- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
kız sen spor yapmasan o yediklerin yapışırdı totona senin diyetisyenden bide bana lazım yoksa
Şimdi ben dün AVM gezdim akşam oturmasına gittim ya he spor yapamadim i yüzden ahuya dedim ki benim sporu da yap ondan bu spor ortak haberiniz olsun
Şimdi ben dün AVM gezdim akşam oturmasına gittim ya he spor yapamadim i yüzden ahuya dedim ki benim sporu da yap ondan bu spor ortak haberiniz olsun
Canım bu listeyi doldurup bütün hafta uyacak mıyız ya değişiklik yapmak zorunda kalırsak?10.Takim 441.Etap Haftalık Menü[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.erigim[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.cansutr[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.potterhead[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.ahufizar[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.judiee[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.M Merve[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.keskee[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.dudujan[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.ruzgarinannesi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.elfkkk[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][/TR][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]11.sosyoloji12[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TR][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
[TD]12.Dt Makbule[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD][/TR][TR][/tr][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[/TR]
[/TR]
[/TABLE]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Kazanana ne vereceğiz?takım içi eşlesme
1.grup
judiee & Ahufizar & masalimsii
2.grup
@elfkkk &KraliceElsa & potterhead
3.grup
Kanguru_ & @sosyoloji12 & @erigim
4.grup
@cansutr & @M Merve &dudujan
*Her grup üyesi kendi grubundakilerle yarışır (bireylerin yüzdeleri karşılaştırılır)
*Her grup diğer gruplarla yarışır (grupların toplam yüzdeleri karşılaştırılır)
Hoşbuldum canım temizliğe başladık bakalım 3 e kadar biterse alışverişe gidecez. Yoksa yarına kalacakay ay fit anne adaylarımız artmış bakıyorum da hoşgelmiş yeni üyeler
dudujan tekrar hoşgeldin sen de halledersin alışverişi menün çok güzel
Bugünden itibaren başlamıştır duymadım gormedim okumadim kaçmış geçmiş yapamadim çocuk durmadı vs vs kabul edilmiyor
2 tane cak agzina durur ozamanBenim çocuk durmuyorr :))
Kazanana bise yapmca canim kazanmak zorunsayiz cunku ama kaybedene ceza varCanım bu listeyi doldurup bütün hafta uyacak mıyız ya değişiklik yapmak zorunda kalırsak?
Kazanana ne vereceğiz?
Sütun1----------- giriş --------şuan --------fark ---------kalan ------hedef ------trh
judiee ------------ 54,5 --------49,2 --------5,3 -------- 4,2 --------45 -------- 23.08.2015
Ahufizar --------57,4 -------- 56,4 -------- 1 -------- 8,4 -------- 48 --------24.08.2015
masalimsii -------- 67,1 --------60,5 --------6,6 -------- 7,5 -------- 53 -------- 07,08,2015
@elfkkk --------76 --------69,6 --------6,4 -------- 4,6 --------65 --------13,09,2015
@sosyoloji12 -------- 76,1 --------71,9 --------4,2 --------7,9 -------- 64 --------06,10,2015
@ruzgarinannesi --------83,4 ----79,2 --------4,2 --------9,2 --------70 --------06,10,2015
@M Merve --------84 -------- 83,8 -------- 0,2 --------25,8 --------58 --------08,10,2015
@cansutr --------79,3 -------- 77,5 -------- 1,8 -------- -------- -------- 09,08,2015
@erigim --------81,8 --------77,9 --------3,9 --------19,9 --------58 --------09,08,2015
dudujan -------- 109,2 --------109,2 -------- -------- -------- 28,08,2015
KraliceElsa --------64 -------- 64 --------0 -------- 9 -------- 55 --------20,11,2015
potterhead -------- 65,4 -------- 65 -------0,4 --------10 -------- 55 --------20.08.2015
ceza ceza cezaDehşet gibi bir kahvaltıyla geldim.Terlikleri bekliyorum kafama
1 krep
3 tatlı kaşığı nutella
1/2 muz
10 tanecik patates kızartması ama öğlen yemek yemeyeceğim şimdi çıkıyorum ancak akşam gelir okurum mesajları.Öpüldünüz
ohh nutella muz kızartma bide oglen yemıcem dıyo 2 saat spor yapman lazım bunları erıtmen bırazda depodan yakman ıcn olmamıs bu aksam yemegını guzel yeDehşet gibi bir kahvaltıyla geldim.Terlikleri bekliyorum kafama
1 krep
3 tatlı kaşığı nutella
1/2 muz
10 tanecik patates kızartması ama öğlen yemek yemeyeceğim şimdi çıkıyorum ancak akşam gelir okurum mesajları.Öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?