- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Ya sen ne kadar uyanik ciktin boyleŞimdi ben dün AVM gezdim akşam oturmasına gittim ya he spor yapamadim i yüzden ahuya dedim ki benim sporu da yap ondan bu spor ortak haberiniz olsun
Vallahi grup arkadaslarin opecek seniDehşet gibi bir kahvaltıyla geldim.Terlikleri bekliyorum kafama
1 krep
3 tatlı kaşığı nutella
1/2 muz
10 tanecik patates kızartması ama öğlen yemek yemeyeceğim şimdi çıkıyorum ancak akşam gelir okurum mesajları.Öpüldünüz
Burdayiiiim, kizimi uyuttum geldim10. takım nerdesiniz
Canim sen ne is yapiyorsun da habire ucuyorsun yavEki Görüntüle 1696146 Buda benim kahvaltım. Bugün istanbula yolculuk var. Uçağım 10 da bayağı yorgun bi gün geçircem diye düşünüyorum. Öğlen akşam falan bişi yiyemem heralde. Eti form atarım çantama artık .
Kızlar 1 haftadır tartılmıyorum ya kilo aldım mı verdim mi hiç bilmiyorum yarın ilk işim sabah tartılmak olacak
Kim kimi yaki gorceezzzOuuuv kaptan cosmussun, teror estiriyorsun vallahiben M Merve ye cezasini verdim. Bugun karbonhidrat yasak ona, bilmem uydu mu
Ya sen ne kadar uyanik ciktin boyle
Vu huuuu, eşleştirmeye baaaaak. Yaktim çıranızı kizlaaaar. @erigimKanguru_ bittiniz siz, bittiniz
Vallahi grup arkadaslarin opecek seni
Burdayiiiim, kizimi uyuttum geldim
Canim sen ne is yapiyorsun da habire ucuyorsun yavkucuk bebek de var...
Hadi yaa, karistirdim herhaldekendim yazıp kendim okuur
Kim kimi yaki gorceezzz
kacamak yok bu hafta yoksa cehennemi yasatirim size
keskeenin cocugu yokki onu nerden cikardin bekar o daha
ahhbide benimki uyusa huysuzluk yapip duruyo agzi susmuyo bi
Yuruyus yap canim leslie yapabilirsin evde.Hadi yaa, karistirdim herhalde
Canim ben spor yapamiyorum belimden dolayi. Haftaya annem geliyor, kizimla basbasa kalsinlar diye zaten evden kacicam. Yuruyus yapmayi planliyorum
Biz sabah ailecek pazara gittik, kosturdu yoruldu, sutunu icip uyudu sipa. Sen salliyor musun, nasil uyuyor?
Ouuuv kaptan cosmussun, teror estiriyorsun vallahiben M Merve ye cezasini verdim. Bugun karbonhidrat yasak ona, bilmem uydu mu
Ya sen ne kadar uyanik ciktin boyle
Vu huuuu, eşleştirmeye baaaaak. Yaktim çıranızı kizlaaaar. @erigimKanguru_ bittiniz siz, bittiniz
Vallahi grup arkadaslarin opecek seni
Burdayiiiim, kizimi uyuttum geldim
Canim sen ne is yapiyorsun da habire ucuyorsun yavkucuk bebek de var...
kendim yazıp kendim okuur
Kim kimi yaki gorceezzz
kacamak yok bu hafta yoksa cehennemi yasatirim size
keskeenin cocugu yokki onu nerden cikardin bekar o daha
ahhbide benimki uyusa huysuzluk yapip duruyo agzi susmuyo bi
♥♥Haftalık Hedef Listesi♥♥
judiee
Ahufizar -------->55
masalimsii -
elfkkk
@sosyoloji12 -------70,4 --------->68,9
Kanguru_
M Merve
cansutr ,
@erigim -----------77,9------->76,9
@dudujan-----------110,1------->108
potterhead
@Dt Makbule
♥♥Haftalık Hedef Listesi♥♥
judiee -------->48.5
Ahufizar -------->55
masalimsii
elfkkk
@sosyoloji12 -------70,4 --------->68,9
Kanguru_
M Merve
cansutr ,
@erigim -----------77,9------->76,9
@dudujan-----------110,1------->108
potterhead
@Dt Makbule
Yuruyus yap canim leslie yapabilirsin evde.
Ruzgarim disleri cikcak canim o yuzden cok huysuz ust disetleri bayaga beyazlamis onun huysuzlugi var ateside var biraz
ayagimda salliyorum oyle uyuyo sen nasil uyutuyosun
Ay evet ya, sen yurtdisindaydin de miHahah Allah söyletti inşallah canım :)) evlenir bi bebiş yaparım inşallah :) ama 53 e inmeden hamile kalmam inş :) canım bu arada izmire geldim ya izne :)) sen bayağı dalgınsın :)
Sogan veriyorum eline zaten kemiriyo onu bi guzel :) oh seninki ne guzel ruzgarin anca cok uykusu gelcekde uyucak kendi basina bazen emerek uyuyp degisiyo yaniOyy salya doludur onun agzi, kiyamam. Havuc ve ozellikle taze sogan ver eline annesi. Cok iyi geliyor dislerine. Ezgi kendisi uyuyor canim. Yanina uzaniyorum, done done uyuyor. 2-3 ay oncesine kadar harikaydi. Yatagina birakip odadan cikardim. Kendi kendine uyurdu
Ay evet ya, sen yurtdisindaydin de mi
Ohooo benim kafa bi milyon
Benim hatlar iyice karisti, susayim en iyisiSogan veriyorum eline zaten kemiriyo onu bi guzel :) oh seninki ne guzel ruzgarin anca cok uykusu gelcekde uyucak kendi basina bazen emerek uyuyp degisiyo yani
Yurtdisinda olan cansu
Sabah ne yedin bakim ogle yemegi uedin miBenim hatlar iyice karisti, susayim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?