Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canim cok gecmis olsun, ihmal etme. Benim hamileyen hic bulantim olmamisti, o yuzden o bulant:lar nasil olur hic bilmiyorum..

Günaydın kızlar tabi hala uyuorsunuz dimi
Ben 4den beri ayaktayim bi halley yedim birde 1/2cb sütle kahve yaptım atılmaya çalışıyorum böyle yersen nolur +300de tartı acil telafi etmem lazım son iki gün
Ooooo kaptan, cosmussun sabah sabah ye halleyleri seeen. Cuma gunu ceza almak mi istiyorsun

Herkese gunaydiiiiin, 2-3 gundur suren tatli krizlerim bu sabah kendini gosterdi, regl oldum. Karnim davul gibi. Zaten 5-6 aylik hamile gibiydim, simdi dogurdum, dogurucam

Şimdi ikisi bi aradalar bile nasıl yağlı, ağır geliyor varya

Tamam tatlım dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun canım kusma hamilelikte normal belki ondan dolayı olmuştur. Bende kusma hiç olmadı ama sürekli devam eden hafif bulantı var. İnşallah düzelirsin.

Kızlar ya kafam karışık nolcak bilmiyorum. Ben eşimle aynı işyerinde çalışıyorum geçen hafta müdür yardımcısı geldi şubeni değiştireceğiz dedi.Geçireceği şube de eşimin çalıştığı şube.Yan yana odalarda olacağız.Ben karşı çıkmadım tamam dedim ve şimdi geçiş yazım imzadaymış.Eşim niye tepki göstermedin karşı çıkmadın burası çok sıkıntı olduğuun yerde kalsaydın diyor.Ben de bulunduğum yerden bıkmıştım onun verdiği gazla tamam dedim.Napcam bilmiyorum öğleden sonra müdüre gideceğim bakalım ne olacak.Dua edin bana hayırlısı olur inşallah.

Hiiim, canim biz de esimle ayni kurumda calisiyoruz. Ama simdiye kadar hep farkli birimlerde ve hatta farkli binalarda calistik. Sahsen ben de esimle yanyana odalarda calismak istemem. Gunbiyu ayni irtam, ayni muhabbetler, bir de evde beraber olunca, hayat cok vasatlasir. Bir de su acidan dusun, bebek olduktan sonra, asi, dr kontrolu vs. İcin izin almaniz gerekecek. Ayni subede ikinizin birden izin almasi hem sıkıntı olur, hem de goze batar. Mudurunle kinudurken, ozellikle hem is gem de ev ortaminda beraber olmak istemedigini ozellikle belirt.

ayfercim bende saat 4'ten beri ayaktayım. acayip mide bulantısıyla uyandım, hala daha bulantım var ama 2 saat oldu kusmadum. öncesinde 4 kez kustum.
Kusmalar çok devam ederse bulantibilaci isteyebilirsin kilo kaybetmeye baslarsan
Sevgi konusunda sıkıntı yok çok sukur
Eki Görüntüle 1692552 Kahvaltıdan önce sade bi nescafe. Kızlar hala kendime şaşırıyorum eskiden 3 ü 1 arada ya bir sürü ekleyen ben hem süt tozu hemde şeker olmadan mis gibi içiyorum :)

Kardeşim ve eşim ucu bir arada ya birde şeker atıyor iykkk
Ooooo kaptan, cosmussun sabah sabah ye halleyleri seeen. Cuma gunu ceza almak mi istiyorsun
galiba bu hafta curuk elma benim

Herkese gunaydiiiiin, 2-3 gundur suren tatli krizlerim bu sabah kendini gosterdi, regl oldum. Karnim davul gibi. Zaten 5-6 aylik hamile gibiydim, simdi dogurdum, dogurucam
Darısı bana
bende olsam geçmezdi kimyager katiliyorum

En Tarz Üye Yarışması Cuma Günü Başlıyor! - Konsept Cuma Günü Açıklanacaktır !
Yarışmada dereceye giren üyelere ödül verilecektir.Konsept önerilerinde bulunabilirsiniz.
Ayrıntılar Cuma Günü ! Sorularınız için bana ulaşabilirsiniz :)

Off bugun kendime ne pisirsem yaa. Ev ahalisinin yemegi var. Canim balik istiyor desem, doversiniz beni herhalde

Çok geçmiş olsun canım kusma hamilelikte normal belki ondan dolayı olmuştur. Bende kusma hiç olmadı ama sürekli devam eden hafif bulantı var. İnşallah düzelirsin.

canım benim çok sağol. iş yeri hekimine gittim. anlattım, daha önce hafif bulantılarım olsa da hiç kusmadım dedim. acaba gebelikten mi başka bişeyden mi dedim gebeliktendir dedi. rahatladım biraz.
@erigim inşaallahhh kusmalar böyle devam etmez, kilo kaybını geçtim resmen sabah çok kötü oldum. sürekli kusarak ve yatarak hamilelik geçirenlere Rabbim yardımcı olsun.

canım bizde eşimle aynı firmada çalışıyorum. önceden aynı lokasyonlarda fakat birimler ve binalar farklıydı, 2 yıl önce eşim genel müdürlüğe geçti şimdi tamamen ayrıldık. ama E Etabiti 'ye katılıyorum sürekli beraber olmak, yarın öbür gün çocuk için yada başka bişey için ikinizin birden izin alması biraz zor olabilir.

selam canım, bende de ufak ufak bulantılar oluyordu ama sabah 4'ten beri saat başı kusuyorum. çok kötüyüm. acaba bebişten midir yoksa başka bişeyden midir anlayamadım. eğer devam ederse hastaneye gidicem
Ben kızımda bir kaç kez çıkarmıştım,her gün çıkaranların allah yardımcısı olsun demiştim.
Bunda hiç cikarmadim daha.hafif bulanti vardi her zaman,ama dünkü çok kötüydü
Büyük ihtimal seninki de gebeliktenmis cnm.

Ben de eskiden yemek yapmayı bilmiyorum diye aşçıyla evlenecegim derdim.çocukluk arkadaşım da ekmeği çok yerdi, firinciyla evlenecekti.evlerimiz yakın olacaktı o bize ekmek verecekti biz de ona yemek verecektik.

Ben gidene kadar yazım çoktan çıkmış bile. Konuştum ama artık geçeceksin diyor. Başta eşler aynı şubede çalışmaz diyordu şimdi değişti fikri.Akışına bıraktım ben de hayırlısı olsun.Mesleklerimiz farklı olduğu için aynı anda izin almamız sorun olmaz. Bu şubede izin daha kolay oluyor benim eski şubeme göre.Hayırlısı olsun zaman gösterecek bakalım iyi mi kötü mü olacak.

Hayırlısı olsun canım. Hem şöyle düşün hep gözünün önünde olacak (ben kıskanç bi kadınımdır da :)))) )

Hahahan o da var aynen ben de cok kıskancım her hareketinden haberim olacak:)))

Bardağın dolu tarafından bakma sanatı :))

Kızlar ben bugün regli oldum ve hem kendimi kilo almış gibi hissediyorum hemde erkek arkadaşımla aram bozuk suratsız çirkin hissediyorum neyseki izmirli çok yakın bi arkadaşım var onunla buluşcaz 5 gibi heralde geçer sıkıntım inş. Bu sefere bacaklarıma taktım olduğundan daha kalın gibi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…