Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@erigim babamı ikna edersem yaparım 40dk koşu bandı olmadı hava güzel olursa okuldan eve yürürüm bu hafta öyle yapmayı denicem hiç değilse 2.7km yürümüş olurum günde

Bende almak istyrm ama bzm aparmanda cok ses gidiyo asaga o yizdn alamiyrm yaa
balkonları kapattircam mutfak yeniden yapılacak peşinden banyo vuuuu
Aslında ben çalıştığım için almıştım özellikle kışın çok hareketsiz kalıyordu yazın servisten inip yürüyordum 4-5km ama kışın sıfır yuruyus
Kullanacaksan al yoksa inanılmaz yer kaplıyor keşke eliptik bisiklet alsaymisim ama eliptik olandan daha az yer daha faydalı basen için özellikle

Kızlar iyi geceler yatiyim ben kuzey kimbilir kaç kez kalkacak gece sabahta 6-7de uyanır yine akşam erken yatıp bana vakit tanıyor allahtan

Hg canım hadi don arttik aramıza
Dönecem canım ondan yazdım yarın yeni bir diyetisyene gidecem çünkü bu diyetisyen antibiyotik içiyorum diye saçma sapan liste veriyor kilo alıyorum.Cuma günü gastroenteroloji doktorum diyet yapabilirsin neden diyetisyen böyle liste vermiş dedi.Sordum diyetisyenime ben risk alamam uymayacaksan gelme dedi.Haftalardır boşuna para alıyor söylemiyor bana

Bnm kosu bandm var zaten cnm bekarken almstm annemlerde duruyo yoksa bisiklet alorm ben o ses fln yapmazdi hoc deglse
Kızlar iyi geceler yatiyim ben kuzey kimbilir kaç kez kalkacak gece sabahta 6-7de uyanır yine akşam erken yatıp bana vakit tanıyor allahtan
iyo uykular cnm ruzgar uyandi bile off of

Günaydın millet

Kışbgeldiğ için bize bir rehavet çökü sanırım ama biiiiz on numaralı takımız ve bunuda çabucak atlatıcaz inşAllah. Dün akşam spor yaptım. Artık sporlarımı akşama aldım. Diyetisyenimin verdiği liste bazal metobolizmamın kalorisine eşit olduğu için yaptığım her sporda yağlardan gittiğini düşünerek yapıyorum ve koşmak her zamanki gibi çok keyifli. Programımda 2 tür dinlenmeye yer verdim bi bunlardan biri bedenen biri zihnen dinlenme. İşte spor yaparken aynı zamanda zihnen de dinleniyorum. Aynı zamanda yasin suresini dinleyip ezberlemeye çalışıyorum zaman birden geçiveriyor. Bu akşamda bisiklet çevirirken enstrümantel kitabını okumayı düşünüyorum böykelikleee herşeye zaman var. Rabbim zamanımızı bereketlendirsin. İşte dün akşam yaptığım spor

20 dk bisiklet (50 kalorinin üstünde yaktım)
1 saat 6 km hızda(bazen 7 ye de çıkardım) koşu ve yürüyüş
100 yarım mekik, 15 sağ mekik, 15 sol mekik (maşallah diyelim)

İnanırmısınız sporu yapar yapmaz vücudumun sıkılaştığını hissettim bacaklarım hemencecik toparlanıverdi. Sonra çok güzel kokan bir duş jeliyle sıcacık bir banyo ve uyku. Hayatın zevkli anları bunlar bence. Hadi bakalım çıtırlar bu gün hepimiz için çok gğzel bir gün olsunnn ve sakın unutmayın olaylar nötrdür sizin onları yorumlama şekliniz sizin moralinizi bozar yada düzeltir. Hepinize bardağın dolu tarafını görebildiğiniz bir gün diliyorum ve ajandama yapıştırdığım bir notu resim olarak ekliyorum(tumblerda görmüştüm çok hoşuma gitti bende yazdım yapıştırdım hemen) diğerde yediklerimi yazdığım defter. İkisini hep yanımda taşıyorum. Ara öğünlerimde yanımda.

Hadi canım din sahalara inşallah bu hayırlı olur
İyi geceler canım yarın akşam girerim bende bol bol konuşuruz :)
Her daim bekleriz
Bnm kosu bandm var zaten cnm bekarken almstm annemlerde duruyo yoksa bisiklet alorm ben o ses fln yapmazdi hoc deglse
iyo uykular cnm ruzgar uyandi bile off of
benimki de uyanmış koridorda yakaladim nasıl bi sistse bunların ki uyanmamis bile gözler kapalı emekleyerek geliyor insan bi ağlar haber verir

günaydın hah şöyle geri don
Bide bu çanta ne kadar düzenli allahım hiçbir zaman bu denli düzenli bi cantam olmadı hele şimdi imkânsız valiz gibi cantam keskee benim olsa

günaydın hah şöyle geri don
Bide bu çanta ne kadar düzenli allahım hiçbir zaman bu denli düzenli bi cantam olmadı hele şimdi imkânsız valiz gibi cantam keskee benim olsa
Eşya çok olunca mecbur düzenli oluyor. Bende çok severim valiz gibi çantaları ama kendime yakıştırmıyorum senin çok normal dağınık olması kim bilir benim çocuğum olunca ben napıcam?

Uff model sıfır yine ses yapıyor motor biraz kullandım korkumdsn bıraktım leslieye devam

Herkese gunaydiiin.
Sabah kusu kizim 7 de uyandi, aglayarak babayi ise gonderdik. Offf ben ise baslayinca napicak bakalim..

Kizlar ben artik evde peynir yapmaya basladim. Booolca yiyorum.

günaydın can kızlaarrrr
ben h.sonu çok aktif olamadım. 2 hafta sonra görümcemin düğünü var ya gelen giden bitmiyor. kv ile aynı apartmanda oturunca onlara misafir gelince inmeden de olmuyor, sanki ne varsa her gelende hemen beni soruyor
dünde hep dışarda olunca yorulmuşum. akşamda kurutmada çamaşırlar vardı onları katlayıp yerleştirdim. çamaşır makinasına da çamaşır atmıştım onları kurutmaya attım, biraz evi topla derken saat 10 oldu. sonrada tv izlerken uyuyakalmışım. eşimde sağ olsun gömleklerini falan kendi ütülemiş
sabahta saat 8 gibi uyandım. eşim cmtesi pazara gitmişti bişeyler almış. onları öylece dolaba tıkmıştım. sabah çay demlenirken buzdolabını düzenledim. sonra kahvaltı ettim. şimdi de buradayımm

E Etabiti tatlım tebrik ederimmmmm başarının devamı dilerim

Ahufizar tatlım bu ne düzen böyle maşaallahhh subhanallahhh ben hayatımın hiç bir anında böyle düzenli olamadım

dudujan hoşgeldin tatlımm, umarım daha iyisindir, aramıza dönmene çok sevindim

Kanguru_ tatlımm ev dekorasyon işi çok zor bence şimdiden kolay gelsin

@keskee gez tatlım gez ohhhh missss

@erigim koşu bandının servisi yok mu?? birde onlara gösterseniz.

judiee tatlımm hedefine çok az kaldı, biraz daha dayan spora ağırlık ver bence,

elfkkk tatlım ben çiçek bakmayı hiç beceremem onun için inan hiç fikrim yokk,

cansutr kıızzzzz nerelerdesiiinnn????

başka unuttuğum kimse kaldı mı?????

Hadi canım din sahalara inşallah bu hayırlı olur

Her daim bekleriz
benimki de uyanmış koridorda yakaladim nasıl bi sistse bunların ki uyanmamis bile gözler kapalı emekleyerek geliyor insan bi ağlar haber verir
Hahahah yatakdan nasil indi ayy dusmemis iiyiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…