Bnmde var oyle kucuk kavanozlarm ama corbayi nasol yapiyosn sogumuyomu yogurt neysedeBen HIV dışardan mama alıp vermedim canım çok zararkibdusunsene bi kavanozdan aylarca kalabilen birşey ne kadar sağlıklı olur herşeyi taze vermeye çalışıyorum
Canım ben küçük kavonozlar aldım dışarı çıkarken de çorbasını yoğurdunu(onlara mayaliyorum) yanıma alıyorum meyvesini de aslında aynı
Ruseymi corbalarinda kat canım anlamaz içinde günde max bir çorba kaşığı zaten az birşey atsan hem kıvam verir hemde yararlı
Ben blenderdan gecirmiyorum çatalla eziyorum puturlu kalıyor parmak gıdalara başladım az haşlanmış havuç vs eline veriyorum kendisi yiyor artık kocaman oldular
elif canım demiş zaten rindidan geçirme çiğnenmesi gelmişsin emzik almadı bi ara ablam benden gizli şekere batırıp vermiş hey yarabbimbir ay kadar emdi kendisi bıraktı
Bıraktırmak istiyorsan dmzigin ucunu keserek denedi arkadasim
Bacaklarımin ve belinin incelediğini gormek bana sevk verirken dolabındaki hiçbir kışlık kıyafetinin bana olmamasına sevkimi artırıyor xs dan nasıl olurda l bedene yükselir insan o geçişte benim aklım neredeymis inanmıyorum kendime
Galiba gebelikte yavaş yavaş şişmeye kendini kocaman görmeye alisiyorsun
Benim ilk morelim doğumdan sonra gibsgin öyle SIP diye inmediğini gordugumde bozuldu
Sonra tartıda 82yi gorubce oysa 76ile girmiştim doğuma (spinalin etkisi kimisinde baş ağrısı kimisinde odem olurmuş) hiçbirşey yapmadan iki uç günde 73e inmistim ama ben vücudumu beğenmediğini için süt olsun diyede yemeye devam ettim 82.5oldum tekrar
Hamilelerimiz olay su sabredin vücut hemen toparlamayinca bizim normalde çöküp kendini yemeye süt vermeye adayan pofuduklar oluyoruz
Saçlar mümkün mertebe at kuyruğu yada topuz üstünde usutmesin diye giyilen yelek ayaklarda çorap terlik insanı depresyona sokuyor
Daha yeni yeni kendime geldim istediğim gibi makyajını sacimi basımı yapıp yeni yeni dikkat ediyorum
Bütün bunlarla birlikte tartıda eksileri gormekte acayip motive ediyor
Gunaydin teyzeleriiii. Biz simdi doktordan geldik. Allahima binlerce şükürler olsun ki bebisi görüp kalp atisini duyduk. Elhamdülillah bebis 7+4 haftalık :)))
Canim benim kizim 21 aylik. Yani biz ne yiyorsak onu yiyor. Zeytin,Lahmacun,balik,tavuk kanat ve taze fasulye en favori yemeklerimuz
Canim bizde 12. Ayimzn icndeyiz ins ben ne yemek yaptysam o da onu yiyor mesela asure..rondidan gecrdm onu bile yedrdmher hazrldgmi yemesede yinede cabalyrm ole iste yogurt meyve pureleri feln biz emzik kullnyrz dogdugu gunden bu yana
Korkma canım yanında oluyorsunuz zaten onların ogurme kabiliyeti bizden daha üstün şuan Rabbim ne güzel yaratmış yoksa hepimiz yemeyi nasıl öğrendik kacarsada ters çevir youtubedan var anlatımıBnmde var oyle kucuk kavanozlarm ama corbayi nasol yapiyosn sogumuyomu yogurt neysede
ruzgarda ekmek delisi ekmek kemirmeye bayiliyo :)) heryer batiyo ama napm hacuc fln vermeye korkuyrm ben bogaznda kalr dye
Yok canım anne sütü yokluğunda formül mama tabiki ben su kavonoz mamalar varya işte sözde pureler onlardan sanmıştım 6aya kadar anne sütü yoksa formül mama zaten ek gıdaya erken mi gectiniz malum 6ay öncesi sindirim sistemi buna hazır olmuyor@erigim canim malasef durumlarmz farkli bende dsardan hicbir gidann destekcsi degilim ama oglum 4.5 aylikken feln birakti anne sutunu..ise baslmk zorndaydm ve bu cok etkili oldu mamalara mecburdm anlycgn canim olabldgi kadar kisa surede ek gidalara gectk mecburiydi yani canim ama emzireblsem ki olamadi uzuluyrm dusndkce bazen genlde mamalara gecmz anne sutune devam ettrmk isterdm neyse canim saglikli keyifli olsunlarda kuzular
bol sebzeli 5-6yk olabilirYa kizlar hamilelerin cani cekmesin ama, yarin kisir yapmak istiyorum, cok canim istedi. Ama kendime hakim olamamaktan korkuyorum. Ne kadar tuketmek lazim ki
Elifim sen bugün evde degilmiydi akşam kahvaltılık olmuş sabah tost öğlen hem çorba hem ekmek çorba varsa ekmek yok yoğurt salata olur hiç protein sebze yok tatlım sporda yok hayirdirMenum
Sabah
Karsik ince tost
Nescafe
Ogle
1.5 tabak corba
2 ince dikim ekmek
Ikindi
1 mandalina
Aksam
1.5 yumurta(sucuklu)
Peynir(karisik)
Zeytin
Aksam
Mandalina
Su
1.5 lt
Spor
Malasef
GecmiS olsn xnm sifa olsun[/QUOTE]
Bu paketleme işleri filan tam şenlik bir hareket bravo aslında kilon idealde fakat yağ oranın yüksek çıkmış benim nerde acaba vücut indexim dur birde buluyum benim yağ düşük kas yüksek fakat kilo obezite çıkmıştıSelam hanımlar. Ne desem bilemiyorum. Özür diliyorum hepinizden herşey için. Sınavlarımbaşlıyor bu hafta ama ben daha ödev yeyiştirmeye çalışmaktan başlayamadım bile. Dişime kanal yaptırmıştım onunla ilgili sıkıntıların falanda var sürekli ağrı çekiyorum. Ama daha önemlisi kilo aldım@erigim saolsun çok anlayışlı. Bana 2 hafta daha müsade tanıdı.
Diyetisyene gittim 3 gün önce. Verdiği diyet listesine uyuyorum. Listemi ve vucut analizimi de paylaşayım sizlerede bir fikir olsun. Diyetsiyen sabah spor yapma dedi gün içinde canım daha çok tatlı istermiş. Sınavlarım bitince ajandama akşam spor ekliycem inşAllah. Çok memnun kaldım verdiği listeyle gerçekten rahat ettim. Ara öğünlerimde form bisküvi, fındık, leblebi falan da var. Onları bir aylık stok yapıp tek tek paketledim. Formdan yarım paket hakkım var onları 2 ye böldüm. 10 fındık hakkımıda yanına ilave ettim. Her sabah kahvaltıyla 2 bar bitter yiyebilirsin dedi. Bir paketi açınca fazla kaçırmamak için onlarıda alıp küçük parçalar halinde paketledim. Meyve olarak yemekhanede meyve olmazsa diye kuru erikleri 5er tane paketledim, yanımda götürücem. Onunda resmini atayım. Bir ay sonra tekrar gidicem bakalım ne olacak? Tatilim süresince de girmeye çalışacağım. (Diyetisyene öğlen tok gittim o yüzden kilom fazla çıktı.)
Eki Görüntüle 1681465 Eki Görüntüle 1681467 Eki Görüntüle 1681468 Eki Görüntüle 1681470 Eki Görüntüle 1681469
sen bana ben sana ceza kesemeyiz ilimizde vozutmusuz bizi gruba bırakıyorum kafalarumizi tokustursunlar ,Bugünkü menüm: biraz düZensiz oldu ama
Sabah: resim atmıştım( karışık peynir, domates, 7 adet zeytin, yumurta, 2 dilim uno lıght ekmek)
Ara: adaçayı
Akşam: çiğ köfte (kaç adet bilmiyorum), 2 lavaş
Lise arkadaşlarımızla görüştüm bugün ikiz bebişi olmuştu arkadaşımın oraya gittik. Her buluşmada çiğ köfte partisi yaparız acısını çıkarttık biraz.
Spor olarakta :1,5 saat yürüdüm . Egzersiz yaptım.
sen bana ben sana ceza kesemeyiz ilimizde vozutmusuz bizi gruba bırakıyorum kafalarumizi tokustursunlar ,
Eee herkes uyuyor mu bu bana yapılır mi kuzey 6da kalktı ya saat farkını yutmadi
sen bana ben sana ceza kesemeyiz ilimizde vozutmusuz bizi gruba bırakıyorum kafalarumizi tokustursunlar ,
Gunaydon canlarrEee herkes uyuyor mu bu bana yapılır mi kuzey 6da kalktı ya saat farkını yutmadi
Sanada aynisindan canim hadi bakim kaldirin popolari :)Bugünkü menüm: biraz düZensiz oldu ama
Sabah: resim atmıştım( karışık peynir, domates, 7 adet zeytin, yumurta, 2 dilim uno lıght ekmek)
Ara: adaçayı
Akşam: çiğ köfte (kaç adet bilmiyorum), 2 lavaş
Lise arkadaşlarımızla görüştüm bugün ikiz bebişi olmuştu arkadaşımın oraya gittik. Her buluşmada çiğ köfte partisi yaparız acısını çıkarttık biraz.
Spor olarakta :1,5 saat yürüdüm . Egzersiz yaptım.
Sanada aynisindan canim hadi bakim kaldirin popolari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?