hadi yaa ayaklarım ve ellerim nasıl buz gibi bir dokunsan ölüler aleminden geliyorum sanırsıntatlım havalar o kadar değişkenki ayaklarını sıcak tut mutlaka, ayaklar üşürse acayip gaz ve ödem oluyor tatlım. sırtına da ince bir yelek yada hırka al akşamları.
yapma tatlımm ayaklarını hiç üşütme, evde genelde terliksiz bile gezme hatta. hem adet zamanında da ağrın artar üşütürsen. ben gece yatarken bile çoğu zaman çorap giyiyorum. benimde ellerim ayaklarım buz gibidir. gece ayaklarım ısınmadan uyuyamam benhadi yaa ayaklarım ve ellerim nasıl buz gibi bir dokunsan ölüler aleminden geliyorum sanırsıninatla çorap giyemiyorum sanki oksijeni kesiyorlar çok kötü hissediyorum kendimi dinlenemiyorum da yatarken giyince ders çalışırken de uykumu getiriyo
bol su iç kestane odem yapmasınıSabah
peynirli omlet
domates
zeytin 6 7 tane
acik cay sekersiz
d2 dlim tam bugday ekmegi
ogle 16.00 17.00 gbi
pirasa yemegi
3 catal mihlama
3 bardak seketsz cay
aksam
yok
biraDan
sutlu turk kahvesi yapcm kendime yaninda 5 6 kestane yemeyi planliyorum
1 lt su
spor yok malesef
p.tesiden itibaren baslcm duzenli egzersizlere
Bizde bir şey yok ama internet,elektrik gidiyor ara ara
20 25 zeytin cook odem yapar azalt bira okdr zeytin yiyipse nasil su icmiyosujSlm kizlar, menumu yazayim
Sabah
Domates,salatalik,yumurta,20-25 zeytin
Ogle
İspanak yemegi
Ara
havuc,yesil cay
Aksam
Pirasa,yogurt
Simdi aciktim, 1 bardak tarcinli sut ictim
Su maalesef 1 lt bile olamadi
Ben kendimi bildim bileli cok zeytin yerim ama hic su icemem20 25 zeytin cook odem yapar azalt bira okdr zeytin yiyipse nasil su icmiyosuj
ben ne değişim böyle ya bide bunu anladiniz mi
Ben hep kiloluydum coxuklugumdan beri ama dogumdan snra kendomo hic begenmemeye basladim daha bi genisledim sanki seninde dedigon gibi gobegin hemen inmedigini gorumce dahada kotu oldum sezeryan olunca bide hala gobegim var ve yumusak sporla birazsertlesti toparlandi ama daha cok ihtiyacim var spora.dedigin gibi tepede topuz pijama yelek corap panduf bumlarla yasadim gecen kis yazinda hemen hemen ayni omzumda kusmuk izi fln alisveris yapmak istemiyodm bulamam diye esimin zoruyla aldim bikac bsr dogumdan snra ama simdi giydiklerim daha bi yakisiyo sanki cevrwmdende zayiflamisin twpkileri alinca krndime guvenim geliyo. Daha bi bakiyorum kendime evde sqcimi duzlestirip tayt giyyorum alligimi suruyorm :))Bacaklarımin ve belinin incelediğini gormek bana sevk verirken dolabındaki hiçbir kışlık kıyafetinin bana olmamasına sevkimi artırıyor xs dan nasıl olurda l bedene yükselir insan o geçişte benim aklım neredeymis inanmıyorum kendime
Galiba gebelikte yavaş yavaş şişmeye kendini kocaman görmeye alisiyorsun
Benim ilk morelim doğumdan sonra gibsgin öyle SIP diye inmediğini gordugumde bozuldu
Sonra tartıda 82yi gorubce oysa 76ile girmiştim doğuma (spinalin etkisi kimisinde baş ağrısı kimisinde odem olurmuş) hiçbirşey yapmadan iki uç günde 73e inmistim ama ben vücudumu beğenmediğini için süt olsun diyede yemeye devam ettim 82.5oldum tekrar
Hamilelerimiz olay su sabredin vücut hemen toparlamayinca bizim normalde çöküp kendini yemeye süt vermeye adayan pofuduklar oluyoruz
Saçlar mümkün mertebe at kuyruğu yada topuz üstünde usutmesin diye giyilen yelek ayaklarda çorap terlik insanı depresyona sokuyor
Daha yeni yeni kendime geldim istediğim gibi makyajını sacimi basımı yapıp yeni yeni dikkat ediyorum
Bütün bunlarla birlikte tartıda eksileri gormekte acayip motive ediyor
Hep aynı senaryo hamilelerde bizim düştüğüne düşmeyin tamam vakit olmuyor makyaj yapıp saç yapmaya EE süt usurse bebek usur diyede(ki usuyor süt soğuk olunca hemen bebek kusmaya başlıyor) kaykay giyiniyoruz ama vücudu beğenmeyip salınca inanın daha iyiye gitmiyor kötüye gidiyorBen hep kiloluydum coxuklugumdan beri ama dogumdan snra kendomo hic begenmemeye basladim daha bi genisledim sanki seninde dedigon gibi gobegin hemen inmedigini gorumce dahada kotu oldum sezeryan olunca bide hala gobegim var ve yumusak sporla birazsertlesti toparlandi ama daha cok ihtiyacim var spora.dedigin gibi tepede topuz pijama yelek corap panduf bumlarla yasadim gecen kis yazinda hemen hemen ayni omzumda kusmuk izi fln alisveris yapmak istemiyodm bulamam diye esimin zoruyla aldim bikac bsr dogumdan snra ama simdi giydiklerim daha bi yakisiyo sanki cevrwmdende zayiflamisin twpkileri alinca krndime guvenim geliyo. Daha bi bakiyorum kendime evde sqcimi duzlestirip tayt giyyorum alligimi suruyorm :))
Bem dogumdan sonrada 4 5 ay hamile pant giymeye svm ettm valla zayflarm dyealmadm bse ama esim baktiki zayiflamiyoum aldirdi bseler l:))Hep aynı senaryo hamilelerde bizim düştüğüne düşmeyin tamam vakit olmuyor makyaj yapıp saç yapmaya EE süt usurse bebek usur diyede(ki usuyor süt soğuk olunca hemen bebek kusmaya başlıyor) kaykay giyiniyoruz ama vücudu beğenmeyip salınca inanın daha iyiye gitmiyor kötüye gidiyor
Seninde dediğin gibi bulamamıştır olmaz kabinde oturur ağların diye kıyafet almadim aylarca esorfmanla gezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?