Bnm cocukluk hayalim sadece evlenmekdi kimle neyle farketmz
aa bakin bse anlatcm sizr
benim bi arkadasim vrdi kendine zengin bi koca bulms bizr anlatiyodu habire kocasini tasliyodu bende sinorlendim bigun ona ozaman hayatmda kmse yok bi senaryo 6azdm hmn dedim benimde bi konustugm var insaat isiyle ugrasiyo arabasi var cok guzel luks bse cok zenginler apartmanlaro fln var yakinda bzde soz yapcaz byrmdan snra dedim ve bu soyledgmden bi kac ay snr esimle tanistim
insaat teknisyeni
honda civic arabasi var
3 tane daireleri var
ve biz o bahsettigm bayramdan snra sozlendik
ne guzel sallamisim kiza amanerdn aklma gldiyse smdi bu
fizik çalışırken nerden nereye geldimBenim iliski yilan hikâyesi gibi adam ilk evlenme teklif ettiğinde korkup ayrıldımo kadar mi korkar insan evlilikten
Aynı işyerinde çalışıyoruz KV eşime kız buluyor o ara bi olaylar dinuyida çok muhabbet etmediğinden sonra öğrendim işte hattın varsa konusun anlasirsiniz derken benimki nişanlandı
Tabi gözünün önünde ben olunca yapamadı nişanı bozdu 20gun sonra
Bizde galiba 4-5ay sonra tekrar başladık ve 4yil ikna etmeye çalıştı ve emri vaki ile karanbole getirdi
Benim iliski yilan hikâyesi gibi adam ilk evlenme teklif ettiğinde korkup ayrıldımo kadar mi korkar insan evlilikten
Aynı işyerinde çalışıyoruz KV eşime kız buluyor o ara bi olaylar dinuyida çok muhabbet etmediğinden sonra öğrendim işte hattın varsa konusun anlasirsiniz derken benimki nişanlandı
Bizde galiba 4-5ay sonra tekrar başladık ve 4yil ikna etmeye çalıştı ve emri vaki ile karanbole getirdi
fizik çalışırken nerden nereye geldimay bende çok korkuyorum ya yaşlada ilgisi yoktur kesin öyle teselli ediyorum kendimi ama bekar olmak daha rahat geliyor bi yandan da yalnızlık kötü öyle işte neyse fizik iyidir
Kiz bu nasil sallamak boyleBnm cocukluk hayalim sadece evlenmekdi kimle neyle farketmz
aa bakin bse anlatcm sizr
benim bi arkadasim vrdi kendine zengin bi koca bulms bizr anlatiyodu habire kocasini tasliyodu bende sinorlendim bigun ona ozaman hayatmda kmse yok bi senaryo 6azdm hmn dedim benimde bi konustugm var insaat isiyle ugrasiyo arabasi var cok guzel luks bse cok zenginler apartmanlaro fln var yakinda bzde soz yapcaz byrmdan snra dedim ve bu soyledgmden bi kac ay snr esimle tanistim
insaat teknisyeni
honda civic arabasi var
3 tane daireleri var
ve biz o bahsettigm bayramdan snra sozlendik
ne guzel sallamisim kiza amanerdn aklma gldiyse smdi bu
Tamam da simdi sen niye laf carpiyosun ki,Buradaydı kız o saç rengindetabi sen o aralar varla yok arası olduğundan
Çakaaaaal, sen adamı kandir....Benim iliski yilan hikâyesi gibi adam ilk evlenme teklif ettiğinde korkup ayrıldımo kadar mi korkar insan evlilikten
Lisedeyken fen matematikciydim ama oldum olasi sevmem fizigi. Edebiyat candır yaa, fizik de neymusfizik çalışırken nerden nereye geldimay bende çok korkuyorum ya yaşlada ilgisi yoktur kesin öyle teselli ediyorum kendimi ama bekar olmak daha rahat geliyor bi yandan da yalnızlık kötü öyle işte neyse fizik iyidir
Kiz bu nasil sallamak boyle
Tamam da simdi sen niye laf carpiyosun ki,bir geldim pir geldim iste
Çakaaaaal, sen adamı kandir....
Lisedeyken fen matematikciydim ama oldum olasi sevmem fizigi. Edebiyat candır yaa, fizik de neymus
Sen daha ogrencisin, ne evliligi. Hem evlenince boyumuz uzamiyo
Once okul ve meslek sahibi olmak..
selam canım, bende de ufak ufak bulantılar oluyordu ama sabah 4'ten beri saat başı kusuyorum. çok kötüyüm. acaba bebişten midir yoksa başka bişeyden midir anlayamadım. eğer devam ederse hastaneye gidicemErigim sezeryan olmuştum.
Kızlar herkesin mide bulantısı bu haftalarda biter,benim ki yeni başladı. Sabah tartildim 400 gr vermisim
selam canım, bende de ufak ufak bulantılar oluyordu ama sabah 4'ten beri saat başı kusuyorum. çok kötüyüm. acaba bebişten midir yoksa başka bişeyden midir anlayamadım. eğer devam ederse hastaneye gidicem
yaaa işte benimde aklıma o geldi. ya gebelikten değilse başka bişeyse diye endişe ediyorum.Cnm git bi doktora bence . Benim arkadaşımda hamileyken böyle olmuştu dayanamayıp doktora gittiğinde gıda zehirlenmesi gibi bişi çıkmıştı bütün gece serumla kontrol altına almışlardı. İhmal etme sende
Geçmiş olsun canım ihmal etme git bir an önceyaaa işte benimde aklıma o geldi. ya gebelikten değilse başka bişeyse diye endişe ediyorum.
Aaa bizde bi yaz gelse diye bakıyoruz piknik için heryere gidilir Ankara'dan bartiba pikniğe gittik günü birlik bolu zaten her hafta yeterli piknik olsun akşam yemeği bile hemen pikniğe dinusuyorBende et tutkumdan kasapla evlencem hergün mangal yapcam derdim şimdi ise nişanlım eti ağzına sürmüyor nasıl bir kaderse
Darısı bana inanmıyorum kendimeSaol cnm, amin inş :)
18 kilo fazlasıydı bu halimin :)
Teşekkürler bebeğim :) 18 kg verdim
Canım hedefime yaklaşmaya az kaldı :) ama snde çok kilo verdiğin zaman alışacaksın biraz daha vereyim diceksin :)
Alemsin :)) bana da sallasana biraz :))
Aynen bende başkasıyla karıştırdı heralde dedim :)
Kızlar benim hayalimde baklavacıyla evlenmekti :) ben 15 li yaşlarda inanılmaz baklava manyağıydım o zamanlar 0 bedendim 45-48 arası yiyip yiyip kilo almıyordum ne güzel :) hep tatlıcıyla baklavacıyla evlencem derdim :)
Bende çok korkuyorum korkulcak birşey değilmiş ama 4&4luk bir ev hanımı asla olamadımfizik çalışırken nerden nereye geldimay bende çok korkuyorum ya yaşlada ilgisi yoktur kesin öyle teselli ediyorum kendimi ama bekar olmak daha rahat geliyor bi yandan da yalnızlık kötü öyle işte neyse fizik iyidir
dimi :)
İyiki de karanbole getirmiş :))
ayfercim bende saat 4'ten beri ayaktayım. acayip mide bulantısıyla uyandım, hala daha bulantım var ama 2 saat oldu kusmadum. öncesinde 4 kez kustum.Günaydın kızlar tabi hala uyuorsunuz dimi
Ben 4den beri ayaktayim bi halley yedim birde 1/2cb sütle kahve yaptım atılmaya çalışıyorum böyle yersen nolur +300de tartı acil telafi etmem lazım son iki gün
yaaa işte benimde aklıma o geldi. ya gebelikten değilse başka bişeyse diye endişe ediyorum.
Aaa bizde bi yaz gelse diye bakıyoruz piknik için heryere gidilir Ankara'dan bartiba pikniğe gittik günü birlik bolu zaten her hafta yeterli piknik olsun akşam yemeği bile hemen pikniğe dinusuyor
Darısı bana inanmıyorum kendime
kaynim bekar olsa alırsın o baklavası eşim paştaci evlendim 53ile bir yılda 63oldum
Bende çok korkuyorum korkulcak birşey değilmiş ama 4&4luk bir ev hanımı asla olamadımben erkek olacakmışim da neyse
dimi :)
ohhhh afiyet olsun canımm. bende önceden çay bardağı çaya bile 3-4 şeker atardım. dediğin gibi nescafe yaparken bardağın yarısını süt tozu ve şeker ile doldururdum. ıyyyhhhh nasıl içermişim ben onlarıEki Görüntüle 1692552 Kahvaltıdan önce sade bi nescafe. Kızlar hala kendime şaşırıyorum eskiden 3 ü 1 arada ya bir sürü ekleyen ben hem süt tozu hemde şeker olmadan mis gibi içiyorum :)
canımm şükür iyiyim şimdi, 2 -2,5 saatir kusmuyorum, bulantılarımda yok denecek kadar azaldı. zaten karın ağrısı, ishal olsaydı ve kusma devam etseydi seninde dediğin gibi gıda zehirlenmesi şüphesiyle 1 dk durmaz soluğu doktorda alırdım. zaten yarın kontrolüm var. bugün tekrar kusma falan olmazsa yarını bekleyeyim diyorum. ama olursa da söz hemen giderim hastaneyeCanım bi doktora git için rahat etsin.
Şimdi baklavacıdan vazgeçtim :) spor hocası falan bulmak lazım :))) Ayrıca tatlım 4 4 lük ev hanımı modeli de neymişki hıhh sen 5 5 liksin, önemli olan herşeyin kusursuz olması değil herşeyin sevgiyle olması. Hem düşünsene kusursuz olduğunu çok sıkıcı olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?