Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Şimdi ben dün AVM gezdim akşam oturmasına gittim ya he spor yapamadim i yüzden ahuya dedim ki benim sporu da yap ondan bu spor ortak haberiniz olsun

Bu eslestirme iyi oldu @erigim @sosyoloji12 bi kacamak gormim bu hafta sporsuz gunde gormim agzimdan kurtulamaSiniz valla 10 dkkda olsa spor yap @sosyoloji12
menulerinizde beni etiketleyin bende sizi etiketlicem
kacamak gorursem cemkiririm bak

günaydıııın her tarafım ağrıyo sürekli ders çalışmaktan 48e ulaşıp pilates yapmam gerek mükemmel bir spor ya o ağrılar için hatırlıyorum normalde hep ağrır sırtım ama birtek pilates yaptığım sıralar hiç ağrımazdı tabi ben ne yaptım bıraktım sporu sonra uyku getiriyo ders çalışası hiçbişe yapası gelmiyo insanın kararlıyım bu hafta yazılılarım çok yoğun ama 48gi görücem nasıl olacak bilmiyorum ama yaklaşsam o bile yeter

sabah:
1yk tuzlu yoğurt kavurması
1çatal beyaz peynir
1-2dilim ekmek
1bardak minola

şimdi spora kaçıyorum bol bol çeşitle dönücem aranıza ve sonrada derse kaçıcam yoksa hafta içi spor yapacak vaktim kalmicak :)

@erigim baktım bu arada dışı aynı portakal gibi ama daha pürüzsüz minolanın şekli. acımsı ve ekşi tadı suyu da fanta gibi daha açık mandalina dan da ama nereden bulursun hiçbir fikrim yok

Faydalanmak isteyenler için diyet listem: Sabah: 1 k k peynir veya 1 yumurta, 5 zeytin veya 2 ceviz, 1 tk bal/ pekmez, iki dilim ekmek. Ara; 1 porsşyon meyve, 1 su b süt/yoğurt. Öğlen: 6 yk sebze yemeği 3 dilim ekmek. Ara: 2 porsiyon meyve, 1 su b süt/yoğurt. Akşam: 4 yk sebze+ 2 köfte kadar et (sebze yoksa 4 köfte kadar et), 2 dilim ekmek. Ara: 2 porsiyon meyve, 1 su b süt/ yoğurt. Yeşillik her öğünde serbest. 1 dilim ekmek yerine 1 kepçe çorba, 2 yk pilav/ makarna veya 1 küçük haşlanmış patates yenebilir. Et yoksa peynir veya yumurta yenebilir. Bu listeye üç sene önce 18 kilo vermiştim şimdi yine başlıyorum. Emzirdiğim için kalorisi biraz fazla emzşrmeyenler meyve ve ekmek porsşyonlarını biraz azaltıp uygulayabilir.

Günaydın fıstık gibi hatunlar :)
Ben erkenden kalktım eşim kahvaltımı hazırlamış garibim kendine diyet gibi hazırlamış canım istemesin diye :) Şimdi temizliğe başlayacaz akşama düğün var temizlik arası girip ara öğünlerimin resmini atacam.Birde daha diyet alışverişi yapmadım evde çok bir şey yok acil alışveriş lazım bugün onuda arada sıkıştırracam.
SABAH:
1 adet haşlanmış yumurta
30 gram dil peyniri
1 adet havuş
1 dilim ev yapımı bazlama (dilim deiğim 3 lokma )
1 minik mandalina

ARA ÖĞÜN:
2 fincan beyaz çay
2 adet tahta gibi olan diyet bisküvi

Canım bu listeyi doldurup bütün hafta uyacak mıyız ya değişiklik yapmak zorunda kalırsak?
Kazanana ne vereceğiz?

Dehşet gibi bir kahvaltıyla geldim.Terlikleri bekliyorum kafama
1 krep
3 tatlı kaşığı nutella
1/2 muz
10 tanecik patates kızartması ama öğlen yemek yemeyeceğim şimdi çıkıyorum ancak akşam gelir okurum mesajları.Öpüldünüz

ohh nutella muz kızartma bide oglen yemıcem dıyo 2 saat spor yapman lazım bunları erıtmen bırazda depodan yakman ıcn olmamıs bu aksam yemegını guzel ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…