Sabah klasik kahvaltiSabah ne yedin bakim ogle yemegi uedin miOndan haber ver sen
Aaa noluyor yaa. Niye odaklanamiyor mussun !!! Spor ben de yapamiyorum, ben senden once gelmistim gruba ama hatirlarsan sen listeye benden once girmistin. Kimse birbirinden mucize beklemiyor ki. Yapabildigimiz kadar. Sen bu hafta sonu tekrar dusun. Ve lutfen ayrilmakızlar hepinizden özür diliyerek ayrılıyorum ben dıyete spora odaklanamıyorum sizleri tanıdıgım için memnunum en kısa sürede ideal vücutlarınıza ulaşırsınız umarım . hoşcakalın
Merveeee sacmalama ya bu hafta + ciktin diye motivasyonum dustu o yuzden byle konusuyosun + cikmanin nedenide belli zaten hem regl hemde troid rahatsizligin biyere gidemezsin bu hafta ilaclarini duzenli ic diyetine uy kilo verirsin sen gidemezsin izin vermiyorimkızlar hepinizden özür diliyerek ayrılıyorum ben dıyete spora odaklanamıyorum sizleri tanıdıgım için memnunum en kısa sürede ideal vücutlarınıza ulaşırsınız umarım . hoşcakalın
Cok guzelllSabah klasik kahvalti
1 haslanmis yumurta
15-20 yesil ve siyah zeytin
1 parca peynir
Domates,salatalik
Ara da adacayi ictim. Havuc yedim. Kahvalti gec olunca igle yemegi de gec kaldi. Disariya cikicaz, cikmadan yeriz
Ay evet yaa. Zaten haftasonlarini bu yuzden sevmiyorumCok guzelll
disarda kalorii bise yeme bak
Izgara kofte fln ye yada salataAy evet yaa. Zaten haftasonlarini bu yuzden sevmiyorumsurekli disarida oluyoruz, yemek problem
kızlar hepinizden özür diliyerek ayrılıyorum ben dıyete spora odaklanamıyorum sizleri tanıdıgım için memnunum en kısa sürede ideal vücutlarınıza ulaşırsınız umarım . hoşcakalın
Ben de üzüldüm gitmene inşallah donersinkızlar hepinizden özür diliyerek ayrılıyorum ben dıyete spora odaklanamıyorum sizleri tanıdıgım için memnunum en kısa sürede ideal vücutlarınıza ulaşırsınız umarım . hoşcakalın
Hoşgeldiniz inşallah hedefinize ulaşırsınız ben yazamamistim.karbonhidrat biraz kaçmış gibi ama aşırı değil gayet sağlıklı geri kalanBugünkü menüm : Kahvaltı kaşarlı tost, iki ceviz, 1 tk pekmez. Ara 1 elma. Öğlen 1 kepçe çorba yoğurtlu ıspanak 2 dilim ekmek. Ara 2 mandalina, süt. Akşam 4 kaşık pilav, et sote, salata, ara birazdan yapıcam meyve ve süt Temizlik yaptım spor yerine
.dünki menüm 20.11.2015
kahvalti: menemen yaninda zeytin peynir ceviz
is cikisinda 2 lahmacun 1 büyük salata ile yedikten yaklasik 3 saat sonra uydum
spor yok 21.11 olacak insallah
Hoşbuldum. Bu hafta bi bakayım kilo verme durumuma göre oranları ayarlayacağım. İki haftadır yapıyorum iki kilo kadar verdim. Kilo vermem durduğu zaman azaltmaya başlayacağım. Spor yapamama sebebiniz nedir, sağlık problemi mi var?Hoşgeldiniz inşallah hedefinize ulaşırsınız ben yazamamistim.karbonhidrat biraz kaçmış gibi ama aşırı değil gayet sağlıklı geri kalan
temizliği spordan saymıyoruz daha doğrusu rutin zorunlu şeyleriBugünkü menüm : Kahvaltı kaşarlı tost, iki ceviz, 1 tk pekmez. Ara 1 elma. Öğlen 1 kepçe çorba yoğurtlu ıspanak 2 dilim ekmek. Ara 2 mandalina, süt. Akşam 4 kaşık pilav, et sote, salata, ara birazdan yapıcam meyve ve süt Temizlik yaptım spor yerine
Sağlığın varken spor yap diyince o anlama gelmiş :) hamilelik sebebi çok şükür Allah sağlık sorunu yasatmasin kimseye halimize şükredelimHoşbuldum. Bu hafta bi bakayım kilo verme durumuma göre oranları ayarlayacağım. İki haftadır yapıyorum iki kilo kadar verdim. Kilo vermem durduğu zaman azaltmaya başlayacağım. Spor yapamama sebebiniz nedir, sağlık problemi mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?