Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

benim ilerleyen zamanlarda kesin canım saçma sapan şeyler ister eminim

Iyi geceler kuzulaar menum
Sabah
1 nescafe
2 adet gong
Ceyrek mandalina
Ogle
Birkac mercmk koftesi
3 4 kuru dolma ve sarma
1 2 catal pasta
1 adet l havuc topu
Ezogelin
Ara
Armut
Ata
5 6 ceviz
7 8 tuzsz fistik
Aksam
Makarna(bi tabak ama cok abattmdm)
Su
2 lt
Spor
1 saatlk yuzme calsmasi

gong mu hiç iyi değil olmamış

Nihayet ekliyebildim yüklemiyordu okulda evdede fazla durmadim isdeydim. Sabah menumu vermistim oglwn foto ekliycem.demisti foto burda...aksamada dedigim gibi kendime protein icecegi yaptim...anneme gelse bulgur pilavi patates yemegi, yada makarnali corba -.- salatada yok

Eklentiler

• DSC_0206.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 49
Günaydın menüm
Sabah
1.5 yumurta
Biraz peynir

Öğle
200g tavuk sodalı ayran

Ara
1eti stick bitter(43cal)

Akşam
200g balık roka

Spor:2*1mile expres leslie+3mile leslie

dünün örnek menüsü :) kaptan aklıma ne geldi bak, hergün bi örnek menü seçelim mi :)

canım akşam yemeğini kendince bişiler hazırlamaya çalışsana. Mesela bulgur pilavının yanına bi salata yap bide yoğurt koy mis gibi akşam menüsü :) ben genelde öyle yapıyorum , bakıyorum annemin yaptığı yemeklere kendime uyduruyorum uymuyorsa da kendim için özel pratik şeyler yapmaya çalışıyorum.

günaydın kızlarr...

ben geçen aylarda zayıfladım diye alışverişe çıkıp yeni şeler almıştım ya kendime sabah pantalonu giydim nasıl bol geliyor şimdi. annemde iyice zayıfladın yeter bu kadar çirkin olcaksın dedi. bende yok biraz daha zayıflamam lazım dedim sonra hadi tartıl dedi kilomda bi değişiklik yok ama geçen haftaya göre daha zayıf gözüküyorum. anneme aynı kiloyum deyince nasıl olur ya o zaman sıkılaşmışsın sen dedi :)) tabi ben sevindirik oldum :) regli tarihim geldi ya acaba ondan mı tartıda aynı gözüktüm kızlar geçen ay 14 ekim de regli olmuştum daha hiçbi belirti yok bu ay daha göğüs ağrılarım başlamadı :)

Bir fincan kahvenin kırk hatırı var derler, peki bir fincan kahvenin kaç kalorisi var? Günün her saatinde severek içilen kahve kilo aldırır mı? Cevabı yazımızda bulacaksınız!

Bir fincan kahvenin kırk hatırı var derler, peki bir fincan kahvenin kaç kalorisi var? Günün her saatinde severek içilen kahve kilo aldırır mı? Cevabı yazımızda bulacaksınız!

Sade Türk kahvesinin, sütlü ya da sade filtre kahvenin kalorisi düşüktür; kilo aldırmaz. Ancak kahve dükkanlarında satılan aromalı, kremalı kahveler çok tehlikelidir! Kremalı, aromalı kahve yaklaşık 600 kaloridir. Durumun can yakıcı kısmını şöyle açıklayalım: bir kahveden aldığınız 600 kaloriyi yakmak için yaklaşık 3 saat tempolu yürümeniz gerekiyor. Düzenli egzersiz yapıyorsanız bile fazladan 3 saat daha egzersiz yapmanız şart! Eh bir de spor yapmıyorsanız; kilo almanız kaçınılmaz! Bu tür kahveler yağlı ve şekerli olduğu için göbek ve bel çevresindeki yağlanmanın da sebebidir.

Özetle, aromalı, kremalı kahveler hem kilo aldırır hem göbek yapar.

Siz siz olun damağımı tatlandıracağım diye o yüksek kalorili ve yağlı kahvelerle vücudunuzu mahvetmeyin. Türk kahvesi ya da filtre kahve ya da Nescafe gibi markalardan hazır kahve alıp evde yapın.

Elif öğlen okulda kutlama vardı galiba ayrıca kahvaltı kız masalimsii alıştı kahvaltıda sen Alışamadın senin daha düzenli olmalı sen annesin sen kahvaltı etki bu çocuklarında da alışkanlık olsun yıllarca babam her sabah bi lokmada olsa yemeden çıkarmaz evden ise başlayınca anladım ne demek istiyor çünkü poğaça bisküvi vs lerle kahvaltı ancak yağlarını doğurup midede reflu yapıyor
Akşama gelelim nasıl abartmadim bi tabak makarna diyorsun özellikle spor yaparken karbonhidrata dikkat direk depo ediyor
hadi bugün iyi stlatmissin Cansu

Hayatım da ilk defa sade nescafe içtim :) eskiden 3 ü 1 arada ya bile 5 şeker atardım :) Artık sabahları sade nescafe içcem kahvaltıdan önce. Metabolizmayı çok iyi hızlandırıyormuş kızlar.
yalannnnnnnnnnnn muhteşem bir dondurma teknolojisi ile yapılıyor asıl turk kahvesi hızlandırıyor ben iş yerinde her sabah turk kahvesi icerdim çaycı ablamiz alismusti ilk iş onu yapardı (tabiki beni sevdiğinden mecbur değildi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…