Evet öyle oluyo hep işte o çizgiyi tutturmam gerek maalesefGünaydın tabi ki bu saatte kalkmadim temizlik yeni bitti kuzeyi şimdi uyuttum tekrar malum çok mızmız gece bile kaç kere kalkıyor
judiee iki gün siksan toplarsiniz sen 48i gorursun odemdir o
Erkekler daha doğru dumduzler o yüzden içinden ne dusunuyorm demezsin ama o kankalar varya kesin içinden en az ikisi gizliden aşık olur sana tecrübe ile sabit
M Merve git kontrollerini yaptır saç dökülmesi boşa değildir yeni doğum yapmadiysan ji yapmadin
Hemen bu gün geç giriyim illeki biri cozutuyorum gideyim filan diye nereye hayırdır daha yeni aktiflestin boğazını tut odem içinde bugün bol maydonoz roka ve protein tuket karbonu kes
@ruzgarinannesi ayırmayı başarınca sırlarını anlat bende eşimle çok rahatim ama biz ikimizde maç sevmeyiz
@kinyager1508 deryam güzel haberlerle gel
@elifkkk güzel menü patatesler olmasa daha iyi birde havuzları kavurması dimi kavurduysan çok şeker demek
E Etabiti o minik kekler minik minik yapismasin engel ol iki gundur kek yiyorsun
potterhead tatlım katılımın çok az malesef bu katılımla listelere alamamıştır artir bu hafta haftaya gir listeye menü yok msj yok nete gore aliyim
@dudujan dönecek kızlar ev taşıdığı için internet sorunu var cuma baglaniyormus
Ahufizar tatlım nerdesin
cansutr az kaldı katilimsizliktan atacam seni az kaldı
İnşallah ablacım ama bu iki hafta bütün günler yazılım var kendimi salmamam gerek yoksa iş kötüİnsallah guzel haberler alirim teyzeleri doktordan cikinca haber veririm. Bende benimkini erkek,baldamlasxixmelis erkek, gamzeli52 kiz olacak gibi hissediyorum bende. Bu arada kan sonuclarimi aldim hepsi iyi cikmis çok sşükür.
M Merve tatlim pes etmek yoookkkk hep beraber halkedicez. Ama kilo da troid çok önemli mutlaka tedavine devam etmelisin. Benim esimde de cikti ilaca basladi.
Kanguru_ kizzz çok guldurdun benii :))) masaallah sana
judiee tatlim ha gayret çok az kaldi 2. Mezunumuz ol artik.
masalimsii tatlim İzmirli bende çok severim. Masaallah bu arada çok güzelsin, özellikle gözlerine bayildimmm
potterhead canim benim katilimi arttirabilsen biraz
cansutr kuzuuuu nerelerdesin. Sen ortamlardan kaybolunca yoyo oluyorsun @erigim degisimini esin begendi mi?? E Etabiti tatlim bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum senden yine
hani spor bu aksam guzel bi spor bekliyorm senden ben ceza verirdm de morelin bozuk zaten bide ben ustine gtmim canin ne istwrse yap
Waffle öğlen yemeği yerine, çiğ köfte de akşam :))Menünün toplam kalorisi çok yüksek değil gibi geldi bana ama seçimler çok sağlıklı değil.yine de waffle diyet bozdurur:)) Değecek şeylerle bozmak lazım:))
Uf bütün alıntılar gitti yazdıklarında hadi baştan
E EtabitiKanguru_ bizde uç kişi uyuyoruz yerde ben kuzeye neler aldimda (otonatik sallanan besik x marka anladiniz siz onu hic kullanmadik - cingene besigi su tavana monte bir ay kullandi)alistiramadim (aslında alismisti tatillerde beraber yatinca birde büyüdükçe fena) eltinin kızı hiç onlarla yatmadi ama uç yaşına geldi kız gece çıkıp çıkıp yanlarına gidiyor
Aslında emme sorunu olduğu için (ugrasmasam etmeyecekti) sürekli göğsümde uyudu buda alışkanlık
Elif sen nasıl başaran bakalım yanına alışınca kalkıp emzirmekte zor helede yarım saatte bir isyannnnnnnn
kimyager1508 canım kan sonuçları güzel çıkmış
baldamlasxixmelis hep kız diyodum ki sana ben mi yanlış hatırlıyorum
gamzeli52 o waffle kovalasin seni diyeti bizdururmus tüm gebeler anlayacak ki evladın cinsiyeti yok o melek ya ben severken yutuyorum bazen
masalimsii seçil bi ben sevemedim su waffle i çok ağır ya senin gibi midesi düzelmiş narin bir kız nasıl yer onu totona yarışmadan telafi et
Sevgilinle büyük sorun gorusememeniz mi kız bırak onu ben seni kuzeye alcam
potterhead yorumu begenmissin yorum yok tatlım hayırdır ben boşuna mi oylama yaptım
cansutr nerelerdesin bu haftada kilo vermezsem durum vahim
Kızlar ben eşime sigarayı bırakırsanız sana araba alırım hem sigara icen birini opmek cok kotu demiştim (ilk evlendigimizde) tamamen bıraktı iki ay içinde ve araba aldım
Neyse bu beni astiye bırakırken kaza yaptik sol taraf gitti boydan boya bizim sıfır arabada gitti kasko karşıladı ama 8bin hasar kaydı çıkınca sattik yenisini alırken ustune kredi çektik aman kredi krediyi doğurdu derken sukur bitti
Şimdiki ben değişim ki bu kredi bitsin sana yemek ismarliycam demisimde benim esimin yemek anlayışı hamburgerdir inanılmaz sever cuma islarlayimda ben ne diyebilirim bu durumda zaten hamburger yemem ama bu fikir verin
Ouuuv naptin sen oyle..
Hamsi :)Kizlaaaaar, bilin bakalim ben bu aksam ne yemek yapicam?
19 ekimde yazmissin kaptanBakalım kim önce doğuracak senin oğlun olacak i kesinde: D
hamsioooKizlaaaaar, bilin bakalim ben bu aksam ne yemek yapicam?
bendede var o elektrikli salincaktan toplasan 10 defa sallanmamstr ondabosuna yer kapladi kaldirdm bende abakalim pes etmcm aliscak elbet tek yatmaya bi hafta disimi skcamUf bütün alıntılar gitti yazdıklarında hadi baştan
E EtabitiKanguru_ bizde uç kişi uyuyoruz yerde ben kuzeye neler aldimda (otonatik sallanan besik x marka anladiniz siz onu hic kullanmadik - cingene besigi su tavana monte bir ay kullandi)alistiramadim (aslında alismisti tatillerde beraber yatinca birde büyüdükçe fena) eltinin kızı hiç onlarla yatmadi ama uç yaşına geldi kız gece çıkıp çıkıp yanlarına gidiyor
Aslında emme sorunu olduğu için (ugrasmasam etmeyecekti) sürekli göğsümde uyudu buda alışkanlık
Elif sen nasıl başaran bakalım yanına alışınca kalkıp emzirmekte zor helede yarım saatte bir isyannnnnnnn
kimyager1508 canım kan sonuçları güzel çıkmış
baldamlasxixmelis hep kız diyodum ki sana ben mi yanlış hatırlıyorum
gamzeli52 o waffle kovalasin seni diyeti bizdururmus tüm gebeler anlayacak ki evladın cinsiyeti yok o melek ya ben severken yutuyorum bazen
masalimsii seçil bi ben sevemedim su waffle i çok ağır ya senin gibi midesi düzelmiş narin bir kız nasıl yer onu totona yarışmadan telafi et
Sevgilinle büyük sorun gorusememeniz mi kız bırak onu ben seni kuzeye alcam
potterhead yorumu begenmissin yorum yok tatlım hayırdır ben boşuna mi oylama yaptım
cansutr nerelerdesin bu haftada kilo vermezsem durum vahim
ben bu hafta hic spor yapamadm cok yogun geciyo gunlerim hep bi kosturmaca nedenseEee millet yarın tartı günü benim +300den kurtuluş en kötü -200olmam lazım ama yaparım yapabilir bu bünye neleri başardı
Burdayim canim, arada girip bakiyorum. Kizim uyanikken tlfonu elime alamiyorum. Simdi babayla disaridalar
Kizlaaaaar, bilin bakalim ben bu aksam ne yemek yapicam?
es isi spordan sayilsaydi ohoooo biz hergun yapiyoruzBen spor olarak bugün birsürü ev işi yaptım. Bekarlık sultanlıkmış daha doğrusu anneyle yaşamak sultanlık :)
Waffle öğlen yemeği yerine, çiğ köfte de akşam :))
Reglimin ilk günüydü ya canım çekti, ama bi yıl daha yemem heralde :)) al kuzeye valla beklicem :) ömrüm beklemekle geçiyor zaten :) ne güzel eşsin ya sen öyle :)
Kaçamak :))
Tamam
hamsiooo
bendede var o elektrikli salincaktan toplasan 10 defa sallanmamstr ondabosuna yer kapladi kaldirdm bende abakalim pes etmcm aliscak elbet tek yatmaya bi hafta disimi skcam
ben bu hafta hic spor yapamadm cok yogun geciyo gunlerim hep bi kosturmaca nedense
es isi spordan sayilsaydi ohoooo biz hergun yapiyoruz
Sınavlar vardı kaptan giremedim. 56.4 kg çıktım.Günaydın tabi ki bu saatte kalkmadim temizlik yeni bitti kuzeyi şimdi uyuttum tekrar malum çok mızmız gece bile kaç kere kalkıyor
judiee iki gün siksan toplarsiniz sen 48i gorursun odemdir o
Erkekler daha doğru dumduzler o yüzden içinden ne dusunuyorm demezsin ama o kankalar varya kesin içinden en az ikisi gizliden aşık olur sana tecrübe ile sabit
M Merve git kontrollerini yaptır saç dökülmesi boşa değildir yeni doğum yapmadiysan ji yapmadin
Hemen bu gün geç giriyim illeki biri cozutuyorum gideyim filan diye nereye hayırdır daha yeni aktiflestin boğazını tut odem içinde bugün bol maydonoz roka ve protein tuket karbonu kes
@ruzgarinannesi ayırmayı başarınca sırlarını anlat bende eşimle çok rahatim ama biz ikimizde maç sevmeyiz
@kinyager1508 deryam güzel haberlerle gel
@elifkkk güzel menü patatesler olmasa daha iyi birde havuzları kavurması dimi kavurduysan çok şeker demek
E Etabiti o minik kekler minik minik yapismasin engel ol iki gundur kek yiyorsun
potterhead tatlım katılımın çok az malesef bu katılımla listelere alamamıştır artir bu hafta haftaya gir listeye menü yok msj yok nete gore aliyim
@dudujan dönecek kızlar ev taşıdığı için internet sorunu var cuma baglaniyormus
Ahufizar tatlım nerdesin
cansutr az kaldı katilimsizliktan atacam seni az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?