Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım ödemdir o ödem. bikaç güne geçer

Ay işte bu yüzden Ayrı olacak işler ben ne çektim neymiş niye gulmusum ki arkadaşlar ortak aynı yerde çalışıyoruz aman ikinci isimde ayrıldıktan bi rahat ettim

Gayet yoğun bir gündü bakamadım buraya hiç.
Sabahtan beride başım dönüyor eve ulaşsam başka birşey istemiyorum. Gerçi evdede misafirler vardı gündüz pastalar börekler tatlılar ah ah ama tadına bile bakmayacağım. Sadece mercimek köftesinden nasiplenmeyi planlıyorum. sakıncalı olmaz değil mi?
Bu arada Gamzeli hayırlı olsun. Yeni şubende daha keyifli ve mutlu olursun inş. keşke bende eşimle aynı yerde çalışsam. Hatta şu an onun çalıştığı yerde çalışsam ne güzel olur
Kimyager sabah rahatsızdın nasıl oldun mide bulantın geçti mi tatlım?

Selam kizlar bgun hic ugrayamadm cok yogundum yarinda oyle olcam camlari fln silcm tulleri yikicam vs vs

Napiyosnz kizlarrrrrrr ne var ne yokkk

Menum

sabah
1 yumurta
2 zeytin
1 kk peynir
3 burcak
2 dilim ekmek
cay

ogle
1 dilim kek
3 yk kisir

aksam
patates yemegi
1 tne ince dilim kek

su 1 lt
spor yok malesef b7 hafta cok yogunum nedense hergun bi kosturmaca cikiyo

aynen öyle bende erkek olacakmışım alınmayın kızlar ama gerçekten hemcinslerimi çok sıkıcı buluyorum erkekler ne kadar da eğlenceli tabi bir o kadar da öküzler orası ayrı dengeyi iyi kurmak gerek inşallah ilerleyen zamanlarda o konuda da kendimi geliştiricem erkeklerle takılmayı severim konuşmayı severim çünkü alınmazlar yanlış anlamazlar küsmezler öyle herşeye ortam vardır eğlenebileceğin ama işin kötü tarafı da sevdiğimle böyle olamam utanırım korkarım nasıl kızım ben böyle aşk acısının da üstüne geldi bu konu da hani neyse işte

Günaydın kızlar tabi hala uyuorsunuz dimi
Ben 4den beri ayaktayim bi halley yedim birde 1/2cb sütle kahve yaptım atılmaya çalışıyorum böyle yersen nolur +300de tartı acil telafi etmem lazım son iki gün
aynen öyle bende 2gün önce 48.5 gördüm ama şuan 48.8 yine sabit kalıcam gibi bu hafta

Oyyy bol kosturmacali bir gundu
Menum
Sabah
Klasik kahvalti
Ogle
3-4 yaprak sarma
Aksam
Pirasa
Yogurt
Mantar
Simdi ihlamur yan:na da kucuk bir dilim kek
Bu tatli krizi beni benden aldi yaa..

I geceleeerrr
Menun
Sabah
Ceyrektn fazla ayva
Yarim galeta
1 nescafe
2 3 zeytin
Ogle
Az kurufsulye-az bulgur pilavi
Etli turlu(5 6 yk)
1 bardak ayran
Ara.5 6 ceviz
Yesilcay
Armut
Aksam
Havuc salatasi
3 adet elma dilim patts kzrtma
Su.1.5 lt
Spor
Yaklsk bi saatlik dolanma

Gunaydinnnnn nerekeedesiniz heyyyy kuzey emir ezgi ruzgar uyanmadimiiiiii

Gunaydin kizlaarrrrr. Dun bol bol uyudum Dinlendim. Bugün iyiyim çok şükür. Bugün öğleden sonra kontrolum var. Bakalim bebis nasil?

Gunaydin gelecegin fit bayanlari

Bende lisedeyken erkeklerle daha iyi anlasirdim dedikodu yapmazlr kiskanmazlar muhabbetleri daha iyi oluyo. Sevdiginlede oyleolursun zamanla tabi. Ben esimle mac izlerim mesela gol attilarmi esimin ustune atlarim erkek gbi sevinirim bazen kufu bile ederim ve esim byle davranmami seviyp bazende isyan ediyo e kolay degil 79 kilonun ustume atlamasi
Gunaydinnnnn nerekeedesiniz heyyyy kuzey emir ezgi ruzgar uyanmadimiiiiii
gunaydim canim uyanmazmii gece kackere uyandi yalniz yatmaya alistiriyorum onu 10 defa uyanmistir o yuzden sabahda 8 de hortladi

Gunaydin kizlaarrrrr. Dun bol bol uyudum Dinlendim. Bugün iyiyim çok şükür. Bugün öğleden sonra kontrolum var. Bakalim bebis nasil?
iyidir insallah canim

Günaydın kızlar.bu hafta liste sonucum çok kötü olcak takımı etkilemek istemiyorum. takımdan çıksam mı napsam bilemedim :/ reglim cumartesi bitcek yarına kilom iner mi bilmiyorum. çok moralim bozuk

Günaydın kızlar.bu hafta liste sonucum çok kötü olcak takımı etkilemek istemiyorum. takımdan çıksam mı napsam bilemedim :/ reglim cumartesi bitcek yarına kilom iner mi bilmiyorum. çok moralim bozuk
Aaaaa ne hemej pes ettin boyle + cikarsan ceza yersin hepim8zin + ciktigi zamanlar oldu pes etme hemen

Sabah kan verdim öğleden sonra izin alabilirsem kan sonuçlarımı göstermeye gideceğim. tiroidim çalışmıyo ilacımı içmeyi bırakmıştım. Kafama göre başlamayım öönce bi ölçtüreyim dedim. Belki onun olumsuz etkisidir. Saçlarımda topak topak dökülmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…