Eslesmeye ne diyosun kaptan ise yararmiYok kur sana Cansu
Sok diyetlerle olmaz yapıp sonra misli misli aliyorsun: ( düzgün bir şekilde besleneceksin burda olacaksın gitmeyecek kilo yok
Cidden kötüymüş. @erigim cezayı hak ettin sanki***10.takım 440.etap***
erigim(77.6/77.9/-0.3/%-0.39)
cansutr ( 77.5/ / /% 0)kilosu sabit
keskee ( 60.5 / / /% ) 1.kez bildirimde bulunmadı
Judiee (48.8/49.2/-0.4/%-0.82)
elfkkk(70.1/ 69.6/0.5 /%0.71 )
ruzgarinannesii( 79.6/ 79.2/ 0.4/% 0.50)
M Merve( 81.5/ 83.8 / -2.3 /%-2.82)
sosyoloji12( 71.9/ 70.4/1.5/%2.09)
10.takım ortalaması:% -0.09
Yağ oranım kaçtı hatırlamıyorum canım ama sebebi muhtemelen birden 55 den 58 e fırladım 3 hafta içinde yağ oldu tabi. Ama çabuk alınan kilo çabuk verilir şimdi tekrar 56 oldum bu cumaya 55 olurum inşAllah.fotoğrafları ben de kaçırdım ya ofAhufizar senin yağ oranı kaç şuan diyetisyen çok yüksek dedi demişsin benimde bir zamanlar öyleydi ama ideal sınıra bir kez indim ondan sonra da saldım tabi tecrübesizlik bida kilo almam sandım şimdi ideal sınırdayım sanırım tekrardan ama aralık sonu ocak gibi hedefe ulaşırsam tekrar gidicem
Daha önce hep yapiyirduk aslında suç benim kuzsy in hareketi arttıkça ben pasiflestimEslesmeye ne diyosun kaptan ise yararmi
Evet
Hg aramıza burda 3kisinin daha durumu aynı benim ve R ruzgarinannesi ninde oğulları 9aylik emiyor mu kızın bu bizim.için velinimet ve eliptik uyuyunca 10dk olsa bin heryeri çalıştırıyorBen de kendimden bahsedeyim biraz. 30 yaşındayım, şu anda çalışmıyorum 4 yaş ve 9 aylık iki kızım var, evliyim. Bütün günüm çocukların peşinden koşmakla ve ev işleriyle geçiyor. Eliptik bisikletim var ama binmeye fırsatım olmuyo arada bir biniyorum, güzel havalarda yürümeye çalışıyorum
Unutma sözünü ama sadece bu haftalık değil daimaaaaaaa alıntılarımın hepsi gitti. Kızlar takımın bu kadar kötü olmasına ben sebep oldumTekrar özür diliyorum. Ama bu hafta telafi edeceğim söz.
Dt Makbule hg eliptik bisiklet bir nimet sonuna kadar faydalan hiç olmadı uyumadan önce 15 bile yapsan kar olur.
tatlım diyetisyen listelerine kimse çok diyemez çünkü bir orantı var karbonhidrat yağ protein sebze hepsinin orantısı belli ortalama bir insan ağırlığı oy için 5333 normaldeKızlar 1100 ün üzerinde (yanlış yazmadım) kalori yaktım. Pazartesi asıl sınavlarım başlıyor. Bomba gibi dönücem inşAllah demiştim, ayağınızı denk alın ona göre bak sonra karışmam.
@erigim bence herkese ödev verelim sırayla her gün biri diyet veya spor konusında kendi yazdığı veya bir yerden bulduğu motive edici bir yazı paylaşsın.
Birde arkadaşlar sizden önemli bir ricam olucak. Diyetisyene gitmeden önce çok az yiyerek kilo vermeye çalışıyordum ama sonucu sizde gördünüz sonra hepsini geri aldım. Diyetisyen listeyi yazarken ben çok tereddüt ettim bu kadar çok yemekle kilo veremezsem diye ama uzun uzun konuştuk o beni ikna etti ve haklı çıktı yazdığı listeyle kilo verebiliyorum. Sizden ricam ben her gün listemdekiler harici birşey yersem belirtirim belirtmediğim durumda listeye uymuşum demektir ricam bana fazla yemişsin demeyin vicdan azabı çekmek kilo vermeyi olumsuz etkiliyormuş çünkü. Eğer yemekhanede zorda kalırda pilav falan yersem sporla dengeliycem inşAllah. Ve diyet listemde her gün çikolata, bisküvide var. Yemeklerden sonraki meyve yerinede o meyvenin kalorisi kadar tatlı da koyabiliyorum. Yani bir çatal kadar şekerpare öğle yemeğinin üstüne yersem şaşırmayın çünkü sonra kıtlık psikolojisine girip daha fazlasına saldırıyorum.
İşte benim kafadan biri.Kızlar 1100 ün üzerinde (yanlış yazmadım) kalori yaktım. Pazartesi asıl sınavlarım başlıyor. Bomba gibi dönücem inşAllah demiştim, ayağınızı denk alın ona göre bak sonra karışmam.
@erigim bence herkese ödev verelim sırayla her gün biri diyet veya spor konusında kendi yazdığı veya bir yerden bulduğu motive edici bir yazı paylaşsın.
Birde arkadaşlar sizden önemli bir ricam olucak. Diyetisyene gitmeden önce çok az yiyerek kilo vermeye çalışıyordum ama sonucu sizde gördünüz sonra hepsini geri aldım. Diyetisyen listeyi yazarken ben çok tereddüt ettim bu kadar çok yemekle kilo veremezsem diye ama uzun uzun konuştuk o beni ikna etti ve haklı çıktı yazdığı listeyle kilo verebiliyorum. Sizden ricam ben her gün listemdekiler harici birşey yersem belirtirim belirtmediğim durumda listeye uymuşum demektir ricam bana fazla yemişsin demeyin vicdan azabı çekmek kilo vermeyi olumsuz etkiliyormuş çünkü. Eğer yemekhanede zorda kalırda pilav falan yersem sporla dengeliycem inşAllah. Ve diyet listemde her gün çikolata, bisküvide var. Yemeklerden sonraki meyve yerinede o meyvenin kalorisi kadar tatlı da koyabiliyorum. Yani bir çatal kadar şekerpare öğle yemeğinin üstüne yersem şaşırmayın çünkü sonra kıtlık psikolojisine girip daha fazlasına saldırıyorum.
Daha önce hep yapiyirduk aslında suç benim kuzsy in hareketi arttıkça ben pasiflestim
Evet
Hg aramıza burda 3kisinin daha durumu aynı benim ve R ruzgarinannesi ninde oğulları 9aylik emiyor mu kızın bu bizim.için velinimet ve eliptik uyuyunca 10dk olsa bin heryeri çalıştırıyor
Unutma sözünü ama sadece bu haftalık değil daima
tatlım diyetisyen listelerine kimse çok diyemez çünkü bir orantı var karbonhidrat yağ protein sebze hepsinin orantısı belli ortalama bir insan ağırlığı oy için 5333 normalde
5 karbonhidrat 3 protein 3sut urunu 3yag sebzeleri yağsızsa saymiyorlar bile[/QUOT
n de emziriyorum.
listeni paylaşırsan digerlerinede bilgi olmuş olur canımİlk doğumumdan sonra diyetisyene gitmiştim şimdi de o diyeti uyguluyorum, emzirdiğim için kalorisi biraz fazla ama düzenli yapınca güzel kilo veriyorum
kız sen spor yapmasan o yediklerin yapışırdı totona senin diyetisyenden bide bana lazım yoksaİşte benim kafadan biri.
Ben de diyetisyen listesine gore besleniyordum.erigim bu yemeyle nasıl kg verdin diyordu (1.5 kg vermiştim)
Zaten dogumdan sonra kio vermek icin cok beklememek lazim. Ben o hatayi yaptim. Bugun yarin derken, kizim 21 aylik oldu, kilolar da iyice uzerime yapistiİlk doğumumdan sonra diyetisyene gitmiştim şimdi de o diyeti uyguluyorum, emzirdiğim için kalorisi biraz fazla ama düzenli yapınca güzel kilo veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?