Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

E
Evet öyle oluyo hep işte o çizgiyi tutturmam gerek maalesef

İnşallah ablacım ama bu iki hafta bütün günler yazılım var kendimi salmamam gerek yoksa iş kötü

@erigim ayni durum bendede var ozellikle anne kokusu..onlari yatak duskunu yapiyzor durum ama bakalm hepumzn ortak durumuymus megerrr

hani spor bu aksam guzel bi spor bekliyorm senden ben ceza verirdm de morelin bozuk zaten bide ben ustine gtmim canin ne istwrse yap

Ben spor olarak bugün birsürü ev işi yaptım. Bekarlık sultanlıkmış daha doğrusu anneyle yaşamak sultanlık :)

Menünün toplam kalorisi çok yüksek değil gibi geldi bana ama seçimler çok sağlıklı değil.yine de waffle diyet bozdurur:)) Değecek şeylerle bozmak lazım:))
Waffle öğlen yemeği yerine, çiğ köfte de akşam :))

Reglimin ilk günüydü ya canım çekti, ama bi yıl daha yemem heralde :)) al kuzeye valla beklicem :) ömrüm beklemekle geçiyor zaten :) ne güzel eşsin ya sen öyle :)

Ouuuv naptin sen oyle..

Kaçamak :))

Bugünkü menü;

Sabah: dereotlu omlet (1,5 yumurtayla) domates (yarım) salata(yarım) 5 zeytin , peynir, 2 dilim lıght ekmek

Ara : türk kahvesi

Birazdanda tavuk sote ve salata yiyeceğiz .

Tamam
Kizlaaaaar, bilin bakalim ben bu aksam ne yemek yapicam?
hamsiooo
bendede var o elektrikli salincaktan toplasan 10 defa sallanmamstr ondabosuna yer kapladi kaldirdm bende abakalim pes etmcm aliscak elbet tek yatmaya bi hafta disimi skcam
Eee millet yarın tartı günü benim +300den kurtuluş en kötü -200olmam lazım ama yaparım yapabilir bu bünye neleri başardı
ben bu hafta hic spor yapamadm cok yogun geciyo gunlerim hep bi kosturmaca nedense
Burdayim canim, arada girip bakiyorum. Kizim uyanikken tlfonu elime alamiyorum. Simdi babayla disaridalar

Kizlaaaaar, bilin bakalim ben bu aksam ne yemek yapicam?

es isi spordan sayilsaydi ohoooo biz hergun yapiyoruz

iyi akşamlar kızlar
İyi ki doktora gitmişim. Meğer bi sürü değerim yerlerde sürünüyormuş. Diyetisyene uğrayamadım işe acil dönmem gerekti.
regl dengesizliğimden, saç dökülmeme kadar herşey tiroiddenmiş meğer. bu ara cildim kayış gibi bi kuru kalınlaşıp tuhaflaşmıştı bende havalara yoruyordum. O bile tiroiddenmiş. kullanmam gereken dozu baya bi arttırdı doktor ki ben hiç içmiyordum eski dozu bile.
Menüye gelince çok başarılıyım bugün:)
Kahvaltı: 1 kase yoğurt ve 3 kuru incir
Öğle: yok
Ara:3 mandalin
Akşam: 1 kase tarhana , 4 köfte kadar haşlanmış tavuk

Spor :70 dk belki daha fazla yürüyüş

Sizin bünye alışık :))))

Hemen akşam yani öğlen (en son 15.00'da yemek yedim) özet geçiyorum
2 tane lahmacun
1 tane çikolatalı kek

Kimsecikler yok galiba
Menum
Sabah
Klasik kahvalti
Ogle 1 kase corba
Ara 1 elma
Aksam
Balik
Bol salata

Bir kibrit kutusu kadar kek
Yarim avuc cekirdek

Kizlar ben pazar gününe kadar pek ugrayamicam. Malum yarin kina cumartesi düğün var. Ev kalabalık il dişi misafirleri gelmeye başladı. Ama ara ara gün içinde ugrarim yine.

dur erigim dur atma tmm söz yarin itibari daha sIK ugramaya caliscam gercekten yogunum...sabah okul--aksam eve ugradim 2 dk üstümü degistirdim 5 dk yemek dogru ise gittim ve geleli 1 saat anca oldu

bugünki menüm.
sabah: 1 muz 10:00 gibi

ögle 14:00 balik yaninda haslama patates

aksam:türlü

is cikis: yarmali corba

bu hafta kilo vermezsem vahim yapmissin kendimi kast ettin benimi anliyamadim ben gecen hafta azda olsa vermistim

Günaydın kızlar tartı bildirimi gelmedi mi hiç? Bendeki çok kilo alma kabusları kendini +100 kilo ile doğuma giderken hayal etmeler derken bu hafta korkudan kilo vermişim galiba 80.7 kiloyum.

49.2çıktım bu hafta dünkü yemekten böyle oldu sanırım yeşilçaya vericem yine kendimi bu hafta

-400gr
%-0.82

Sınavlar vardı kaptan giremedim. 56.4 kg çıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…