Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah ne yedin bakim ogle yemegi uedin miOndan haber ver sen
Sabah klasik kahvalti
1 haslanmis yumurta
15-20 yesil ve siyah zeytin
1 parca peynir
Domates,salatalik

Ara da adacayi ictim. Havuc yedim. Kahvalti gec olunca igle yemegi de gec kaldi. Disariya cikicaz, cikmadan yeriz

kızlar hepinizden özür diliyerek ayrılıyorum ben dıyete spora odaklanamıyorum sizleri tanıdıgım için memnunum en kısa sürede ideal vücutlarınıza ulaşırsınız umarım . hoşcakalın
Aaa noluyor yaa. Niye odaklanamiyor mussun !!! Spor ben de yapamiyorum, ben senden once gelmistim gruba ama hatirlarsan sen listeye benden once girmistin. Kimse birbirinden mucize beklemiyor ki. Yapabildigimiz kadar. Sen bu hafta sonu tekrar dusun. Ve lutfen ayrilma

kızlar hepinizden özür diliyerek ayrılıyorum ben dıyete spora odaklanamıyorum sizleri tanıdıgım için memnunum en kısa sürede ideal vücutlarınıza ulaşırsınız umarım . hoşcakalın
Merveeee sacmalama ya bu hafta + ciktin diye motivasyonum dustu o yuzden byle konusuyosun + cikmanin nedenide belli zaten hem regl hemde troid rahatsizligin biyere gidemezsin bu hafta ilaclarini duzenli ic diyetine uy kilo verirsin sen gidemezsin izin vermiyorim

https://www.facebook.com/
bir üye ayrilmak istediginda duydugumda ben (temsili )
olmaz öyle motivasyon düstü birkere kilo aldin yapamiyorum edemiyorum yok olumlama yap yapabilirim de basaricagim de...pes etmek ne isine yariycak ?? Hedefe ulasamayina daha mi iyi olacak

zaten cok gec kalktim üstüne isten erken cagirdilar birde birakiyorum cikiyorum diyip durupta dellendirmeyin insani

dünki menüm 20.11.2015

kahvalti: menemen yaninda zeytin peynir ceviz

is cikisinda 2 lahmacun 1 büyük salata ile yedikten yaklasik 3 saat sonra uydum
spor yok 21.11 olacak insallah

Bugünkü menüm : Kahvaltı kaşarlı tost, iki ceviz, 1 tk pekmez. Ara 1 elma. Öğlen 1 kepçe çorba yoğurtlu ıspanak 2 dilim ekmek. Ara 2 mandalina, süt. Akşam 4 kaşık pilav, et sote, salata, ara birazdan yapıcam meyve ve süt Temizlik yaptım spor yerine

Hoşgeldiniz inşallah hedefinize ulaşırsınız ben yazamamistim.karbonhidrat biraz kaçmış gibi ama aşırı değil gayet sağlıklı geri kalan

dünki menüm 20.11.2015

kahvalti: menemen yaninda zeytin peynir ceviz

is cikisinda 2 lahmacun 1 büyük salata ile yedikten yaklasik 3 saat sonra uydum
spor yok 21.11 olacak insallah
.
Ögün sayısı az olmuş gibi.Sağlığın varken bol bol spor yapmak lazım ben çok özledim ya şöyle terden sırılsıklam kalana kadar spor yaptığım günleri

Hoşgeldiniz inşallah hedefinize ulaşırsınız ben yazamamistim.karbonhidrat biraz kaçmış gibi ama aşırı değil gayet sağlıklı geri kalan
Hoşbuldum. Bu hafta bi bakayım kilo verme durumuma göre oranları ayarlayacağım. İki haftadır yapıyorum iki kilo kadar verdim. Kilo vermem durduğu zaman azaltmaya başlayacağım. Spor yapamama sebebiniz nedir, sağlık problemi mi var?

temizliği spordan saymıyoruz daha doğrusu rutin zorunlu şeyleri

Menum
Sabah
1 nescafe
1 kucuk ev yapimi zeytinli cevizli ekmek
Ikindi
Karisik izgara.az makarna.salata
Ara
1 armut
Aksam
1 paket peynrli kraker
1 nescafe
Su.
2 lt ye yakin
Spor.
1 saatii asan dolanma.

Sağlığın varken spor yap diyince o anlama gelmiş :) hamilelik sebebi çok şükür Allah sağlık sorunu yasatmasin kimseye halimize şükredelim

Herkese slm kizlar
Menum
Sabah klasik kahvalti
İkindi
Lahana yemegi
Yogurt
Biraz once
Domates,salatalik sogus
Bugun cok aciktim ben yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…