- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
çok güzel olmus paketleme işi. Sabah yurudugum zamanlar sonrasında cozutuyordum ben.en iyisi akşam sporuSelam hanımlar. Ne desem bilemiyorum. Özür diliyorum hepinizden herşey için. Sınavlarımbaşlıyor bu hafta ama ben daha ödev yeyiştirmeye çalışmaktan başlayamadım bile. Dişime kanal yaptırmıştım onunla ilgili sıkıntıların falanda var sürekli ağrı çekiyorum. Ama daha önemlisi kilo aldım@erigim saolsun çok anlayışlı. Bana 2 hafta daha müsade tanıdı.
Diyetisyene gittim 3 gün önce. Verdiği diyet listesine uyuyorum. Listemi ve vucut analizimi de paylaşayım sizlerede bir fikir olsun. Diyetsiyen sabah spor yapma dedi gün içinde canım daha çok tatlı istermiş. Sınavlarım bitince ajandama akşam spor ekliycem inşAllah. Çok memnun kaldım verdiği listeyle gerçekten rahat ettim. Ara öğünlerimde form bisküvi, fındık, leblebi falan da var. Onları bir aylık stok yapıp tek tek paketledim. Formdan yarım paket hakkım var onları 2 ye böldüm. 10 fındık hakkımıda yanına ilave ettim. Her sabah kahvaltıyla 2 bar bitter yiyebilirsin dedi. Bir paketi açınca fazla kaçırmamak için onlarıda alıp küçük parçalar halinde paketledim. Meyve olarak yemekhanede meyve olmazsa diye kuru erikleri 5er tane paketledim, yanımda götürücem. Onunda resmini atayım. Bir ay sonra tekrar gidicem bakalım ne olacak? Tatilim süresince de girmeye çalışacağım. (Diyetisyene öğlen tok gittim o yüzden kilom fazla çıktı.)
Eki Görüntüle 1681465 Eki Görüntüle 1681467 Eki Görüntüle 1681468 Eki Görüntüle 1681470 Eki Görüntüle 1681469
Huyları değişiyor işte uyku eğitimi verdiğim bebek şimdi emerek uyumaya döndü meselaGunaydon canlarr
ruzgarda yutmadi saat farkini 8 de kalkti hastalikdan snra erken kalkmaya nasladi yaa
immm sana ceza olarak 20 tane mekik veriyorm yapamam dersen 40 tane squat hadi bakim gorim seni :))
yine yorucu bir hafta olacak sanırım kat kat fazlası hemde
haftada en fazla uç kere tartil hergun tartilirsan böyle net olmaz yediğim ictigin WC su herşey etkiler protein çabuk erimez mesela vs vshem ailevi hem okul olarak yazayım da kaçayım vakit daha değerli bu hafta benim için
sabah:
1kaste yoğurt ve fırında patates
1kupa yeşil çay
ara: yarım kase barbunya
1dilim veya daha az ekmek hatırlamıyorum
dün 50.6kg çıktım bugün 50.0 o kadar dengesiz değişiyor ki kilom motivasyon sıfır resmen çok moralim bozuldu tartıda gördüğüm kilo resmen benim değil ne kadar vermişim ne kadar almışım emin olmadan görememek sinirimi bozuyo
Kendini çok aç bırakma cnm o zaman mide daha çok bulanıyor.bi kerede çok fazla yeme de.çubuk kraker iyidir.miden yanardağ da havuç yeSelam Kizlar nasilsiniz? Ben bugün sabah mide agrisi bulantisi aradi biseyle erkenden uyandim. Bende reflu var yaonu beni zorlayacak anlasilan. Kahvaltimi hafif yaptim. Sonra Esim gorumceler Eniste carsiya ciktik kina malzemeleri falan aldik. Oradan gelinlikciye gittik. Gelinliği aldik. Daha simdi eve geldik. Simdi yine midem bulaniyor gibi.
Bugünde evde oturBugün mercimek çorbayla et sote yaptım öğle yemeğinde yicem akşamda arkadaşımla buluşcam hafif bişiler atıştırırım artık :)
Maşallah tatlım bir daha görme o bedenleriDün kardeşim alışveriş yapmış hep 36 beden şeyler almış geldim eve seçilll 36 bedene düşmüşüm dedi sonra boğazlı ince kazaklar oluyor ya onlardan bende denedim 36 beden oldu bana o kadar mutlu oldum ki eskiden olsa 40 42 beden giysem bile yanlardan hep çıkardı ben kilo aldığım dönemde çok düşük bel giydiğim için yanlar çok vardı ama şükürler olsun ki kurtuldum. Şu sıralar az kilo versemde sıkılaştığımı hissediyorum.
İyy canım bendede erkenden yanmalar başladı tatlı çikolata gibi şeyler mümkün mertebe yeme damlsnin dediği gibi arada çubuk kraker iyi gelir ama havuç reflulu mide sindiremez daha çok ağrı verir yumuşak ayvalardan al ve ustune limon sık çok az güz sepele hem gamzeli olurSelam Kizlar nasilsiniz? Ben bugün sabah mide agrisi bulantisi aradi biseyle erkenden uyandim. Bende reflu var yaonu beni zorlayacak anlasilan. Kahvaltimi hafif yaptim. Sonra Esim gorumceler Eniste carsiya ciktik kina malzemeleri falan aldik. Oradan gelinlikciye gittik. Gelinliği aldik. Daha simdi eve geldik. Simdi yine midem bulaniyor gibi.
sabah aç ve tuvaletten sonra tartılıyorum sonuç böyle işteHuyları değişiyor işte uyku eğitimi verdiğim bebek şimdi emerek uyumaya döndü mesela
Ben mekik cekiyim malum squat kalça toparlasada artış sağlıyor bende yeteri kadar var
haftada en fazla uç kere tartil hergun tartilirsan böyle net olmaz yediğim ictigin WC su herşey etkiler protein çabuk erimez mesela vs vs
Ayrıca sabah sabah fırın patates mi yedin
Yaris yapiyorz ya cnm en cok kilo veren ilk 3 en az kilo verene + cikana ceza vercek buyuk ceza2haftadır takım ruhu yok resmen kızlar ne motive ne bişe bende saldım resmen ne oldu böyle nazara mı geldikcanlanalım artık burdan gaz alamayınca kilo da veremiyorum
Yaris yapiyorz ya cnm en cok kilo veren ilk 3 en az kilo verene + cikana ceza vercek buyuk ceza
takim ici yarisdanbahsetmistimzaten yarışıyoruz burda katılım yok ondan bahsediyorum
Bugünde evde oturdemiyomu annen
Maşallah tatlım bir daha görme o bedenleri
İyy canım bendede erkenden yanmalar başladı tatlı çikolata gibi şeyler mümkün mertebe yeme damlsnin dediği gibi arada çubuk kraker iyi gelir ama havuç reflulu mide sindiremez daha çok ağrı verir yumuşak ayvalardan al ve ustune limon sık çok az güz sepele hem gamzeli olurşaka şaka hurafe derdim ama o kadar çok ayva yedim ki kuzeyde iki yanakta bir tanede dudağının kenarında var(bilimsel olarak doku eksikliği ama belki ayva buna sebep oluyordur; )
Menüm
Sabah(10:00)
Sütlü kahve şekersiz (08:00)
2yumurta
1kk peynir
İkindi(15:00)
1tabak et sote(5-6yk)
1kase yoğurt
Ara(17:00)
1ince dlm kek komşuya bebek görmeye gittim
Günü bir fincan sütlü kahve içer kapatirim
Su:2lt
Spor: 40mekik 20dk yuruyus hava soğuk çocukla yurudugumden için abartamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?