Sabah yazmisim ama 14 de yapmistim kahvaltiyi ise giderkende daha dogru durust axikmamistim ondan dolayi cikista yedim :).
Ögün sayısı az olmuş gibi.Sağlığın varken bol bol spor yapmak lazım ben çok özledim ya şöyle terden sırılsıklam kalana kadar spor yaptığım günleri
Allah yardımcın olsun, öğrencilikte diyet yapmak zordur bilirim. Derslerini hayırlısıyla geçersin inşallahGünaydın :)
Dünkü menüm:
Eki Görüntüle 1696786
Yurt şartlarında, çalışma masamda, günlük planımı yaparken kahvaltı. Bu gün beni dualarınızda eksik etmeyin kızlar lütfen.
Eki Görüntüle 1696787
Bu da günün duası olsun hadi:
Eki Görüntüle 1696788
Amin. Allah razı olsun.Allah yardımcın olsun, öğrencilikte diyet yapmak zordur bilirim. Derslerini hayırlısıyla geçersin inşallah
Artık greyfurtla mandalina karıştırıp iceriz bizde@erigim baktım bu arada dışı aynı portakal gibi ama daha pürüzsüz minolanın şekli. acımsı ve ekşi tadı suyu da fanta gibi daha açık mandalina dan da ama nereden bulursun hiçbir fikrim yok
Anlaştıktan kimseye deme ama bunlar kızar bana
Sıkıştıkça haber et hallederim ben
İstikrar işin özü benim listeme gire proteini az meyvesi çokFaydalanmak isteyenler için diyet listem: Sabah: 1 k k peynir veya 1 yumurta, 5 zeytin veya 2 ceviz, 1 tk bal/ pekmez, iki dilim ekmek. Ara; 1 porsşyon meyve, 1 su b süt/yoğurt. Öğlen: 6 yk sebze yemeği 3 dilim ekmek. Ara: 2 porsiyon meyve, 1 su b süt/yoğurt. Akşam: 4 yk sebze+ 2 köfte kadar et (sebze yoksa 4 köfte kadar et), 2 dilim ekmek. Ara: 2 porsiyon meyve, 1 su b süt/ yoğurt. Yeşillik her öğünde serbest. 1 dilim ekmek yerine 1 kepçe çorba, 2 yk pilav/ makarna veya 1 küçük haşlanmış patates yenebilir. Et yoksa peynir veya yumurta yenebilir. Bu listeye üç sene önce 18 kilo vermiştim şimdi yine başlıyorum. Emzirdiğim için kalorisi biraz fazla emzşrmeyenler meyve ve ekmek porsşyonlarını biraz azaltıp uygulayabilir.
Yok canım o listeye menü yazanları ekliycem benCanım bu listeyi doldurup bütün hafta uyacak mıyız ya değişiklik yapmak zorunda kalırsak?
Kazanana ne vereceğiz?
İki pispisla dururBenim çocuk durmuyorr :))
2 tane cak agzina durur ozaman
Sen birde benimkini gorsabah kahvaltım
1 kk peynır
5 zeytın
1 haslanmıs yumurtA
1 KK kasar
1 cay kasıgı tahın pekmez
1 fincan cay
2 dilim ekmek
@sosyoloji12 @erigim
YazikkkkkkKıyamam ki :))
Mervecim nereye neden pes ediyorsun hepimiz arada dalgalanmalar yaşıyoruz ama bu böyle vazgectikce bırakıyor kilolar cumaya kadar dusun taşın derimkızlar hepinizden özür diliyerek ayrılıyorum ben dıyete spora odaklanamıyorum sizleri tanıdıgım için memnunum en kısa sürede ideal vücutlarınıza ulaşırsınız umarım . hoşcakalın
Yaz bakim menunu neler yemissonArtık greyfurtla mandalina karıştırıp iceriz bizde
Anlaştıktan kimseye deme ama bunlar kızar bana
İstikrar işin özü benim listeme gire proteini az meyvesi çok
Yok canım o listeye menü yazanları ekliycem ben
Kazanana tartıda ki rakam ödül
İki pispisla durur
Sen birde benimkini gor
Yazikkkkkk
Mervecim nereye neden pes ediyorsun hepimiz arada dalgalanmalar yaşıyoruz ama bu böyle vazgectikce bırakıyor kilolar cumaya kadar dusun taşın derim
Gecmis olsun canim uzuldum valla tek basina yolculuk yapmak cok zor oluyo bu yuzdenSelam kızlar, çok kötü bir günün ardından bugün İstanbuldan selamlar hepinize... Dün çok kötü bigün yaşadım. Kardeşimle tartışarak ayrıldık. Metro da tansiyonum düştü bayılıyordum durakta indim hemen çok kötü oldum nefes alamadım, konuşamadım.Yaşadıklarımdan sonra bide üstüne 2 saat rötar derken , dün havaalanında resmen 8 saat kaldım, bildiğiniz Adnan menderes h.a nın evsahibi gibi oldum.. Neyseki şükür evime, odama kavuştum. İnsanın evi gibi yok .. Neyseki dün beklerken havaalanında d&r ı gördümde bi kitap aldım kendime hemen öyle vakit geçirdim... Dün kü menümde saçma oldu. Aç kaldım tabi(
Sabah: kahvaltı resmini atmıştım
Gün boyunca torkunun tambuğdaylı bisküvisini yedim
Uçağa binince de küçük bi etli wrapla ayran verdiler.
Neden kotu ayrıldınız ki kardeslerimle atisinca ben de çok üzülüyorum kafaya takiyorum inşallah duzelir aranız.sıkıntı atlatmissin geçmiş olsun hava alanında beklemek çoook sıkıcı evine kavusmussun gözün aydınSelam kızlar, çok kötü bir günün ardından bugün İstanbuldan selamlar hepinize... Dün çok kötü bigün yaşadım. Kardeşimle tartışarak ayrıldık. Metro da tansiyonum düştü bayılıyordum durakta indim hemen çok kötü oldum nefes alamadım, konuşamadım.Yaşadıklarımdan sonra bide üstüne 2 saat rötar derken , dün havaalanında resmen 8 saat kaldım, bildiğiniz Adnan menderes h.a nın evsahibi gibi oldum.. Neyseki şükür evime, odama kavuştum. İnsanın evi gibi yok .. Neyseki dün beklerken havaalanında d&r ı gördümde bi kitap aldım kendime hemen öyle vakit geçirdim... Dün kü menümde saçma oldu. Aç kaldım tabi(
Geçmiş olsun seçilcim ya niye fenalaştın ki? Kardeşinin sınav haftası ya streslidir biraz alttan alsaydın.Selam kızlar, çok kötü bir günün ardından bugün İstanbuldan selamlar hepinize... Dün çok kötü bigün yaşadım. Kardeşimle tartışarak ayrıldık. Metro da tansiyonum düştü bayılıyordum durakta indim hemen çok kötü oldum nefes alamadım, konuşamadım.Yaşadıklarımdan sonra bide üstüne 2 saat rötar derken , dün havaalanında resmen 8 saat kaldım, bildiğiniz Adnan menderes h.a nın evsahibi gibi oldum.. Neyseki şükür evime, odama kavuştum. İnsanın evi gibi yok .. Neyseki dün beklerken havaalanında d&r ı gördümde bi kitap aldım kendime hemen öyle vakit geçirdim... Dün kü menümde saçma oldu. Aç kaldım tabi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?