- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Kız tartışmadan gitme bi yere valla başına ben düşerimselammmm
Ne harika bi gündü aman tanrım
Kahvaltı: 2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, peynir, domates, 1 kaşık bal
Ara: 1 muz
Akşam: 1 küçük tabak kuru fasulye , Yarım soğan
1 çatal kabak tatlısı
Spor : 70 dk yüzme + 50 dk yürüyüş
Ve pilim bitti. bira bakınıp ardından ütü yapmaya giderim. Yarın yine bana yolculuk var.
Sen bu tempo ile zaten spor yapıyorsun bil sivili bir gün olmuşsabah
1bardak mandalina suyu
1kk beyaz peynir
1dilim kızarmış ekmek
öğle:
1kutu ayran
1paketten az form kepekli
ara: 1kutu sade süt
akşam:
1kase tarhana çorbası
1tabak taze fasülye
yarım elmalı pasta
7-8fıstık
spor yok su içtim baya yarın sınavım var dersten de şimdi geldim zaten ben kaçar
Tmmdir bravo gittikçe yaklasiyorsungeçen hafta: 49.8
bugün sabah: 49.2
fark 600gr %1.20
Waowww superrr20 dk bisiklet, 1 saat 6 km hızla yürüyüş, 100 mekik, 20 sap mekik, 20 sol mekik, 15 şınav, ve esneme hareketleri yaptım
Yok yok icmesin ben zaten bak dedimOyy oyy, sigarayla beraber turk kahvesini de biraktim ben resmen
Ah bu hormonlar, nasil oyun oynuyorlar..
Canim erigim adacayi demis ama, gebeligin ilk aylarinda adacayi onerilmez, zorunlu olmadikca icme..
Yuhhh 750g hamsimi yedinHerkese iyi aksamlar, menum
Sabah
Klasik kahvaltim
Ogle
Karnibahar yemegi
Aksam
750 gr kadar hamsi tava
Bolca salata
Simdi de cayin yanina 2 incir
M Merve kiz yine nerelere gdyon ya ben bisey sorcm saba yinesimdi bu yuzmede ekimize bi tahta veriyolr innla havuzda suzulmeyw calsyz ayak cirparak ben grdgm an o tahta suyun baya icne gryo brnde brakiyom hemn korkuym tahtayi kaldramiyom diye e zaten snrafa batyrm ne olack benm bu hallerim bide ozel hocalar varms cok kisa surede ogreten tavsye edermsn?
elifcim panik yapıyorsun o yüzdendir o tahta batması menude ufak kacamaklar var bu ufak kacamaklar senin daha hızlı ilerlemenin engelliyorBu arada @erigim kuzeyy nasil asi etkiledimi?9.ay asisimiydi?bizmde ins 1 yas asisi ve kontrolu yaklsyo Allah yardm etsin bebeklere vede annelerinee
Kusura bakmyn bole ust uste yazdm evi toprliyrm da bu saattehemn bi kacamk yapip greym dedm aklmdakileri yazdm ve menume geceyim
Sabah
1 misirunlu poaca
1 nescafe
Ceyrek armut
Ogle
Yarim porsiyon et
1 kucuk ayran
Aksam
1 tane patates kroket
Bol salata
Ara
Yarim armut
Su
2 lt.
Spor
Yaklsk 2 3 saatlik alsvers gezisi
Tatlım ilk aylarda gaz ve ani şişkinlik göbek yapıyor yarın senin için göbek gelişimini kolaj yapıp atacağım ve bebeğin hareket ettikçe o büyüyen göbeğin sahada büyümesini göbek büyüdükçe gelişip büyüdüğünü kilo aldığını bildiğinden çok mutlu oluyorsun inan en güzel dönemlerin daraltma içiniMoral verdiğiniz destek olduğunuz için çok çok teşekkür ederim tavsiyelere uyacagim bol bol dua okuyup kotu düşünceleri atacağım.beslenme ve porsiyonlara çok dikkat edeceğim.hafif yürüyüşler yapacağım.Bana iyi gelecek şeyleri yapacağım inşallah
Olur canımIyi geceleerrrr kizcelerrr@erigim yarin 13.30 a kadar feln yazsm olurmu degerimi?ki umitli degikim o da ayri bi durum
Canim ozel hocayi oneririm 1 saatte tamamiyle korkunu yenersin. 2. Saatte kulac ve bacak hareketlerin oturmus olur .en kotu ihtimal bu. Tahtayi duz yani yuzeye paralel tut . ucundan tutup suya dik tutarsan batirirsin. Kollarin gergin one uzansin. Yine batiyorsa sana yakin uctan degil diger uctan tutun kolun tahta ustunde kalsin. Gerci bunu cok onermem. Simdilik aklima gelen bunlar uyumak uzereyim bilincim kapali gibiM Merve kiz yine nerelere gdyon ya ben bisey sorcm saba yine simdi bu yuzmede ekimize bi tahta veriyolr innla havuzda suzulmeyw calsyz ayak cirparak ben grdgm an o tahta suyun baya icne gryo brnde brakiyom hemn korkuym tahtayi kaldramiyom diye e zaten snrafa batyrm ne olack benm bu hallerim bide ozel hocalar varms cok kisa surede ogreten tavsye edermsn?
Yok daha değil haftalık hedefti o ama şuan tartıldım çok daha güzel bir sonuç çıktı :))
Çok teşekkür ederim canım zaman önemli ya boş kalınca aklın yemeğe gidiyor sen de dene böyle zamanlarda buDün akşam 20 dk bisiklet, 1 saat 6 km hızla yürüyüş, 100 mekik, 20 sap mekik, 20 sol mekik, 15 şınav, ve esneme hareketleri yaptım.
57.1 çıktım tartıda
judiee cim b byaşında asıl irade sahibi olan sensin. Hedefine ne kadı şurda. İnşAllah sınavlarındada çok başarılı olursun canım.
Tmm canım taşıtın bi değiştirme olursa saat 20ye kadar vakti var zatenSlm kardeş takım hayırlı cumalarr@erigim tatlım ben öğlene kadar evdeyim listeyi düzenlerim ama öğleden sonra sağlık ocağına falan gitmem lazım listemize arada bakip alana taşir msn bitanem
Tamam canım saol muhtemelen ben yetişirim 20 ye kadarTmm canım taşıtın bi değiştirme olursa saat 20ye kadar vakti var zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?