Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaaa kizlaarrr bende öyle olacagimi düşünüyorum ama cook kilolu olmak istemiyorum. Sonradan verememekten çok korkuyorum. Zaten vücudum kilo almaya müsait

Gunaydin teyzeleriiii. Biz simdi doktordan geldik. Allahima binlerce şükürler olsun ki bebisi görüp kalp atisini duyduk. Elhamdülillah bebis 7+4 haftalık :)))
Masallah canim Allah kucagina almaida nasip etsin
Yaaa kizlaarrr bende öyle olacagimi düşünüyorum ama cook kilolu olmak istemiyorum. Sonradan verememekten çok korkuyorum. Zaten vücudum kilo almaya müsait
hamileyken dikkat et cnm dogum yapincada sut olsun diye sacma seyler yemezsen az kiloyla atlatirsin :)

günaydııın geç oldu biraz ama olsun
kahvaltımı 9da yaptım

2dilim kızarmış muhacir ekmeği(tok tutuyor gerçekten)
6-7fıstık
2kk beyaz peynir
1bardak mandalina suyu
1bardak yeşil çay

ara:
1dilim kızarmış muhacir ekmeği
1bardak yeşil çay(içicem şimdi)
2fındık 1leblebi

Bende yataktan kalkabilsem de kahvaltı yapabilsem

Gunaydin teyzeleriiii. Biz simdi doktordan geldik. Allahima binlerce şükürler olsun ki bebisi görüp kalp atisini duyduk. Elhamdülillah bebis 7+4 haftalık :)))

çok sukur canım Rabbim kucağına da aldırsın hamilelikte dikkat ettim canım istediğinde yedim ama telafi ettim almaya mryilliyiz onun için asıl önemlisi emzirirken dikkat etmek

Çok iyi anlatmissin cnm.
Ben emzirmeyi bıraktım,1 ayda 2-3 kg birden aldım.

Çok sevindim cnm.adet dongun 40 gün olunca dolayısıyla bebeğin doğum tarihi de değişmiş. Biz de SAT gore 10+0 ız.4gunluk fark da kapanmıştır diye düşünüyorum. Ay benim melegimde iyidir inş. Hayırlısı ile hareketlerini hissetseydim insan rahatliyor biraz

Bugün sabah 2 bardaksu icmistim. Dr kilomu oölçtü. 66.1 kg din. Ama üzerimde kot, spor ayakkabı, bluz, hirka vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…