Ben bi mandalina bide muz yerim digerlerini aramam he bide kavun cok severimBen kış meyvesi sevmem hiç ama hem vitamin olsun diye hemde alkali özelliğinden dolayı yemeye dikkat ediyorum
Kaptan suan baklava aciyo aksam 5 10 tane ycekmis@erigim kaptan neredesinnn
Bende uyutuyyrm suan sonra kendime bi kahve yapicam yanindada ceviz ooohh misss sen niye karjibahar yaptin ki borek fln yapsaydin soyle kiymali fln ohh agzina layik
Kaptan suan baklava aciyo aksam 5 10 tane ycekmis
Bende uyutuyyrm suan sonra kendime bi kahve yapicam yanindada ceviz ooohh misss sen niye karjibahar yaptin ki borek fln yapsaydin soyle kiymali fln ohh agzina layik
Yok canim ben diyetteyim :)))Haftasonu yaptim zaten. Yeni bir tarif denedim misss miss, ismanakli, peynirli,nisastali. Gondereyim tarifini istersen, yapar yersiniz. Ben irademe hakim olabildigim icin yemiyorum
Aaa ogle miii.. Amaan can bogazdan gelir canim, gencecik kadinsin, bebegin var emziriyorsun, bolca tatli, hamurisi falan tuket sen.Yok canim ben diyetteyim :)))
Ben bi mandalina bide muz yerim digerlerini aramam he bide kavun cok severim
Yok canim sagol senim kizin yuruyo simdi pesinde fln kosup yorulursun sen ye borek tatli serbetli tatlilar enerji yapar bak bol bol ye iiimmmmmAaa ogle miii.. Amaan can bogazdan gelir canim, gencecik kadinsin, bebegin var emziriyorsun, bolca tatli, hamurisi falan tuket sen.
Sen dua et hamileler var, yoksa ben sama neler yazardim neler
Zaten suan kavun yoKki canim istesemde yiyememBende kavunu hiç sevmem, annem bayılır. ama kavunda şeker oranı çok fazla canım diyette önerilmiyor bilgine :)
asla inanmam
Sağol tatlım bilgiler için mandalina ya hucummmmmTatlı isteğini kesen detoks suyu emziren anneler için uygundur.
Malzemeler,
1 adet çubuk tarçın
1 adet küçük boy elma veya hurma
1 litre oda sıcaklığında su
Hazırlanışı,
Hangi meyveyi kullanmaya karar verdiyseniz: Hurma veya elma… Ortadan ikiye bölüp çubuk tarçınla birlikte bir litre suya ilave edin. Sabaha kadar bekletin.
Gün boyunca, yemeklerden önce veya acıktığınızı hissettiğinizde birer bardak için. Meyveyi, iyice çiğneyerek yiyin.
Sık sık idrar çıkmamak için: Suyu oturarak ve yudum yudum, acele etmeden için.
Diyeetteki en zor kısımKizimi uyuttum, yesil cayimi yaptim, yaninada 1 ayva
Off aksama kizimla esime ne pisirsem yaa, kendime karnibahar yemegi yaptim, onlara ne pisiricem?
Haftasonu yaptim zaten. Yeni bir tarif denedim misss miss, ismanakli, peynirli,nisastali. Gondereyim tarifini istersen, yapar yersiniz. Ben irademe hakim olabildigim icin yemiyorum
Aaa ogle miii.. Amaan can bogazdan gelir canim, gencecik kadinsin, bebegin var emziriyorsun, bolca tatli, hamurisi falan tuket sen.
Sen dua et hamileler var, yoksa ben sama neler yazardim neler
Bende kavunu hiç sevmem, annem bayılır. ama kavunda şeker oranı çok fazla canım diyette önerilmiyor bilgine :)
asla inanmam
Yok canim sagol senim kizin yuruyo simdi pesinde fln kosup yorulursun sen ye borek tatli serbetli tatlilar enerji yapar bak bol bol ye iiimmmmm
aaaa noluyor bakıyim burda yapamazlar sizi gidiZaten suan kavun yoKki canim istesemde yiyemem
inan inan bana oyle dedi size soylemicektim ama agzimdan kacirdim
Bende oglum okjldan gelince cikicam disari hava almayaHuhuu geldim kızlar bahane yok spor spor bant bozuksa yururuzoglumla yuruye yuruye hava aldık mis gibi kısa giriş havası
hosgeldin tatlım aramıza boylarımız aynıMerhaba ben de doğduğunda beri kilolu ve kilo problemi olan ve bu zor problemi mi 38 yıldır çözememiş birisiyim. Çoğu zaman ikinci planda olduğunu düşünen birisiyim.sag sen zayıf biri olsaydım birçok konuda daha aktif ve cesaretli olacağımı düşünen birisiyim. Birçok arkadaşım gibi yedikten sonra eşşekler kadar pişman olan birisiyim.Birçok insan özgür hareket ederken ben bir kalipta sıkışmış hissediyorum.Bu yaz istedigim kiyafetleri giymek istiyorum.YETER ARTIK diyorum ve diyete sizlerle devam etmek istiyorum. Beni de aranıza katin.Boyum 158cm kilom111
Sağol tatlım bilgiler için mandalina ya hucummmmm
Diyeetteki en zor kısım
aaaa noluyor bakıyim burda yapamazlar sizi gidi
İnanma seçilim ben kim baklava açmak kim ben poğaça boregi bile çocuk görmeleri sayesinde öğrendim yoksa hiç isim olmazdı
Not: boregide hazır baklava yufkasindan yapıyorum caktirmayin
Hosgeldin canim burda takil kilolardan kurtul sıki bi yaris var hep takimlar arasi hem de takim ici:))Merhaba ben de doğduğunda beri kilolu ve kilo problemi olan ve bu zor problemi mi 38 yıldır çözememiş birisiyim. Çoğu zaman ikinci planda olduğunu düşünen birisiyim.sag sen zayıf biri olsaydım birçok konuda daha aktif ve cesaretli olacağımı düşünen birisiyim. Birçok arkadaşım gibi yedikten sonra eşşekler kadar pişman olan birisiyim.Birçok insan özgür hareket ederken ben bir kalipta sıkışmış hissediyorum.Bu yaz istedigim kiyafetleri giymek istiyorum.YETER ARTIK diyorum ve diyete sizlerle devam etmek istiyorum. Beni de aranıza katin.Boyum 158cm kilom111
bu iddea benim canım oturda sen ye fistikliyi ben fıstık gibi olan işteBen yapip gonderim sana canin cektiyse bi tepsi baklava fistikli oohhhh
Yok canim ben diyetteyimbu iddea benim canım oturda sen ye fistikliyi ben fıstık gibi olan işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?