Canim cok gecmis olsun, ihmal etme. Benim hamileyen hic bulantim olmamisti, o yuzden o bulant:lar nasil olur hic bilmiyorum..canımm şükür iyiyim şimdi, 2 -2,5 saatir kusmuyorum, bulantılarımda yok denecek kadar azaldı. zaten karın ağrısı, ishal olsaydı ve kusma devam etseydi seninde dediğin gibi gıda zehirlenmesi şüphesiyle 1 dk durmaz soluğu doktorda alırdım. zaten yarın kontrolüm var. bugün tekrar kusma falan olmazsa yarını bekleyeyim diyorum. ama olursa da söz hemen giderim hastaneye
Ooooo kaptan, cosmussun sabah sabahGünaydın kızlar tabi hala uyuorsunuz dimi
Ben 4den beri ayaktayim bi halley yedim birde 1/2cb sütle kahve yaptım atılmaya çalışıyorum böyle yersen nolur +300de tartı acil telafi etmem lazım son iki gün
Canim cok gecmis olsun, ihmal etme. Benim hamileyen hic bulantim olmamisti, o yuzden o bulant:lar nasil olur hic bilmiyorum..
Herkese gunaydiiiiin, 2-3 gundur suren tatli krizlerim bu sabah kendini gosterdi, regl oldum. Karnim davul gibi. Zaten 5-6 aylik hamile gibiydim, simdi dogurdum, dogurucam
ohhhh afiyet olsun canımm. bende önceden çay bardağı çaya bile 3-4 şeker atardım. dediğin gibi nescafe yaparken bardağın yarısını süt tozu ve şeker ile doldururdum. ıyyyhhhh nasıl içermişim ben onları
canımm şükür iyiyim şimdi, 2 -2,5 saatir kusmuyorum, bulantılarımda yok denecek kadar azaldı. zaten karın ağrısı, ishal olsaydı ve kusma devam etseydi seninde dediğin gibi gıda zehirlenmesi şüphesiyle 1 dk durmaz soluğu doktorda alırdım. zaten yarın kontrolüm var. bugün tekrar kusma falan olmazsa yarını bekleyeyim diyorum. ama olursa da söz hemen giderim hastaneye
Çok geçmiş olsun canım kusma hamilelikte normal belki ondan dolayı olmuştur. Bende kusma hiç olmadı ama sürekli devam eden hafif bulantı var. İnşallah düzelirsin.canımm şükür iyiyim şimdi, 2 -2,5 saatir kusmuyorum, bulantılarımda yok denecek kadar azaldı. zaten karın ağrısı, ishal olsaydı ve kusma devam etseydi seninde dediğin gibi gıda zehirlenmesi şüphesiyle 1 dk durmaz soluğu doktorda alırdım. zaten yarın kontrolüm var. bugün tekrar kusma falan olmazsa yarını bekleyeyim diyorum. ama olursa da söz hemen giderim hastaneye
Kızlar ya kafam karışık nolcak bilmiyorum. Ben eşimle aynı işyerinde çalışıyorum geçen hafta müdür yardımcısı geldi şubeni değiştireceğiz dedi.Geçireceği şube de eşimin çalıştığı şube.Yan yana odalarda olacağız.Ben karşı çıkmadım tamam dedim ve şimdi geçiş yazım imzadaymış.Eşim niye tepki göstermedin karşı çıkmadın burası çok sıkıntı olduğuun yerde kalsaydın diyor.Ben de bulunduğum yerden bıkmıştım onun verdiği gazla tamam dedim.Napcam bilmiyorum öğleden sonra müdüre gideceğim bakalım ne olacak.Dua edin bana hayırlısı olur inşallah.
Kusmalar çok devam ederse bulantibilaci isteyebilirsin kilo kaybetmeye baslarsanayfercim bende saat 4'ten beri ayaktayım. acayip mide bulantısıyla uyandım, hala daha bulantım var ama 2 saat oldu kusmadum. öncesinde 4 kez kustum.
Sevgi konusunda sıkıntı yok çok sukurCanım bi doktora git için rahat etsin.
Şimdi baklavacıdan vazgeçtim :) spor hocası falan bulmak lazım :))) Ayrıca tatlım 4 4 lük ev hanımı modeli de neymişki hıhh sen 5 5 liksin, önemli olan herşeyin kusursuz olması değil herşeyin sevgiyle olması. Hem düşünsene kusursuz olduğunu çok sıkıcı olmaz mı
Eki Görüntüle 1692552 Kahvaltıdan önce sade bi nescafe. Kızlar hala kendime şaşırıyorum eskiden 3 ü 1 arada ya bir sürü ekleyen ben hem süt tozu hemde şeker olmadan mis gibi içiyorum :)
Kardeşim ve eşim ucu bir arada ya birde şeker atıyor iykkkohhhh afiyet olsun canımm. bende önceden çay bardağı çaya bile 3-4 şeker atardım. dediğin gibi nescafe yaparken bardağın yarısını süt tozu ve şeker ile doldururdum. ıyyyhhhh nasıl içermişim ben onları
galiba bu hafta curuk elma benimOoooo kaptan, cosmussun sabah sabahye halleyleri seeen. Cuma gunu ceza almak mi istiyorsun
Darısı banaHerkese gunaydiiiiin, 2-3 gundur suren tatli krizlerim bu sabah kendini gosterdi, regl oldum. Karnim davul gibi. Zaten 5-6 aylik hamile gibiydim, simdi dogurdum, dogurucam
bende olsam geçmezdi kimyager katiliyorumKızlar ya kafam karışık nolcak bilmiyorum. Ben eşimle aynı işyerinde çalışıyorum geçen hafta müdür yardımcısı geldi şubeni değiştireceğiz dedi.Geçireceği şube de eşimin çalıştığı şube.Yan yana odalarda olacağız.Ben karşı çıkmadım tamam dedim ve şimdi geçiş yazım imzadaymış.Eşim niye tepki göstermedin karşı çıkmadın burası çok sıkıntı olduğuun yerde kalsaydın diyor.Ben de bulunduğum yerden bıkmıştım onun verdiği gazla tamam dedim.Napcam bilmiyorum öğleden sonra müdüre gideceğim bakalım ne olacak.Dua edin bana hayırlısı olur inşallah.
Çok geçmiş olsun canım kusma hamilelikte normal belki ondan dolayı olmuştur. Bende kusma hiç olmadı ama sürekli devam eden hafif bulantı var. İnşallah düzelirsin.
canım bizde eşimle aynı firmada çalışıyorum. önceden aynı lokasyonlarda fakat birimler ve binalar farklıydı, 2 yıl önce eşim genel müdürlüğe geçti şimdi tamamen ayrıldık. ama E Etabiti 'ye katılıyorum sürekli beraber olmak, yarın öbür gün çocuk için yada başka bişey için ikinizin birden izin alması biraz zor olabilir.Kızlar ya kafam karışık nolcak bilmiyorum. Ben eşimle aynı işyerinde çalışıyorum geçen hafta müdür yardımcısı geldi şubeni değiştireceğiz dedi.Geçireceği şube de eşimin çalıştığı şube.Yan yana odalarda olacağız.Ben karşı çıkmadım tamam dedim ve şimdi geçiş yazım imzadaymış.Eşim niye tepki göstermedin karşı çıkmadın burası çok sıkıntı olduğuun yerde kalsaydın diyor.Ben de bulunduğum yerden bıkmıştım onun verdiği gazla tamam dedim.Napcam bilmiyorum öğleden sonra müdüre gideceğim bakalım ne olacak.Dua edin bana hayırlısı olur inşallah.
yakında yediğin o kadar balıklar içinde horon etmeye başlayacakOff bugun kendime ne pisirsem yaa. Ev ahalisinin yemegi var. Canim balik istiyor desem, doversiniz beni herhalde
Ben kızımda bir kaç kez çıkarmıştım,her gün çıkaranların allah yardımcısı olsun demiştim.selam canım, bende de ufak ufak bulantılar oluyordu ama sabah 4'ten beri saat başı kusuyorum. çok kötüyüm. acaba bebişten midir yoksa başka bişeyden midir anlayamadım. eğer devam ederse hastaneye gidicem
Ben gidene kadar yazım çoktan çıkmış bile. Konuştum ama artık geçeceksin diyor. Başta eşler aynı şubede çalışmaz diyordu şimdi değişti fikri.Akışına bıraktım ben de hayırlısı olsun.Mesleklerimiz farklı olduğu için aynı anda izin almamız sorun olmaz. Bu şubede izin daha kolay oluyor benim eski şubeme göre.Hayırlısı olsun zaman gösterecek bakalım iyi mi kötü mü olacak.Hiiim, canim biz de esimle ayni kurumda calisiyoruz. Ama simdiye kadar hep farkli birimlerde ve hatta farkli binalarda calistik. Sahsen ben de esimle yanyana odalarda calismak istemem. Gunbiyu ayni irtam, ayni muhabbetler, bir de evde beraber olunca, hayat cok vasatlasir. Bir de su acidan dusun, bebek olduktan sonra, asi, dr kontrolu vs. İcin izin almaniz gerekecek. Ayni subede ikinizin birden izin almasi hem sıkıntı olur, hem de goze batar. Mudurunle kinudurken, ozellikle hem is gem de ev ortaminda beraber olmak istemedigini ozellikle belirt.
Ben gidene kadar yazım çoktan çıkmış bile. Konuştum ama artık geçeceksin diyor. Başta eşler aynı şubede çalışmaz diyordu şimdi değişti fikri.Akışına bıraktım ben de hayırlısı olsun.Mesleklerimiz farklı olduğu için aynı anda izin almamız sorun olmaz. Bu şubede izin daha kolay oluyor benim eski şubeme göre.Hayırlısı olsun zaman gösterecek bakalım iyi mi kötü mü olacak.
Hahaha o da var aynen ben de cok kıskancım her hareketinden haberim olacak:)))Hayırlısı olsun canım. Hem şöyle düşün hep gözünün önünde olacak(ben kıskanç bi kadınımdır da :)))) )
Hahahan o da var aynen ben de cok kıskancım her hareketinden haberim olacak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?