- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Günaydın ben kapatiyorum sen aciyorsunGünaydın hanımlarrr.Yine grubu ben açıyorum sanırım. Sporlar nerde bakiim? Bahane yok! İllaki size görede bir spor, gün içinde ayırabileceğiniz bir vakit vardır. Her gece yatmadan önce ve her sabah kaltığınızda kilo vermek istediğinizi kendinize hatırlatın ve bilinçaltınızı bunun için çözümler bulmaya zorlayın. Sporla gençleşip fitleşelim. diyet yapmak ayrı birşey vücudumuzun güzelleşmesi için spor yapmalıyız. Hiç olmadı mekik çekin canım hem stres atarsınız.
Günaydın ben kapatiyorum sen aciyorsun
Ama hanı nerde bitki çayları kahvalti
yatış saatinden iki saat önce son arayi yapabilirsin canımDoğru diyorsun onlarda önemli.
Dün gece ödev yazdım geç yattım. Bir adet mandalina ve 100 ml süt içtim. Onun dışında diyet listemin dışına çıkmadım hiç. Bu gün onuda sporla telafi edicem inşAllah.
Bence onlarıda yemelisin. Yeterli karbonhidrat almazsan canın tatlı çeker. Diyetisyen günlük protein ihtiyacına göre vermiştir listeyi. Protein fazlası yağ olarak depo ediliyor bilşyorsun. Ama yinede sen daha iyi bilirsin erigimcimdiyet listedeki ekmekleri yemiyordum onları çıkarıp yerine protein koysam mi ki ?
Ben hic ekmek yemiyorum. Seviyorsan yerine makarna pilav koyabilirsin, ben proteine agirlik verdimKızlar diyet listedeki ekmekleri yemiyordum onları çıkarıp yerine protein koysam mi ki ?
Mandalinaaa en sevdigim meyvedir ki zaten baska meyve yemem muzdan sonra ara ogunlerime ekliyorumMandalina zayıflatır mı?
Mandalina, alkali besinlerden biridir yani vücuttan ödem söktürücü, şişkinlik giderici etkiye sahiptir. Ayrıca, metabolizma hızlandırıp vücudun daha fazla kalori yakarak kilo vermesini sağlar.
Mandalina, sağlıklı kas gelişimi için gerekli A vitaminini içerir. İşte, bu özelliğiyle vücuttaki kasları besler ve bazal metabolizma hızının yükselmesini sağlar. Yani, günlük olarak daha fazla kalori yakarsınız ki bu, hızlı kilo vermenin yollarından biridir. A vitamini içeriğiyle mandalina, spor yapanlar için de ideal bir meyvedir; kas kaybını önler.
Vücuttaki zararlı yağ hücrelerini yok edip sağlıklı hücre oluşunu destekleyen C vitamini, mandalinada bolca bulunur ve mandalina zayıflatır. Ama, ne zaman ve ne kadar yediğinizin büyük bir önemi vardır. Eğer, “Mandalina çok faydalı, o halde istediğim kadar yiyebilirim” diye düşünüyorsanız, orada bir durmalısınız. Çünkü, kilo vermek ve form korumak için günlük alınan kalori miktarına dikkat etmeniz gerekir. Mandalinanın zayıflatıcı gücünden faydalanmak için günde 2 adet orta boy mandalina yiyebilirsiniz.
Biz, akşamüstü saatlerinde enerjimiz düştüğünde kuvvetli bir ara öğün yaparız. Bu genelde, bir porsiyon meyve ve bir porsiyon süt ürününden oluşur. Sütün zayıflamaya faydalarından biri, kan şekerini dengede tutarak daha uzun süre tok hissetmemizi sağlamasıdır. İşte, siz zayıflamak için ikindi vakti 1 adet orta boy mandalina ve 1 su bardağı kefir veya tarçınlı süt içebilirsiniz.
Mandalinanın faydaları nelerdir?
Mandalina
- Yüksek tansiyon ve kolesterolü düşürmeye yardımcıdır.
- Kalp ve damar hastalıklarına karşı koruma sağlar.
- Stresten kurtulmak ve sakinleşmek için faydalıdır.
- Bağışıklık sistemini güçlendirip hastalıklardan korur.
- C vitamini içeriğiyle göbek eritme ve basen eritmede faydalıdır.
- Dinçlik verir, yorgunluğa iyi gelir, troid bozukluğunu iyileştirir.
- Porsiyon Miktarı: 100 g
- Kalori (kcal) 53
- Toplam yağ 0,3 g
- Sodyum 2 mg
- Potasyum 166 mg
- Karbonhidrat 13 g
- Diyet lifi 1,8 g
- Şeker 11 g
- Protein 0,8 g
- A vitamini 681 IU
- C vitamini 26,7 mg
- Kalsiyum 37 mg
- Demir 0,2 mg
- Magnezyum 12 mg
Mandalinaaa en sevdigim meyvedir ki zaten baska meyve yemem muzdan sonra ara ogunlerime ekliyorum
Bende uyutuyyrm suan sonra kendime bi kahve yapicam yanindada ceviz ooohh misss sen niye karjibahar yaptin ki borek fln yapsaydin soyle kiymali fln ohh agzina layikKizimi uyuttum, yesil cayimi yaptim, yaninada 1 ayva
Off aksama kizimla esime ne pisirsem yaa, kendime karnibahar yemegi yaptim, onlara ne pisiricem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?