Sende biliyosun hatalarini hele o kolaaa sagliga nekdr zararli biliyosun dmii ???Menu(bugun)
Sabah
1 kepekli ekmege peynrli tost
1 nescafe
1 armut
Ogle
1 kase mercmk corba
Arkdasmnknden 2 3 ince dlim pide
2 minicik ikrmlk cikolta(arkdasma hayrli olsna gtmstmde)
Aksam
Corba
Balik kizartma
Salata
2 3 kuck biber dolma
Ve malaseffff yarim bardak kola
1 elma
Su.1.5lt
Spor
1 saatlik yuruyus
MasAllah canim cok hos ve gayet de fit bi bayansn bence.senn kac kilon kalmstiki?
Pizza yenmiş yinesabah:
yarımdan da az içi alınmış kaşarlı tost(yiyemedim çok tuzlu geldi)
1bardak mandalina suyu
ara: 1yeşil çay
ara: 1paket kepekli form
öğle:
1dilim pizza
1büyük kutu ayran
akşam:
1/6 kebap ekmeği
tepsi kebabı /miktar nası yazcam bilemedim 4-5yk kadar sanırım
yarım kase yoğurt çorbası
spor: okuldan eve yürüyüş
şimdi bir yeşil çay daha içerim
öbür cezam duruyo daha @erigim acil boşluk bulmam gerek benim etti 2ceza
Tmm tmm ağlama :)@erigim hayiirrr kiymaaaa noluur bak elim yagli oglma hamsi aykliyrm yuzuk parmgmla yazyrm inanki menumu dun ve bugun okrk yazrm aksama tmmi kendmede bi guzel ceza verrm simdi oldumu
Sagol canım dismisOnlar hasta olunxa bizimde rotamiz sasiyo malesef gecms olsun kuzucuga88
ben kediden cok korkiyorum malesef konteynira cop atamam konteynirin yanindan bile gecmem kedi cikar icnden dye
size gonderdm git sosyolojinin evine sana hamsi verckms ddm :))
abla sen nerelisin bu kdr balik yedigne gore karadenizli fln herlade :)
bende karinca haric herseyden korkarim ama en cok kediden
bemde cok severm ama bu seme fazla yiyemedk nedense
Ohh ne güzel ben yarın kesin artiyim bide ikinci reglBEnde cok iddialiyom 400 gr vermisim bile
Bu ne pizza günümü bugün grubunBi balıkçıda benim. her akşam yesem sıkılmam. Ama hazır olcak biri yapcak bana
KAhvaltı: 1 muz
Ara: 2 mandalina
Öğle: 2 dilim pizza
Akşam: Hamsi buğlama (Küçük porsiyon tabağımla yani 4 yemek kasıgı falan), 1 dilim ekmek, bol salata
Ara: 1 trabzon hurması yiyeceğim
Spor:70 dk yürüyüş
Oo elif ne yaptın böyle cezalardan duruyor hangi birini yapacaksin yarın sıfırdan başlıyorsunMenu(bugun)
Sabah
1 kepekli ekmege peynrli tost
1 nescafe
1 armut
Ogle
1 kase mercmk corba
Arkdasmnknden 2 3 ince dlim pide
2 minicik ikrmlk cikolta(arkdasma hayrli olsna gtmstmde)
Aksam
Corba
Balik kizartma
Salata
2 3 kuck biber dolma
Ve malaseffff yarim bardak kola
1 elma
Su.1.5lt
Spor
1 saatlik yuruyus
Secilim çok hoş gorunuyosun 13kg mu verdin toplamdaKızlar alın:))
benim son ay olduErigim sezeryan olmuştum.
Kızlar herkesin mide bulantısı bu haftalarda biter,benim ki yeni başladı. Sabah tartildim 400 gr vermisim
Cocukluk hayalim balikciyla evlenmektiOnlar hasta olunxa bizimde rotamiz sasiyo malesef gecms olsun kuzucuga88
ben kediden cok korkiyorum malesef konteynira cop atamam konteynirin yanindan bile gecmem kedi cikar icnden dye
size gonderdm git sosyolojinin evine sana hamsi verckms ddm :))
abla sen nerelisin bu kdr balik yedigne gore karadenizli fln herlade :)
bende karinca haric herseyden korkarim ama en cok kediden
bemde cok severm ama bu seme fazla yiyemedk nedense
Oooooo hadi bakalim, ortalik kizisiyor yineBEnde cok iddialiyom 400 gr vermisim bile
Eki Görüntüle 1692065 Eki Görüntüle 1692063 Eki Görüntüle 1692064 Kızlar burdasınız mı :)))
Yok size foti :)
Cocukluk hayalim balikciyla evlenmekti
Yok kiz ne karadenizlisi, alakasi yok. Aslen ailem Kars'lı
Oooooo hadi bakalim, ortalik kizisiyor yine
Simdi, bundan sinra hicbir msjini beyenmiycem, cevap vermiycem, sen de benimkilere c!vapverme. Yok sayiyorum seni. Cunku gıcık oldum sanaaaaaaaa
Kiz bu ne halbir de kilo vermeyemi calisiyorsun. Aka bir yana Masallahin var , pek hos gorunuyorsun
Baska bir topikte sac renginle ilgili bir konun vardi galiba sen:n, gozlerden hatirladim
Bende et tutkumdan kasapla evlencem hergün mangal yapcam derdim şimdi ise nişanlım eti ağzına sürmüyor nasıl bir kaderse
ayyy harika bir menü yaşasın sağlıklı beslenme bugün ben beceremedim ama olsunMenum
Sabah
Klasik kahvalti
Ogle yarim kase corba
2 adet sarma
Yogurt
Aksam
Karnibahar yemegi
Yogurt
Mantar
Simdi de cayin yanina 1 kibrit kutusu kadar kek
Bak cok gozunuze batti, bugun balik yemedim
Buradaydı kız o saç rengindeCocukluk hayalim balikciyla evlenmekti
Simdi, bundan sinra hicbir msjini beyenmiycem, cevap vermiycem, sen de benimkilere c!vapverme. Yok sayiyorum seni. Cunku gıcık oldum sanaaaaaaaa
Kiz bu ne halbir de kilo vermeyemi calisiyorsun. Aka bir yana Masallahin var , pek hos gorunuyorsun
Baska bir topikte sac renginle ilgili bir konun vardi galiba sen:n, gozlerden hatirladim
Bnm cocukluk hayalim sadece evlenmekdi kimle neyle farketmz
aa bakin bse anlatcm sizr
benim bi arkadasim vrdi kendine zengin bi koca bulms bizr anlatiyodu habire kocasini tasliyodu bende sinorlendim bigun ona ozaman hayatmda kmse yok bi senaryo 6azdm hmn dedim benimde bi konustugm var insaat isiyle ugrasiyo arabasi var cok guzel luks bse cok zenginler apartmanlaro fln var yakinda bzde soz yapcaz byrmdan snra dedim ve bu soyledgmden bi kac ay snr esimle tanistim
insaat teknisyeni
honda civic arabasi var
3 tane daireleri var
ve biz o bahsettigm bayramdan snra sozlendik
ne guzel sallamisim kiza amanerdn aklma gldiyse smdi bu
keske görebildim sonunda. Önceki halini bilmiyorum ama şimdi maaşallah çok hoşsun. son 5 kilodanda te zamanda kurtulursun.
Masallah keskee fizigin cok guzel ilk halini bilmiyorm ama suan supersin.
Pizza yenmiş yine
Tmm tmm ağlama :)
Sagol canım dismis
Ohh ne güzel ben yarın kesin artiyim bide ikinci regl
Bu ne pizza günümü bugün grubun
Oo elif ne yaptın böyle cezalardan duruyor hangi birini yapacaksin yarın sıfırdan başlıyorsun
Secilim çok hoş gorunuyosun 13kg mu verdin toplamda
benim son ay oldu
Canım hedefime yaklaşmaya az kaldı :) ama snde çok kilo verdiğin zaman alışacaksın biraz daha vereyim diceksin :)Cocukluk hayalim balikciyla evlenmekti
Alemsin :)) bana da sallasana biraz :))Bnm cocukluk hayalim sadece evlenmekdi kimle neyle farketmz
aa bakin bse anlatcm sizr
benim bi arkadasim vrdi kendine zengin bi koca bulms bizr anlatiyodu habire kocasini tasliyodu bende sinorlendim bigun ona ozaman hayatmda kmse yok bi senaryo 6azdm hmn dedim benimde bi konustugm var insaat isiyle ugrasiyo arabasi var cok guzel luks bse cok zenginler apartmanlaro fln var yakinda bzde soz yapcaz byrmdan snra dedim ve bu soyledgmden bi kac ay snr esimle tanistim
insaat teknisyeni
honda civic arabasi var
3 tane daireleri var
ve biz o bahsettigm bayramdan snra sozlendik
ne guzel sallamisim kiza amanerdn aklma gldiyse smdi bu
Buradaydı kız o saç rengindetabi sen o aralar varla yok arası olduğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?