Günaydınnnn:) Allah zihin açıklığı versin sınavında başarılar dilerim tüm soruları bir çırpıda çözersin İnşallahPembeyle işaretlediğim fazladan. Dua edin sınava gidiyorum.
Eki Görüntüle 1697526
GünaydınnGunaydin kizlarrr, musmutlu bigununuz olsun...
Günaydınnkimyager1508 kontrolun iyi geçmiş çok şükür doktor özellikle dikkat etmen gereken şeyler söyledi mi .Benim de bugün kontrol var öğleden sonra inşallah iyi geçer:)
menüm
sabah
1 dlm tam buğday
1 yumurta
1 kk peynir
3 adet patates kızartması
ara
kahve
akşam (16:00)
1 defter yaprağı buyuklugunde A5 den biraz büyük patatesli anne gözlemesi
salata
spor: 40dk yuruyus
su:2 lt
Aynen oyle canim ozellikle babalarin daha cok korkusu oluyo dr aksini soylemezse normal hayata devam etmelikilo aldıkça vede hamile kalınca düşünüyor insan
biraz özel olacak ama gebelik riskli değilse cinselliğe engel değil ama eşler genelde bunu hamile bir şey olur düşüncesinde olduğu için aslında aldatmaların çoğu bu sebepledir bence
ki fıtratında varsa olur oda rabbim nefis vermiş ona dayancak güçte içimizde
Yazdim canimcimmKanguru_ sen menunu yazdin mi, ben mi kacirdim
Allah zihin acikligi versin canim basarilarPembeyle işaretlediğim fazladan. Dua edin sınava gidiyorum.
Eki Görüntüle 1697526
Benim bu gruba üye olma sebebim hamile kalmak için kilo vermekti hatta profil resmime bile bebek koymuşum amacım bu der gibi:) Okutmuşsunuz grubu napalım kiloyu beklemedi hamilelik muhabbeti olacak artık:)) İnşallah paylaşırız Allah o günleri göstersin1 saniyelik kendimi hamileler topiginde sandiminsallah hepiniz saglikli nur topu gibi evlatlara kavusursunuz 40 lari cikina en azindan özelden foto paylasin cok merak ederiz
Ah canim gecmis olsun kuzucuga biz 2 defa kullandik antivoyotik bikeresinde 5 igne bide surup.Alıntı yapamadım kuzi kucagimda uyuyor arabada babam eczanede kuzeyin boğazı şişmiş geniz akıntısı var ilk defa antibiyotik kullanacağız sistem yok eezul olduk 6da kalktin ve yedigimtek şey bir dlm muz
Kuzucuk iyilesene kadar bise demem amaiyilestikden sonra kork benden yilbasina kadar 74 73 u gorcez ikimizdeKanguru_ elif haklisin valla
oyy gecmis olsun cnm..Allah sifa versin.Alıntı yapamadım kuzi kucagimda uyuyor arabada babam eczanede kuzeyin boğazı şişmiş geniz akıntısı var ilk defa antibiyotik kullanacağız sistem yok eezul olduk 6da kalktin ve yedigimtek şey bir dlm muz
Canımm bende 78 le başladım ve kendime hep 5 er kiloluk hedefler koydum.insan gerçekleştirdikçe o kadar çok motive oluyor ki :) zor değil sadece azcık sabır lazım :)Gunaydin kizlaaarrr cokkk mutluyum musssmutluuuu
Sabah kalktim tartiya bi ciktim 78.8 kiloyuum havalara uctum resmen Allahimmm 79 u gorebilcdmmi diyodum simdi 75 i gorebilmeye calisiyosum insallah 70 -65 onlarida gorurum. Hepimiz ideal kilolarimiza duseriz insallah.
bol sporlu az kalorili bi hafta olsun
Alıntı yapamadım kuzi kucagimda uyuyor arabada babam eczanede kuzeyin boğazı şişmiş geniz akıntısı var ilk defa antibiyotik kullanacağız sistem yok eezul olduk 6da kalktin ve yedigimtek şey bir dlm muz
Yok canım ben doktoraya başladım ama değiştirecem o yüzdeb girdim. İnş şubatta atanıyorum öğretmen olarak o yüzden değiştirecem konumu öğrenme psikolojisine geçecem :)Sağol bitanem çok tesekkur ederim.inş. tez vakitte darisi basina olur :))
Akademik kariyer mi düşünüyorsun? Alese girmissin? Nasil geçti?
Off çok fena bir ilaç ölecem sandım dün mide bulantısı ve ishaldendudujan tatlim insulin direncin için glifora baslissin. Bende de PCO ya yatkinlik olduğu için 2 ay glifor kullandim hamile kalmadan önce kesinlikle tavsiye ederim. Hem kilo vermeye de yardimci oluyor. İlk basta mide bulantisi yapıyor ama sakin birakma. İlk 1 hafta günde 1 iç sonra 2 ye cikarabilirsin.
Offff diareede laf mı ölecektim dünNick değişmiş
Oğlum olduğu için çok mutluyum bebeklerin cinsiyeti yok canının canı onlar
Glifor için defresiflestoriyor diyorlar aşırı diaree
her zaman beklerizaile gibi olduk
Haydi bakalım:)10. numara takım az önce okuduğunuz üzere 1. takımla yarışıyoruz gazanız mübarek olsun
Rüyalar tersine çıkar canım ama çok kötüymüş ciddenbugun rüyamda eşim beni aldatmış bende babamlara gitmişim herkes affet olur bi hata çocuğun küçük diyor bi tek babam bitti diyorsa bitmiştir diyor
ama kalbim nasıl acıyor rüya ama çok acıdı nasıl yapar diyorum çok seviyodu hani
neyse avukatın ofisindeyiz evraklar filan var
mahkemeye gittik ama içim çok acıyo elini uzatıyor elini tutuyorum sarılıp ağlıyorum
çok fenaydo ya gerçekte hep derim ki asla affetmem ama rüyamda affettim
bunu annemlerde anlatıyorum eşim acaba kafanda ne vardıda bunu gördün diyor
ayşin(kardeşim) enişte rüyada affet demişiz ama gerçekte demeyiz dedi
evlenirken babam kızımı üzersen bende seni üzerim demişti kapıdan çıkarken
sagolsun eşim şimdiye kadar babama verdiği sözü tuttu
Çok güzel canım darısı başımıza...Gunaydin kizlaaarrr cokkk mutluyum musssmutluuuu
Sabah kalktim tartiya bi ciktim 78.8 kiloyuum havalara uctum resmen Allahimmm 79 u gorebilcdmmi diyodum simdi 75 i gorebilmeye calisiyosum insallah 70 -65 onlarida gorurum. Hepimiz ideal kilolarimiza duseriz insallah.
bol sporlu az kalorili bi hafta olsun
Çok geçmiş olsun canım ya benim kızkardeşim bebeği rota virüsüne yakalanmış hastane yatıyor salgın var dikkat edin.Alıntı yapamadım kuzi kucagimda uyuyor arabada babam eczanede kuzeyin boğazı şişmiş geniz akıntısı var ilk defa antibiyotik kullanacağız sistem yok eezul olduk 6da kalktin ve yedigimtek şey bir dlm muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?