- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Aaaa tebrikleeerrrAmaniiiin, cok mutlu oldum ben yatesekkur ederim...
MenekseCanlarrr ya bi fikir dansmk istyrm ben balkonmda cicek yetstrmk istyrm boyle yaz kis bakimi kolay gorntsu guzel tavsiyelernzi alablrmiyim???
Gozleme olmamissssMerhaba oncelikle E Etabiti tebrikleerrrcoook mutlu oldum bi gururlandimmm darisi basimiza hayrlsyla sevgili @erigim ben tum gun evde degldm dun ve bugun de yoksa diikkt ederdm zaten snra uzuluyrm ne bleym midemide bi tuhaf hissedyrm sanki dunku ve bugunku menum aksama kadar disarida olmamn sonucudur
Menum
Sabah
1 kase sutli cornflks
1 sutlu kahve
1 ikramlk cikolata
Yarim mandakina
Ogle.yok
Aksam
1 porsiyon kofte
1 gozleme
11 minik ekmek
Yarim posiyon patates kizartma(firinda gbydi)
Su 1.5 lt gbi
Spor
Malasef yok
Haftasonndaki spor eksklgmi bu hafta telafi edcgm ins
Coook tesekkur ederim, darisi tum takimimizin basinaMerhaba oncelikle E Etabiti tebrikleerrrcoook mutlu oldum bi gururlandimmm darisi basimiza hayrlsyla sevgili @erigim ben tum gun evde degldm dun ve bugun de yoksa diikkt ederdm zaten snra uzuluyrm ne bleym midemide bi tuhaf hissedyrm sanki dunku ve bugunku menum aksama kadar disarida olmamn sonucudur
Menum
Sabah
1 kase sutli cornflks
1 sutlu kahve
1 ikramlk cikolata
Yarim mandakina
Ogle.yok
Aksam
1 porsiyon kofte
1 gozleme
11 minik ekmek
Su 1.5 lt gbi
Spor
Malasef yok
AmiiiinAaaa tebrikleeerrrHep ilk ucde ol canim masallah tututu
Senin adin neden sosyoloji meslegin miAmiiiindarisi hepimizin basina ben boyle bisey oldugunu bilmiyordum. Haydi bakalim yarin yeni hafta basliyor...
Evet canim, sosyolog olarak calismiyorum ama sosyoloji mezunuyum. Siteye ilk uye oldugumda bir arkadasa acil msj atmam gerekiyordu, ilk aklima gelen nicki yazdim isteSenin adin neden sosyoloji meslegin mi
Hibaa hem artı çıkıp hemde pasta yemissinöğle:
1kase barbunya yemeği
2köfte
1yk bulgur pilavı
1dilim ekmek
salata
ve sonra 1dilim çikolatalı pastayarım tuzlu kraker
çok misafir vardı bugün ama yeter artık kilo vermem gerek spor yapamıyorsam boğazı tutucam
Nazar filan değil valla sizin derslerini var diğerleri yoğunluğu bahane ediyor ve sonu iyi olmayacak2haftadır takım ruhu yok resmen kızlar ne motive ne bişe bende saldım resmen ne oldu böyle nazara mı geldikcanlanalım artık burdan gaz alamayınca kilo da veremiyorum
Afiyet olsun havucu çok yeme havuç çok şekerliHerkese selaaaam, oyy cok yoruldum bugun yaa. Ezgi erken uyusa da dinlensem biraz.
Sabah
Yumurta,domates,salatalik, bolca zeytin
Ogle-ikindi
1 kase kısır
1 sigara boregi(firinda)
Aksam yok
Simdi havuc yiyorum
Kısırı epey yedim, kendime ceza verdim, aksam yemegi yok. 1 haftadan beri ilk kez karbonhidrat girdi mideme
Bi projede benim mutfağa lazım balkon birleşecek kapanacak çok iş var çokYa kizlar kv yaza koye tanınıyor bizde onun dairesine gecicez bnm otordgm daire biraz kucuk onunkindem
mutfagi evi fln komple degistrcz dolaplari fln sizden fikir istiyorum nasil yaptrcm diye
muhtesem cizim yetenegmle mutfagimi ciDm akil cern nasil yaptrm keske aramzda bi ic mimar neyim olsaEki Görüntüle 1682002 balkonu mutfaga katmayi dusinuyorm
Keskeetakim ici yarisdanbahsetmistim
ama dedigin gibi katilim yok bu ara hicerigim sıkı denetmde mesajlari fln sayitio birimiz diskalifiye olablr bu gidsle . Oyle olmadan canlansak keskee
Tebrikler canım durum o kadar vasattiki seni fark edemediğim için özür dilerimAmaniiiin, cok mutlu oldum ben yatesekkur ederim...
Oo hem gözleme hem ekmek hem kızartma bu hafta full spor goreceğim listendeMerhaba oncelikle E Etabiti tebrikleerrrcoook mutlu oldum bi gururlandimmm darisi basimiza hayrlsyla sevgili @erigim ben tum gun evde degldm dun ve bugun de yoksa diikkt ederdm zaten snra uzuluyrm ne bleym midemide bi tuhaf hissedyrm sanki dunku ve bugunku menum aksama kadar disarida olmamn sonucudur
Menum
Sabah
1 kase sutli cornflks
1 sutlu kahve
1 ikramlk cikolata
Yarim mandakina
Ogle.yok
Aksam
1 porsiyon kofte
1 gozleme
11 minik ekmek
Su 1.5 lt gbi
Spor
Malasef yok
balkon kapalıydı yoksa çok kötü oluyor kuşlar sürekli toprak alıp atıyorCanlarrr ya bi fikir dansmk istyrm ben balkonmda cicek yetstrmk istyrm boyle yaz kis bakimi kolay gorntsu guzel tavsiyelernzi alablrmiyim???
Hee ben cicekleri cok seviyorm ama balkonum yaz kis ruzgarli olduu icn balkon xicegi yetistirmedm hic onun icon bse diyemicem :))Yok 11 degil 1canim acik balkon icn soryrm canm o nerlernzi?
Bnmde cok isim vat yaza basdan ev tasiycam yan daire ama olsun tasinmak iste dekorasyonda yanlis yapmak istemyrm simdiden dusunmeye basladm o yuzdnHibaa hem artı çıkıp hemde pasta yemissincezani kendin sec 3km yuruyus yada 40dk bantta
Nazar filan değil valla sizin derslerini var diğerleri yoğunluğu bahane ediyor ve sonu iyi olmayacak
Afiyet olsun havucu çok yeme havuç çok şekerli
Bi projede benim mutfağa lazım balkon birleşecek kapanacak çok iş var çok
Keskee
Tebrikler canım durum o kadar vasattiki seni fark edemediğim için özür dilerim
Oo hem gözleme hem ekmek hem kızartma bu hafta full spor goreceğim listende
balkon kapalıydı yoksa çok kötü oluyor kuşlar sürekli toprak alıp atıyor
Bende almak istyrm ama bzm aparmanda cok ses gidiyo asaga o yizdn alamiyrm yaaKızlareşim koşu bandını yaptı süper yarın başlıyorum yine
Hee bnm kardesmde sosyoloji okuyoda o yuzden dikkatimi cekti :))Evet canim, sosyolog olarak calismiyorum ama sosyoloji mezunuyum. Siteye ilk uye oldugumda bir arkadasa acil msj atmam gerekiyordu, ilk aklima gelen nicki yazdim iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?