Sagol canim :))
sosis salam yok kız demedik mi anlar zehir diyemenum
sabah
1 kk peynir
5 zeytin
2 cay kasigi tahin pekmez
1 sosis kizartma
2 dilim ekmek
ogle
2 kase mercimek corbasi
Ara bi avuc kuruyemis
aksam
2 dilim ekmegn arasina peynir koydum yedim
2 lt su
15 dkk kalca bacak karin egz.
süper menü gayette idealısın canım tebriklerBugünkü menüm: kahvaltı 1 kk peynir, 5 zeytin, pekmez, 2 dilim ekmek. Ara; 1 elma 1 kase yoğurt. Öğlen; 1 tabak karnıbahar yemeği 3 dilim ekmek Ara; 3 hurma 1 avuç fındık Akşam; yarım tabak karnıbahar, iki kaşık bulgur pilavı, iki kaşık et sote. Ara iki meyve ve yoğurt yiyeceğim birazdan. 20 dk eliptik yaptım, su 2 litre. Cumaya kadar hedefim 64,0 dan 63,0 a düşmek
birlikte yedik derken ne kadar yedin ne yedinHerkese iyi aksamlar kizlar. Nihayet oturdum ve tlfonu elime alabildim..
Cok yogun bir gundu, haftasonlari yaris ati gibiyim yaa. Temizlik, alisveris,gezme...
Menum
Sabah
Klasik kahvalti
Ara havuc
Ogle
1 elma
Aksam
5-6 cinekop,salata
1 dilim muhallebili kadayif tatlisi
Bugun esimin digumgunu, ona en sevdigi tatliyi yaptim ve birlikte yedik
Kanguru_ ve @erigim bu kadarlik kacamak hakkim olsun de mi esimin hatirina
yok valla uye yok elimde eskilerde duymasın şu ara bi miskinlik çöktü@erigim ya valla çok hizli klavye çekiyorsun hep sen hep sen ya yeterkatılım topigine yazmadım kziziyorlar sonra
Ay kız biz 5 kişiyiz listede şu an sayfalar ilerlemiyor acı bizeyok valla uye yok elimde eskilerde duymasın şu ara bi miskinlik çöktütamam bundan sonraki senin
bakalım kimi seçecek ya sana üye gönderiyim diyeceğimde akrep kızıyor herkes kendine çalışsın diyeAy kız biz 5 kişiyiz listede şu an sayfalar ilerlemiyor acı bize
aa bak bu hafta yarışalım mıAy kız biz 5 kişiyiz listede şu an sayfalar ilerlemiyor acı bize
Evet ya bende korkuyorum sonrabakalım kimi seçecek ya sana üye gönderiyim diyeceğimde akrep kızıyor herkes kendine çalışsın diye
yok yok senin içinde bir balık canavarı var 5*6 çinekop derken çok küçüklerdi herhalde sen bize misafr gelsen ben sana balık yetiremem kızHerkese iyi aksamlar kizlar. Nihayet oturdum ve tlfonu elime alabildim..
Cok yogun bir gundu, haftasonlari yaris ati gibiyim yaa. Temizlik, alisveris,gezme...
Menum
Sabah
Klasik kahvalti
Ara havuç
Ogle
1 elma
Aksam
5-6 cinekop,salata
Yarisalim olur bakalım en azından ziyarete Gelirseniz muhabbet oluraa bak bu hafta yarışalım mı
biz böyle her hafta bi takımla yarışıyoruz gidip size yazıyoruz teşvik oluyor bir nevi düşünün derim
sorma bizde bu aralar bi düşüş var artık kim nazar ettiyse ceza alsın tüm listeleri o yapsınYarisalim olur bakalım en azından ziyarete Gelirseniz muhabbet olurbakalım bakalimcumaya
Bize de ceza geldi galiba ya çarşamba bahar açıklalacak cezaliyiz bence biz mi nazar ettik ki kizsorma bizde bu aralar bi düşüş var artık kim nazar ettiyse ceza alsın tüm listeleri o yapsın
sen benim narin vücudumu kaçırdın mı ahh canım üzülme tekrar paylaşırızKizlar yaaa herkes gecen foto göndermiş ben hic kimseyi ggöremedim amabigun ayarlayalim herkes o saatte burada olsun toplu foto gonderelim. Ne dersiniz?
abowww neyse bedduamı geri aldımBize de ceza geldi galiba ya çarşamba bahar açıklalacak cezaliyiz bence biz mi nazar ettik ki kiz
Ne kadar yedigine bagli insallah cok yememisindirHerkese iyi aksamlar kizlar. Nihayet oturdum ve tlfonu elime alabildim..
Menum
Sabah
Klasik kahvalti
Ara havuc
Ogle
1 elma
Aksam
5-6 cinekop,salata
ayy kocam almis illede yap yap bidha alma dedm zaten oda tmm dedisosis salam yok kız demedik mi anlar zehir diye
süper menü gayette idealısın canım tebrikler
birlikte yedik derken ne kadar yedin ne yedin
yok valla uye yok elimde eskilerde duymasın şu ara bi miskinlik çöktütamam bundan sonraki senin
olabilir benceKizlar yaaa herkes gecen foto göndermiş ben hic kimseyi ggöremedim amabigun ayarlayalim herkes o saatte burada olsun toplu foto gonderelim. Ne dersiniz?
sen benim narin vücudumu kaçırdın mı ahh canım üzülme tekrar paylaşırız
abowww neyse bedduamı geri aldım
sosis salam yok kız demedik mi anlar zehir diye
süper menü gayette idealısın canım tebrikler
birlikte yedik derken ne kadar yedin ne yedin
yok yok senin içinde bir balık canavarı var 5*6 çinekop derken çok küçüklerdi herhalde sen bize misafr gelsen ben sana balık yetiremem kızbiz dün 15 kişi 4 kilo istavit yedik
Ne kadar yedigine bagli insallah cok yememisindir
ayy kocam almis illede yap yap bidha alma dedm zaten oda tmm dedi
olabilir bence
benim fit vucudumuda kacirmis yazik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?