Olcaz canim insallah fit hatunlar olcaz gunluk neler yiyosun spor fln yapiyomusumÇok d iyetisyene gittim zayıflama ürünleri de kullandım.kilo verdim mi verdim ama çabuk pes ettim benim kusurum da bu maalesef .Beni de araniza aldığınız için çok tesekkur ederim. Beni de goturunyanınızda hep beraber fıstık gibi hatunlar olalim
Sıkı rekabet var aramizda :))KizlaaarKanguru_ ve E Etabiti ne komiksiniz ya bitmedi hosgeldin canim aramiza ..kizlarrr aksam ins bi aile dostmza gdyrz dogm gunu surprizi yapckms arkdasm esine menuyu yazmayaym tahmin edersnz ama gens bi menu olck @erigim cansutr kimyager1508 sevgiki kaptanlarim ve grup arkadaslrm nrler yiyeblrm ve ne kadar?evde yiyip gtsem dyrm..ama ayop olur baya samimi arkadasm napayim yol gosterin bakalm
Günlük 1 saat yürümeye çalışıyorum.akşamları 8 den sonr yemek yok.Olcaz canim insallah fit hatunlar olcaz gunluk neler yiyosun spor fln yapiyomusum
Aramiza hosgeldiiiiinÇok d iyetisyene gittim zayıflama ürünleri de kullandım.kilo verdim mi verdim ama çabuk pes ettim benim kusurum da bu maalesef .Beni de araniza aldığınız için çok tesekkur ederim. Beni de goturunyanınızda hep beraber fıstık gibi hatunlar olalim
Evde booolca salata ve hafif bir corba ye. Orda da ikramliklardan catallarin ucuyla tadarsinKizlaaarKanguru_ ve E Etabiti ne komiksiniz ya bitmedi hosgeldin canim aramiza ..kizlarrr aksam ins bi aile dostmza gdyrz dogm gunu surprizi yapckms arkdasm esine menuyu yazmayaym tahmin edersnz ama gens bi menu olck @erigim cansutr kimyager1508 sevgiki kaptanlarim ve grup arkadaslrm nrler yiyeblrm ve ne kadar?evde yiyip gtsem dyrm..ama ayop olur baya samimi arkadasm napayim yol gosterin bakalm
Aksam 6 dan snra yemezsen daha iyi olur canim acikisanda sut yada yourtla acliginigiderirsonGünlük 1 saat yürümeye çalışıyorum.akşamları 8 den sonr yemek yok.
Sağol tatlım bilgiler için mandalina ya hucummmmm
Diyeetteki en zor kısım
aaaa noluyor bakıyim burda yapamazlar sizi gidi
İnanma seçilim ben kim baklava açmak kim ben poğaça boregi bile çocuk görmeleri sayesinde öğrendim yoksa hiç isim olmazdı
Not: boregide hazır baklava yufkasindan yapıyorum caktirmayin
Eve geliş saatim geç olunca mecbur sarkiyorAksam 6 dan snra yemezsen daha iyi olur canim acikisanda sut yada yourtla acliginigiderirson
Sende hep gul canim takiliyorum iste rekabet artsin diye baksana zaten bizden baska kimse yok arada kaptan geliyo digerleri ortada yok cansuyu juideyi hic goremedm bugunAramiza hosgeldiiiiin
Biraz kendini tanitsana, kac yasindasin, evli misin, cocuk, ne is yapiyorsun.. Amma sordum haa
Bugun beni coook guldurdun, allah ta seni guldursun
Ama tabii hala beni gecebilecegine inaniyor olman da cok ilginc
Evde booolca salata ve hafif bir corba ye. Orda da ikramliklardan catallarin ucuyla tadarsinha bu arada Kanguru_ ni de davet etsene o bolca yer ikramliklardan
Kiz çaktirma, memişler sütyene sığmıyoSende hep gul canim takiliyorum iste rekabet artsin diye baksana zaten bizden baska kimse yok arada kaptan geliyo digerleri ortada yok cansuyu juideyi hic goremedm bugun
Aaa sen git elifle ben yogurt yicem smdi aksamda kofte yicem sen ye kek borek corek hem sen niye zwyifliyosun ki cok guzelsin bu halde hic gerek yok diyet yapmana fln
KizlaaarKanguru_ ve E Etabiti ne komiksiniz ya bitmedi hosgeldin canim aramiza ..kizlarrr aksam ins bi aile dostmza gdyrz dogm gunu surprizi yapckms arkdasm esine menuyu yazmayaym tahmin edersnz ama gens bi menu olck @erigim cansutr kimyager1508 sevgiki kaptanlarim ve grup arkadaslrm nrler yiyeblrm ve ne kadar?evde yiyip gtsem dyrm..ama ayop olur baya samimi arkadasm napayim yol gosterin bakalm
tatlımmm hoşgeldin adı gibi 10 numara takımımıza, burada olduğuna emin ol hiç pişman olmayacaksın. Bu arada ben DeryaÇok d iyetisyene gittim zayıflama ürünleri de kullandım.kilo verdim mi verdim ama çabuk pes ettim benim kusurum da bu maalesef .Beni de araniza aldığınız için çok tesekkur ederim. Beni de goturunyanınızda hep beraber fıstık gibi hatunlar olalim
Ya sen sabredemezsin yersin hep yede zaten amaaaaaaaannn bosveeer diyeti yiyin bol bol can bogazdan gelirSsst kizlar rekabet arasnda beni unutmayinnnnnnn tmm ins sabrli davranablrm
olsun canımmm daha iyi ödemi atıyorsun. ödem gittikten sonra bu kadar sık wc ihtiyacın olmaz. ama bu sürede bol su iç ki vücudun susuz kalmasınAksam yemegini de yaptim, kizimla lego yapiyoruz.
Ya kizlar cok afedersiniz ama ben biktim bu tuvalet derdinden. Disari cikmaya korkar ildum yaa. İctigim hepi topu 2 fincan yesil cay, 1 t de su. Ki neredeyse yudum yudum iciyorum, gun icerisine yayiyorum ama yok, surekli tuvaletteyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?