- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 333
Canim bencede sen cok iyisin istersen bi foto ekle herkesei etiketle sor herkeseKızlar bişey danışıcam size. ben Hedef kilomu 53-55 arası belirlemiştim ilk diyete başlarken ama şuan 59-60 arasın da olmama rağmen tüm fazlalıklarım gitti karnım içime çöktü acaba 57-58 olunca sabitlesem mi kilomu çok kararsızım. Annemler de iş yerindeki arkadaşlarımda böyle çok iyisin şuan diyorlar. Ben eskiden çok zayıf olduğum zamanlarda beğenmiyordum kendimi o yüzden çok kararsızım ne yapacağıma :/ Şimdi bana şımarıklık yapıyorsun diye kızmayın((
Günaydın kızlar:) ben de dün kontrole gittim her şey normal dedi.Bir ay sonra ikili test olacakmış cinsiyet de belli olacakmış. Çok minik duruyor bu kadar küçük şeyden nasıl belli olacak bakalım:)
Eki Görüntüle 1698617
Canim bencede sen cok iyisin istersen bi foto ekle herkesei etiketle sor herkese
Vaaay ne guzel gitmis kilolar, sen toplamda kac kili verdin canim, ne kadar suredeKızlar buda geçen sene bu zamanlarda çekilmiştim . Bunun üzerine bi 4-5 kilo alıp diyete başlamıştım.
Bence şu an çok iyi gözüküyorsun maşallah fiziğin formun gayet hoş. Ben yerinde olsam vucudumu şekillendirmeye odaklanırdım çünkü verecek çok kilon kalmamış gibi. Daha sıkı şekilli ve ince olmak için düzenli olarak bellli bir program dahilinde spor yapabilirsin.
Olabilir yada bize iki uç adet motive edici başarı hikâyesi bulsunlar KK dakiler dışındaevet mantıklı bi ceza verelim de bakalım bi daha hedefleri şaşırıyorlar mı :) mesela bi spor hakkında detaylı araştırma yapıp bilgi vermesini isteyebiliriz ama kopyala yapıştır değil okuyup özet gibi kendi cümleleriyle :)
Şuanda gayet iyi ama bi uç kg ver neden mi hedefe ulaşınca uç kg iniş çıkış hakkın olsun bi ara saldim al-Din diyelim geriye tekrar verebileceğini uç kg
Bence tamamdir canim. Zaten onemli olan senin kendini iyi hissetmen.Ve anladigim kadariyla su anda bedeninle tamamen barisiksin..
Vaaay ne guzel gitmis kilolar, sen toplamda kac kili verdin canim, ne kadar surede
Bence şu an çok iyi gözüküyorsun maşallah fiziğin formun gayet hoş. Ben yerinde olsam vucudumu şekillendirmeye odaklanırdım çünkü verecek çok kilon kalmamış gibi. Daha sıkı şekilli ve ince olmak için düzenli olarak bellli bir program dahilinde spor yapabilirsin.
Olabilir yada bize iki uç adet motive edici başarı hikâyesi bulsunlar KK dakiler dışında
Şuanda gayet iyi ama bi uç kg ver neden mi hedefe ulaşınca uç kg iniş çıkış hakkın olsun bi ara saldim al-Din diyelim geriye tekrar verebileceğini uç kg
Eveeeet hissettin mi kiiiiz :) ezosun cubuk krakerinden bir isirik aldim
Ouuuv afiyet olsuuuun hani bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?