Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

En az kilo verene yada + cikana ne ceza versem diye simdiden dusunmeye basladim

en cok kilo veren ben olcamdaaaa E Etabiti

Olcaz canim insallah fit hatunlar olcaz gunluk neler yiyosun spor fln yapiyomusum

Kizlaaar Kanguru_ ve E Etabiti ne komiksiniz ya bitmedi hosgeldin canim aramiza ..kizlarrr aksam ins bi aile dostmza gdyrz dogm gunu surprizi yapckms arkdasm esine menuyu yazmayaym tahmin edersnzama gens bi menu olck @erigim cansutr kimyager1508 sevgiki kaptanlarim ve grup arkadaslrm nrler yiyeblrm ve ne kadar?evde yiyip gtsem dyrm..ama ayop olur baya samimi arkadasm napayim yol gosterin bakalm

Sıkı rekabet var aramizda :))
Evde ye bence karnini doyur ordada tadimlik ye ne yicen ama mesela 2 catal pasta 1 kurabiye yada yarim pogaca fln

Aramiza hosgeldiiiiin
Biraz kendini tanitsana, kac yasindasin, evli misin, cocuk, ne is yapiyorsun.. Amma sordum haa

En az kilo verene yada + cikana ne ceza versem diye simdiden dusunmeye basladim

en cok kilo veren ben olcamdaaaa E Etabiti

Bugun beni coook guldurdun, allah ta seni guldursun
Ama tabii hala beni gecebilecegine inaniyor olman da cok ilginc
Evde booolca salata ve hafif bir corba ye. Orda da ikramliklardan catallarin ucuyla tadarsin ha bu arada Kanguru_ ni de davet etsene o bolca yer ikramliklardan

Rica ederim canım ben araştırdıkça sizlerlede paylaşayım. Aslında zayıflamak çok kolay, yeter ki sağlıklı beslenelim.

inanmadım zaten tatlım dedim o yapmaz öyle şeylerr en iyisi de işin olmaması zaten ben yaptım, yedim kilo aldım şimdi yapmıyorum annem yap sen yeme diyo size de yok diyorum :))))

Aksam yemegini de yaptim, kizimla lego yapiyoruz.
Ya kizlar cok afedersiniz ama ben biktim bu tuvalet derdinden. Disari cikmaya korkar ildum yaa. İctigim hepi topu 2 fincan yesil cay, 1 t de su. Ki neredeyse yudum yudum iciyorum, gun icerisine yayiyorum ama yok, surekli tuvaletteyim..

Sende hep gul canim takiliyorum iste rekabet artsin diye baksana zaten bizden baska kimse yok arada kaptan geliyo digerleri ortada yok cansuyu juideyi hic goremedm bugun

Aaa sen git elifle ben yogurt yicem smdi aksamda kofte yicem sen ye kek borek corek hem sen niye zwyifliyosun ki cok guzelsin bu halde hic gerek yok diyet yapmana fln

Ssst kizlar rekabet arasnda beni unutmayinnnnnnn tmm ins sabrli davranablrm

Kiz çaktirma, memişler sütyene sığmıyo
Her yerim birbirine karisti, belim yokmus gibi ,

canım evde yiyip gidersen bence de ayıp olur. ama çok acıkıp oradakilere saldırmamak adına gitmeden önce yoğurt+meyve veya süt+meyve yiyebilirsin. orada da genelde salatalara ağırlık ver bence, tatlılardan kesinlikle uzak dur,

tatlımmm hoşgeldin adı gibi 10 numara takımımıza, burada olduğuna emin ol hiç pişman olmayacaksın. Bu arada ben Derya

olsun canımmm daha iyi ödemi atıyorsun. ödem gittikten sonra bu kadar sık wc ihtiyacın olmaz. ama bu sürede bol su iç ki vücudun susuz kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…