Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydınn kimyager1508 kontrolun iyi geçmiş çok şükür doktor özellikle dikkat etmen gereken şeyler söyledi mi .Benim de bugün kontrol var öğleden sonra inşallah iyi geçer:)
Sağol bitanem. İnş. Sende çok güzel haberler ile geleceksin merak etme. Özellikle bisey demedi klasik şeyler. Ayakta kalma, uykuya beslenmeye dikkat et, hamur isi pilav makarna çok tatil şeyler yeme dedi, uuzanma, agir kaldırma, bulanti olabilir tuzlu şeyler ye, kanama akinti falan olursa hemen gel dedi.

Çok sağol canimm. Benim zaten gobisim vardi ama son 2 haftadir biraz daha belirginleşti :))

Masaallahhh canimm. İnan kilo verdikce insan daha çok motive oluyor ve o kilolar teker teker gidiyor hic merak etme.

Alıntı yapamadım kuzi kucagimda uyuyor arabada babam eczanede kuzeyin boğazı şişmiş geniz akıntısı var ilk defa antibiyotik kullanacağız sistem yok eezul olduk 6da kalktin ve yedigimtek şey bir dlm muz
Oyyyy çok geçmiş olsun canimm. Bu havalarda dikkat etmek lazim.

Rabbim sana da hayirli bir es ve hayirli evlatlar nasip etsin canim istediğin vakitte. İİnş. Hayirlisitla kucagimiza alalim bol bol foto paylasiriz :))
1 saniyelik kendimi hamileler topiginde sandim insallah hepiniz saglikli nur topu gibi evlatlara kavusursunuz 40 lari cikina en azindan özelden foto paylasin cok merak ederiz

dudujan tatlim çok geçmiş olsun. Benimde anlatmak istediğim tamda yasadigin şeyler. Ama sakin birakma. İlk 1 hafta öyle oluyor ama inan çok faydasi oluyor. Yemek arasında içmeye calis.

Kuzucuk iyilesene kadar bise demem amaiyilestikden sonra kork benden yilbasina kadar 74 73 u gorcez ikimizde

oyy gecmis olsun cnm..Allah sifa versin.

@gamzeli52 benim Hedef aynen yeni profil resmim

Canımm bende 78 le başladım ve kendime hep 5 er kiloluk hedefler koydum.insan gerçekleştirdikçe o kadar çok motive oluyor ki :) zor değil sadece azcık sabır lazım :)

Geçmiş olsun canım

çok sağolun kızlar
dudujan allahtan rota değil aşısını yaptirmadimda çünkü yan etkileri yüksek bir aşı bağırsak dugumlenmesinden tutta ama geç tesislerde de ölümcül özellikle kırsal bölgelerde bol bol swrum veriyorlardı kuzucuga ateş ve su gibi diski inşallah çabuk atlatır size de çok geçmiş olsun canım

Kanguru_ tamam kız pilavdan dönenin kaşığı kirilsin

Biraz önce kahvaltı yaptım babam kuzeyi oylarken
Babam gitti şimdi buradanda eşim gelir inşallah çok mızmız kimbilir neresi ağrıyor

Sağol canım. İshal,kusma zor yetiştirdiler yatıyor çıkarmayacaklarmış bakalım ateşi düşene kadar.
Biraz önce kahvaltı yaptım babam kuzeyi oylarken
Babam gitti şimdi buradanda eşim gelir inşallah çok mızmız kimbilir neresi ağrıyor
Oy kıyamam ya onlar yerine biz hasta olsak ya doktora gider yatarız

Sağol canım. İshal,kusma zor yetiştirdiler yatıyor çıkarmayacaklarmış bakalım ateşi düşene kadar.

Oy kıyamam ya onlar yerine biz hasta olsak ya doktora gider yatarız
Rabbim şifa versin
Şimdi uyuttum takıma baktım valla hala oyun derdindeler baksak çok caresizler ama bir o kadarda güçlüler biz çoktan yatak dosektik

Öldm yorgunlukdannn ruzgar haliya kusa kusa mahvetmisti bende en sonunda dayanadm makineyle yikadim iyi spor oldu ama cok yoruldum ya
yarinda mutfagn halisini yikicam

Öldm yorgunlukdannn ruzgar haliya kusa kusa mahvetmisti bende en sonunda dayanadm makineyle yikadim iyi spor oldu ama cok yoruldum ya
Ben de bugun halilari yikamaya verdim. Ezgi sagolsun yeni serdigim krem renkli haliya pembe boya kalemiyle resim calismasi yapmis aksam yatinca silicem mecbur

Ben de bugun halilari yikamaya verdim. Ezgi sagolsun yeni serdigim krem renkli haliya pembe boya kalemiyle resim calismasi yapmis aksam yatinca silicem mecbur
Bende yikamaya vermistim daha 1 ay olmdi ruzgar cok kusuyo o yuzden dayanmiyo bende en sonumda makineyle yikadim tertemiz oldu ustunede cift kat ortu ortcem haliya gecmesn kusarsa

Of annemde yıkardı biz küçükken sonra 1 hafta kendine gelemezdi kadın.Kolay gelsin canım.
Sanatçı ruhlu prenses :)

Bizde gel oda ile mutfak aynı durumda
Canim cok gecmis olsun, ishale dikkat etmek lazim. Kizim yaz aylarinda bir ishal oldu, amaan perisan oldu yavrum..
Sukur ishal yok canım boğazı şişmiş gdniz akıntısı var
Herkese iyi akşamlar.Bugün canım pek bir şey istemiyordu menü paylaşabilecek kadar yiyemedim.Sadece atıştırma.Ee sizden naber?
tatlım bak ben seni gruba almaya çalışıyorum sen zorla alma beni diyorsun ne demek paylaşılacaktır menü yok biz ne yesek yazıyoruz şimdi sen ne yedin nereden bileyim uygun mu değil mi :

Canim cok gecmis olsun, ishale dikkat etmek lazim. Kizim yaz aylarinda bir ishal oldu, amaan perisan oldu yavrum..

Herkese iyi akşamlar.Bugün canım pek bir şey istemiyordu menü paylaşabilecek kadar yiyemedim.Sadece atıştırma.Ee sizden naber?

Selam kimseler birşey konuşmamış herkes nerede bakalım
Kuzeye kavga dovus ilaçları icirdim uyutamadim babası uyuttu sonunda

Menu
Saat 13:00
Kahvaltı
1dlm tam tahilli ekmek
1yumurta
Domates salatalık roka

İkindi
15:30
1tabak salata
60g peynir

Aksam
(18:00)
Salata
5yk et sote
1kase mercimek çorbası

Arada
1halley
1dlm muz bunlar hastanede gidenler

Bugun boyle olmasi normal, hastane falan derken yogun gecmis

Hastanede olmana rağmen gayet güzel canım.
Yaa sorma, ayol ne prensesi, cadi benim ki cadi
Tatlı cadıdır o :)
Herkese iyi aksamlar, menum
Sabah
Klasik kahvalti
Ara
Elma,mandalina
Aksam
Kabak yemegi
1 kasik pilav
2 kasik tavuk sote
Yogurt

Bugun hic doyamadim yaa. Kizimi uyutunca salata ve peynir yemeyi dusunuyorum.
Az canım bence ondan acıkmışsındır.Ben gece süt+tarçın+zencefil içiyorum diyetisyen tavsiyesi onu deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…