- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Sağol bitanem. İnş. Sende çok güzel haberler ile geleceksin merak etme. Özellikle bisey demedi klasik şeyler. Ayakta kalma, uykuya beslenmeye dikkat et, hamur isi pilav makarna çok tatil şeyler yeme dedi, uuzanma, agir kaldırma, bulanti olabilir tuzlu şeyler ye, kanama akinti falan olursa hemen gel dedi.Günaydınnkimyager1508 kontrolun iyi geçmiş çok şükür doktor özellikle dikkat etmen gereken şeyler söyledi mi .Benim de bugün kontrol var öğleden sonra inşallah iyi geçer:)
Çok sağol canimm. Benim zaten gobisim vardi ama son 2 haftadir biraz daha belirginleşti :))Gunaydinnnnnn yarin ogretmenler gunu ve ins benim dogum gunum ayni zamandaa.ins guzel olur.
@Ahufizar canim Rabbim zihin acikligi versin ins.@kimyager1508 sonuclarnn guzel cikmsna cok sewndm.karnn belli olmya basladimi? @gamzeli52 ile aranzda kac hafta vardi?
Masaallahhh canimm. İnan kilo verdikce insan daha çok motive oluyor ve o kilolar teker teker gidiyor hic merak etme.Gunaydin kizlaaarrr cokkk mutluyum musssmutluuuu
Sabah kalktim tartiya bi ciktim 78.8 kiloyuum havalara uctum resmen Allahimmm 79 u gorebilcdmmi diyodum simdi 75 i gorebilmeye calisiyosum insallah 70 -65 onlarida gorurum. Hepimiz ideal kilolarimiza duseriz insallah.
bol sporlu az kalorili bi hafta olsun
Oyyyy çok geçmiş olsun canimm. Bu havalarda dikkat etmek lazim.Alıntı yapamadım kuzi kucagimda uyuyor arabada babam eczanede kuzeyin boğazı şişmiş geniz akıntısı var ilk defa antibiyotik kullanacağız sistem yok eezul olduk 6da kalktin ve yedigimtek şey bir dlm muz
1 saniyelik kendimi hamileler topiginde sandiminsallah hepiniz saglikli nur topu gibi evlatlara kavusursunuz 40 lari cikina en azindan özelden foto paylasin cok merak ederiz
inş canım geçmezse devam edemem zatendudujan tatlim çok geçmiş olsun. Benimde anlatmak istediğim tamda yasadigin şeyler. Ama sakin birakma. İlk 1 hafta öyle oluyor ama inan çok faydasi oluyor. Yemek arasında içmeye calis.
Kuzucuk iyilesene kadar bise demem amaiyilestikden sonra kork benden yilbasina kadar 74 73 u gorcez ikimizde
Canımm bende 78 le başladım ve kendime hep 5 er kiloluk hedefler koydum.insan gerçekleştirdikçe o kadar çok motive oluyor ki :) zor değil sadece azcık sabır lazım :)
Geçmiş olsun canım
Yok canım ben doktoraya başladım ama değiştirecem o yüzdeb girdim. İnş şubatta atanıyorum öğretmen olarak o yüzden değiştirecem konumu öğrenme psikolojisine geçecem :)
Off çok fena bir ilaç ölecem sandım dün mide bulantısı ve ishalden
Offff diareede laf mı ölecektim dün
Haydi bakalım:)
Rüyalar tersine çıkar canım ama çok kötüymüş cidden
Çok güzel canım darısı başımıza...
Çok geçmiş olsun canım ya benim kızkardeşim bebeği rota virüsüne yakalanmış hastane yatıyor salgın var dikkat edin.
çok sağolun kızlarSağol bitanem. İnş. Sende çok güzel haberler ile geleceksin merak etme. Özellikle bisey demedi klasik şeyler. Ayakta kalma, uykuya beslenmeye dikkat et, hamur isi pilav makarna çok tatil şeyler yeme dedi, uuzanma, agir kaldırma, bulanti olabilir tuzlu şeyler ye, kanama akinti falan olursa hemen gel dedi.
Çok sağol canimm. Benim zaten gobisim vardi ama son 2 haftadir biraz daha belirginleşti :))
Masaallahhh canimm. İnan kilo verdikce insan daha çok motive oluyor ve o kilolar teker teker gidiyor hic merak etme.
Oyyyy çok geçmiş olsun canimm. Bu havalarda dikkat etmek lazim.
Sağol canım. İshal,kusma zor yetiştirdiler yatıyor çıkarmayacaklarmış bakalım ateşi düşene kadar.çok sağolun kızlar
dudujan allahtan rota değil aşısını yaptirmadimda çünkü yan etkileri yüksek bir aşı bağırsak dugumlenmesinden tutta ama geç tesislerde de ölümcül özellikle kırsal bölgelerde bol bol swrum veriyorlardı kuzucuga ateş ve su gibi diski inşallah çabuk atlatır size de çok geçmiş olsun canım
Kanguru_ tamam kız pilavdan dönenin kaşığı kirilsin
Oy kıyamam ya onlar yerine biz hasta olsak ya doktora gider yatarızBiraz önce kahvaltı yaptım babam kuzeyi oylarken
Babam gitti şimdi buradanda eşim gelir inşallah çok mızmız kimbilir neresi ağrıyor
Rabbim şifa versinSağol canım. İshal,kusma zor yetiştirdiler yatıyor çıkarmayacaklarmış bakalım ateşi düşene kadar.
Oy kıyamam ya onlar yerine biz hasta olsak ya doktora gider yatarız
Canim cok gecmis olsun, ishale dikkat etmek lazim. Kizim yaz aylarinda bir ishal oldu, amaan perisan oldu yavrum..Biraz önce kahvaltı yaptım babam kuzeyi oylarken
Babam gitti şimdi buradanda eşim gelir inşallah çok mızmız kimbilir neresi ağrıyor
Ben de bugun halilari yikamaya verdim. Ezgi sagolsun yeni serdigim krem renkli haliya pembe boya kalemiyle resim calismasi yapmisÖldm yorgunlukdannn ruzgar haliya kusa kusa mahvetmisti bende en sonunda dayanadm makineyle yikadim iyi spor oldu ama cok yoruldum ya
yarinda mutfagn halisini yikicam
Bende yikamaya vermistim daha 1 ay olmdi ruzgar cok kusuyo o yuzden dayanmiyo bende en sonumda makineyle yikadim tertemiz oldu ustunede cift kat ortu ortcem haliya gecmesn kusarsaBen de bugun halilari yikamaya verdim. Ezgi sagolsun yeni serdigim krem renkli haliya pembe boya kalemiyle resim calismasi yapmisaksam yatinca silicem mecbur
Of annemde yıkardı biz küçükken sonra 1 hafta kendine gelemezdi kadın.Kolay gelsin canım.Öldm yorgunlukdannn ruzgar haliya kusa kusa mahvetmisti bende en sonunda dayanadm makineyle yikadim iyi spor oldu ama cok yoruldum ya
Sanatçı ruhlu prenses :)Ben de bugun halilari yikamaya verdim. Ezgi sagolsun yeni serdigim krem renkli haliya pembe boya kalemiyle resim calismasi yapmisaksam yatinca silicem mecbur
Bizde gel oda ile mutfak aynı durumdaÖldm yorgunlukdannn ruzgar haliya kusa kusa mahvetmisti bende en sonunda dayanadm makineyle yikadim iyi spor oldu ama cok yoruldum ya
Sukur ishal yok canım boğazı şişmiş gdniz akıntısı varCanim cok gecmis olsun, ishale dikkat etmek lazim. Kizim yaz aylarinda bir ishal oldu, amaan perisan oldu yavrum..
tatlım bak ben seni gruba almaya çalışıyorum sen zorla alma beni diyorsun ne demek paylaşılacaktır menü yok biz ne yesek yazıyoruz şimdi sen ne yedin nereden bileyim uygun mu değil mi :Herkese iyi akşamlar.Bugün canım pek bir şey istemiyordu menü paylaşabilecek kadar yiyemedim.Sadece atıştırma.Ee sizden naber?
Öldm yorgunlukdannn ruzgar haliya kusa kusa mahvetmisti bende en sonunda dayanadm makineyle yikadim iyi spor oldu ama cok yoruldum ya
Canim cok gecmis olsun, ishale dikkat etmek lazim. Kizim yaz aylarinda bir ishal oldu, amaan perisan oldu yavrum..
Herkese iyi akşamlar.Bugün canım pek bir şey istemiyordu menü paylaşabilecek kadar yiyemedim.Sadece atıştırma.Ee sizden naber?
Yaa sorma, ayol ne prensesi, cadi benim ki cadiOf annemde yıkardı biz küçükken sonra 1 hafta kendine gelemezdi kadın.Kolay gelsin canım.
Sanatçı ruhlu prenses :)
Bugun boyle olmasi normal, hastane falan derken yogun gecmisSelam kimseler birşey konuşmamış herkes nerede bakalım
Kuzeye kavga dovus ilaçları icirdim uyutamadim babası uyuttu sonunda
Menu
Saat 13:00
Kahvaltı
1dlm tam tahilli ekmek
1yumurta
Domates salatalık roka
İkindi
15:30
1tabak salata
60g peynir
Aksam
(18:00)
Salata
5yk et sote
1kase mercimek çorbası
Arada
1halley
1dlm muz bunlar hastanede gidenler
Hastanede olmana rağmen gayet güzel canım.Selam kimseler birşey konuşmamış herkes nerede bakalım
Kuzeye kavga dovus ilaçları icirdim uyutamadim babası uyuttu sonunda
Menu
Saat 13:00
Kahvaltı
1dlm tam tahilli ekmek
1yumurta
Domates salatalık roka
İkindi
15:30
1tabak salata
60g peynir
Aksam
(18:00)
Salata
5yk et sote
1kase mercimek çorbası
Arada
1halley
1dlm muz bunlar hastanede gidenler
Tatlı cadıdır o :)Yaa sorma, ayol ne prensesi, cadi benim ki cadi
Az canım bence ondan acıkmışsındır.Ben gece süt+tarçın+zencefil içiyorum diyetisyen tavsiyesi onu deneyebilirsin.Herkese iyi aksamlar, menum
Sabah
Klasik kahvalti
Ara
Elma,mandalina
Aksam
Kabak yemegi
1 kasik pilav
2 kasik tavuk sote
Yogurt
Bugun hic doyamadim yaa. Kizimi uyutunca salata ve peynir yemeyi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?