Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kotu bise yok menunde canim gayet guzel

Gunaydin canlar

Ben bikeresinde kokorec aserdim hic yemedigm halde daha cok muzlu pasta istiyodu canim 5 gun hastanede yattim hergun ruyamda muzlu pasta goriyodum dogumdan ciktim daha ayilmadan bi muzlu pasta olsada yesem demisim
naptin ogretmenim yaa 2 gundur kacamak kacamak aaaa
Kizceler kuzey uyanınca asiya gotureceğim sonrada anneme bırakıp disciye gideceğim ben yokum diye buraları sessiz sedasız bırakmayın
bende dun goturdum bidha 1 yasinda asisi var sen merak etme gelene kdr 10 sayfa ilerlemis olur

Dunku menum

herzamanki gibi kahvalti

ogle
5 kofte 1 xigkofte lavasi
salata

aksam
armut

aralarda
1 fincan turk kahcesi
4 5 zeytin
yarim halley

1.5 lt su
1 ml leslie express
10 dkk gobek eritme egz.

sade nescafe içmeyeyim mi ki ozaman :) saat 10 da fix türk kahvesi saatimiz bizim kızlarla :))

Kizceler kuzey uyanınca asiya gotureceğim sonrada anneme bırakıp disciye gideceğim ben yokum diye buraları sessiz sedasız bırakmayın

Tamam canım buralar bize emanet :)

AA süper böylece menulerde arada kaynamaz spor su ve menunun muhteşem ligine bakalım birde tuu kaka menü seçelim

aynen uygulamaya geçirelim hemen :)

Herkese gunaydin, bugun balik gunum, aksami iple cekiyorum
Arkadas ben de bu istah varken nasil olacak bu zayiflama isleri sabah gozumu actigim da, aklimda balik vardi
Gunaydin canim
Zayiflama yaa ye gitsin sisko sisko gez yaslaninca dizlerin agrisin merdiven cikama magazaya gitton mi istedigini bulama fln

Gunaydin canim
Zayiflama yaa ye gitsin sisko sisko gez yaslaninca dizlerin agrisin merdiven cikama magazaya gitton mi istedigini bulama fln

Koguuus kaaalkk
nerdesiniz kizlar
Sosyoloji12 ve kücük sıpası emir ve görüslerinize hazirdir komutanim!
Mutfagi topladim, bulasik makinesini bosalttim, camasir toplayip katladim,yeni yikayip astim, utu yaptim. Ve saat daha 11 anaaam sabah sabah perisan oldum yav. Kizim uyuyunca da ona corba yapip, ortaligi topluycam, salata malzemelerini yikayip sirkeli suda bekleticem, kizim uyaninca onu doyurup parka goturucem, ordan da balik alip eve donucem ... Anlatirken yiruldum.. Biter mi bu askerlik
Köle gibiyim

kızlar ben diyet yaparken sürekli aynı şeylerden sıkılıyorum . O yüzden biraz farklı şeyler araştırayım dedim, sizlede paylaşacağım.

Kara lahana, vücuttaki ödemleri söktüren en iyi yiyeceklerden biridir. Hazır, mevsimi devam ederken diyet için çok lezzetli ve besleyici Kara lahana yemeği hazırlayabilirsiniz. Tarifi ise tabii ki ‘Diyete Başlıyorum’ sağlıklı yaşam portalında!

Malzemeler,

1 demet karalahana

1 kuru soğan

1 su bardağı haşlanmış kuru börülce

1.5 yemek kaşığı salça

1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber

Sevdiğiniz baharatlar

Su

Hazırlanışı,

Karalahanayı yıkayıp ince doğrayın. çok kısa haşlayıp, kevgirle soğuk su dolu bir kaba alın. Yemeklik doğradığınız soğanları zeytinyağında hafif kavurun. Salçayı ve kırmızı toz biberi de ilave ederek kavurmaya devam edin. Haşlanmış kuru börülce ekleyin. Süzdüğünüz karalahanayı da tencereye ekleyip sıcak su ilave edin. Yumuşayana kadar pişirin.

Diyet yemek tariflerinde size bu kez, hem besleyici hem tok tutan hem de zayıflamaya yardım eden tavuklu pırasa yemeğini öneriyoruz. Pırasanın zayıflama faydaları: kabızlığı giderir, sindirimi kolaylaştırır, C vitamini içeriğiyle yağları yakar, 100 gram pırasa sadece 50 kaloridir.

Malzemeler,

1 kg pırasa, 200 gram göğüs eti, 1 yemek kaşığı salça, 1 su bardağı haşlanmış nohut, 1 yemek kaşığı bardağı zeytinyağı, Yarım su bardağı sıcak su, 1 çay kaşığı pul biber veya sevdiğiniz baharatlar

Hazırlanışı,

Zeytinyağı ve sıcak suyu tencereye alıp ısıtın. Tavuk etlerini kuşbaşı doğrayıp tencereye ekleyip kavurun. Salça ve baharatları ekleyip kavurmaya devam edin. Pırasayı orta büyüklükte doğrayıp tencereye alın, nohutu ekleyin ve iyice karıştırın. Malzemelerin üzerini geçecek kadar su ekleyin. Sebzeler ve tavuk yumuşayana kadar pişirin. Afiyet olsun.

Eğer biri size diyet yaparken et yememeniz gerektiğini söylemişse, ona sakın inanmayın! Kilo verirken sağlıklı beslenme çok önemlidir ve kırmızı et size, ihtiyaç duyduğunuz mineral ve vitamini verir. Dikkat etmeniz gereken nokta haftada en fazla iki kez, her öğünde en fazla 100 gram kırmızı et yiyebileceğinizdir.

Eğer biri size diyet yaparken et yememeniz gerektiğini söylemişse, ona sakın inanmayın! Kilo verirken sağlıklı beslenme çok önemlidir ve kırmızı et size, ihtiyaç duyduğunuz mineral ve vitamini verir. Dikkat etmeniz gereken nokta haftada en fazla iki kez, her öğünde en fazla 100 gram kırmızı et yiyebileceğinizdir.

Malzemeler,
1 parça biftek
1 dolmalık kırmızıbiber
1 dolmalık sarı biber
1 dolmalık yeşil biber
1 kırmızı soğan
5-6 kiraz domates
1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Kuru nane, pulbiber, karabiber, kimyon, tuz

Hazırlanışı,
Biberler, domates ve soğanı yıkayıp doğradıktan sonra derin bir kaba alıp üzerine kuru nane, pulbiber, karabiber, kimyon, tuz ekleyin ve harmanlayıp fırın poşetine alın. Fırında yaklaşık yarım saat pişirin. Bifteğin üzerine zeytinyağını sürüp önlü arkalı, ızgarada veya yağsız tavada pişirin. Sebzeler ve bifteği tabağa alıp üzerine karabiber serpip afiyetle yiyin.

Kizvakit olsa geldigim gibi ise gitim okuldan sonra

halley olmasaymış iyiymiş canım. Türk kahvesini sademi içiyorsun bakayım canım.

burdayımmm :)
Sade iciyorum canim :) halley gozumun onunde duruyodu beni ye dedi bende kiramadm :))
benim yapilcak cok sey var ama ruzgar yapisti yakama biraiip tuvalete gidemiyorum ya hemen agliyo hep yaninda durim istoyo ben cikardim ruzgari disari yarim saat hava apdik geldik birazdan yemegini yedirip yatircm snra mutfak beni bekler maknyi bosalcam kirlileri koycam ymk yapcam off off katlancak camasir var

Oyy oyy kolay gelsin sana da.. Ben asıl ise baslayinca ne halt edicem onu dusunuyorum simdiden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…