Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bnmde var oyle kucuk kavanozlarm ama corbayi nasol yapiyosn sogumuyomu yogurt neysede

ruzgarda ekmek delisi ekmek kemirmeye bayiliyo :)) heryer batiyo ama napm hacuc fln vermeye korkuyrm ben bogaznda kalr dye

@erigim canim malasef durumlarmz farkli bende dsardan hicbir gidann destekcsi degilim ama oglum 4.5 aylikken feln birakti anne sutunu..ise baslmk zorndaydm ve bu cok etkili oldu mamalara mecburdm anlycgn canim olabldgi kadar kisa surede ek gidalara gectk mecburiydi yani canim ama emzireblsem ki olamadi uzuluyrm dusndkce bazen genlde mamalara gecmz anne sutune devam ettrmk isterdm neyse canim saglikli keyifli olsunlarda kuzular

Canim benim seni ne kadar iyi anladigimi bilemezsin. Ve ben bu gercegi neredeyse 2 yil boyunca gormemezlikten geldim. Ama artik silkiniyorum
Gunaydin teyzeleriiii. Biz simdi doktordan geldik. Allahima binlerce şükürler olsun ki bebisi görüp kalp atisini duyduk. Elhamdülillah bebis 7+4 haftalık :)))

Amaniiin, gozun aydin..
Naberr kizcelerr ne var ne yok kizzlarr @erigim E Etabiti Kanguru_ ekgidalarda neler veryrsnz neler doyurucu oluyo sizce ben kasik mamalarni baya azalttm yavas yavas kesmeyi dsnuyrm bide emzik kullniyimsnz
Canim benim kizim 21 aylik. Yani biz ne yiyorsak onu yiyor. Zeytin,Lahmacun,balik,tavuk kanat ve taze fasulye en favori yemeklerimuz
Seninkide artik 1 yasindaymis, yediginiz her seyi verebilirsin. Bal ve tropikal meyvelere dikkat et sadece. Zayif ihtimal ama alerji yapabilir. Onun disinda artik blender hic kullanma. Ezmene bile gerek yok. Disleri coktan cikmustir. Ver eline kendisi yesin. Bolca balik ver, cok faydali.Ben hic kavanoz mamasi vermedim. Sutum az oldugu icin mama takviyesi yaptik. Nihayet inek sutune alustirdigim icin, artik mama da yok
Emzige gec alisti, 3-4 aylik falandi. Ama sadece uyurken emiyordu. Amaaaa son 2 aydir resmen emzik delisi oldu. Neredeyse 24 saat agzinda 2 yasini bekliyorum, umarim birakacak..

Canim bizde 12. Ayimzn icndeyiz ins ben ne yemek yaptysam o da onu yiyor mesela asure..rondidan gecrdm onu bile yedrdm her hazrldgmi yemesede yinede cabalyrm ole iste yogurt meyve pureleri feln biz emzik kullnyrz dogdugu gunden bu yana

Herkese iyi aksamlar.
Hafta sonu bizde tam bir maraton olarak geciyor. Market,pazar,alisveris,gezme...
Kizim uyuyunca pestilimiz cikmis oluyor
Ay bugun hep actim ben sanki, doymak bilmedim resmen. Esim evde oldugu icin mu acaba
Menum
Sabah
Yumurta,domates,salatalik cok ama cok zeytin
Ogle
İspanak, yogurt
Aksam
Yagsiz tavada 2 yumurtali omlet
Domates,salatalik,zeytin
Simdi
İhlamur
Yaninda 2 ceviz, 2 incir

Canim cok tatli istedi de

Ya kizlar hamilelerin cani cekmesin ama, yarin kisir yapmak istiyorum, cok canim istedi. Ama kendime hakim olamamaktan korkuyorum. Ne kadar tuketmek lazim ki

Canim E Etabiti cok tesekkurler ewt haklsn bende evdeki menuyle onnkinn ayni olmsi icn cabaliyrm bakalm hayrlsi ins

Menum
Sabah
Karsik ince tost
Nescafe
Ogle
1.5 tabak corba
2 ince dikim ekmek
Ikindi
1 mandalina
Aksam
1.5 yumurta(sucuklu)
Peynir(karisik)
Zeytin
Aksam
Mandalina
Su
1.5 lt
Spor
Malasef

Bnmde var oyle kucuk kavanozlarm ama corbayi nasol yapiyosn sogumuyomu yogurt neysede

ruzgarda ekmek delisi ekmek kemirmeye bayiliyo :)) heryer batiyo ama napm hacuc fln vermeye korkuyrm ben bogaznda kalr dye
Korkma canım yanında oluyorsunuz zaten onların ogurme kabiliyeti bizden daha üstün şuan Rabbim ne güzel yaratmış yoksa hepimiz yemeyi nasıl öğrendik kacarsada ters çevir youtubedan var anlatımı
Yok canım anne sütü yokluğunda formül mama tabiki ben su kavonoz mamalar varya işte sözde pureler onlardan sanmıştım 6aya kadar anne sütü yoksa formül mama zaten ek gıdaya erken mi gectiniz malum 6ay öncesi sindirim sistemi buna hazır olmuyor
Sağlık ocakları 4aydan sonra ek gıdaya geçer diye kan ilacını erken öneriyor ek gıda demir seviyesinde düşüşe sebep oluyor
Bizim ebe ek gıdaya geçme nolur dedi düşünmüyorum dedim kan testi yaptirmadanda kan ilaci baslamadim kan seviyesinin yuksek olmasida zararli malum.6aydan ince su bile vermedim benimde sutumun olmadığı zamanlarda mecbur kaldigimda formül mama verdim (meme grevindeydi goguslerim sisti süt tikandi)
kimyager1508 ve gamzeli52 ilk gebeliklrriniz lütfen Tomrisin emzirme notlarını okuyun arama motoruna yazın lütfen ben zamanında okumamış olsaydım(hatmettim) emzirmezdim çünkü oğlum çok zorluk çıkardı meme basim olmadığı için geri istiyordu kendini her emzirmeye uç kişi kalkiyorduk ama sabır sebat ve azim kazandı
Sonra üçüncü ayda greve girdi haydaa
Şimdide sol memeyi beğenmiyor bende onun sütü azalmasına diye uykuda veriyorum lütfen okuyun
Ya kizlar hamilelerin cani cekmesin ama, yarin kisir yapmak istiyorum, cok canim istedi. Ama kendime hakim olamamaktan korkuyorum. Ne kadar tuketmek lazim ki
bol sebzeli 5-6yk olabilir

Menum
Sabah
Karsik ince tost
Nescafe
Ogle
1.5 tabak corba
2 ince dikim ekmek
Ikindi
1 mandalina
Aksam
1.5 yumurta(sucuklu)
Peynir(karisik)
Zeytin
Aksam
Mandalina
Su
1.5 lt
Spor
Malasef
Elifim sen bugün evde degilmiydi akşam kahvaltılık olmuş sabah tost öğlen hem çorba hem ekmek çorba varsa ekmek yok yoğurt salata olur hiç protein sebze yok tatlım sporda yok hayirdir

elfkkk ek gıdaya başkası baktığı için mi erken gectiniz aslında ben ek gıdanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum en kolayı emzirmek mama vermek şimdi uğraş dur çeşit çeşit
Haftada iki kez balık bir gün köfte corbalarinda et suyu yada kıyma oluyor tavuk henüz aradığını bulamadım
Ama damak tadı oturdu artık bizimle yiyor salçası tuzu olmadan ona ayiriyorum
Ve hep aynı anda masaya oturuyoruz ki yemek kültürü oluşsun diye

E="keskee, post: 43426135, member: 435955"]Eki Görüntüle 1680950 Hastaysam adaçayı içelim bari
GecmiS olsn xnm sifa olsun[/QUOTE]

Saol cnm

masalimsii geçmiş olsun toparlagsmadin mi canim
Kanguru_ canım rüzgara kaç igun ek gıda veriyotsun

Canım ben kışın hep uyanınca bi boğaz ağrısı oluyor. 3 -4 saat sonra geçiyor ama kronik bi durum kışın benim için. Geçen sene her ay hastanedeydim hele ki regl olcağım zaman vücudum yenik düşüyor normal insanlarn karnı ağrır beli ağrır ben grip oluyordum resmen boğazım ağrıyordu, ateşim çıkıyordu fln . Bu yüzden kışı sevmiyorum (

Bugünkü menüm: biraz düZensiz oldu ama

Sabah: resim atmıştım( karışık peynir, domates, 7 adet zeytin, yumurta, 2 dilim uno lıght ekmek)

Ara: adaçayı

Akşam: çiğ köfte (kaç adet bilmiyorum), 2 lavaş

Lise arkadaşlarımızla görüştüm bugün ikiz bebişi olmuştu arkadaşımın oraya gittik. Her buluşmada çiğ köfte partisi yaparız acısını çıkarttık biraz.

Spor olarakta :1,5 saat yürüdüm . Egzersiz yaptım.

Selam hanımlar. Ne desem bilemiyorum. Özür diliyorum hepinizden herşey için. Sınavlarımbaşlıyor bu hafta ama ben daha ödev yeyiştirmeye çalışmaktan başlayamadım bile. Dişime kanal yaptırmıştım onunla ilgili sıkıntıların falanda var sürekli ağrı çekiyorum. Ama daha önemlisi kilo aldım @erigim saolsun çok anlayışlı. Bana 2 hafta daha müsade tanıdı.

Diyetisyene gittim 3 gün önce. Verdiği diyet listesine uyuyorum. Listemi ve vucut analizimi de paylaşayım sizlerede bir fikir olsun. Diyetsiyen sabah spor yapma dedi gün içinde canım daha çok tatlı istermiş. Sınavlarım bitince ajandama akşam spor ekliycem inşAllah. Çok memnun kaldım verdiği listeyle gerçekten rahat ettim. Ara öğünlerimde form bisküvi, fındık, leblebi falan da var. Onları bir aylık stok yapıp tek tek paketledim. Formdan yarım paket hakkım var onları 2 ye böldüm. 10 fındık hakkımıda yanına ilave ettim. Her sabah kahvaltıyla 2 bar bitter yiyebilirsin dedi. Bir paketi açınca fazla kaçırmamak için onlarıda alıp küçük parçalar halinde paketledim. Meyve olarak yemekhanede meyve olmazsa diye kuru erikleri 5er tane paketledim, yanımda götürücem. Onunda resmini atayım. Bir ay sonra tekrar gidicem bakalım ne olacak? Tatilim süresince de girmeye çalışacağım. (Diyetisyene öğlen tok gittim o yüzden kilom fazla çıktı.)

[
Bu paketleme işleri filan tam şenlik bir hareket bravo aslında kilon idealde fakat yağ oranın yüksek çıkmış benim nerde acaba vücut indexim dur birde buluyum benim yağ düşük kas yüksek fakat kilo obezite çıkmıştı
[QUOTE="erigim, post: 434347

Günaydın
Dün ki menüm
Sabah
1yumurta+beyazı(oğlum henüz yemediği için onunkide bana)
2kk peynir

Öğle
5yk et sote yağsız salcasiz haşlama şeklinde
1kase yoğurt

Akşam
Annemlerdeyiz
2adet ev pogacasi
Bir adet kurabiye

Spor:3000adim koşu bandım henüz yapılmadı park filan ancak bu kadar oldu kuzeyle
Su:3lt belki daha fazla[/QUOTE]

sen bana ben sana ceza kesemeyiz ilimizde vozutmusuz bizi gruba bırakıyorum kafalarumizi tokustursunlar ,

sen bana ben sana ceza kesemeyiz ilimizde vozutmusuz bizi gruba bırakıyorum kafalarumizi tokustursunlar ,

Eee herkes uyuyor mu bu bana yapılır mi kuzey 6da kalktı ya saat farkını yutmadi
Gunaydon canlarr
ruzgarda yutmadi saat farkini 8 de kalkti hastalikdan snra erken kalkmaya nasladi yaa

immm sana ceza olarak 20 tane mekik veriyorm yapamam dersen 40 tane squat hadi bakim gorim seni :))

Sanada aynisindan canim hadi bakim kaldirin popolari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…