Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugünkü menüm: kahvaltı 1 kk peynir, 5 zeytin, pekmez, 2 dilim ekmek. Ara; 1 elma 1 kase yoğurt. Öğlen; 1 tabak karnıbahar yemeği 3 dilim ekmek Ara; 3 hurma 1 avuç fındık Akşam; yarım tabak karnıbahar, iki kaşık bulgur pilavı, iki kaşık et sote. Ara iki meyve ve yoğurt yiyeceğim birazdan. 20 dk eliptik yaptım, su 2 litre. Cumaya kadar hedefim 64,0 dan 63,0 a düşmek

Herkese iyi aksamlar kizlar. Nihayet oturdum ve tlfonu elime alabildim..
Cok yogun bir gundu, haftasonlari yaris ati gibiyim yaa. Temizlik, alisveris,gezme...

Menum
Sabah
Klasik kahvalti
Ara havuc
Ogle
1 elma
Aksam
5-6 cinekop,salata
1 dilim muhallebili kadayif tatlisi

Bugun esimin digumgunu, ona en sevdigi tatliyi yaptim ve birlikte yedik
Kanguru_ ve @erigim bu kadarlik kacamak hakkim olsun de mi esimin hatirina

@erigim ya valla çok hizli klavye çekiyorsun hep sen hep sen ya yeter katılım topigine yazmadım kziziyorlar sonra

menum
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
2 cay kasigi tahin pekmez
1 sosis kizartma
2 dilim ekmek

ogle
2 kase mercimek corbasi

Ara bi avuc kuruyemis

aksam
2 dilim ekmegn arasina peynir koydum yedim

2 lt su
15 dkk kalca bacak karin egz.
sosis salam yok kız demedik mi anlar zehir diye
süper menü gayette idealısın canım tebrikler
birlikte yedik derken ne kadar yedin ne yedin

yok yok senin içinde bir balık canavarı var 5*6 çinekop derken çok küçüklerdi herhalde sen bize misafr gelsen ben sana balık yetiremem kız biz dün 15 kişi 4 kilo istavit yedik

Kizlar yaaa herkes gecen foto göndermiş ben hic kimseyi ggöremedim ama bigun ayarlayalim herkes o saatte burada olsun toplu foto gonderelim. Ne dersiniz?

Kizlar yaaa herkes gecen foto göndermiş ben hic kimseyi ggöremedim ama bigun ayarlayalim herkes o saatte burada olsun toplu foto gonderelim. Ne dersiniz?
sen benim narin vücudumu kaçırdın mı ahh canım üzülme tekrar paylaşırız
Bize de ceza geldi galiba ya çarşamba bahar açıklalacak cezaliyiz bence biz mi nazar ettik ki kiz
abowww neyse bedduamı geri aldım

Ne kadar yedigine bagli insallah cok yememisindir

ayy kocam almis illede yap yap bidha alma dedm zaten oda tmm dedi
yok valla uye yok elimde eskilerde duymasın şu ara bi miskinlik çöktü tamam bundan sonraki senin

olabilir bence
sen benim narin vücudumu kaçırdın mı ahh canım üzülme tekrar paylaşırız
abowww neyse bedduamı geri aldım
benim fit vucudumuda kacirmis yazik yaa

bugun rüyamda eşim beni aldatmış bende babamlara gitmişim herkes affet olur bi hata çocuğun küçük diyor bi tek babam bitti diyorsa bitmiştir diyor
ama kalbim nasıl acıyor rüya ama çok acıdı nasıl yapar diyorum çok seviyodu hani
neyse avukatın ofisindeyiz evraklar filan var
mahkemeye gittik ama içim çok acıyo elini uzatıyor elini tutuyorum sarılıp ağlıyorum
çok fenaydo ya gerçekte hep derim ki asla affetmem ama rüyamda affettim
bunu annemlerde anlatıyorum eşim acaba kafanda ne vardıda bunu gördün diyor
ayşin(kardeşim) enişte rüyada affet demişiz ama gerçekte demeyiz dedi
evlenirken babam kızımı üzersen bende seni üzerim demişti kapıdan çıkarken
sagolsun eşim şimdiye kadar babama verdiği sözü tuttu

yok yok senin içinde bir balık canavarı var 5*6 çinekop derken çok küçüklerdi herhalde sen bize misafr gelsen ben sana balık yetiremem kız biz dün 15 kişi 4 kilo istavit yedik

Ne kadar yedigine bagli insallah cok yememisindir

ayy kocam almis illede yap yap bidha alma dedm zaten oda tmm dedi

olabilir bence
benim fit vucudumuda kacirmis yazik yaa

1 dilim muhallebili kadayif tatlisi yedim kare cay tabagi kadar diyelim

Hakikaten @erigim size gelsem ac mi kalicam.. Kiz bari salatayi bol yap da, karnim doysun esim ben kizim 1,5 kiloyu yiyoruz iste. cinekop cok yagli geldi, yok yaa ben hamsiciyim, daha da hamsiden sasmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…