Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende sagdan birinci

demyi cok isterdim ama malesef 3 ve 4 arasi biseyim

Merhaba genclik eve yeni grdm sayilirrr yorgunummmm naslsnzzzz kimyager1508 cook mutlu oldum Rabbim hayrlisiyla tamamini erdrsn ins

Naberr kizcelerr ne var ne yok kizzlarr @erigim @sosyoloji12 Kanguru_ ekgidalarda neler veryrsnz neler doyurucu oluyo sizce ben kasik mamalarni baya azalttm yavas yavas kesmeyi dsnuyrm bide emzik kullniyimsnz

Naberr kizcelerr ne var ne yok kizzlarr @erigim @sosyoloji12 Kanguru_ ekgidalarda neler veryrsnz neler doyurucu oluyo sizce ben kasik mamalarni baya azalttm yavas yavas kesmeyi dsnuyrm bide emzik kullniyimsnz
Ben mecbur olmazsam yani disarda fln olmadogm muddetce kasik mamasi kavanoz mama fln vermiyorum pirinc unu verydm gece tok tutsun diye onuda vermyrm artik ruseym aldm onu yemedi :/

Sabahlari bulamac yapiyodum artik normal kahvalti veryrm az az bazen yumurtanin sarisindan omlet yapiyorum ceviz rendeliyor7m icine
ogle sebze mevye puresi bazen havuc bezelye sogan mercimek haslyip blendrdan geciriyrm onu cok seviyo
Yavas yav normal yaptigm yemeklerden veriyrm ispanak pirasa fln yararli olabilecek seyler

aksamlari corba veriyrm bazende irmikle muhallebi fln yapiyorum
aralarda pekmez veryorum
yogurt vermyrn cunku ypgurt yedignde xok kusuyo

seninki kac aylik
emzik kullanmiyorum yani ruzgar almiyo atiyo agzndan hmn s

Canim bizde 12. Ayimzn icndeyiz ins ben ne yemek yaptysam o da onu yiyor mesela asure..rondidan gecrdm onu bile yedrdm her hazrldgmi yemesede yinede cabalyrm ole iste yogurt meyve pureleri feln biz emzik kullnyrz dogdugu gunden bu yana

Canim bizde 12. Ayimzn icndeyiz ins ben ne yemek yaptysam o da onu yiyor mesela asure..rondidan gecrdm onu bile yedrdm her hazrldgmi yemesede yinede cabalyrm ole iste yogurt meyve pureleri feln biz emzik kullnyrz dogdugu gunden bu yana
Bence herseyi pure yapip yedirme yegenime oyle yapiyoduk sonra normal yemek verdigimzde ogurmete kusmaya basladi cok zor alisti posali seylerde ver disleri varsir muhtemelen cigneyebilir yada damagiyla ezer ruzgarin yaptigi gbi. Emzik bi yonden rahatlik ya disarda fln bende isterdm emmesiniama almadi

Ben HIV dışardan mama alıp vermedim canım çok zararkibdusunsene bi kavanozdan aylarca kalabilen birşey ne kadar sağlıklı olur herşeyi taze vermeye çalışıyorum
Canım ben küçük kavonozlar aldım dışarı çıkarken de çorbasını yoğurdunu(onlara mayaliyorum) yanıma alıyorum meyvesini de aslında aynı
Ruseymi corbalarinda kat canım anlamaz içinde günde max bir çorba kaşığı zaten az birşey atsan hem kıvam verir hemde yararlı
Ben blenderdan gecirmiyorum çatalla eziyorum puturlu kalıyor parmak gıdalara başladım az haşlanmış havuç vs eline veriyorum kendisi yiyor artık kocaman oldular
elif canım demiş zaten rindidan geçirme çiğnenmesi gelmişsin emzik almadı bi ara ablam benden gizli şekere batırıp vermiş hey yarabbim bir ay kadar emdi kendisi bıraktı
Bıraktırmak istiyorsan dmzigin ucunu keserek denedi arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…