- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
sen tuzladan avcılara akşam ancak varırsın artıkkk varmana yakın arada o zaman yapayım kahve soğumasın
ooooo sende bana uzaksın canımmm. keşke yakınlarda otursakta görüşebilseydik kızlar yaaa[/QUOTE]Arnavutkoyde oturuyorum canim
Hamilelikde olur canim oyle dua edip yat nas felak ayetel kursiKızlar merhaba.Neredeyse bir haftadır yazamıyorum beni affedin.3 gün rapor aldım annemin evine gittim başımı kaldırmadan yattım.Ciddi bir şeyim yok biraz idrar yanması oldu bol su,ayakları sıcak tutma şeklinde ilaçsız geçirdim.Eşim şehir dışına çıktığı için pazara kadar annemlerde kalacağım.Foruma da giremedim malesef telefonu elime almamaya çalışıyorum ancak masaüstü bilgisayar bulabilirsem takip edebiliyorum.Bugün de işyerinden yazabiliyorum ama artık dizüstü pcmi de götüreceğim internete girebilmek için.
Hamilelik iyi gidiyor sadece bulantılar başladı sürekli midem bulanıyormuş gibi geliyor.Bir de kokulara olan hassasiyetim arttı.Sürekli uyuyorum ve kabuslar görüyorum.Eşimle ayrı kaldığımızı görüyorum.Belki şu an şehir dışında olduğu içindir.Ya da hasta olduğumu görüyorum.Dün geceki rüyamda yüzümde birsürü şişlik vardı ve içi kan dolmuştu.Hastaneye gidiyorum kimse yardımcı olmuyor falan kötü bir rüyaydı.Sanırım ruh hali ve bilinçaltı etkisi.Kendimi çirkinleşmiş hissediyorum( Daha bunun son ayları var, doğumu var, lohusalığı var ohoo daha ikinci aydan böyleysem nolcak bilmiyorum
Hani nerde on sayfa bakıyimBen bikeresinde kokorec aserdim hic yemedigm halde daha cok muzlu pasta istiyodu canim 5 gun hastanede yattim hergun ruyamda muzlu pasta goriyodum dogumdan ciktim daha ayilmadan bi muzlu pasta olsada yesem demisim
naptin ogretmenim yaa 2 gundur kacamak kacamak aaaa
bende dun goturdum bidha 1 yasinda asisi var sen merak etme gelene kdr 10 sayfa ilerlemis olur
Kafandan sil onlar bize kusmezDunku menum
herzamanki gibi kahvalti
ogle
5 kofte 1 xigkofte lavasi
salata
aksam
armut
aralarda
1 fincan turk kahcesi
4 5 zeytin
yarim halley
1.5 lt su
1 ml leslie express
10 dkk gobek eritme egz.
Mısır patlağıGong ne ola ki??
Tovbeee açlıkla sınamasın seniHerkese gunaydin, bugun balik gunum, aksami iple cekiyorum
Arkadas ben de bu istah varken nasil olacak bu zayiflama islerisabah gozumu actigim da, aklimda balik vardi
Hepimiz ayniyiz
Sosyoloji12 ve kücük sıpası emir ve görüslerinize hazirdir komutanim!
Mutfagi topladim, bulasik makinesini bosalttim, camasir toplayip katladim,yeni yikayip astim, utu yaptim. Ve saat daha 11anaaam sabah sabah perisan oldum yav. Kizim uyuyunca da ona corba yapip, ortaligi topluycam, salata malzemelerini yikayip sirkeli suda bekleticem, kizim uyaninca onu doyurup parka goturucem, ordan da balik alip eve donucem ... Anlatirken yiruldum.. Biter mi bu askerlik
Köle gibiyim
Ben kendim için büyük insanlık için daha da büyük bi adım attım ctesi günü dukan emziren yapıyorum arkadaşım yeni doğum yaptı ve 15kg vermiş bile kitabı aldım bugunkızlar ben diyet yaparken sürekli aynı şeylerden sıkılıyorum . O yüzden biraz farklı şeyler araştırayım dedim, sizlede paylaşacağım.
cansucum allah kolaylık versinbu ve yarin aksam is yoksporum ve aksam ögünlerim daha düzgün olur...ben pek nadir 3 ögün yiyorum bilirsiniz...cokkk erken kalkarsam ve cok acikirsam ancak ögle yemegi tüketirim yoksa yok..aksama dogru girerim..sabahki derse uyandim..sonra 5 dkk daha dedigimden sonra 2 saat gecmisti
bol bol oku canım çok tuhaf oluyor hamilelikteve idrar için ada çayı iç çok iyi kisadan çözüm hamileler içiyor mu bi bakmak lazım ama ben kavrun yaylasında oldum ağrıdan arkadaş adaçayı getirdide geçti yarım saateKızlar merhaba.Neredeyse bir haftadır yazamıyorum beni affedin.3 gün rapor aldım annemin evine gittim başımı kaldırmadan yattım.Ciddi bir şeyim yok biraz idrar yanması oldu bol su,ayakları sıcak tutma şeklinde ilaçsız geçirdim.Eşim şehir dışına çıktığı için pazara kadar annemlerde kalacağım.Foruma da giremedim malesef telefonu elime almamaya çalışıyorum ancak masaüstü bilgisayar bulabilirsem takip edebiliyorum.Bugün de işyerinden yazabiliyorum ama artık dizüstü pcmi de götüreceğim internete girebilmek için.
Hamilelik iyi gidiyor sadece bulantılar başladı sürekli midem bulanıyormuş gibi geliyor.Bir de kokulara olan hassasiyetim arttı.Sürekli uyuyorum ve kabuslar görüyorum.Eşimle ayrı kaldığımızı görüyorum.Belki şu an şehir dışında olduğu içindir.Ya da hasta olduğumu görüyorum.Dün geceki rüyamda yüzümde birsürü şişlik vardı ve içi kan dolmuştu.Hastaneye gidiyorum kimse yardımcı olmuyor falan kötü bir rüyaydı.Sanırım ruh hali ve bilinçaltı etkisi.Kendimi çirkinleşmiş hissediyorum( Daha bunun son ayları var, doğumu var, lohusalığı var ohoo daha ikinci aydan böyleysem nolcak bilmiyorum
Napim kaptan kimsecikler yok bugun burda sohbet ilerlemedi hicHani nerde on sayfa bakıyim
Kafandan sil onlar bize kusmez
Mısır patlağı
Tovbeee açlıkla sınamasın seni
Hepimiz ayniyiz
Ben kendim için büyük insanlık için daha da büyük bi adım attım ctesi günü dukan emziren yapıyorum arkadaşım yeni doğum yaptı ve 15kg vermiş bile kitabı aldım bugun
cansucum allah kolaylık versin
Dur biraz yaa,harbi şimdiden böyle stres olma.başına (başımıza) gelecekleri biliyorsun bak,sakin...Kızlar merhaba.Neredeyse bir haftadır yazamıyorum beni affedin.3 gün rapor aldım annemin evine gittim başımı kaldırmadan yattım.Ciddi bir şeyim yok biraz idrar yanması oldu bol su,ayakları sıcak tutma şeklinde ilaçsız geçirdim.Eşim şehir dışına çıktığı için pazara kadar annemlerde kalacağım.Foruma da giremedim malesef telefonu elime almamaya çalışıyorum ancak masaüstü bilgisayar bulabilirsem takip edebiliyorum.Bugün de işyerinden yazabiliyorum ama artık dizüstü pcmi de götüreceğim internete girebilmek için.
Oyy oyy, sigarayla beraber turk kahvesini de biraktim ben resmenben çay içtiğim için türk kahvesini hafta da bir falan içiyorum. hatta h.sonu eminönüne gittik. orada ki mehmet efendinin yerinden türk kahvesi aldık. ayyyy mutfak nasıl kokuyor anlatamam, hadi gelinde hep beraber içelim
Ah bu hormonlar, nasil oyun oynuyorlar..Kızlar merhaba.Neredeyse bir haftadır yazamıyorum beni affedin.3 gün rapor aldım annemin evine gittim başımı kaldırmadan yattım.Ciddi bir şeyim yok biraz idrar yanması oldu bol su,ayakları sıcak tutma şeklinde ilaçsız geçirdim.Eşim şehir dışına çıktığı için pazara kadar annemlerde kalacağım.Foruma da giremedim malesef telefonu elime almamaya çalışıyorum ancak masaüstü bilgisayar bulabilirsem takip edebiliyorum.Bugün de işyerinden yazabiliyorum ama artık dizüstü pcmi de götüreceğim internete girebilmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?