Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar selam. İzin bitti, iş başladı. :)

Klasik iş kahvaltım olan tb ekmeğe peynirli sandviçimi yedim ve an itibariyle şekersiz Türk kahvemi içiyorum mis gibi :)

İşyeridekilerde zayıfladığımı farketti, sıkılaşmışsın iyice dediler çok mutlu oldum :) bol kalori yaktığımız bi hafta olur inşallahhh kızlar :))

Günaydınn kimyager1508 kontrolun iyi geçmiş çok şükür doktor özellikle dikkat etmen gereken şeyler söyledi mi .Benim de bugün kontrol var öğleden sonra inşallah iyi geçer:)

1 saniyelik kendimi hamileler topiginde sandim insallah hepiniz saglikli nur topu gibi evlatlara kavusursunuz 40 lari cikina en azindan özelden foto paylasin cok merak ederiz

menüm

sabah
1 dlm tam buğday
1 yumurta
1 kk peynir
3 adet patates kızartması

ara
kahve

akşam (16:00)
1 defter yaprağı buyuklugunde A5 den biraz büyük patatesli anne gözlemesi
salata

spor: 40dk yuruyus
su:2 lt
Bu ne kaptan sen 77 de bekle bak ben sabah tartildm 78.8 ciktim ben gelirim haftaya yanina hatta gecerim sen 77 de dur
Aynen oyle canim ozellikle babalarin daha cok korkusu oluyo dr aksini soylemezse normal hayata devam etmeli
Kanguru_ sen menunu yazdin mi, ben mi kacirdim
Yazdim canimcimm

Pembeyle işaretlediğim fazladan. Dua edin sınava gidiyorum.
Eki Görüntüle 1697526
Allah zihin acikligi versin canim basarilar

1 saniyelik kendimi hamileler topiginde sandim insallah hepiniz saglikli nur topu gibi evlatlara kavusursunuz 40 lari cikina en azindan özelden foto paylasin cok merak ederiz
Benim bu gruba üye olma sebebim hamile kalmak için kilo vermekti hatta profil resmime bile bebek koymuşum amacım bu der gibi:) Okutmuşsunuz grubu napalım kiloyu beklemedi hamilelik muhabbeti olacak artık:)) İnşallah paylaşırız Allah o günleri göstersin

Gunaydin kizlaaarrr cokkk mutluyum musssmutluuuu
Sabah kalktim tartiya bi ciktim 78.8 kiloyuum havalara uctum resmen Allahimmm 79 u gorebilcdmmi diyodum simdi 75 i gorebilmeye calisiyosum insallah 70 -65 onlarida gorurum. Hepimiz ideal kilolarimiza duseriz insallah.
bol sporlu az kalorili bi hafta olsun

Alıntı yapamadım kuzi kucagimda uyuyor arabada babam eczanede kuzeyin boğazı şişmiş geniz akıntısı var ilk defa antibiyotik kullanacağız sistem yok eezul olduk 6da kalktin ve yedigimtek şey bir dlm muz

Alıntı yapamadım kuzi kucagimda uyuyor arabada babam eczanede kuzeyin boğazı şişmiş geniz akıntısı var ilk defa antibiyotik kullanacağız sistem yok eezul olduk 6da kalktin ve yedigimtek şey bir dlm muz
Ah canim gecmis olsun kuzucuga biz 2 defa kullandik antivoyotik bikeresinde 5 igne bide surup.

oyy gecmis olsun cnm..Allah sifa versin.

gamzeli52 benim Hedef aynen yeni profil resmim

Canımm bende 78 le başladım ve kendime hep 5 er kiloluk hedefler koydum.insan gerçekleştirdikçe o kadar çok motive oluyor ki :) zor değil sadece azcık sabır lazım :)

Geçmiş olsun canım

Sağol bitanem çok tesekkur ederim.inş. tez vakitte darisi basina olur :))
Akademik kariyer mi düşünüyorsun? Alese girmissin? Nasil geçti?
Yok canım ben doktoraya başladım ama değiştirecem o yüzdeb girdim. İnş şubatta atanıyorum öğretmen olarak o yüzden değiştirecem konumu öğrenme psikolojisine geçecem :)
Off çok fena bir ilaç ölecem sandım dün mide bulantısı ve ishalden
Nick değişmiş

Oğlum olduğu için çok mutluyum bebeklerin cinsiyeti yok canının canı onlar

Glifor için defresiflestoriyor diyorlar aşırı diaree
her zaman bekleriz aile gibi olduk
Offff diareede laf mı ölecektim dün
10. numara takım az önce okuduğunuz üzere 1. takımla yarışıyoruz gazanız mübarek olsun
Haydi bakalım:)
Rüyalar tersine çıkar canım ama çok kötüymüş cidden
Çok güzel canım darısı başımıza...
Çok geçmiş olsun canım ya benim kızkardeşim bebeği rota virüsüne yakalanmış hastane yatıyor salgın var dikkat edin.

Bugün menümüde yazayım unutmadan
Sabah:
1 bardak süt
2 dilim tam buğday
ara öğün yapmayı unuttum
öğlen:
2 dilim peynir
1 avuç yeşil biber ve domatesi yağsız pişirdim
1 fincan çay
1 adet mandalina
ara öğün:
tavuklu sandviç
Akşam:
Pırasa pişirecem
yanına yoğurtlu çorba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…