burdayımmmm
Kimyagercim hep burda zatencHahahhh goruselim cumaya
Bi girdi tarihine bskmam lazım canım ama 13unde tartilacakmisin çünkü onuvunde bildirim yapmayacaksan bu hafta onu bildirmeliydik
Rabbim tez zamanda iş buldursun fakat bahane Cansu bu çık dışarda yuru bekarsin seni evde çocuğun yok ki oyalasin evet sen kg veriyotsun ama aldıklarını anca veriyotsun dur ben bi giriş kilosu şimdiki kilo yapiyim bakalım kimler napmis görelim çok kiziyorum sana çok
işte burda
Bnmkide gecen gun tavuk gogsu istedi ama yengeninki gibi yap seninki guzel olmuyo o cok guzel yapmsti dedi bende yapmadm begenmiyosan bnm yaptogmi git yemgem yapsn sna ddm hala diyp yap bi tavuk gogsu dye yapmocam isteDün eşim geçen seneki fotoğrafınızı bakıp aşkım kucucukmussun şimdi koca kadın olmuşsun baksana yüzüne filan çocuk gibisin dedi
Şimdide aramış zebra pasta istiyormuş zaten pastacisin akşama kadar icindesin ypkilla ev yapımı
Kizlarrrrr canlarre sekerlerrr fit bayanlarrrr naberrrr
İyi akşamlarr
Dün eşim geçen seneki fotoğrafınızı bakıp aşkım kucucukmussun şimdi koca kadın olmuşsun baksana yüzüne filan çocuk gibisin dedi
Şimdide aramış zebra pasta istiyormuş zaten pastacisin akşama kadar icindesin ypkilla ev yapımı
Bnmkide gecen gun tavuk gogsu istedi ama yengeninki gibi yap seninki guzel olmuyo o cok guzel yapmsti dedi bende yapmadm begenmiyosan bnm yaptogmi git yemgem yapsn sna ddm hala diyp yap bi tavuk gogsu dye yapmocam iste
Yapmicam yapmicam keyif bnm degilmi yapmicam
catlasanda yapmicam
patlasanda yapmicaaamm
Challenge acceptediddaya gel
Vu huuuuuuu, o zaman neymis, cumaya gorusecek misizHadi balalim hodri meydaaan
Evet kazanan belli beeeennn ikinci kimVu huuuuuuu, o zaman neymis, cumaya gorusecek misiz
Ya ama bence kendinizi bosa yormayin, strese sokmayin, kazanan belli
E Etabiti tatlım tebrik ederimmmmmbaşarının devamı dilerim
Ahufizar tatlım bu ne düzen böyle maşaallahhh subhanallahhh ben hayatımın hiç bir anında böyle düzenli olamadım
@dudujan hoşgeldin tatlımm, umarım daha iyisindir, aramıza dönmene çok sevindim
Kanguru_ tatlımm ev dekorasyon işi çok zor bence şimdiden kolay gelsin
masalimsii gez tatlım gez ohhhh missss
@erigim koşu bandının servisi yok mu?? birde onlara gösterseniz.
judiee tatlımm hedefine çok az kaldı, biraz daha dayan spora ağırlık ver bence,
elfkkk tatlım ben çiçek bakmayı hiç beceremem onun için inan hiç fikrim yokk,
@cansutr kıızzzzz nerelerdesiiinnn????
başka unuttuğum kimse kaldı mı?????
Guluyorum yuksek sesle, baska da bisey demiyorumEvet kazanan belli beeeennn ikinci kim
Vu huuuuuuu, o zaman neymis, cumaya gorusecek misiz
Ya ama bence kendinizi bosa yormayin, strese sokmayin, kazanan belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?