Onumuzdeki ay annem gelicek, yaza kadar o bakicak. Tuvalet isini falan halledip, yazin krese vericem mecburen... Ahhh ahh keske kendim buyutebilsem ama.... Tek tesellim bu kadar kucukken bir yabanciya teslim etmiyor olmak. Sagolsun annem olunca gozum arkada kalmayacak..Kime birakcan cocugu
Aynen oyle canim yabanci bakmicak hic degilse aklin onda kalmaz cok fazla annenin bakcak olmasi cok iyuOnumuzdeki ay annem gelicek, yaza kadar o bakicak. Tuvalet isini falan halledip, yazin krese vericem mecburen... Ahhh ahh keske kendim buyutebilsem ama.... Tek tesellim bu kadar kucukken bir yabanciya teslim etmiyor olmak. Sagolsun annem olunca gozum arkada kalmayacak..
Kizvakit olsa geldigim gibi ise gitim okuldan sonra
Sade iciyorum canim :) halley gozumun onunde duruyodu beni ye dedi bende kiramadm :))
benim yapilcak cok sey var ama ruzgar yapisti yakama biraiip tuvalete gidemiyorum ya hemen agliyo hep yaninda durim istoyoben cikardim ruzgari disari yarim saat hava apdik geldik birazdan yemegini yedirip yatircm snra mutfak beni bekler maknyi bosalcam kirlileri koycam ymk yapcam off off katlancak camasir var
Anladım canım
o zaman bu iki gün senden tam performans bekliyorum cansucumbu ve yarin aksam is yoksporum ve aksam ögünlerim daha düzgün olur...ben pek nadir 3 ögün yiyorum bilirsiniz...cokkk erken kalkarsam ve cok acikirsam ancak ögle yemegi tüketirim yoksa yok..aksama dogru girerim..sabahki derse uyandim..sonra 5 dkk daha dedigimden sonra 2 saat gecmisti
Kara lahana, vücuttaki ödemleri söktüren en iyi yiyeceklerden biridir. Hazır, mevsimi devam ederken diyet için çok lezzetli ve besleyici Kara lahana yemeği hazırlayabilirsiniz. Tarifi ise tabii ki ‘Diyete Başlıyorum’ sağlıklı yaşam portalında!
Malzemeler,
1 demet karalahana
1 kuru soğan
1 su bardağı haşlanmış kuru börülce
1.5 yemek kaşığı salça
1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
Sevdiğiniz baharatlar
Su
Hazırlanışı,
Karalahanayı yıkayıp ince doğrayın. çok kısa haşlayıp, kevgirle soğuk su dolu bir kaba alın. Yemeklik doğradığınız soğanları zeytinyağında hafif kavurun. Salçayı ve kırmızı toz biberi de ilave ederek kavurmaya devam edin. Haşlanmış kuru börülce ekleyin. Süzdüğünüz karalahanayı da tencereye ekleyip sıcak su ilave edin. Yumuşayana kadar pişirin.
Diyet yemek tariflerinde size bu kez, hem besleyici hem tok tutan hem de zayıflamaya yardım eden tavuklu pırasa yemeğini öneriyoruz. Pırasanın zayıflama faydaları: kabızlığı giderir, sindirimi kolaylaştırır, C vitamini içeriğiyle yağları yakar, 100 gram pırasa sadece 50 kaloridir.
Malzemeler,
1 kg pırasa, 200 gram göğüs eti, 1 yemek kaşığı salça, 1 su bardağı haşlanmış nohut, 1 yemek kaşığı bardağı zeytinyağı, Yarım su bardağı sıcak su, 1 çay kaşığı pul biber veya sevdiğiniz baharatlar
Hazırlanışı,
Zeytinyağı ve sıcak suyu tencereye alıp ısıtın. Tavuk etlerini kuşbaşı doğrayıp tencereye ekleyip kavurun. Salça ve baharatları ekleyip kavurmaya devam edin. Pırasayı orta büyüklükte doğrayıp tencereye alın, nohutu ekleyin ve iyice karıştırın. Malzemelerin üzerini geçecek kadar su ekleyin. Sebzeler ve tavuk yumuşayana kadar pişirin. Afiyet olsun.
tarifler süper seçilcimmm ilk fırsatta deneyeceğimEğer biri size diyet yaparken et yememeniz gerektiğini söylemişse, ona sakın inanmayın! Kilo verirken sağlıklı beslenme çok önemlidir ve kırmızı et size, ihtiyaç duyduğunuz mineral ve vitamini verir. Dikkat etmeniz gereken nokta haftada en fazla iki kez, her öğünde en fazla 100 gram kırmızı et yiyebileceğinizdir.
Eğer biri size diyet yaparken et yememeniz gerektiğini söylemişse, ona sakın inanmayın! Kilo verirken sağlıklı beslenme çok önemlidir ve kırmızı et size, ihtiyaç duyduğunuz mineral ve vitamini verir. Dikkat etmeniz gereken nokta haftada en fazla iki kez, her öğünde en fazla 100 gram kırmızı et yiyebileceğinizdir.
Malzemeler,
1 parça biftek
1 dolmalık kırmızıbiber
1 dolmalık sarı biber
1 dolmalık yeşil biber
1 kırmızı soğan
5-6 kiraz domates
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Kuru nane, pulbiber, karabiber, kimyon, tuz
Hazırlanışı,
Biberler, domates ve soğanı yıkayıp doğradıktan sonra derin bir kaba alıp üzerine kuru nane, pulbiber, karabiber, kimyon, tuz ekleyin ve harmanlayıp fırın poşetine alın. Fırında yaklaşık yarım saat pişirin. Bifteğin üzerine zeytinyağını sürüp önlü arkalı, ızgarada veya yağsız tavada pişirin. Sebzeler ve bifteği tabağa alıp üzerine karabiber serpip afiyetle yiyin.
ahhh ahhh bu bayanların işi bitmez ki hiiiçççççç
Sosyoloji12 ve kücük sıpası emir ve görüslerinize hazirdir komutanim!
Mutfagi topladim, bulasik makinesini bosalttim, camasir toplayip katladim,yeni yikayip astim, utu yaptim. Ve saat daha 11anaaam sabah sabah perisan oldum yav. Kizim uyuyunca da ona corba yapip, ortaligi topluycam, salata malzemelerini yikayip sirkeli suda bekleticem, kizim uyaninca onu doyurup parka goturucem, ordan da balik alip eve donucem ... Anlatirken yiruldum.. Biter mi bu askerlik
Köle gibiyim
tarifler süper seçilcimmm ilk fırsatta deneyeceğim
bu ve yarin aksam is yoksporum ve aksam ögünlerim daha düzgün olur...ben pek nadir 3 ögün yiyorum bilirsiniz...cokkk erken kalkarsam ve cok acikirsam ancak ögle yemegi tüketirim yoksa yok..aksama dogru girerim..sabahki derse uyandim..sonra 5 dkk daha dedigimden sonra 2 saat gecmisti
selam kızlar ben geldiiimmmm, eşimin gömlekleri birikmişti 2 haftadır. biraz ütü yaptım eşimin gömleklerini ütüledim. kendime de bikaç bişey ütüleyecektim ama yoruldum ütülemedim. şimdi de süt ısıttım kendime birazda çikolata
ben çay içtiğim için türk kahvesini hafta da bir falan içiyorum. hatta h.sonu eminönüne gittik. orada ki mehmet efendinin yerinden türk kahvesi aldık. ayyyy mutfak nasıl kokuyor anlatamam, hadi gelinde hep beraber içelimbende 2. türk kahvemi içiyorum :)
ben çay içtiğim için türk kahvesini hafta da bir falan içiyorum. hatta h.sonu eminönüne gittik. orada ki mehmet efendinin yerinden türk kahvesi aldık. ayyyy mutfak nasıl kokuyor anlatamam, hadi gelinde hep beraber içelim
sen tuzladan avcılara akşam ancak varırsın artıkkk varmana yakın arada o zaman yapayım kahve soğumasınçıktım yola :)
Anladım canım
bundan sonra kır ki tartıda seni kırmasın canım :)
ben gelirim bnm kahvem bitti marketlerdek8nide begenmiyorum eminonune gidip almam lazim buun icemedim kahvrben çay içtiğim için türk kahvesini hafta da bir falan içiyorum. hatta h.sonu eminönüne gittik. orada ki mehmet efendinin yerinden türk kahvesi aldık. ayyyy mutfak nasıl kokuyor anlatamam, hadi gelinde hep beraber içelim
hadi gel sende canımm. sen nerede oturuyorsun??
ben gelirim bnm kahvem bitti marketlerdek8nide begenmiyorum eminonune gidip almam lazim buun icemedim kahvr
Arnavutkoyde oturuyorum canim[/QUOTE]="kimyager1508, post: 43510664, member: 584628"]hadi gel sende canımm. sen nerede oturuyorsun??
ooooo sende bana uzaksın canımmm. keşke yakınlarda otursakta görüşebilseydik kızlar yaaa[/QUOTE]Arnavutkoyde oturuyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?