Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Vallahi ben kendi adima hala coook azimliyim, siz dusunun
Bak fena halde de iddialiyim, bakalim bizim gruptan beni gecebilecek olan var mi

İzne çıkanlar izin hakkının yılda iki kez olduğunu hatirlatiyim birde sağlık problemi yoksa listedeki kilonuza inmeden dahil olamiyirsunuz

Ben simdi basedemyrm yururse demekki popom yere degmicek hep pesnde gezcm bide disleri ciksa ustler beyazladi ama patlatamiyo bi turlu oda huysuzluk yapiyo

Esimde bende yasimiza kadar yurumusuz esimde yaramazms bende bizden uslu bi coxuk cikmaz zaten :))

Bak fena halde de iddialiyim, bakalim bizim gruptan beni gecebilecek olan var mi
sen bi havalandin bakiyorumda indircem o havani senin bu hafta gorursin sen
Ben tabi ki ben tabiki
Seni bu yarışta en çok ben tabi ki ben tabi ki
canim burda ben varkeeenn isin biraz zorr

@erigim canım ben 13-22 kasım arası izine çıkmak istiyorum. Malum izmire gidicem :) kardeşimin tartısı yok o hafta tartılamayacağım bide gezme planları olduğu için çok sık giremem de . Ama diyeti bozmam tabiki de çünkü kardeşimde bende sıkı yapıyoruz :))

@erigim, kimyager1508 saolun kizlar ama ben bir türlü kendime gelemedim babam aslinda calisirdi hep ama suan is yok evde bende evde spor yapmaya vesaire cekiniyorum gürültü olacak beslenmeyi hic deginmeyin annem.karbon karbon gidiyor yarin itibari düzeltmeye caliscam ne kadar basarili olabilirim muamma.. bana neler oldu ya hafta 1,5-2 kilo veren bir insandim

Ben tabi ki ben tabiki
Seni bu yarışta en çok ben tabi ki ben tabi ki

sen bi havalandin bakiyorumda indircem o havani senin bu hafta gorursin sen
canim burda ben varkeeenn isin biraz zorr

Arkadaslar hesabi beni katmadan yapmissiniz olmazki böyle iddalar havada ucusuyor durun siz durun...ben kendime gelemiyorum.demistim 2 msg öncesi ahaaa simdi geldim iste

Heeeyyy

Aloooooo

Pissstttt

Hoooooo

Heeeeeyyy

Nerelerdesiniz bakimmm

Haydi bakalim, tartidaki rakamlar konussun hanimlaaaaaar hopaaaa
Hahahhh goruselim cumaya

Bi girdi tarihine bskmam lazım canım ama 13unde tartilacakmisin çünkü onuvunde bildirim yapmayacaksan bu hafta onu bildirmeliydik

Kimler izine cikiyor ??
Rabbim tez zamanda iş buldursun fakat bahane Cansu bu çık dışarda yuru bekarsin seni evde çocuğun yok ki oyalasin evet sen kg veriyotsun ama aldıklarını anca veriyotsun dur ben bi giriş kilosu şimdiki kilo yapiyim bakalım kimler napmis görelim çok kiziyorum sana çok
Heeeyyy

Aloooooo

Pissstttt

Hoooooo

Heeeeeyyy

Nerelerdesiniz bakimmm
işte burda

Dün eşim geçen seneki fotoğrafınızı bakıp aşkım kucucukmussun şimdi koca kadın olmuşsun baksana yüzüne filan çocuk gibisin dedi
Şimdide aramış zebra pasta istiyormuş zaten pastacisin akşama kadar icindesin ypkilla ev yapımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…