.6 /%0.37 ) kilosu ikiye bölündü
M Merve( 82/83 /-1 /%-0.61) kilosu ikiye bölündü

sosyoloji12( 74.8 /73.5/ 1.3/%1. 74)yeni üye baş. Kilosu:76.1 hedef kilosu:64 baş.tarh:06/10/2015(1,5kg tartı farkı başlangıç kilosuna eklendi)

10.takım ortalaması:%

@erigim sanirim ucuncu sari kartta grupdisi kalysn zaten.ve gercekten uzuldum.elbette hepimzn ugraslari var inannki yogun donmlermde dahi burayi ilk siralra koyyrmherksn kendne ait durumlri var elbet.burada benden dahada yogun olnlar vardr eminm ki onlardan birisi mesela cansu..ben kesnlkle sitem etmyrm ama inannki evde de ev dsndada buralrdan hbrm oluyo her zamn okuyrm bazen ole oluyoki en yakn ornegi dun aksamdr ist uste kac krz grdm en son mesaj hic degsmiyo yazan kimseler yok bende yazmdm ama bundn snra yazan olsada olmsada yazmaya calscam ve @erigim ben bunu sitem olrk yazmiyrm sadece uzgunlgumu anltmk istedm ki senn amacn kesnlkle bu degil bilyrm ve ben her zamn soledgm gbi grubbuma en cokda hepimzi motive eden sana tesekkur borcluyum.

10.Takım 437&438.Etap***

Ahufizar(56.2/58,2 /-2,0 /% -1,78 ) 1.kez bildirimde bulunmadi -izinli

sosyoloji12( 74.8 /73.5/ 1.3/%1. 74)yeni üye baş. Kilosu:76.1 hedef kilosu:64 baş.tarh:06/10/2015(1,5kg tartı farkı başlangıç kilosuna eklendi)

10.takım ortalaması:%

@erigim ahunun 2'ye bölünmüş hali -1,78 çıkıyor. 2 kilo mu almış? yada tartı farkı falan mı var acaba? yanında ki nota ne yazıcaz? hala izinli olarak mı kalacak?

Bildirimde bulunmadığı sil ikiye bölündü izin kullanmak istiyor yaz

10.Takım 437&438.Etap***

Ahufizar(56.2/58,2 /-2,0 /% -1,78 ) kilosu ikiye bölündü -izinli

10.takım ortalaması:%0.0

unutmadan yazayım bugünkü menüyü;

sabah:sandviç

öğlen: domates çorba, 3 köfte, 2 tane fırınlanmış elma dilimi patates, salata, 3 tane mercimek köfte, cacık

akşam:çorba, balık ve salata olacak.

eksik ya da fazla olursa revize ederim listeyi :)

Evet takım ortalaması %0 bu ne demek %0.30 as lti başarısız ilk notamizi aldık
Bu ne demek neden ben msj yazın burayı ihmal etmeyin diyorum bunun açıklaması demek

Bu ne demek kilo verenlerin emeğini kilo alanlar sifirladi demek

Özellikle cansutr bu kaçıncı yoyo bir hafta verdiğini bir hafta almış oluyorsun çok yazık ediyorsun kendine üzgünüm açık sözlü sivri dilliyim biliyorum ama bu iş böyle al ver devam etmez son kilo alma şansını da kullandin

Ahufizar buradan uzak kalmanın en güzel örneği buraya gitmeyince menü yazmayınca azim kraliçesi bile iki kilo almış

M Merve odem olduğunu düşündüğümüz için bu hafta yirttin zilgittan

canım işten çıktım eve az önce geldim. baktımda sen yayınlamışsın, kusura bakma yaaa yanlış bişey yapmak istemediğim için senden onay almadan yapamadım

kaptanım ben ortalamayı görünce resmen şok oldumm seninle 3 aydır beraberiz ben ilk defa böyle bir ortalama görüyorum ve inan çok üzüldüm gerçekten bize hiiççç yakışmıyorrr.

kızlar ben bile hamile ve gazlı halime göre o kadar dikkat ediyorum, lütfen kendiniz için daha dikkatli olun. 1-2 hafta şöyle dişinizi sıksanız sonuçları görünce duyacağınız mutluluğun vallahi tarifi yok

ama ben inanıyorum toparlanıcaz hep beraber, kendimize yakışanı yapıcaz bundan sonra

haklisin kaptan sonuna kadar haklisin...estf ne sevri dillisi...sen sadece dogrulari söyliyorsun kaptanim birdaha tekrarlanmiycak.

Kızlar @kimyagerin dediği gibi lütfen çeki düzen verelim katılımın neden önemli olduğunu anladiniz sanırım bakın ben 9aylik bebegimle size vakit ayiriyorsam doğal olarak suzdende beklenti olur onu uyutunca bakmam yetiyor buraya cuma günleri bizim kahvaltı ve balık günümü elticiklerle ama bu günde bile listeyle ugrasiyorum sizleri ekleyip hesapliyorum ki bu kaptanın mecburiyetinde değil yanı sizden çok Şey istediğini dusunmuyorum

Inanmiyorum ya ben geldigmden beri hep ilk ucdeydik cok sasirdm ve uzuldum
Evet kizlar toplarlanma vakti. Bu hafta takim ici yarisalim en cok kilo veren ayni takomlar arasi oldugu gibi nasil verdigini neler yaptigini anlatsin ve en az kilo verene yada +cikanlara ceza versin aramizda da yarisirsak rekabet olur hem katilim artar hemde kilo vermis oluruz @erigim ne drsin oylamaya sunalimmi bu fikri kizlara yada daha yaratici bi fikir bulalim toparlanmamz icin boyle olmaz ustumuzdeki bu uyusuklugu atalim artik

Evet ilkuc veremeyrnlere artı çıkanlara ceza versin benden ok

kimyager1508 judiee cansutr M Merve masalimsii elfkkk @sosyoloji12 gamzeli52 evet kizlar takim ici yaris basliyo
takimda en cok kilo veren kisi bize hikayesini neler yaptigini anlaticak
en cok kilo veren ilk uc kisi + cikana eger + yoksa en az kilo verene istedigi cezayı vericek kaptan kabul etti sizde kabul ederseniz bu haftadan itibaren baslicak yaris
baska fikro olanlarda soyleyebilir

bende ödem de var hala bu hafta 48leri görürüm spora vakit ayırabilirsem ama önce 49.4e dönmem gerek 2ayı geçti diyet spor yapalı hiçbir hafta böyle olmamıştı çok çabuk üşütüyorum bağırsaklarımla mı ilgilidir ki acaba bu düzensizlik bir üşütmüş gibi oluyorum bir düzeliyorum ofof

ben her ne kadar yarışta olmasamda bana uyar canım. ancak size manevi olarak destek olabilirim, takibi yapabilirim

tatlım havalar o kadar değişkenki ayaklarını sıcak tut mutlaka, ayaklar üşürse acayip gaz ve ödem oluyor tatlım. sırtına da ince bir yelek yada hırka al akşamları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…