Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kizceler
ruzgarda 8 de kalkti simdi tekrar uyutuyorum cocugn butun sistemi degsti hastalaninca yaa uyuttukdan sonra kahvalti ve ev isleri beni beklerrr

bol sporlu az kalorili bi gun olsuunn

Günaydın kizceler
ruzgarda 8 de kalkti simdi tekrar uyutuyorum cocugn butun sistemi degsti hastalaninca yaa uyuttukdan sonra kahvalti ve ev isleri beni beklerrr

Gunaydiiin, bugun ezgi de erken uyandi. Hatta simdi oglen uykusuna yatti
Ohooo gec kalmissin kahvaltiya. Kiz ben kahvaltimi yaptim,mutfagi toparladim,toz aldim,kizimla oynadim,camasir katlayip yerlestirdim,onu uyuttum, yesil cay keyfi yapiyorum. Aaa yasli basli kadinim ben kalk cabuk silkelen

Tesekkur ederiiim
M Merve yi unutmussun.
Akrabalar biliyor mu hamileligini, belki onu merak etmislerdir

Hahahah yatakdan nasil indi ayy dusmemis iiyiki
O olay daha önce gerçekleşti besiginden düştü içine spider man kaçmış bu çocuğun valla yer yatağı yaptik odasına çok deli yatiyo küçücuk beden tüm yatağı geziyor şimdide çıkıp çıkıp geliyo işte

Dur sen duuuur, bunlar daha iyi gunleriniz
Vallahi biz bas efemeyince,, yatak odamiza yeni yatak aldik, eski cift kisilik yatagi kizimin odasina yere koyduk, yuvarlana yuvarlana uyuyo

Oo baya iş yapmışsin
Canım servis son çare servis 450tl istemiş daha önce netteki bilgiye gore ben bandı zaten 4yil önce 900e almıştım
Kvlere soylediniz mi gebeliği artık heryere çanta gibi seni tasimasinlar lütfen
Günaydın kizceler

Kahvaltı yapıldı üstüne meyve yendi öğlen uykusuna girdi şimdi ikinci uykusu bu erken kalmanın avantajı da bu olsa gerek
toz almadim benim ki hayatta iş yaptirmaz o uyanıkken oyun oynuyoruz bol bol tabi kızın büyüdü hava atarsin ben arkami donemiyorum yürüme çalışmalarında

Dur sen duuuur, bunlar daha iyi gunleriniz
Vallahi biz bas efemeyince,, yatak odamiza yeni yatak aldik, eski cift kisilik yatagi kizimin odasina yere koyduk, yuvarlana yuvarlana uyuyo
Çift kişilik bizimkininde annemden aldım büyükçe bir yatak dönsün dursun hatta bazen yanında uyumuş oluyorum babada geliyor yanımıza tabi benim oğlum durumdan rahatsız olup kafamiza vuruyor ayağı ile

Canim ben isi cozdym. Onun eline de benimkinin aynisindan bir bez veriyorum, o da beraber siliyor. Yoksa hayatta is yaptirmaz. Cocuk isci calistiriyorum

Çift kişilik bizimkininde annemden aldım büyükçe bir yatak dönsün dursun hatta bazen yanında uyumuş oluyorum babada geliyor yanımıza tabi benim oğlum durumdan rahatsız olup kafamiza vuruyor ayağı ile
Aman canim dikkat et, yer yataginda uyuduktan sonra mutlaka kendi yatagina al. Gerci senin ki henuz yurumuyor ama tedbirli olmak lazim. Bir yerlere tirmanir falan.. Ben bu konuda cok cok takintiliyim. Burdan Haksever isimli arkadasin basina gelen felaketten sonra daha da takintili oldum..

Tesekkur ederiiim
M Merve yi unutmussun.
Akrabalar biliyor mu hamileligini, belki onu merak etmislerdir
aaa evet M Merve tatlım kusura bakma seni unurmuşumm sen nasılsın????
yok canım daha akrabalardan sayılı kişilerin haberi var. ama hiç istemesemde görümcemin düğününde herkes öğrenir sanırım yok canım yaaaa heni insanlar muhabbet olsun diye mesela Derya napıyor nasıl diye sorar ya onlar bunu abartıp her gelen sizi soruyor hadi gelin diyorlar

kv lere keseyi gördükten sonra söyledik. çünkü çeyiz serme falan vardı yaa beni esir edip çok yormasınlar diye eşim söyleyelim dedi. gitmezsende küserler yanlış anlarlar ama söyleyelim ki bişey diyemesinler sende rahat edersin edersin demişti. bi yandan da haklıydı onun için söyledik. benim görümce ile eniştenin arabası yok gidilen yerlerde uzak mecbur ya bizim arabayı alıyorlar yada biz de beraber gidiyoruz. dün gelinlik alınacak diye banada rica etti bende kıramadım. ama kına malzemelerinin alınması ekstradan çıktı. hatta bende dün kına için elbise bakacaktım ama o kadar yoruldum ki varzgeçtim. elbisemi de ne zaman bakarım artık bilemiyorum bu hafta da 4-12'yim akşamları da çıkamayız. bakalım h.sonu mecburen çıkıcaz artık.

o uyanikken ben is yapama ki illa onunla oynvm yaninda durcm bugmde ayri bi huysuz zaten
ruzgarda cokdeli yatiy ya beraber yatiyoruz biz ruzgarla bazen yatagn icnde onu aroyrm:))
bu eren kalkma iyi lmdi ya smdi bn bunu bda kacta yatircam yarm saat once uyandi off offf

Tırmanıyor henüz çıkamıyor kptuk ustune filan ama sıralıyor zaten
Başına ne geldi o kisinin
genelde biz ucumuz yatıyoruz birlikte yatmaya çok karşıyım ama besiginden firar edince alıştık o rahat biz rezil halde yerlerdeyiz
M Merve dönüşünde anlatır ne yediklerini annesine gitti ya
İyi etmissin söylemişsin canım valla Yoruldum filan de iş uzayinca

kuzey 7de kalkıyor 8de geri yatıyor bir bir buçuk saat uyuyor 12de ikinci uyku 4gibi sin uyku ve 7:30-8 gibi akşam uykusu böylece akşamda eşimle bana nefes aldiriyor bizde keyf yapıyoruz yoksa o varken TV filan mümkün değil

Ruzgarda 8 de kalkti 10 gbi yatti 12 gbi kalkti 2 3 gibi uyuturm heralde aksam ruzgarda erken yatmaya basladi dedign gibi kendm vakit ayirym bu sayede

Kızlar silebilecegimi bilsen video eklerdim benim cücenin yureme çalışmaları bu çocuk kesinlikle bana çekmemiş
Aman dyr cabucak yurusun annesi. Benim kizimda bana hiiic cekmemis. Ben tam 9 aylikken yurumusum. Kizim 17 aylikken yurudu. Dusunsene dana gibi bir bebek, parkta bahcede emekliyor ) anaaam cok zordu

Kızlar silebilecegimi bilsen video eklerdim benim cücenin yureme çalışmaları bu çocuk kesinlikle bana çekmemiş
Silinse bende eklerm arada ruzgarn komik hallerini ama silinmiyo iste bzmkide emekleme yolunda komando gibi surunuyo bayahga evi gezio oyle

Ruzgarda 8 de kalkti 10 gbi yatti 12 gbi kalkti 2 3 gibi uyuturm heralde aksam ruzgarda erken yatmaya basladi dedign gibi kendm vakit ayirym bu sayede
Canim Hakseverin kizi zeynep pencereden duserek hayatini kaybetti. Biz ayni topikteydik. Kizlarimiz arasinda 10 gun var. Gunlerce kendimize gelemedik.... Ben haftalar boyunca yaz sicaginda cam kapi acamadim, evdeki tum sandalyeleri kaldirmistim..

Aman dyr cabucak yurusun annesi. Benim kizimda bana hiiic cekmemis. Ben tam 9 aylikken yurumusum. Kizim 17 aylikken yurudu. Dusunsene dana gibi bir bebek, parkta bahcede emekliyor ) anaaam cok zordu
Yasında yurumussun ama bu dün 9.ayına girdi ve galiba yurudu yürüyecek ama babası çok hareketliymis düşünün hala öyle evde iki çocuk var benim
Her bebek farklı oluyor işte misal ben yine yasında çizimi öğrenmiştim ama babası baya bi yatak islatmis
Silinse bende eklerm arada ruzgarn komik hallerini ama silinmiyo iste bzmkide emekleme yolunda komando gibi surunuyo bayahga evi gezio oyle
az kalmış bir ata kalmaz emekler sonra yavaştan tırmanır sonra bi Bakmışsın sıralıyor

Canim Hakseverin kizi zeynep pencereden duserek hayatini kaybetti. Biz ayni topikteydik. Kizlarimiz arasinda 10 gun var. Gunlerce kendimize gelemedik.... Ben haftalar boyunca yaz sicaginda cam kapi acamadim, evdeki tum sandalyeleri kaldirmistim..
Aa evet okumustum onun yazdiklarini cok aglamistm okurkRabbim sabi versin ona Allah kimseyi evladiyla sinamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…