- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
AA süper böylece menulerde arada kaynamaz spor su ve menunun muhteşem ligine bakalım birde tuu kaka menü seçelimdünün örnek menüsü :) kaptan aklıma ne geldi bak, hergün bi örnek menü seçelim mi :)
Kotu bise yok menunde canim gayet guzelİyi aksamlar kizlar, bugun yemegi cok fazla kacirdim ben yaa, midem sisti resmen,Kanguru_ senin ahın mı tuttu yoksa
Menum
Sabah
Klasik kahvaltim
Ara yesil cay,ayva
Oglen
Salata,corba
Ara
Yeni dunya, elma
Aksam
Lahana yemegi
4 kofte
1 catal makarna
Yogurt
Ben bikeresinde kokorec aserdim hic yemedigm halde daha cok muzlu pasta istiyodu canim 5 gun hastanede yattim hergun ruyamda muzlu pasta goriyodum dogumdan ciktim daha ayilmadan bi muzlu pasta olsada yesem demisim
ilk gebeligim de(dusuk) gece uçtu ıspanaklı gözleme kokusu duydum olmadığını bildiğim halde gidip mutfağa baktım yaAnnem ertesi gün yapmisti
Kuzeyde temmuzda portakal nasıl ama kokusu burnunda şöyle sulu sulu eşim gitti buldu allahtan şimdi herşey kolay bulunuyor
naptin ogretmenim yaa 2 gundur kacamak kacamak aaaaIyi geceler kuzulaar menum
Sabah
1 nescafe
2 adet gong
Ceyrek mandalina
Ogle
Birkac mercmk koftesi
3 4 kuru dolma ve sarma
1 2 catal pasta
1 adet l havuc topu
Ezogelin
Ara
Armut
Ata
5 6 ceviz
7 8 tuzsz fistik
Aksam
Makarna(bi tabak ama cok abattmdm)
Su
2 lt
Spor
1 saatlk yuzme calsmasi
bende dun goturdum bidha 1 yasinda asisi var sen merak etme gelene kdr 10 sayfa ilerlemis olurKizceler kuzey uyanınca asiya gotureceğim sonrada anneme bırakıp disciye gideceğim ben yokum diye buraları sessiz sedasız bırakmayın
yalannnnnnnnnnnnmuhteşem bir dondurma teknolojisi ile yapılıyor asıl turk kahvesi hızlandırıyor ben iş yerinde her sabah turk kahvesi icerdim çaycı ablamiz alismusti ilk iş onu yapardı (tabiki beni sevdiğinden mecbur değildi )
Kizceler kuzey uyanınca asiya gotureceğim sonrada anneme bırakıp disciye gideceğim ben yokum diye buraları sessiz sedasız bırakmayın
AA süper böylece menulerde arada kaynamaz spor su ve menunun muhteşem ligine bakalım birde tuu kaka menü seçelim
Gong ne ola ki??gong mu hiç iyi değil olmamış
Gunaydin canimHerkese gunaydin, bugun balik gunum, aksami iple cekiyorum
Arkadas ben de bu istah varken nasil olacak bu zayiflama islerisabah gozumu actigim da, aklimda balik vardi
Dunku menum
herzamanki gibi kahvalti
ogle
5 kofte 1 xigkofte lavasi
salata
aksam
armut
aralarda
1 fincan turk kahcesi
4 5 zeytin
yarim halley
1.5 lt su
1 ml leslie express
10 dkk gobek eritme egz.
Koguuus kaaalkk
nerdesiniz kizlar
Gunaydin canim
Zayiflama yaa ye gitsin sisko sisko gez yaslaninca dizlerin agrisin merdiven cikama magazaya gitton mi istedigini bulama fln
Sosyoloji12 ve kücük sıpası emir ve görüslerinize hazirdir komutanim!Koguuus kaaalkk
nerdesiniz kizlar
canım akşam yemeğini kendince bişiler hazırlamaya çalışsana. Mesela bulgur pilavının yanına bi salata yap bide yoğurt koy mis gibi akşam menüsü :) ben genelde öyle yapıyorum , bakıyorum annemin yaptığı yemeklere kendime uyduruyorum uymuyorsa da kendim için özel pratik şeyler yapmaya çalışıyorum.
Sade iciyorum canim :) halley gozumun onunde duruyodu beni ye dedi bende kiramadm :))halley olmasaymış iyiymiş canım. Türk kahvesini sademi içiyorsun bakayım canım.
burdayımmm :)
benim yapilcak cok sey var ama ruzgar yapisti yakama biraiip tuvalete gidemiyorum ya hemen agliyo hep yaninda durim istoyo
Sosyoloji12 ve kücük sıpası emir ve görüslerinize hazirdir komutanim!
Mutfagi topladim, bulasik makinesini bosalttim, camasir toplayip katladim,yeni yikayip astim, utu yaptim. Ve saat daha 11anaaam sabah sabah perisan oldum yav. Kizim uyuyunca da ona corba yapip, ortaligi topluycam, salata malzemelerini yikayip sirkeli suda bekleticem, kizim uyaninca onu doyurup parka goturucem, ordan da balik alip eve donucem ... Anlatirken yiruldum.. Biter mi bu askerlik
Köle gibiyim
Sade iciyorum canim :) halley gozumun onunde duruyodu beni ye dedi bende kiramadm :))
benim yapilcak cok sey var ama ruzgar yapisti yakama biraiip tuvalete gidemiyorum ya hemen agliyo hep yaninda durim istoyoben cikardim ruzgari disari yarim saat hava apdik geldik birazdan yemegini yedirip yatircm snra mutfak beni bekler maknyi bosalcam kirlileri koycam ymk yapcam off off katlancak camasir var
Kime birakcan cocuguOyy oyy kolay gelsin sana da.. Ben asıl ise baslayinca ne halt edicem onu dusunuyorum simdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?