Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kız tartışmadan gitme bi yere valla başına ben düşerim
Sen bu tempo ile zaten spor yapıyorsun bil sivili bir gün olmuş
geçen hafta: 49.8
bugün sabah: 49.2
fark 600gr %1.20
Tmmdir bravo gittikçe yaklasiyorsun
20 dk bisiklet, 1 saat 6 km hızla yürüyüş, 100 mekik, 20 sap mekik, 20 sol mekik, 15 şınav, ve esneme hareketleri yaptım
Waowww superrr
Oyy oyy, sigarayla beraber turk kahvesini de biraktim ben resmen

Ah bu hormonlar, nasil oyun oynuyorlar..
Canim erigim adacayi demis ama, gebeligin ilk aylarinda adacayi onerilmez, zorunlu olmadikca icme..
Yok yok icmesin ben zaten bak dedim
Herkese iyi aksamlar, menum
Sabah
Klasik kahvaltim
Ogle
Karnibahar yemegi
Aksam
750 gr kadar hamsi tava
Bolca salata

Simdi de cayin yanina 2 incir
Yuhhh 750g hamsimi yedin

elifcim panik yapıyorsun o yüzdendir o tahta batması menude ufak kacamaklar var bu ufak kacamaklar senin daha hızlı ilerlemenin engelliyor

Tatlım ilk aylarda gaz ve ani şişkinlik göbek yapıyor yarın senin için göbek gelişimini kolaj yapıp atacağım ve bebeğin hareket ettikçe o büyüyen göbeğin sahada büyümesini göbek büyüdükçe gelişip büyüdüğünü kilo aldığını bildiğinden çok mutlu oluyorsun inan en güzel dönemlerin daraltma içini

Iyi geceleerrrr kizcelerrr @erigim yarin 13.30 a kadar feln yazsm olurmu degerimi?ki umitli degikim o da ayri bi durum

Canim ozel hocayi oneririm 1 saatte tamamiyle korkunu yenersin. 2. Saatte kulac ve bacak hareketlerin oturmus olur .en kotu ihtimal bu. Tahtayi duz yani yuzeye paralel tut . ucundan tutup suya dik tutarsan batirirsin. Kollarin gergin one uzansin. Yine batiyorsa sana yakin uctan degil diger uctan tutun kolun tahta ustunde kalsin. Gerci bunu cok onermem. Simdilik aklima gelen bunlar uyumak uzereyim bilincim kapali gibi yarin yazarim firsat bulunca. Pazartesi temelli donmus olcam artik zaten

Sabah tartilirim efigim ask olsun unutur muyum hic. Tartismadan yazmissin ya baya bi dusundumne diyo bu kiz bana diye

koguss kalkkk aksamüstü 3-4 saat uydum ondan geceden beri ayaktayim evet ders yapiyorum...yok yemek yemiyorum burda daha imsak olmadi imsaktan sonra bir kosuyami ciksam gercig karanlik aksama ilber ortayli üniverstemiz bir konusmada bulanacak kizlarrr simdiden hayirli cumalar

cansutr (77,7/0,2/0,26%) bunada sükür haftaya virgülün yeri degiscek ins ben kisa bir yürüyüse kactim grsz

Dün akşam 20 dk bisiklet, 1 saat 6 km hızla yürüyüş, 100 mekik, 20 sap mekik, 20 sol mekik, 15 şınav, ve esneme hareketleri yaptım.

57.1 çıktım tartıda

judiee cim b byaşında asıl irade sahibi olan sensin. Hedefine ne kadı şurda. İnşAllah sınavlarındada çok başarılı olursun canım.

Çok teşekkür ederim canım zaman önemli ya boş kalınca aklın yemeğe gidiyor sen de dene böyle zamanlarda bu

Bu sabah 48.8çıktım ama hesaplanacak vaktim yok okula gidiyorum şimdi
daha dün arkadaşıma Son 200gramı da vereyim seninle bir dilim pizza yerim dedim /kantinde satılıyor iznim var mı bugün yemeye

***10.takım 439.etap***

erigim(77.6// 0 /%0)kilosu sabit
cansutr ( 77,7 /77.5/0.2/%0.26)
keskee ( 60.8/ / /% )
Judiee (49.8/ 48.8/1/%2.01)

elfkkk(69.8/ / /% )
ruzgarinannesii( 79.6/ / /% )

M Merve( 83/81.5/1.5 /%)
sosyoloji12( 73.5/ / /%)

10.takım ortalaması:%

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugun kahvaltim 1 sandvic ve hazir meyve suyu. Oglen 1 gibi ist da olurum ama ogle yemegi yalan olur . aksam da misafirim artik ne olur bilemem. Pazartesiye kadar dikkat etcem soz. Gecen hafta gibi bu hafta da kilo versem fark etmeden keske

Slm kardeş takım hayırlı cumalarr @erigim tatlım ben öğlene kadar evdeyim listeyi düzenlerim ama öğleden sonra sağlık ocağına falan gitmem lazım listemize arada bakip alana taşir msn bitanem

Slm kardeş takım hayırlı cumalarr @erigim tatlım ben öğlene kadar evdeyim listeyi düzenlerim ama öğleden sonra sağlık ocağına falan gitmem lazım listemize arada bakip alana taşir msn bitanem
Tmm canım taşıtın bi değiştirme olursa saat 20ye kadar vakti var zaten

dünkü menü:

işe gelince: sade nescafe

sabah: 2 küçük tb ekmeği sandviç

ara: sade türk kahvesi

öğlen:yayla çorba, kıymalı patates yemeği, salata, yoğurt, çerkez tavuğu

akşam: 1 kaşık etli patates yemeği, 4 kaşık pırasa, yoğurt

ara:yarım bardak sütlü nescafe

40 dakika yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…