- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
canım ödemdir o ödem. bikaç güne geçerBardağın dolu tarafından bakma sanatı :))
Kızlar ben bugün regli oldum ve hem kendimi kilo almış gibi hissediyorum hemde erkek arkadaşımla aram bozuk suratsız çirkin hissediyorumneyseki izmirli çok yakın bi arkadaşım var onunla buluşcaz 5 gibi heralde geçer sıkıntım inş. Bu sefere bacaklarıma taktım olduğundan daha kalın gibi bugün
canım ödemdir o ödem. bikaç güne geçer
Aaa bizde bi yaz gelse diye bakıyoruz piknik için heryere gidilir Ankara'dan bartiba pikniğe gittik günü birlik bolu zaten her hafta yeterli piknik olsun akşam yemeği bile hemen pikniğe dinusuyor
Darısı bana inanmıyorum kendime
kaynim bekar olsa alırsın o baklavası eşim paştaci evlendim 53ile bir yılda 63oldum
Bende çok korkuyorum korkulcak birşey değilmiş ama 4&4luk bir ev hanımı asla olamadımben erkek olacakmışim da neyse
dimi :)
aynen öyle bende 2gün önce 48.5 gördüm ama şuan 48.8 yine sabit kalıcam gibi bu haftaGünaydın kızlar tabi hala uyuorsunuz dimi
Ben 4den beri ayaktayim bi halley yedim birde 1/2cb sütle kahve yaptım atılmaya çalışıyorum böyle yersen nolur +300de tartı acil telafi etmem lazım son iki gün
Bende lisedeyken erkeklerle daha iyi anlasirdim dedikodu yapmazlr kiskanmazlar muhabbetleri daha iyi oluyo. Sevdiginlede oyleolursun zamanla tabi. Ben esimle mac izlerim mesela gol attilarmi esimin ustune atlarim erkek gbi sevinirimaynen öyle bende erkek olacakmışım alınmayın kızlar ama gerçekten hemcinslerimi çok sıkıcı buluyorum erkekler ne kadar da eğlenceli tabi bir o kadar da öküzler orası ayrı dengeyi iyi kurmak gerek inşallah ilerleyen zamanlarda o konuda da kendimi geliştiricem erkeklerle takılmayı severim konuşmayı severim çünkü alınmazlar yanlış anlamazlar küsmezler öyle herşeye ortam vardır eğlenebileceğin ama işin kötü tarafı da sevdiğimle böyle olamam utanırım korkarım nasıl kızım ben böyle aşk acısının da üstüne geldi bu konu da hani neyse işte
gunaydim canim uyanmazmii gece kackere uyandi yalniz yatmaya alistiriyorum onu 10 defa uyanmistir o yuzden sabahda 8 de hortladiGunaydinnnnn nerekeedesiniz heyyyy kuzey emir ezgi ruzgar uyanmadimiiiiii
iyidir insallah canimGunaydin kizlaarrrrr. Dun bol bol uyudum Dinlendim. Bugün iyiyim çok şükür. Bugün öğleden sonra kontrolum var. Bakalim bebis nasil?
AaaaaGünaydın kızlar.bu hafta liste sonucum çok kötü olcak takımı etkilemek istemiyorum. takımdan çıksam mı napsam bilemedim :/ reglim cumartesi bitcek yarına kilom iner mi bilmiyorum. çok moralim bozuk
geldiğimden beri mehteren takımı gibiyim 1 ileri 2 geri :/Aaaaane hemej pes ettin boyle + cikarsan ceza yersin hepim8zin + ciktigi zamanlar oldu pes etme hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?