- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
canım taşıyacaktım yine geç kalmışım sen taşımışsınKizkar listeyi tasiyin
bende bugün 8+3 haftalığım. normalde kontrolüm haftaya ama yarın hamilelik raporu için gidicem doktora o zaman tekrar muayene olurum büyük ihtimal. ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum canım. ikili test 11-13. haftada yapılıyormuş sanırım.Gece boğaz ağrısıyla uyandım ve tekrar uyumam uzun sürdü.minigimi merak ediyordum,doktora gittik
Boğaz için sprey verdi,her sey yolunda dedi.ikili test için erken dedi.(erken olduğunu biliyordum)
10+4 müş,37mm
11-14 arası yapılıyor cnm,eşim yaptiralim diyor.inş olursun cnm,insan mutlu oluyor görüncebende bugün 8+3 haftalığım. normalde kontrolüm haftaya ama yarın hamilelik raporu için gidicem doktora o zaman tekrar muayene olurum büyük ihtimal. ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum canım. ikili test 11-13. haftada yapılıyormuş sanırım.
hu huuuuuu 10 numara hatunlaarrrrr neler yapıyorsunuz bakayım? bugün cuma diye kaçamak yok değil miiiiii
bu haftaki performansımız çoookkkk iyi hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorummmmsüphariizzzz
haftanın birincisi........................@sosyoloji12 ............................. %2,18
haftanın ikincisi .........................judiee ...........%2,01
haftanın üçüncüsü.......................@M Merve..................%1,81
@sosyoloji12 tatlım şimdiye kadar açıklanan takım notlarında 2. olarak gözüküyorsun,judiee sende 3. olarak gözüküyorsun canımm. ama açıklanmayan takımlar var daha, umarım sıralama değişmez
oo resmen 10.takımı almış koymuşlar sıralama diyehu huuuuuu 10 numara hatunlaarrrrr neler yapıyorsunuz bakayım? bugün cuma diye kaçamak yok değil miiiiii
bu haftaki performansımız çoookkkk iyi hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorummmmsüpersinizzzz
haftanın birincisi........................@sosyoloji12 ............................. %2,18
haftanın ikincisi .........................judiee ...........%2,01
haftanın üçüncüsü.......................@M Merve..................%1,81
@sosyoloji12 tatlım şimdiye kadar açıklanan takım notlarında 2. olarak gözüküyorsun,judiee sende 3. olarak gözüküyorsun canımm. ama açıklanmayan takımlar var daha, umarım sıralama değişmez
Bu aralar giremememin nedeni keyfi değil keşke öyle olsaydıTatlım daha çok uğraşan menulerde yok bu katılımla olmuyor
maaşşaalllahhh canımm. ben seni hep takdir etmişimdir. inşallahh kızım olursa sana benzemesini çok isterim, tertipli düzenli terbiyeli güzel ahlaklı pozitifsin maaşaallahhhMaşAllah MaşAllah. Kutluyorum hepinizi. Ben kendi adıma iyiyim derya ablacım. Her zamanki gibi ödev yetiştirmeye çalışıyorum. Akşam yemeğimi yedim. Az sonra spora inicem inşAllah bir buçuk saat kadar spor yaparım. Geçen gece ödev yazarken yediğim ekstra mandalina hariç diyetimin dışına çıkmadım hiç. Onun dışında mali olarak biraz daha hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Aylık bütçe çıkardım. Aylık bütçemi baya bir aşmışım kendime 3 haftalık zaruri ihtiyaçlar hariç satın alma orucu verdim, bir haftası geçti bile. Huzurluyum, mutluyum, elhamdülillah. Verdiğim kiloların bir kısmını geri almış olmama pişman değilim çünkü bu durumdanda çıkaracağım birçok ders var. Elhamdülillah bu sizler varken oldu yoksa tek başıma üstesinden gelemezdim. Böyle işte. Öptüm hepinizi.
iyi yolculuklar canımmm. yoğunluk mu varmış ki rötar yaptı??? hafif bişeyler atıştır istersenKızlar selam. Havaalanındayım uçağım 50 dk rötar yedi, inş başka rötar gelmez. Çok yoruldum ve acıktım
iyi yolculuklar...ya havaalanindA meyve salatalari yada smoothieler olmuyormu onlardan al idare eder seni.Kızlar selam. Havaalanındayım uçağım 50 dk rötar yedi, inş başka rötar gelmez. Çok yoruldum ve acıktım
iyi yolculuklar...ya havaalanindA meyve salatalari yada smoothieler olmuyormu onlardan al idare eder seni.
Menüm:
Sabah: simit
Öğlen: mercimekli sebzeli tavuklu bi çorba
3 köfte, 2 dilim sucuk,2 küçül tavuk mangal
2 kaşık acılı ezme
1 kaşık pazı yoğurtlu
Ayran
Kardeşime gidincede çorba içerim, çorba yapmış kız bana :)
Bu birinden duyabileceğim en güzel iltifat. Birde senden duyunca çok duygulandım.maaşşaalllahhh canımm. ben seni hep takdir etmişimdir. inşallahh kızım olursa sana benzemesini çok isterim, tertipli düzenli terbiyeli güzel ahlaklı pozitifsin maaşaallahhh
Kızlar selam. Havaalanındayım uçağım 50 dk rötar yedi, inş başka rötar gelmez. Çok yoruldum ve acıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?