Ben tabi ki ben tabikiVallahi ben kendi adima hala coook azimliyim, siz dusunun
Bak fena halde de iddialiyim, bakalim bizim gruptan beni gecebilecek olan var mi
Yasında yurumussun ama bu dün 9.ayına girdi ve galiba yurudu yürüyecek ama babası çok hareketliymis düşünün hala öyleevde iki çocuk var benim
Her bebek farklı oluyor işte misal ben yine yasında çizimi öğrenmiştim ama babası baya bi yatak islatmis
az kalmış bir ata kalmaz emeklersonra yavaştan tırmanır sonra bi Bakmışsın sıralıyor
Ben simdi basedemyrm yururse demekki popom yere degmicek hep pesnde gezcm bide disleri ciksa ustler beyazladi ama patlatamiyo bi turlu oda huysuzluk yapiyoYasında yurumussun ama bu dün 9.ayına girdi ve galiba yurudu yürüyecek ama babası çok hareketliymis düşünün hala öyleevde iki çocuk var benim
Her bebek farklı oluyor işte misal ben yine yasında çizimi öğrenmiştim ama babası baya bi yatak islatmis
az kalmış bir ata kalmaz emeklersonra yavaştan tırmanır sonra bi Bakmışsın sıralıyor
sen bi havalandin bakiyorumdaVallahi ben kendi adima hala coook azimliyim, siz dusunun
Bak fena halde de iddialiyim, bakalim bizim gruptan beni gecebilecek olan var mi
canim burda ben varkeeenn isin biraz zorrBen tabi ki ben tabiki
Seni bu yarışta en çok ben tabi ki ben tabi ki
Vallahi ben kendi adima hala coook azimliyim, siz dusunun
Vallahi ben kendi adima hala coook azimliyim, siz dusunun
Ben tabi ki ben tabiki
Seni bu yarışta en çok ben tabi ki ben tabi ki
sen bi havalandin bakiyorumdaindircem o havani senin bu hafta gorursin sen
canim burda ben varkeeenn isin biraz zorr
Kimler izine cikiyor ??İzne çıkanlar izin hakkının yılda iki kez olduğunu hatirlatiyim birde sağlık problemi yoksa listedeki kilonuza inmeden dahil olamiyirsunuz
Hadi balalim hodri meydaaanArkadaslar hesabi beni katmadan yapmissiniz olmazki böyleiddalar havada ucusuyor durun siz durun...ben kendime gelemiyorum.demistim 2 msg öncesi ahaaa simdi geldim iste
Heeeyyy
Aloooooo
Pissstttt
Hoooooo
Heeeeeyyy
Nerelerdesiniz bakimmm
Hahahhh goruselim cumayaHaydi bakalim, tartidaki rakamlar konussun hanimlaaaaaar hopaaaa
Bi girdi tarihine bskmam lazım canım ama 13unde tartilacakmisin çünkü onuvunde bildirim yapmayacaksan bu hafta onu bildirmeliydik@erigim canım ben 13-22 kasım arası izine çıkmak istiyorum. Malum izmire gidicem :) kardeşimin tartısı yok o hafta tartılamayacağım bide gezme planları olduğu için çok sık giremem de . Ama diyeti bozmam tabiki de çünkü kardeşimde bende sıkı yapıyoruz :))
@erigim,kimyager1508 saolun kizlar ama ben bir türlü kendime gelemedim babam aslinda calisirdi hep ama suan is yok evde bende evde spor yapmaya vesaire cekiniyorum gürültü olacak beslenmeyi hic deginmeyin annem.karbon karbon gidiyor yarin itibari düzeltmeye caliscam ne kadar basarili olabilirim muamma.. bana neler oldu ya hafta 1,5-2 kilo veren bir insandim
Rabbim tez zamanda iş buldursun fakat bahane Cansu bu çık dışarda yuru bekarsin seni evde çocuğun yok ki oyalasin evet sen kg veriyotsun ama aldıklarını anca veriyotsun dur ben bi giriş kilosu şimdiki kilo yapiyim bakalım kimler napmis görelim çok kiziyorum sana çokKimler izine cikiyor ??
işte burdaHeeeyyy
Aloooooo
Pissstttt
Hoooooo
Heeeeeyyy
Nerelerdesiniz bakimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?