Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gece boğaz ağrısıyla uyandım ve tekrar uyumam uzun sürdü.minigimi merak ediyordum,doktora gittik
Boğaz için sprey verdi,her sey yolunda dedi.ikili test için erken dedi.(erken olduğunu biliyordum)
10+4 müş,37mm

Gece boğaz ağrısıyla uyandım ve tekrar uyumam uzun sürdü.minigimi merak ediyordum,doktora gittik
Boğaz için sprey verdi,her sey yolunda dedi.ikili test için erken dedi.(erken olduğunu biliyordum)
10+4 müş,37mm
bende bugün 8+3 haftalığım. normalde kontrolüm haftaya ama yarın hamilelik raporu için gidicem doktora o zaman tekrar muayene olurum büyük ihtimal. ben ikili test yaptırmayı düşünmüyorum canım. ikili test 11-13. haftada yapılıyormuş sanırım.

11-14 arası yapılıyor cnm,eşim yaptiralim diyor.inş olursun cnm,insan mutlu oluyor görünce

hu huuuuuu 10 numara hatunlaarrrrr neler yapıyorsunuz bakayım? bugün cuma diye kaçamak yok değil miiiiii
bu haftaki performansımız çoookkkk iyi hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorummmm süpersinizzzz
haftanın birincisi........................@sosyoloji12 ............................. %2,18

haftanın ikincisi ......................... judiee ...........%2,01

haftanın üçüncüsü.......................@M Merve..................%1,81

@sosyoloji12 tatlım şimdiye kadar açıklanan takım notlarında 2. olarak gözüküyorsun, judiee sende 3. olarak gözüküyorsun canımm. ama açıklanmayan takımlar var daha, umarım sıralama değişmez

MaşAllah MaşAllah. Kutluyorum hepinizi. Ben kendi adıma iyiyim derya ablacım. Her zamanki gibi ödev yetiştirmeye çalışıyorum. Akşam yemeğimi yedim. Az sonra spora inicem inşAllah bir buçuk saat kadar spor yaparım. Geçen gece ödev yazarken yediğim ekstra mandalina hariç diyetimin dışına çıkmadım hiç. Onun dışında mali olarak biraz daha hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Aylık bütçe çıkardım. Aylık bütçemi baya bir aşmışım kendime 3 haftalık zaruri ihtiyaçlar hariç satın alma orucu verdim, bir haftası geçti bile. Huzurluyum, mutluyum, elhamdülillah. Verdiğim kiloların bir kısmını geri almış olmama pişman değilim çünkü bu durumdanda çıkaracağım birçok ders var. Elhamdülillah bu sizler varken oldu yoksa tek başıma üstesinden gelemezdim. Böyle işte. Öptüm hepinizi.

oo resmen 10.takımı almış koymuşlar sıralama diye hadi bakalım iyice merak ettim sonuçları

sabah:
1bardak mandalina suyu

okula gider gitmez /sınavım vardı
1kutu süt
yarım paket kepekli form

öğle:
yarım paket kepekli form
fırında izmir köftenin patateslerinden ve yarım köftesinden yedim
1kepçe yoğurt

akşam:
1.5büyük kase ıspanaklı yoğurt çorbası
1tabak taze fasulye
1paket fesleğenli kraker
8-9fındık 4-5fıstık

su 2lt olmuştur spor yapmayı planlıyorum bugün ilerleyen saatlerde olursa yazarım

Kızlar geleceğim üçüncü gorunuyoruz sosyoloji elife ceza verecek

maaşşaalllahhh canımm. ben seni hep takdir etmişimdir. inşallahh kızım olursa sana benzemesini çok isterim, tertipli düzenli terbiyeli güzel ahlaklı pozitifsin maaşaallahhh

Kızlar selam. Havaalanındayım uçağım 50 dk rötar yedi, inş başka rötar gelmez. Çok yoruldum ve acıktım

Kızlar selam. Havaalanındayım uçağım 50 dk rötar yedi, inş başka rötar gelmez. Çok yoruldum ve acıktım
iyi yolculuklar canımmm. yoğunluk mu varmış ki rötar yaptı??? hafif bişeyler atıştır istersen

dünki menüm:

sabah: 2 kepekli ufak ekmekle tost 15 zeytin

aksam: yogurtlu ispanak yemegi.

spor yoktu

bugünkü menüm:

sabah 1muz 1 süt

ikindi gibi : 2 lahmacun 1 domatesle birlikte

annem yesil fasulye yemegi yapmis 1 catal tadimlik aldim suan

sabah 20 dk yürüdüm

Menüm:

Sabah: simit

Öğlen: mercimekli sebzeli tavuklu bi çorba
3 köfte, 2 dilim sucuk,2 küçül tavuk mangal
2 kaşık acılı ezme
1 kaşık pazı yoğurtlu
Ayran

Kardeşime gidincede çorba içerim, çorba yapmış kız bana :)

acili ezmee nede cok severdim eskiden ekmege sürüp sürüp tüketmeyi tmm son 2 günde yine ekmek gözüküyor ama artik eskiye dönüp SIKI karatayci olacagim yeniden

maaşşaalllahhh canımm. ben seni hep takdir etmişimdir. inşallahh kızım olursa sana benzemesini çok isterim, tertipli düzenli terbiyeli güzel ahlaklı pozitifsin maaşaallahhh
Bu birinden duyabileceğim en güzel iltifat. Birde senden duyunca çok duygulandım. ince ruhlu vefakar ablam benim.

Rötarsız izmir uçağına rastlamak pek mümkün değil. Ben havaalanında kitapçı gezmeyi çok seviyorum. Hadi bakalım hoş geldin izmire. Burada hava güneşli hala bir türlü kış gelemedi. Yarın görürsün. Öğleden sonra çok sıcak oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…