Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kimyagercim hep burda zatenc
Erigimcimde yeni gelmis
kizlar ben dua bolumundede bi listeye girdm belki bu sayede namazlarimi aksatmam

ya bide ruzgar hep aglayarak uyaniyo kucagima aliyrm yinede susmuyo nolduki bu cocuga nazar vardir dye okudumd ama kotu ruya goruyp heralde basucuna kuranmi koysam

Bnmkide gecen gun tavuk gogsu istedi ama yengeninki gibi yap seninki guzel olmuyo o cok guzel yapmsti dedi bende yapmadm begenmiyosan bnm yaptogmi git yemgem yapsn sna ddm hala diyp yap bi tavuk gogsu dye yapmocam iste

Yapmicam yapmicam keyif bnm degilmi yapmicam
catlasanda yapmicam
patlasanda yapmicaaamm

yapmayın ohhh patlasınlar çatlasınlar

Menü:

Sabah: tb ekmeği sandviç

Öğlen: yarım kase mercimek çorba, tavuk sote, 2 kaşık yoğurt

Ara: yarım paket limonlu form

Akşam: kıymalı menemen (yumurtasız), 2 kaşık kıymalı makarna (tadımlık)

spora vaktim yok eskisi gibi yoksa ben de çok istiyorum yapmak

sabah:
1bardak mandalina suyu

ara: 1kutu sade süt
1eti form (kaç saatte bitirdim Allah bilir o yüzden bütün gün aç hissettim)

öğle: alpella beyaz çikolatalı gofret (düzgün bişeler yiyecektim ama sınav vardı ağzıma tıktım ama kaçamaklar bitti mi bitmedi )

akşam:
eve gelince 2çatal çikolatalı pastadan
1büyük kase barbunya
1kase çorba
yarım dilim ekmek
1sarma
5-6fıstık

su az oldu spor yok bir aksilik çıktı yoksa yürümek için güzel bir havaydı

spora vaktim de var bugün sanki ama misafir var ya hemen dersimi bitireyim de misafirler gidene kadar yapayım bari zaman kıtlığı yaşıyorum resmen üşengeç olan ben kendimi aştım

Menum
Sabah
Domates,salatalik, yumurta, 30 tane zeytin,
4-5 yemek kasigi Kendi yaptigim ev peyniri
Oglen
İspanak yemegi
Ara
Havuc,yesil cay
Aksam
Yarim kilodan fazla hamsi tava
Devasa bir tabak salata
Simdi ihlamur iciyorum. Yaninda da 3 ceviz, 3 incir

az önce bi syrue alıntı yaptım yok
Pastayı yaptım valla acitasyon yaptı
Kuzeyi uyuttum geri uyandı

Günaydın hanımlarrr. Yine grubu ben açıyorum sanırım. Sporlar nerde bakiim? Bahane yok! İllaki size görede bir spor, gün içinde ayırabileceğiniz bir vakit vardır. Her gece yatmadan önce ve her sabah kaltığınızda kilo vermek istediğinizi kendinize hatırlatın ve bilinçaltınızı bunun için çözümler bulmaya zorlayın. Sporla gençleşip fitleşelim. diyet yapmak ayrı birşey vücudumuzun güzelleşmesi için spor yapmalıyız. Hiç olmadı mekik çekin canım hem stres atarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…