Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cinsiyet tahminleri başlamış :) kaçıncı hafta belli oluyor ki .Aynen ben de erkek hissediyorum ama içten de kız istiyorum.Uslu tatlı bana düşkün bi kızım olsun isterdim.çocukken barbie bebek delisiydim ordan kız bebek isteği var ama erkek olursa da çok severim yeter ki sağlıklı olsun.

Canim,evladin kizi erkegi fark etmiyor, can yaa can. Ben kizimi opmeye koklamaya doyamiyorum. Neredeyse icime geri sokasim var umarim isteyen herkes bebek sahibi olur. Ben coook erteledim bebek isini, bir insan baska bir insani nasil bu kadar sever, aklim almiyor. Dunysnin en guzel duygusu..
Bu arada benum 12. Haftada belli olmustu cinsiyet. 2 li tarama yaptirirken dr pst diye soylemisti
Ayy kuzum uyuyor, uyansin da gıdısindan bir ısırık alayum, canim cekti

Vallahi benim iddiam hala devam ediyor. Sen ismi lazim degil, baska arkadaslara bur hatirlat bunu

Naptom ki ben guldurebildiysem ne mutlu bana

Ay işte bu yüzden Ayrı olacak işler ben ne çektim neymiş niye gulmusum ki arkadaşlar ortak aynı yerde çalışıyoruz aman ikinci isimde ayrıldıktan bi rahat ettim
Ay bide o açıdan var tabi ben hep kendi açımdan baktım olaya. Benim eski erkek arkadaşımla aynı yerdeydik oda çok kıskançtı onla konuşma şunu ekleme niye o sana gülüyo falan içim daralıodu :)
masalimsii seçil hayırdır niye bozdunuz adayı bencede odemdir

Mesafeler cnm en büyük sorun.

Teşekkürler balımm

Kızlar dünkü menümü yazcam. Çok üzgünüm

Sabah: menemen, peynir, zeytin, salata, 2 dilim ekmek (lıght)

5 gibi : waffle (4 te 3 ünü yedim) regli olduğum için arkadaşımla buluşunca dayanamadım. Bide 3-4 gündür bi waffle muhabbeti dönüyordu ortada canım da çekiyordu

11 gibi: çiğ köfte dürüm

Saat 1 buçuk gibi de uyudum

hani spor bu aksam guzel bi spor bekliyorm senden ben ceza verirdm de morelin bozuk zaten bide ben ustine gtmim canin ne istwrse yap

Menünün toplam kalorisi çok yüksek değil gibi geldi bana ama seçimler çok sağlıklı değil.yine de waffle diyet bozdurur:)) Değecek şeylerle bozmak lazım:))

Uf bütün alıntılar gitti yazdıklarında hadi baştan

E Etabiti Kanguru_ bizde uç kişi uyuyoruz yerde ben kuzeye neler aldimda (otonatik sallanan besik x marka anladiniz siz onu hic kullanmadik - cingene besigi su tavana monte bir ay kullandi)alistiramadim (aslında alismisti tatillerde beraber yatinca birde büyüdükçe fena) eltinin kızı hiç onlarla yatmadi ama uç yaşına geldi kız gece çıkıp çıkıp yanlarına gidiyor
Aslında emme sorunu olduğu için (ugrasmasam etmeyecekti) sürekli göğsümde uyudu buda alışkanlık
Elif sen nasıl başaran bakalım yanına alışınca kalkıp emzirmekte zor helede yarım saatte bir isyannnnnnnn

kimyager1508 canım kan sonuçları güzel çıkmış

baldamlasxixmelis hep kız diyodum ki sana ben mi yanlış hatırlıyorum

gamzeli52 o waffle kovalasin seni diyeti bizdururmus tüm gebeler anlayacak ki evladın cinsiyeti yok o melek ya ben severken yutuyorum bazen

masalimsii seçil bi ben sevemedim su waffle i çok ağır ya senin gibi midesi düzelmiş narin bir kız nasıl yer onu totona yarışmadan telafi et
Sevgilinle büyük sorun gorusememeniz mi kız bırak onu ben seni kuzeye alcam

potterhead yorumu begenmissin yorum yok tatlım hayırdır ben boşuna mi oylama yaptım

cansutr nerelerdesin bu haftada kilo vermezsem durum vahim

Kızlar ben eşime sigarayı bırakırsanız sana araba alırım hem sigara icen birini opmek cok kotu demiştim (ilk evlendigimizde) tamamen bıraktı iki ay içinde ve araba aldım
Neyse bu beni astiye bırakırken kaza yaptik sol taraf gitti boydan boya bizim sıfır arabada gitti kasko karşıladı ama 8bin hasar kaydı çıkınca sattik yenisini alırken ustune kredi çektik aman kredi krediyi doğurdu derken sukur bitti
Şimdiki ben değişim ki bu kredi bitsin sana yemek ismarliycam demisimde benim esimin yemek anlayışı hamburgerdir inanılmaz sever cuma islarlayimda ben ne diyebilirim bu durumda zaten hamburger yemem ama bu fikir verin

Ya dusundumde keşke esimde zayıflaması sana araba alırım dese
Gerçi kuzeyle kullanmak ne mümkün oto koltuğunda çıldırıyor beni acayip strese sokuyor bırak arabayı kullanmayı eşim kullanırken onu oyalamak bile kanter içinde bırakıyor

Ouuuv naptin sen oyle..

Esine ismarla, yesin adamcagiz sanirim ben ne yiyebilirim diye sordun, sen ya tok gideceksin, ya da gittiginiz yer avm tarzi bir yerse, sen izgara kofte ve salata yiyceksin

Eee millet yarın tartı günü benim +300den kurtuluş en kötü -200olmam lazım ama yaparım yapabilir bu bünye neleri başardı

Ha gayret kaptan ben de bu aralar kendimi hep
Sen sigarayi bile birakmissin, kilo mu veremiyeceksin
Diyerek gazliyorum
Tabii bu kilolari en cok da sigarayi birakinca aldim, o ayri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…