Ya ama haksizlik buGunaydin arkadaslar
Gecen hafta : 71,9
Bu hafta :70,4
Evet ya yiyeceğim olacaktı oEsine ismarla, yesin adamcagizsanirim ben ne yiyebilirim diye sordun, sen ya tok gideceksin, ya da gittiginiz yer avm tarzi bir yerse, sen izgara kofte ve salata yiyceksin
Aynen supersin sigarayı birakmissin bu nekiHa gayret kaptanben de bu aralar kendimi hep
Sen sigarayi bile birakmissin, kilo mu veremiyeceksin
Diyerek gazliyorum
Tabii bu kilolari en cok da sigarayi birakinca aldim, o ayri
Benimki de elimden atıp yere fırlatıyorBurdayim canim, arada girip bakiyorum. Kizim uyanikken tlfonu elime alamiyorum. Simdi babayla disaridalar
Kizlaaaaar, bilin bakalim ben bu aksam ne yemek yapicam?
Valla kıyafette koydum denedim ama beşiğe emzirip yatirinca temas etmezse uyanıyor hemen@erigim ayni durum bendede var ozellikle anne kokusu..onlari yatak duskunu yapiyzor durum ama bakalm hepumzn ortak durumuymus megerrr
Ben spor olarak bugün birsürü ev işi yaptım. Bekarlık sultanlıkmış daha doğrusu anneyle yaşamak sultanlık :)
Waffle öğlen yemeği yerine, çiğ köfte de akşam :))
Reglimin ilk günüydü ya canım çekti, ama bi yıl daha yemem heralde :)) al kuzeye valla beklicem :) ömrüm beklemekle geçiyor zaten :) ne güzel eşsin ya sen öyle :)
Kaçamak :))
Dunu telafi etmissin kız ev işi spor değil demedik miBugünkü menü;
Sabah: dereotlu omlet (1,5 yumurtayla) domates (yarım) salata(yarım) 5 zeytin , peynir, 2 dilim lıght ekmek
Ara : türk kahvesi
Birazdanda tavuk sote ve salata yiyeceğiz .
Ahahahaa19 ekimde yazmissin kaptan
Ornek menü seninle seçilim ki canım düzenli kullan ihmal etme bu troidin iki tane ilacı varmış biri kiiyi akşamlar kızlar
İyi ki doktora gitmişim. Meğer bi sürü değerim yerlerde sürünüyormuş. Diyetisyene uğrayamadım işe acil dönmem gerekti.
regl dengesizliğimden, saç dökülmeme kadar herşey tiroiddenmiş meğer. bu ara cildim kayış gibi bi kuru kalınlaşıp tuhaflaşmıştı bende havalara yoruyordum. O bile tiroiddenmiş. kullanmam gereken dozu baya bi arttırdı doktor ki ben hiç içmiyordum eski dozu bile.
Menüye gelince çok başarılıyım bugün:)
Kahvaltı: 1 kase yoğurt ve 3 kuru incir
Öğle: yok
Ara:3 mandalin
Akşam: 1 kase tarhana , 4 köfte kadar haşlanmış tavuk
Spor :70 dk belki daha fazla yürüyüş
Hemen akşam yani öğlen (en son 15.00'da yemek yedim) özet geçiyorum
2 tane lahmacun
1 tane çikolatalı kek
Sagol canim, darisi basina. Vallahi bu kadar dikkat etmeme karsin az bile 1,5 kilo. Egzersiz yapabilsem ne iyi olacakti.Ya ama haksizlik bubi haftada 2 kiloya yakin kilomu verilir sen npiyon acmi geziyon bidaha gormim bak @erigim suna baksana ya haksizlik bu kabul edemem byle bseyi
saka bi yana tebrikleri canim cok guzrl kilo vermissin boyle devam edersen yakinda mezun olursum
Dur bi buluyum eski fotoyu ya bence gayet rahatsız ediciBen eski fotonu gormedgm icn bse diyemicem ama kilon rahatsiz edici degil :)
ayrica o bocegide yerim masallah
o günden bu güne kilon değişti mi? bana da aynı geldin.Eki Görüntüle 1695167 Sol tarafdaki mayisda cekildigim sag tarafdakide pazar gubu. Ben pek fark gorwmiyorum ama bide siz bakin
edit. gomlek etegin icnden cikinca potluk yapmis gobek degil yani :))
Odem olabilirmi acabaGecen hafta :81.5
Şimdi:83.8
Fark : -2.3
Anlamıyorum bi haftada nasıl böyle kilo alabilirim. Menülerim için defter aldım bir tane her cuma hatalarımı kontrol etcem artık
Tabiki ozaman 85 kiloydumo günden bu güne kilon değişti mi? bana da aynı geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?