Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende uyutuyyrm suan sonra kendime bi kahve yapicam yanindada ceviz ooohh misss sen niye karjibahar yaptin ki borek fln yapsaydin soyle kiymali fln ohh agzina layik

Haftasonu yaptim zaten. Yeni bir tarif denedim misss miss, ismanakli, peynirli,nisastali. Gondereyim tarifini istersen, yapar yersiniz. Ben irademe hakim olabildigim icin yemiyorum

Aaa ogle miii.. Amaan can bogazdan gelir canim, gencecik kadinsin, bebegin var emziriyorsun, bolca tatli, hamurisi falan tuket sen.
Sen dua et hamileler var, yoksa ben sama neler yazardim neler
Yok canim sagol senim kizin yuruyo simdi pesinde fln kosup yorulursun sen ye borek tatli serbetli tatlilar enerji yapar bak bol bol ye iiimmmmm

Bende kavunu hiç sevmem, annem bayılır. ama kavunda şeker oranı çok fazla canım diyette önerilmiyor bilgine :)

asla inanmam
Zaten suan kavun yoKki canim istesemde yiyemem

inan inan bana oyle dedi size soylemicektim ama agzimdan kacirdim

Merhaba ben de doğduğunda beri kilolu ve kilo problemi olan ve bu zor problemi mi 38 yıldır çözememiş birisiyim. Çoğu zaman ikinci planda olduğunu düşünen birisiyim.sag sen zayıf biri olsaydım birçok konuda daha aktif ve cesaretli olacağımı düşünen birisiyim. Birçok arkadaşım gibi yedikten sonra eşşekler kadar pişman olan birisiyim.Birçok insan özgür hareket ederken ben bir kalipta sıkışmış hissediyorum.Bu yaz istedigim kiyafetleri giymek istiyorum.YETER ARTIK diyorum ve diyete sizlerle devam etmek istiyorum. Beni de aranıza katin.Boyum 158cm kilom111

Sağol tatlım bilgiler için mandalina ya hucummmmm
Kizimi uyuttum, yesil cayimi yaptim, yaninada 1 ayva
Off aksama kizimla esime ne pisirsem yaa, kendime karnibahar yemegi yaptim, onlara ne pisiricem?
Diyeetteki en zor kısım
Bende uyutuyyrm suan sonra kendime bi kahve yapicam yanindada ceviz ooohh misss sen niye karjibahar yaptin ki borek fln yapsaydin soyle kiymali fln ohh agzina layik

Kaptan suan baklava aciyo aksam 5 10 tane ycekmis

Haftasonu yaptim zaten. Yeni bir tarif denedim misss miss, ismanakli, peynirli,nisastali. Gondereyim tarifini istersen, yapar yersiniz. Ben irademe hakim olabildigim icin yemiyorum

Aaa ogle miii.. Amaan can bogazdan gelir canim, gencecik kadinsin, bebegin var emziriyorsun, bolca tatli, hamurisi falan tuket sen.
Sen dua et hamileler var, yoksa ben sama neler yazardim neler

Bende kavunu hiç sevmem, annem bayılır. ama kavunda şeker oranı çok fazla canım diyette önerilmiyor bilgine :)

asla inanmam

Yok canim sagol senim kizin yuruyo simdi pesinde fln kosup yorulursun sen ye borek tatli serbetli tatlilar enerji yapar bak bol bol ye iiimmmmm

Zaten suan kavun yoKki canim istesemde yiyemem

inan inan bana oyle dedi size soylemicektim ama agzimdan kacirdim
aaaa noluyor bakıyim burda yapamazlar sizi gidi
İnanma seçilim ben kim baklava açmak kim ben poğaça boregi bile çocuk görmeleri sayesinde öğrendim yoksa hiç isim olmazdı
Not: boregide hazır baklava yufkasindan yapıyorum caktirmayin

hosgeldin tatlım aramıza boylarımız aynı
Başaramayacağı birşey yok ne kilolar gördü bu topik 40-50,kglar verildi içindeki fıstığı çıkarınca inan ozguveninde artacak bu böyle çünkü

Ben yapip gonderim sana canin cektiyse bi tepsi baklava fistikli oohhhh

Hosgeldin canim burda takil kilolardan kurtul sıki bi yaris var hep takimlar arasi hem de takim ici:))

Çok d iyetisyene gittim zayıflama ürünleri de kullandım.kilo verdim mi verdim ama çabuk pes ettim benim kusurum da bu maalesef .Beni de araniza aldığınız için çok tesekkur ederim. Beni de goturunyanınızda hep beraber fıstık gibi hatunlar olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…