- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
ben çipura çinekop severimde eşimde hamsici1 dilim muhallebili kadayif tatlisi yedimkare cay tabagi kadar diyelim
Hakikaten @erigim size gelsem ac mi kalicam.. Kiz bari salatayi bol yap da, karnim doysunesim ben kizim 1,5 kiloyu yiyoruz iste. cinekop cok yagli geldi, yok yaa ben hamsiciyim, daha da hamsiden sasmam
Popişin açık kalmıştır arkadasimbugun rüyamda eşim beni aldatmış bende babamlara gitmişim herkes affet olur bi hata çocuğun küçük diyor bi tek babam bitti diyorsa bitmiştir diyor
ama kalbim nasıl acıyor rüya ama çok acıdı nasıl yapar diyorum çok seviyodu hani
neyse avukatın ofisindeyiz evraklar filan var
mahkemeye gittik ama içim çok acıyo elini uzatıyor elini tutuyorum sarılıp ağlıyorum
çok fenaydo ya gerçekte hep derim ki asla affetmem ama rüyamda affettim
bunu annemlerde anlatıyorum eşim acaba kafanda ne vardıda bunu gördün diyor
ayşin(kardeşim) enişte rüyada affet demişiz ama gerçekte demeyiz dedi
evlenirken babam kızımı üzersen bende seni üzerim demişti kapıdan çıkarken
sagolsun eşim şimdiye kadar babama verdiği sözü tuttu
Ohh iyi bari, yanina bir de somun ekmek ver, salatanin suyuna bandira bandira yerim. Ohh misssben çipura çinekop severimde eşimde hamsici
bol slaata yaparım bak roka olur soğan salatası olur yeşillik de yeter ki
Ahhh canim yaaa rüyalar tersine cikqrmis :)) ama bbende yeni evlendiğinde çok görürdümve etkilenirdim hakikaten. Gecen eşime kocalar eşlerini en cçok hamileyken aldatirmis bak aklinin ucundan bile geçirme hamilelik yada ccocuk mocuk dinlemem yolqrim seni dedim yaxik esimde yüzümebakiyor delirdi herhalde diye :))bugun rüyamda eşim beni aldatmış bende babamlara gitmişim herkes affet olur bi hata çocuğun küçük diyor bi tek babam bitti diyorsa bitmiştir diyor
ama kalbim nasıl acıyor rüya ama çok acıdı nasıl yapar diyorum çok seviyodu hani
neyse avukatın ofisindeyiz evraklar filan var
mahkemeye gittik ama içim çok acıyo elini uzatıyor elini tutuyorum sarılıp ağlıyorum
çok fenaydo ya gerçekte hep derim ki asla affetmem ama rüyamda affettim
bunu annemlerde anlatıyorum eşim acaba kafanda ne vardıda bunu gördün diyor
ayşin(kardeşim) enişte rüyada affet demişiz ama gerçekte demeyiz dedi
evlenirken babam kızımı üzersen bende seni üzerim demişti kapıdan çıkarken
sagolsun eşim şimdiye kadar babama verdiği sözü tuttu
kilo aldıkça vede hamile kalınca düşünüyor insanAhhh canim yaaa rüyalar tersine cikqrmis :)) ama bbende yeni evlendiğinde çok görürdümve etkilenirdim hakikaten. Gecen eşime kocalar eşlerini en cçok hamileyken aldatirmis bak aklinin ucundan bile geçirme hamilelik yada ccocuk mocuk dinlemem yolqrim seni dedim yaxik esimde yüzümebakiyor delirdi herhalde diye :))
Masallah masallah, menuye bak sen.. Dur sen duuuur, cuma gunu goruseceyiz seninle...menüm
sabah
1 dlm tam buğday
1 yumurta
1 kk peynir
3 adet patates kızartması
ara
kahve
akşam (16:00)
1 defter yaprağı buyuklugunde A5 den biraz büyük patatesli anne gözlemesi
salata
spor: 40dk yuruyus
su:2 lt
Aaa dur nereye, daha gecelere akacagız.. Dum tıs dum tıs..tatlı rüyalar Allah rahatlık versin çıkarken perdeleri çekin ışıkları kapatın sabah gelen çayı demlesin@ Ahufizar gelir kesin
masalimsii tatlim hoşgeldin evine. Dun rahatsizlanmissin çok geçmiş olsun. Kardeşini de çok takma kafana Kizlar arasında olur boyle seyler.
Senin hedef kilon kacti?
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Ben kilitli poşetlerden aldım her akşam ne olur olmaz diye yanıma tam buğdaya yapılmış sandviç alıyorum. Minicik sakla kapları aldım içleri meyve badem koyup atıyorum çantaya bazen lazım oluyor yoksa dışarda rezil oluyorum sende dene istersen.
Pembeyle işaretlediğim fazladan. Dua edin sınava gidiyorum.
Eki Görüntüle 1697526
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?