Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menu(bugun)
Sabah
1 kepekli ekmege peynrli tost
1 nescafe
1 armut
Ogle
1 kase mercmk corba
Arkdasmnknden 2 3 ince dlim pide
2 minicik ikrmlk cikolta(arkdasma hayrli olsna gtmstmde)
Aksam
Corba
Balik kizartma
Salata
2 3 kuck biber dolma
Ve malaseffff yarim bardak kola
1 elma
Su.1.5lt
Spor
1 saatlik yuruyus

Sende biliyosun hatalarini hele o kolaaa sagliga nekdr zararli biliyosun dmii ???
Spor kola cikolata ve pideye gitmis

Erigim sezeryan olmuştum.
Kızlar herkesin mide bulantısı bu haftalarda biter,benim ki yeni başladı. Sabah tartildim 400 gr vermisim

keske görebildim sonunda. Önceki halini bilmiyorum ama şimdi maaşallah çok hoşsun. son 5 kilodanda te zamanda kurtulursun.

Masallah keskee fizigin cok guzel ilk halini bilmiyorm ama suan supersin.

Pizza yenmiş yine
@erigim hayiirrr kiymaaaa noluur bak elim yagli oglma hamsi aykliyrm yuzuk parmgmla yazyrm inanki menumu dun ve bugun okrk yazrm aksama tmmi kendmede bi guzel ceza verrm simdi oldumu
Tmm tmm ağlama :)
Sagol canım dismis
BEnde cok iddialiyom 400 gr vermisim bile
Ohh ne güzel ben yarın kesin artiyim bide ikinci regl
Bu ne pizza günümü bugün grubun
Oo elif ne yaptın böyle cezalardan duruyor hangi birini yapacaksin yarın sıfırdan başlıyorsun
Kızlar alın:))
Secilim çok hoş gorunuyosun 13kg mu verdin toplamda
Erigim sezeryan olmuştum.
Kızlar herkesin mide bulantısı bu haftalarda biter,benim ki yeni başladı. Sabah tartildim 400 gr vermisim
benim son ay oldu

Cocukluk hayalim balikciyla evlenmekti
Yok kiz ne karadenizlisi, alakasi yok. Aslen ailem Kars'lı

BEnde cok iddialiyom 400 gr vermisim bile
Oooooo hadi bakalim, ortalik kizisiyor yine

Simdi, bundan sinra hicbir msjini beyenmiycem, cevap vermiycem, sen de benimkilere c!vapverme. Yok sayiyorum seni. Cunku gıcık oldum sanaaaaaaaa
Kiz bu ne hal bir de kilo vermeyemi calisiyorsun. Aka bir yana Masallahin var , pek hos gorunuyorsun
Baska bir topikte sac renginle ilgili bir konun vardi galiba sen:n, gozlerden hatirladim

Bende et tutkumdan kasapla evlencem hergün mangal yapcam derdim şimdi ise nişanlım eti ağzına sürmüyor nasıl bir kaderse

Menum
Sabah
Klasik kahvalti
Ogle yarim kase corba
2 adet sarma
Yogurt
Aksam
Karnibahar yemegi
Yogurt
Mantar

Simdi de cayin yanina 1 kibrit kutusu kadar kek
Bak cok gozunuze batti, bugun balik yemedim

Bnm cocukluk hayalim sadece evlenmekdi kimle neyle farketmz

aa bakin bse anlatcm sizr

benim bi arkadasim vrdi kendine zengin bi koca bulms bizr anlatiyodu habire kocasini tasliyodu bende sinorlendim bigun ona ozaman hayatmda kmse yok bi senaryo 6azdm hmn dedim benimde bi konustugm var insaat isiyle ugrasiyo arabasi var cok guzel luks bse cok zenginler apartmanlaro fln var yakinda bzde soz yapcaz byrmdan snra dedim ve bu soyledgmden bi kac ay snr esimle tanistim
insaat teknisyeni
honda civic arabasi var
3 tane daireleri var
ve biz o bahsettigm bayramdan snra sozlendik

ne guzel sallamisim kiza ama nerdn aklma gldiyse smdi bu

Menum
Sabah
Klasik kahvalti
Ogle yarim kase corba
2 adet sarma
Yogurt
Aksam
Karnibahar yemegi
Yogurt
Mantar

Simdi de cayin yanina 1 kibrit kutusu kadar kek
Bak cok gozunuze batti, bugun balik yemedim
ayyy harika bir menü yaşasın sağlıklı beslenme bugün ben beceremedim ama olsun yarın toparlama günü

Buradaydı kız o saç renginde tabi sen o aralar varla yok arası olduğundan

Benim iliski yilan hikâyesi gibi adam ilk evlenme teklif ettiğinde korkup ayrıldım o kadar mi korkar insan evlilikten
Aynı işyerinde çalışıyoruz KV eşime kız buluyor o ara bi olaylar dinuyida çok muhabbet etmediğinden sonra öğrendim işte hattın varsa konusun anlasirsiniz derken benimki nişanlandı
Tabi gözünün önünde ben olunca yapamadı nişanı bozdu 20gun sonra
Bizde galiba 4-5ay sonra tekrar başladık ve 4yil ikna etmeye çalıştı ve emri vaki ile karanbole getirdi

keske görebildim sonunda. Önceki halini bilmiyorum ama şimdi maaşallah çok hoşsun. son 5 kilodanda te zamanda kurtulursun.

Saol cnm, amin inş :)
Masallah keskee fizigin cok guzel ilk halini bilmiyorm ama suan supersin.

18 kilo fazlasıydı bu halimin :)

Teşekkürler bebeğim :) 18 kg verdim

Canım hedefime yaklaşmaya az kaldı :) ama snde çok kilo verdiğin zaman alışacaksın biraz daha vereyim diceksin :)

Alemsin :)) bana da sallasana biraz :))

Buradaydı kız o saç renginde tabi sen o aralar varla yok arası olduğundan

Aynen bende başkasıyla karıştırdı heralde dedim :)

Kızlar benim hayalimde baklavacıyla evlenmekti :) ben 15 li yaşlarda inanılmaz baklava manyağıydım o zamanlar 0 bedendim 45-48 arası yiyip yiyip kilo almıyordum ne güzel :) hep tatlıcıyla baklavacıyla evlencem derdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…