Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm:

Sabah: resim

Öğlen: resim+ yarım kase mercimek çorba

Akşam: soya soslu tavuk +salata

Bol proteinli bi gün oldu sanırsam

Eklentiler

• image.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 33
  • image.webp
    35 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba oncelikle E Etabiti tebrikleerrrcoook mutlu oldum bi gururlandimmmdarisi basimiza hayrlsyla sevgili @erigim ben tum gun evde degldm dun ve bugun de yoksa diikkt ederdm zaten snra uzuluyrm ne bleym midemide bi tuhaf hissedyrm sanki dunku ve bugunku menum aksama kadar disarida olmamn sonucudur
Menum
Sabah
1 kase sutli cornflks
1 sutlu kahve
1 ikramlk cikolata
Yarim mandakina
Ogle.yok
Aksam
1 porsiyon kofte
1 gozleme
11 minik ekmek
Yarim posiyon patates kizartma(firinda gbydi)
Su 1.5 lt gbi
Spor
Malasef yok
Haftasonndaki spor eksklgmi bu hafta telafi edcgm ins

Canlarrr ya bi fikir dansmk istyrm ben balkonmda cicek yetstrmk istyrm boyle yaz kis bakimi kolay gorntsu guzel tavsiyelernzi alablrmiyim???

Canlarrr ya bi fikir dansmk istyrm ben balkonmda cicek yetstrmk istyrm boyle yaz kis bakimi kolay gorntsu guzel tavsiyelernzi alablrmiyim???
Menekse cok severim goruntusu harika hele acincaaa ama balkonun aciksa olmazz

Gozleme olmamissss

Coook tesekkur ederim, darisi tum takimimizin basina
11 minik ekmek degil de mi o, herhalde sadece 1

Yok 11 degil 1canim acik balkon icn soryrm canm onerlernzi?

Hibaa hem artı çıkıp hemde pasta yemissin cezani kendin sec 3km yuruyus yada 40dk bantta
2haftadır takım ruhu yok resmen kızlar ne motive ne bişe bende saldım resmen ne oldu böyle nazara mı geldik canlanalım artık burdan gaz alamayınca kilo da veremiyorum
Nazar filan değil valla sizin derslerini var diğerleri yoğunluğu bahane ediyor ve sonu iyi olmayacak
Afiyet olsun havucu çok yeme havuç çok şekerli
Bi projede benim mutfağa lazım balkon birleşecek kapanacak çok iş var çok
takim ici yarisdanbahsetmistim
ama dedigin gibi katilim yok bu ara hicerigim sıkı denetmde mesajlari fln sayitio birimiz diskalifiye olablr bu gidsle . Oyle olmadan canlansak keskee
Keskee
Amaniiiin, cok mutlu oldum ben ya tesekkur ederim...
Tebrikler canım durum o kadar vasattiki seni fark edemediğim için özür dilerim
Oo hem gözleme hem ekmek hem kızartma bu hafta full spor goreceğim listende
balkon kapalıydı yoksa çok kötü oluyor kuşlar sürekli toprak alıp atıyor

Bnmde cok isim vat yaza basdan ev tasiycam yan daire ama olsun tasinmak iste dekorasyonda yanlis yapmak istemyrm simdiden dusunmeye basladm o yuzdn

elfkkk benim balkonu sagolsun annem cicek doldurmus. Bir tanesi yaz kis cok guzel aciyor ama adini bilmiyorum. Anneme sorarim. Benim balkon kapali ama genelde camlari hep acik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…