Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar merhaba.Neredeyse bir haftadır yazamıyorum beni affedin.3 gün rapor aldım annemin evine gittim başımı kaldırmadan yattım.Ciddi bir şeyim yok biraz idrar yanması oldu bol su,ayakları sıcak tutma şeklinde ilaçsız geçirdim.Eşim şehir dışına çıktığı için pazara kadar annemlerde kalacağım.Foruma da giremedim malesef telefonu elime almamaya çalışıyorum ancak masaüstü bilgisayar bulabilirsem takip edebiliyorum.Bugün de işyerinden yazabiliyorum ama artık dizüstü pcmi de götüreceğim internete girebilmek için.
Hamilelik iyi gidiyor sadece bulantılar başladı sürekli midem bulanıyormuş gibi geliyor.Bir de kokulara olan hassasiyetim arttı.Sürekli uyuyorum ve kabuslar görüyorum.Eşimle ayrı kaldığımızı görüyorum.Belki şu an şehir dışında olduğu içindir.Ya da hasta olduğumu görüyorum.Dün geceki rüyamda yüzümde birsürü şişlik vardı ve içi kan dolmuştu.Hastaneye gidiyorum kimse yardımcı olmuyor falan kötü bir rüyaydı.Sanırım ruh hali ve bilinçaltı etkisi.Kendimi çirkinleşmiş hissediyorum( Daha bunun son ayları var, doğumu var, lohusalığı var ohoo daha ikinci aydan böyleysem nolcak bilmiyorum

Hamilelikde olur canim oyle dua edip yat nas felak ayetel kursi

Hani nerde on sayfa bakıyim
Dunku menum

herzamanki gibi kahvalti

ogle
5 kofte 1 xigkofte lavasi
salata

aksam
armut

aralarda
1 fincan turk kahcesi
4 5 zeytin
yarim halley

1.5 lt su
1 ml leslie express
10 dkk gobek eritme egz.
Kafandan sil onlar bize kusmez
Gong ne ola ki??
Mısır patlağı
Herkese gunaydin, bugun balik gunum, aksami iple cekiyorum
Arkadas ben de bu istah varken nasil olacak bu zayiflama isleri sabah gozumu actigim da, aklimda balik vardi
Tovbeee açlıkla sınamasın seni
Hepimiz ayniyiz
kızlar ben diyet yaparken sürekli aynı şeylerden sıkılıyorum . O yüzden biraz farklı şeyler araştırayım dedim, sizlede paylaşacağım.
Ben kendim için büyük insanlık için daha da büyük bi adım attım ctesi günü dukan emziren yapıyorum arkadaşım yeni doğum yaptı ve 15kg vermiş bile kitabı aldım bugun
cansucum allah kolaylık versin

bol bol oku canım çok tuhaf oluyor hamilelikteve idrar için ada çayı iç çok iyi kisadan çözüm hamileler içiyor mu bi bakmak lazım ama ben kavrun yaylasında oldum ağrıdan arkadaş adaçayı getirdide geçti yarım saate

Napim kaptan kimsecikler yok bugun burda sohbet ilerlemedi hic

Merhaba kizlar...ancak gireblyrm evede yeni geldm zaten oglum icn biraz alsvers yapcktm fakat istedgm seyleri bulamadm zaman kaybi gibi oldu..saat bu saat oldu..birbrimizi cok ozledik yaa kendmi kotu hssettm bi anneysee..sabah ikinci dersn son 5 dk sna yetstmalarmlar calmams bi anda kendm kalkiverdm ama cok gecti okula gttm ama zor toprladm formada gremdm yogndm gerckten

@erigim haklsn canim ya benm bilgi eksklgm var acikcasi birazda ama cok sukur burada dogrsnu ogrenyrm mesela ben makarnan miktari az tutldugnda yenleblcgni biliyodm yada ne bilim gongun 2 tane oldgu icn uygun oldgnu dusnuydm gercktem burada bircok sey ogrenyo insan hatta corbann da sinirsz tuketlblcgni dinlemstm tvde burada 1 kepcenn 1 dilim ekmege esdeger oldgnu ogrendm..bole bicok seyi blmiyomsm ogrendm sayenzde..menulerm icn ewet haklsnz telafi etcm ins

Dur biraz yaa,harbi şimdiden böyle stres olma.başına (başımıza) gelecekleri biliyorsun bak,sakin...
Ben kızımda göbek büyüdükçe kg aldım diye nasıl psikolojim bozulmuştu. Ne saçma dusunmusum

selammmm
Ne harika bi gündü aman tanrım

Kahvaltı: 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, 1 kaşık bal

Ara: 1 muz

Akşam: 1 küçük tabak kuru fasulye , Yarım soğan
1 çatal kabak tatlısı

Spor : 70 dk yüzme + 50 dk yürüyüş
Ve pilim bitti. bira bakınıp ardından ütü yapmaya giderim. Yarın yine bana yolculuk var.

sabah
1bardak mandalina suyu
1kk beyaz peynir
1dilim kızarmış ekmek

öğle:
1kutu ayran
1paketten az form kepekli

ara: 1kutu sade süt

akşam:
1kase tarhana çorbası
1tabak taze fasülye
yarım elmalı pasta
7-8fıstık

spor yok su içtim baya yarın sınavım var dersten de şimdi geldim zaten ben kaçar

Oyy oyy, sigarayla beraber turk kahvesini de biraktim ben resmen
Ah bu hormonlar, nasil oyun oynuyorlar..
Canim erigim adacayi demis ama, gebeligin ilk aylarinda adacayi onerilmez, zorunlu olmadikca icme..

Herkese iyi aksamlar, menum
Sabah
Klasik kahvaltim
Ogle
Karnibahar yemegi
Aksam
750 gr kadar hamsi tava
Bolca salata

Simdi de cayin yanina 2 incir

Canimm judiee ee sen hedefine ulasms mi oldun yoksaaoleyse tebrikler deglse az kalms zatennn

M Merve kiz yine nerelere gdyon ya ben bisey sorcm saba yinesimdi bu yuzmede ekimize bi tahta veriyolr innla havuzda suzulmeyw calsyz ayak cirparak ben grdgm an o tahta suyun baya icne gryo brnde brakiyom hemn korkuym tahtayi kaldramiyom diye e zaten snrafa batyrmne olack benm bu hallerimbide ozel hocalar varms cok kisa surede ogreten tavsye edermsn?

Bu arada @erigim kuzeyy nasil asi etkiledimi?9.ay asisimiydi?bizmde ins 1 yas asisi ve kontrolu yaklsyo Allah yardm etsin bebeklere vede annelerinee
Kusura bakmyn bole ust uste yazdm evi toprliyrm da bu saattehemn bi kacamk yapip greym dedm aklmdakileri yazdm ve menume geceyim
Sabah
1 misirunlu poaca
1 nescafe
Ceyrek armut
Ogle
Yarim porsiyon et
1 kucuk ayran
Aksam
1 tane patates kroket
Bol salata
Ara
Yarim armut
Su
2 lt.
Spor
Yaklsk 2 3 saatlik alsvers gezisi

Moral verdiğiniz destek olduğunuz için çok çok teşekkür ederim tavsiyelere uyacagim bol bol dua okuyup kotu düşünceleri atacağım.beslenme ve porsiyonlara çok dikkat edeceğim.hafif yürüyüşler yapacağım.Bana iyi gelecek şeyleri yapacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…