Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ouuuv kaptan cosmussun, teror estiriyorsun vallahi ben M Merve ye cezasini verdim. Bugun karbonhidrat yasak ona, bilmem uydu mu

Şimdi ben dün AVM gezdim akşam oturmasına gittim ya he spor yapamadim i yüzden ahuya dedim ki benim sporu da yap ondan bu spor ortak haberiniz olsun
Ya sen ne kadar uyanik ciktin boyle

Vu huuuu, eşleştirmeye baaaaak. Yaktim çıranızı kizlaaaar. @erigim Kanguru_ bittiniz siz, bittiniz
Vallahi grup arkadaslarin opecek seni
10. takım nerdesiniz
Burdayiiiim, kizimi uyuttum geldim

Canim sen ne is yapiyorsun da habire ucuyorsun yav kucuk bebek de var...

kendim yazıp kendim okuur
Kızlar 1 haftadır tartılmıyorum ya kilo aldım mı verdim mi hiç bilmiyorum yarın ilk işim sabah tartılmak olacak
Kim kimi yaki gorceezzz
kacamak yok bu hafta yoksa cehennemi yasatirim size

keskeenin cocugu yokki onu nerden cikardin bekar o daha

ahhbide benimki uyusa huysuzluk yapip duruyo agzi susmuyo bi

Kim kimi yaki gorceezzz

Hadi yaa, karistirdim herhalde
Canim ben spor yapamiyorum belimden dolayi. Haftaya annem geliyor, kizimla basbasa kalsinlar diye zaten evden kacicam. Yuruyus yapmayi planliyorum
Biz sabah ailecek pazara gittik, kosturdu yoruldu, sutunu icip uyudu sipa. Sen salliyor musun, nasil uyuyor?

Yuruyus yap canim leslie yapabilirsin evde.
Ruzgarim disleri cikcak canim o yuzden cok huysuz ust disetleri bayaga beyazlamis onun huysuzlugi var ateside var biraz
ayagimda salliyorum oyle uyuyo sen nasil uyutuyosun

Kim kimi yaki gorceezzz

Hahah Allah söyletti inşallah canım :)) evlenir bi bebiş yaparım inşallah :) ama 53 e inmeden hamile kalmam inş :) canım bu arada izmire geldim ya izne :)) sen bayağı dalgınsın :)

Yuruyus yap canim leslie yapabilirsin evde.
Ruzgarim disleri cikcak canim o yuzden cok huysuz ust disetleri bayaga beyazlamis onun huysuzlugi var ateside var biraz
ayagimda salliyorum oyle uyuyo sen nasil uyutuyosun

Oyy salya doludur onun agzi, kiyamam. Havuc ve ozellikle taze sogan ver eline annesi. Cok iyi geliyor dislerine. Ezgi kendisi uyuyor canim. Yanina uzaniyorum, done done uyuyor. 2-3 ay oncesine kadar harikaydi. Yatagina birakip odadan cikardim. Kendi kendine uyurdu

Hahah Allah söyletti inşallah canım :)) evlenir bi bebiş yaparım inşallah :) ama 53 e inmeden hamile kalmam inş :) canım bu arada izmire geldim ya izne :)) sen bayağı dalgınsın :)
Ay evet ya, sen yurtdisindaydin de mi
Ohooo benim kafa bi milyon

Sogan veriyorum eline zaten kemiriyo onu bi guzel :) oh seninki ne guzel ruzgarin anca cok uykusu gelcekde uyucak kendi basina bazen emerek uyuyp degisiyo yani
Ay evet ya, sen yurtdisindaydin de mi
Ohooo benim kafa bi milyon
Yurtdisinda olan cansu

kızlar hepinizden özür diliyerek ayrılıyorum ben dıyete spora odaklanamıyorum sizleri tanıdıgım için memnunum en kısa sürede ideal vücutlarınıza ulaşırsınız umarım . hoşcakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…