geldiğimden beri mehteren takımı gibiyim 1 ileri 2 geri :/
Pes etme sakin iradene sahip ol siki diyet ve sporla geri gitmez hep ileri gidersin yeterki gercekten istegeldiğimden beri mehteren takımı gibiyim 1 ileri 2 geri :/
Sana da gunaydin canim. Uyanmaz olur mu, gece sanirim bir yeri agriyordu, surekli uyanip agladi, yer yataginda yuvarlanip durdu, ben de uykumu hic alamadim. Napalim bugun de boyle olsunGunaydinnnnn nerekeedesiniz heyyyy kuzey emir ezgi ruzgar uyanmadimiiiiii
İyi yapmissin canim. Benim de tiroid problemim var. Universite yillarindan beri yakami birakmadi hainSabah kan verdim öğleden sonra izin alabilirsem kan sonuçlarımı göstermeye gideceğim. tiroidim çalışmıyo ilacımı içmeyi bırakmıştım. Kafama göre başlamayım öönce bi ölçtüreyim dedim. Belki onun olumsuz etkisidir. Saçlarımda topak topak dökülmeye başladı.
Ooooo ultrason resimlerini biriktirmeye basla bakalimGunaydin kizlaarrrrr. Dun bol bol uyudum Dinlendim. Bugün iyiyim çok şükür. Bugün öğleden sonra kontrolum var. Bakalim bebis nasil?
Olur mu oyle sey. Benim ilk 2 haftam cok kotuydu. Listeye bile hepinizden sinra girebildim. Reglun bitince daha rahatlarsin, ben de 2 gundur davul gibiyim ve tatli icin olebilirimGünaydın kızlar.bu hafta liste sonucum çok kötü olcak takımı etkilemek istemiyorum. takımdan çıksam mı napsam bilemedim :/ reglim cumartesi bitcek yarına kilom iner mi bilmiyorum. çok moralim bozuk
Kiz bu aralar mac falan seyretme sakin. Yazik adamcagizaPes etme sakin iradene sahip ol siki diyet ve sporla geri gitmez hep ileri gidersin yeterki gercekten iste
Erkek ki oOoooo ultrason resimlerini biriktirmeye basla bakalimbizden de slm soyle kızına
Olur mu oyle sey. Benim ilk 2 haftam cok kotuydu. Listeye bile hepinizden sinra girebildim. Reglun bitince daha rahatlarsin, ben de 2 gundur davul gibiyim ve tatli icin olebilirim
Tamamen bizim uydurmamiz@erigim canim yok kavurmdm cigdendi.kiz bu cinsyetler senn tahmnlern dimi daha belli olmadiyoksa ben kacrdmmi..kizlar bende regl donemime grms bulunuyrm henuz olmdm ama hafiften sisknlkler hissedyrm sanki bakalm hayrlsi
hadi bakalım
kacamak yapmadım diyorum pizza yemiştim ama o da iki dilim ve gün içi karbon almadım başka aklıma da gelmiyo. ay oturup ağlayasım var. dun hariç her gün 1 saat ya da 45 dk yürüdüm.Pes etme sakin iradene sahip ol siki diyet ve sporla geri gitmez hep ileri gidersin yeterki gercekten iste
Allah şifa versin canım aman dikkat et daha çok takip et senİyi yapmissin canim. Benim de tiroid problemim var. Universite yillarindan beri yakami birakmadi hainben surekli takip altindayim, annem tiroid kanseri, o yuzden biraz tırsıyorum.. Bazen bisverdigim oluyor, ilacimi, kontrollerimi. Hemen olumsuz etkilerini hissediyorum..
o sadece karbon değil yağ var bol bol onda canımkacamak yapmadım diyorum pizza yemiştim ama o da iki dilim ve gün içi karbon almadım başka aklıma da gelmiyo. ay oturup ağlayasım var. dun hariç her gün 1 saat ya da 45 dk yürüdüm.
hadi inşallah halledersin hepsinitoplu kontrole gidiyorum randevularımı ayarladım. Öğle tatilime gireyim yola çıkacağım hemen inş kısa sürer işim de yetişirim geri iş yerine. bide vaktim kalırsa diyetisyene uğrayacağım. görüşmek üzereee
Kiz bu aralar mac falan seyretme sakin. Yazik adamcagiza
annemden aldigim fikre gore yatarken yanna gum icinde giydigim bisey birakiyprum kokum siniyo ya biraz ise yarar diye umuyorum ama pes etmcem alissin tek yatmaya daha fazla buyumeden kesmrm lazim yegenim 2 bucuk yasinda hala yengemle yatiyo oyle olmadan onlem almam lazimGünaydın tabi ki bu saatte kalkmadim temizlik yeni bitti kuzeyi şimdi uyuttum tekrar malum çok mızmız gece bile kaç kere kalkıyor
judiee iki gün siksan toplarsiniz sen 48i gorursun odemdir o
Erkekler daha doğru dumduzler o yüzden içinden ne dusunuyorm demezsin ama o kankalar varya kesin içinden en az ikisi gizliden aşık olur sana tecrübe ile sabit
M Merve git kontrollerini yaptır saç dökülmesi boşa değildir yeni doğum yapmadiysan ji yapmadin
Hemen bu gün geç giriyim illeki biri cozutuyorum gideyim filan diye nereye hayırdır daha yeni aktiflestin boğazını tut odem içinde bugün bol maydonoz roka ve protein tuket karbonu kes
R ruzgarinannesi ayırmayı başarınca sırlarını anlat bende eşimle çok rahatim ama biz ikimizde maç sevmeyiz
@kinyager1508 deryam güzel haberlerle gel
@elifkkk güzel menü patatesler olmasa daha iyi birde havuzları kavurması dimi kavurduysan çok şeker demek
E Etabiti o minik kekler minik minik yapismasin engel ol iki gundur kek yiyorsun
potterhead tatlım katılımın çok az malesef bu katılımla listelere alamamıştır artir bu hafta haftaya gir listeye menü yok msj yok nete gore aliyim
dudujan dönecek kızlar ev taşıdığı için internet sorunu var cuma baglaniyormus
Ahufizar tatlım nerdesin
cansutr az kaldı katilimsizliktan atacam seni az kaldı
kimyagerin ki erkek
Canimben ezosun odasini 6 aylikken ayirdim. Esimle arada bir heveslenip yatagimiza alirdik, uyuyan cocuk uyanirdi, yatmak istemezdi bizimle. Ammaaaaaa, 1,5 yasindan sinra costu bizim kizbiseycik olma o alisti artik benim ayiliklarima
annemden aldigim fikre gore yatarken yanna gum icinde giydigim bisey birakiyprum kokum siniyo ya biraz ise yarar diye umuyorum ama pes etmcem alissin tek yatmaya daha fazla buyumeden kesmrm lazim yegenim 2 bucuk yasinda hala yengemle yatiyo oyle olmadan onlem almam lazim
kimyagerin ki erkek
baldamlaninkide erkek gamzelininki kiz
aa yazdim buraya
ilk zamanlar kolay geliyodu yattigim yerdem emzirmek ama baktm ki benzsiz uyumuyo gece hemen tedbir almaya karar verdm ayniodada ama onu besignde yatircam artik emmek istedgndede kucagma alp emzircm yerine koycam esim isyanda artik tek yatmak icnmi evlendm dye :))Canimben ezosun odasini 6 aylikken ayirdim. Esimle arada bir heveslenip yatagimiza alirdik, uyuyan cocuk uyanirdi, yatmak istemezdi bizimle. Ammaaaaaa, 1,5 yasindan sinra costu bizim kizkendi basina uyuyan bebek yok olup gitti hep beraber yer yataginda uyuyoruz, o uyuyunca onu yatagina alip, kaciyoruz
Erigim benim oğlum olacaktı hanı....
Hadi hayırlısı...
Aslında ben de erkek hissediyorum. kızımda çok istiyordum kız olmasını, icime kiz doguyordu,ruyalarimda hep erkek goruyordum kafam karışmıştı.şimdi de bir kız bir erkek düşüncesiyle mi erkek hissediyorum bilmiyorum.biseycik olma o alisti artik benim ayiliklarima
annemden aldigim fikre gore yatarken yanna gum icinde giydigim bisey birakiyprum kokum siniyo ya biraz ise yarar diye umuyorum ama pes etmcem alissin tek yatmaya daha fazla buyumeden kesmrm lazim yegenim 2 bucuk yasinda hala yengemle yatiyo oyle olmadan onlem almam lazim
kimyagerin ki erkek
baldamlaninkide erkek gamzelininki kiz
aa yazdim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?