Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kime birakcan cocugu
Onumuzdeki ay annem gelicek, yaza kadar o bakicak. Tuvalet isini falan halledip, yazin krese vericem mecburen... Ahhh ahh keske kendim buyutebilsem ama.... Tek tesellim bu kadar kucukken bir yabanciya teslim etmiyor olmak. Sagolsun annem olunca gozum arkada kalmayacak..

Aynen oyle canim yabanci bakmicak hic degilse aklin onda kalmaz cok fazla annenin bakcak olmasi cok iyu

Kizvakit olsa geldigim gibi ise gitim okuldan sonra

Anladım canım

bundan sonra kır ki tartıda seni kırmasın canım :)

bu ve yarin aksam is yok sporum ve aksam ögünlerim daha düzgün olur...ben pek nadir 3 ögün yiyorum bilirsiniz...cokkk erken kalkarsam ve cok acikirsam ancak ögle yemegi tüketirim yoksa yok..aksama dogru girerim..sabahki derse uyandim..sonra 5 dkk daha dedigimden sonra 2 saat gecmisti

selam kızlar ben geldiiimmmm, eşimin gömlekleri birikmişti 2 haftadır. biraz ütü yaptım eşimin gömleklerini ütüledim. kendime de bikaç bişey ütüleyecektim ama yoruldum ütülemedim. şimdi de süt ısıttım kendime birazda çikolata

o zaman bu iki gün senden tam performans bekliyorum cansucum

tarifler süper seçilcimmm ilk fırsatta deneyeceğim

ahhh ahhh bu bayanların işi bitmez ki hiiiçççççç

ah o 5 dakikalar yok mu:) cansucum o zaman bugün çok güzel menüler göreceğizzz :)

bende 2. türk kahvemi içiyorum :)

bende 2. türk kahvemi içiyorum :)
ben çay içtiğim için türk kahvesini hafta da bir falan içiyorum. hatta h.sonu eminönüne gittik. orada ki mehmet efendinin yerinden türk kahvesi aldık. ayyyy mutfak nasıl kokuyor anlatamam, hadi gelinde hep beraber içelim

Anladım canım

bundan sonra kır ki tartıda seni kırmasın canım :)

ben gelirim bnm kahvem bitti marketlerdek8nide begenmiyorum eminonune gidip almam lazim buun icemedim kahvr

="kimyager1508, post: 43510664, member: 584628"]hadi gel sende canımm. sen nerede oturuyorsun??[/QUOTE]
Arnavutkoyde oturuyorum canim

1. bu aksam safer ayi başlıyor kızlar peygamber efendimizin ölümhastaligina yakalandığı ay bu aydır Levhi mahfuz dan 1. Kat.semaya 320000 bela inmektedir. Bu belalardan en hafifi fakirliktir. Bu ay belalardan Allah a sığınmak için safer ayi boyunca hergun 100 defa la havle vela kuvveteilla billahil aliyyul azim okumayi ihmaletmeyelim inşallah​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…