- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Bacaklarımin ve belinin incelediğini gormek bana sevk verirken dolabındaki hiçbir kışlık kıyafetinin bana olmamasına sevkimi artırıyor xs dan nasıl olurda l bedene yükselir insan o geçişte benim aklım neredeymis inanmıyorum kendime
Galiba gebelikte yavaş yavaş şişmeye kendini kocaman görmeye alisiyorsun
Benim ilk morelim doğumdan sonra gibsgin öyle SIP diye inmediğini gordugumde bozuldu
Sonra tartıda 82yi gorubce oysa 76ile girmiştim doğuma (spinalin etkisi kimisinde baş ağrısı kimisinde odem olurmuş) hiçbirşey yapmadan iki uç günde 73e inmistim ama ben vücudumu beğenmediğini için süt olsun diyede yemeye devam ettim 82.5oldum tekrar
Hamilelerimiz olay su sabredin vücut hemen toparlamayinca bizim normalde çöküp kendini yemeye süt vermeye adayan pofuduklar oluyoruz
Saçlar mümkün mertebe at kuyruğu yada topuz üstünde usutmesin diye giyilen yelek ayaklarda çorap terlik insanı depresyona sokuyor
Daha yeni yeni kendime geldim istediğim gibi makyajını sacimi basımı yapıp yeni yeni dikkat ediyorum
Bütün bunlarla birlikte tartıda eksileri gormekte acayip motive ediyor
Ben hep kiloluydum coxuklugumdan beri ama dogumdan snra kendomo hic begenmemeye basladim daha bi genisledim sanki seninde dedigon gibi gobegin hemen inmedigini gorumce dahada kotu oldum sezeryan olunca bide hala gobegim var ve yumusak sporla birazsertlesti toparlandi ama daha cok ihtiyacim var spora.dedigin gibi tepede topuz pijama yelek corap panduf bumlarla yasadim gecen kis yazinda hemen hemen ayni omzumda kusmuk izi fln alisveris yapmak istemiyodm bulamam diye esimin zoruyla aldim bikac bsr dogumdan snra ama simdi giydiklerim daha bi yakisiyo sanki cevrwmdende zayiflamisin twpkileri alinca krndime guvenim geliyo. Daha bi bakiyorum kendime evde sqcimi duzlestirip tayt giyyorum alligimi suruyorm :))
Masallah canim Allah kucagina almaida nasip etsinGunaydin teyzeleriiii. Biz simdi doktordan geldik. Allahima binlerce şükürler olsun ki bebisi görüp kalp atisini duyduk. Elhamdülillah bebis 7+4 haftalık :)))
hamileyken dikkat et cnm dogum yapincada sut olsun diye sacma seyler yemezsen az kiloyla atlatirsin :)Yaaa kizlaarrr bende öyle olacagimi düşünüyorum ama cook kilolu olmak istemiyorum. Sonradan verememekten çok korkuyorum. Zaten vücudum kilo almaya müsait
günaydııın geç oldu biraz ama olsun
kahvaltımı 9da yaptım
2dilim kızarmış muhacir ekmeği(tok tutuyor gerçekten)
6-7fıstık
2kk beyaz peynir
1bardak mandalina suyu
1bardak yeşil çay
ara:
1dilim kızarmış muhacir ekmeği
1bardak yeşil çay(içicem şimdi)
2fındık 1leblebi
Gunaydin teyzeleriiii. Biz simdi doktordan geldik. Allahima binlerce şükürler olsun ki bebisi görüp kalp atisini duyduk. Elhamdülillah bebis 7+4 haftalık :)))
çok sukur canım Rabbim kucağına da aldırsın hamilelikte dikkat ettim canım istediğinde yedim ama telafi ettim almaya mryilliyiz onun için asıl önemlisi emzirirken dikkat etmekYaaa kizlaarrr bende öyle olacagimi düşünüyorum ama cook kilolu olmak istemiyorum. Sonradan verememekten çok korkuyorum. Zaten vücudum kilo almaya müsait
Bende daha yeni yaptımBende yataktan kalkabilsem de kahvaltı yapabilsem
Bende daha yeni kahvalti yaptim b7gun tembellik yapmis takim :)
soldan ikici ile üçüncünün ortasıEki Görüntüle 1680816 Hangisisiniz kizlar
Çok iyi anlatmissin cnm.Bacaklarımin ve belinin incelediğini gormek bana sevk verirken dolabındaki hiçbir kışlık kıyafetinin bana olmamasına sevkimi artırıyor xs dan nasıl olurda l bedene yükselir insan o geçişte benim aklım neredeymis inanmıyorum kendime
Galiba gebelikte yavaş yavaş şişmeye kendini kocaman görmeye alisiyorsun
Benim ilk morelim doğumdan sonra gibsgin öyle SIP diye inmediğini gordugumde bozuldu
Sonra tartıda 82yi gorubce oysa 76ile girmiştim doğuma (spinalin etkisi kimisinde baş ağrısı kimisinde odem olurmuş) hiçbirşey yapmadan iki uç günde 73e inmistim ama ben vücudumu beğenmediğini için süt olsun diyede yemeye devam ettim 82.5oldum tekrar
Hamilelerimiz olay su sabredin vücut hemen toparlamayinca bizim normalde çöküp kendini yemeye süt vermeye adayan pofuduklar oluyoruz
Saçlar mümkün mertebe at kuyruğu yada topuz üstünde usutmesin diye giyilen yelek ayaklarda çorap terlik insanı depresyona sokuyor
Daha yeni yeni kendime geldim istediğim gibi makyajını sacimi basımı yapıp yeni yeni dikkat ediyorum
Bütün bunlarla birlikte tartıda eksileri gormekte acayip motive ediyor
Çok sevindim cnm.adet dongun 40 gün olunca dolayısıyla bebeğin doğum tarihi de değişmiş. Biz de SAT gore 10+0 ız.4gunluk fark da kapanmıştır diye düşünüyorum. Ay benim melegimde iyidir inş. Hayırlısı ile hareketlerini hissetseydim insan rahatliyor birazGunaydin teyzeleriiii. Biz simdi doktordan geldik. Allahima binlerce şükürler olsun ki bebisi görüp kalp atisini duyduk. Elhamdülillah bebis 7+4 haftalık :)))
Sağdan 3.Eki Görüntüle 1680816 Hangisisiniz kizlar
Eki Görüntüle 1680816 Hangisisiniz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?