Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

fizik çalışırken nerden nereye geldim ay bende çok korkuyorum ya yaşlada ilgisi yoktur kesin öyle teselli ediyorum kendimi ama bekar olmak daha rahat geliyor bi yandan da yalnızlık kötü öyle işte neyse fizik iyidir

• İyiki de karanbole getirmiş :))

Sen daha büyüceksin :)))

Kiz bu nasil sallamak boyle
Buradaydı kız o saç renginde tabi sen o aralar varla yok arası olduğundan
Tamam da simdi sen niye laf carpiyosun ki, bir geldim pir geldim iste
Çakaaaaal, sen adamı kandir....
Lisedeyken fen matematikciydim ama oldum olasi sevmem fizigi. Edebiyat candır yaa, fizik de neymus
Sen daha ogrencisin, ne evliligi. Hem evlenince boyumuz uzamiyo
Once okul ve meslek sahibi olmak..

aynen devir değişti zaten yüksek lisansmış şuymuş buymuş mühendislik isteyince bir de yaş 30u buluyo anca sıra geliyor o işleri

muhabete gel ne güzel seyler konusulmus..kaptanimiz evlilik hikayesi beni benden aldi ve ruzgarinannesi Allah söyletti sanirim

su bir gercek birseyleri hep tekrarlayip söylerseniz gercekten o olayi cagristiriyor insan sanki abimin arabasi park halindeyken 1i carpip ufak bir hasar olusmustu ama arabanin 2 kati degerinde para ödenmisti o zamandan beri benim arabaya biri carpsada yenilesem diyordum 1 gün yine aynisini söyledim annemde agzini hayra ac Allah korusun demisti bende yok Anne araba park halindeyken ben icinde yokken ayni gün birisi benim park halindeki arabaya carpti Annemde: keske baska sey isteseydin olacagi varmis bendeki hasar biraz daha büyüktü ama sonucta yinede karli cikmistim bu isten

su 2 ayda bir yapilan liste gözümü acti ve onca zamana yandim gecmiste yaptigim hatalari habire tekrarlarsam bu zayiflama olsun okul olsun ayni sonuclara geliyor..temelde birseylerin degismesi bir format atilmasi...yeni bir programm yüklenmesi gerek ki system 0 dan baslayip dogru calissin bu sefer..

sarkida dedigi gibi: sil bastann

Erigim sezeryan olmuştum.
Kızlar herkesin mide bulantısı bu haftalarda biter,benim ki yeni başladı. Sabah tartildim 400 gr vermisim
selam canım, bende de ufak ufak bulantılar oluyordu ama sabah 4'ten beri saat başı kusuyorum. çok kötüyüm. acaba bebişten midir yoksa başka bişeyden midir anlayamadım. eğer devam ederse hastaneye gidicem

selam canım, bende de ufak ufak bulantılar oluyordu ama sabah 4'ten beri saat başı kusuyorum. çok kötüyüm. acaba bebişten midir yoksa başka bişeyden midir anlayamadım. eğer devam ederse hastaneye gidicem

Cnm git bi doktora bence . Benim arkadaşımda hamileyken böyle olmuştu dayanamayıp doktora gittiğinde gıda zehirlenmesi gibi bişi çıkmıştı bütün gece serumla kontrol altına almışlardı. İhmal etme sende

yaaa işte benimde aklıma o geldi. ya gebelikten değilse başka bişeyse diye endişe ediyorum.

Bende et tutkumdan kasapla evlencem hergün mangal yapcam derdim şimdi ise nişanlım eti ağzına sürmüyor nasıl bir kaderse
Aaa bizde bi yaz gelse diye bakıyoruz piknik için heryere gidilir Ankara'dan bartiba pikniğe gittik günü birlik bolu zaten her hafta yeterli piknik olsun akşam yemeği bile hemen pikniğe dinusuyor
Darısı bana inanmıyorum kendime
kaynim bekar olsa alırsın o baklavası eşim paştaci evlendim 53ile bir yılda 63oldum
Bende çok korkuyorum korkulcak birşey değilmiş ama 4&4luk bir ev hanımı asla olamadım ben erkek olacakmışim da neyse

• İyiki de karanbole getirmiş :))
dimi :)

Günaydın kızlar tabi hala uyuorsunuz dimi
Ben 4den beri ayaktayim bi halley yedim birde 1/2cb sütle kahve yaptım atılmaya çalışıyorum böyle yersen nolur +300de tartı acil telafi etmem lazım son iki gün

Bugün menumu planladım

Düzgün bir kahvaltı yapacağım
(Çok acim emmenin cilki çıktı emmiyor diye ağladığım günlere yazık )
Öğlen fırın tavuk salata yoğurt çorba
Arada bir meyve süt
Akşam(en geç 6da) katnibahar yemeği salata

Günaydın kızlar tabi hala uyuorsunuz dimi
Ben 4den beri ayaktayim bi halley yedim birde 1/2cb sütle kahve yaptım atılmaya çalışıyorum böyle yersen nolur +300de tartı acil telafi etmem lazım son iki gün
ayfercim bende saat 4'ten beri ayaktayım. acayip mide bulantısıyla uyandım, hala daha bulantım var ama 2 saat oldu kusmadum. öncesinde 4 kez kustum.

yaaa işte benimde aklıma o geldi. ya gebelikten değilse başka bişeyse diye endişe ediyorum.

Canım bi doktora git için rahat etsin.

Şimdi baklavacıdan vazgeçtim :) spor hocası falan bulmak lazım :))) Ayrıca tatlım 4 4 lük ev hanımı modeli de neymişki hıhh sen 5 5 liksin, önemli olan herşeyin kusursuz olması değil herşeyin sevgiyle olması. Hem düşünsene kusursuz olduğunu çok sıkıcı olmaz mı

Kahvaltıdan önce sade bi nescafe. Kızlar hala kendime şaşırıyorum eskiden 3 ü 1 arada ya bir sürü ekleyen ben hem süt tozu hemde şeker olmadan mis gibi içiyorum :)

Eki Görüntüle 1692552 Kahvaltıdan önce sade bi nescafe. Kızlar hala kendime şaşırıyorum eskiden 3 ü 1 arada ya bir sürü ekleyen ben hem süt tozu hemde şeker olmadan mis gibi içiyorum :)
ohhhh afiyet olsun canımm. bende önceden çay bardağı çaya bile 3-4 şeker atardım. dediğin gibi nescafe yaparken bardağın yarısını süt tozu ve şeker ile doldururdum. ıyyyhhhh nasıl içermişim ben onları

canımm şükür iyiyim şimdi, 2 -2,5 saatir kusmuyorum, bulantılarımda yok denecek kadar azaldı. zaten karın ağrısı, ishal olsaydı ve kusma devam etseydi seninde dediğin gibi gıda zehirlenmesi şüphesiyle 1 dk durmaz soluğu doktorda alırdım. zaten yarın kontrolüm var. bugün tekrar kusma falan olmazsa yarını bekleyeyim diyorum. ama olursa da söz hemen giderim hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…