- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 40
Kucagina aldigin ana kadar bu endise hic bitmiyor ki.. Ameliyathane de hemen yanima yatirmislardi, hersey silinip gitmisti.. Gercekten mucize yaa, o ilk gorus var ya, anlatilmaz, yasanir canim.. İnsallah sen de tadacaksin bunu...
@gamzeli52kimyager1508 dahacok var, yine konusuruz ama, imkaniniz varsa mutlaka o anlarin video veya fotograf cekimi olsun.. Bizim video kaydimiz var, cikardiklari an, gobek baginin kesilmesi, ilk aglamasi.. Cok guzel bir ani...
Seçilcim sen nasıl mutlu hissetceksen öyle yap tabi ama ben senin yerinde olsam spora ağırlık verir hedef kiloma düşmek isterdim. Diyeti bırakınca 1 sene içinde 2 kilo alınması normal diyorlar.Hepsi bu haftaya ait fotolar kızlar. Sizce daha kilo verirsem çirkin olurmuyum . @erigim @ruzgar_02Ahufizar @cansutr ve daha etiketleyemediğim arkadaşlar
Gunaydin Kizlar :)
@gamzeli52 tatlim masaallah pitircik büyüyor. Ne kadar oldu simdi?
masalimsii bence iyisini ama 57-58 hedefin olsa yeter bence. Sonra koruma programına gecersin 1-2 kiloda Alsan suan ki haline gelirsin ve gayet ideal.
@elfkkk canim ogretmenler gunun ve doğum günün kutlu olsun.
@erigim kuzey nasil oldu canim?
dudujan sen nasil oldun canim?
@ruzgar_02 Allah kabul etsin canim. Bizim icinde dua et olur mu?
@sosyoloji12 hadi biz de beraber kahve içelim :)
@potterhead @cansutr @M Merve nerelerdesiniz kizlar?
Seçilcim sen nasıl mutlu hissetceksen öyle yap tabi ama ben senin yerinde olsam spora ağırlık verir hedef kiloma düşmek isterdim. Diyeti bırakınca 1 sene içinde 2 kilo alınması normal diyorlar.
Ayyy kahvekahve iyiki var ya. Bende gidiyim bir tane içiyim bari sınavda zihnim açık olsun. Afiyet olsun canım.
Kahveeeeeeee bende şimdi uyuttum bırakınca hop diye uyanıyor birazdan bir kahvede ben icecegim
Parmak ucunda geziyorumRuzgar uyurken supurgeyi calistirabiliyor musun? Ben mutfakta yemek yaparken bile sessiz oluyorum. Sipa hemen uyaniyor
Benimde kuruyemişcim çekiyor hemen sıcacık her parka gidisimizde birde kahve aliyorumBen bayagadir kahve icemiyodum pakette satilanlari sevmiyorum illa eminonunden alcam taze taze annem gitti gecen gun ona aldirdm kokusu bile degisik mutfak oyle guzel kokuyoki mis mis :)) ordan alinan kahvenin tadi cok baska oluyo
Dusmesin gözün gözlerini oyarimBen artık akşama ne pişireceğimi bulamıyorum sebzelerden gına geldi dışarı çıkıp adam akıllı yemek istiyorum.Midem azıcık düzeldi ya gözüm hemen dışarı düştü
Sorma yaa, aynen. Lahana,karnibahar,pirada,ispanak.. Surekli ayni seyleri yiyorum resmen. Tabii bunlari yiyince, ben de de refluden eser kalmadi. Gaviscon suz bir ay geciriyorum resmen
Ama benimde disarida cilginlar gibi yiyesim var
Kucagina aldigin ana kadar bu endise hic bitmiyor ki.. Ameliyathane de hemen yanima yatirmislardi, hersey silinip gitmisti.. Gercekten mucize yaa, o ilk gorus var ya, anlatilmaz, yasanir canim.. İnsallah sen de tadacaksin bunu...
kesinlikle ilk fotoğraflarını kayıtlar muhteşem@gamzeli52kimyager1508 dahacok var, yine konusuruz ama, imkaniniz varsa mutlaka o anlarin video veya fotograf cekimi olsun.. Bizim video kaydimiz var, cikardiklari an, gobek baginin kesilmesi, ilk aglamasi.. Cok guzel bir ani...
1,65 tatlımmasalimsii tatlım 57yi gor ve sporu artir yavaştan boy kaçtı senin
İnş sağlıkla kucağına alırsın canım. Çok da stres yapma sağlıkla doğacak inş.Gliforada en geç 1 haftaya alisirsun canim merak etme. Diğer hastaligin da gelmiş geçmiş olsun ins. Bizde iyiyiz teyzesi bebis büyümeye calisiyir. Ama endiselwrim devam ediyor sanirim doğuma kadar da devam edicek. Aman iyi mi büyüyor mu falan diye düşünüyorum. Biraz zor gerçekleşenbi gebelik olunca bebuslerde buldumcuk oluyor galiba :))
Of hemde ne biçim yiyesim var.Helicobakter yüzünden 1 ay bisküvi+süt sonra diyet o kadar bunaldım ki çok tutuyorum kendimi. Birşey yiyeceğim zaman hemen eşimi arıyorum ya da kaynanamı düşünüyorumSorma yaa, aynen. Lahana,karnibahar,pirada,ispanak.. Surekli ayni seyleri yiyorum resmen. Tabii bunlari yiyince, ben de de refluden eser kalmadi. Gaviscon suz bir ay geciriyorum resmen
Ama benimde disarida cilginlar gibi yiyesim var
Ben artık akşama ne pişireceğimi bulamıyorum sebzelerden gına geldi dışarı çıkıp adam akıllı yemek istiyorum.Midem azıcık düzeldi ya gözüm hemen dışarı düştü
kaynananın aklından çıkarma kesinlikle bu iyiymis bende sayımı dusunuyum: Dİnş sağlıkla kucağına alırsın canım. Çok da stres yapma sağlıkla doğacak inş.
Of hemde ne biçim yiyesim var.Helicobakter yüzünden 1 ay bisküvi+süt sonra diyet o kadar bunaldım ki çok tutuyorum kendimi. Birşey yiyeceğim zaman hemen eşimi arıyorum ya da kaynanamı düşünüyorum
vİnş sağlıkla kucağına alırsın canım. Çok da stres yapma sağlıkla doğacak inş.
Of hemde ne biçim yiyesim var.Helicobakter yüzünden 1 ay bisküvi+süt sonra diyet o kadar bunaldım ki çok tutuyorum kendimi. Birşey yiyeceğim zaman hemen eşimi arıyorum ya da kaynanamı düşünüyorum
Ama kaptanım aylardır ya bisküvi+süt ya diyet yemeği çok bunaldım kaynanamı düşünüp iştahım kesilmese çoktan yemiştimDusmesin gözün gözlerini oyarim
Biz bile içemiyoz pis şeyleri paşa napsın ya :)Kızlar kuzey iyi yanı burun akıntısı oksuruk var ama en azından keyfi yerinde sukur ilaç içermesi baya problemli su siringalar varya ölçek yerine onlardan denedim bu defa oldu sanırım ilk defa düzgünce içti
Kızlar kuzey iyi yanı burun akıntısı oksuruk var ama en azından keyfi yerinde sukur ilaç içermesi baya problemli su siringalar varya ölçek yerine onlardan denedim bu defa oldu sanırım ilk defa düzgünce içti
Birşey daha soracagim diyetisyen kahvaltıyı sabah 7:00 ye yazmıştı o zaman kuzey 6da kalkıyordu ama şimdi değişti koşullar öğünlerini nasıl ayarlasam saat konusuna çok takilmalimiyim akşam 6fix yemek bitişi
Seçil böyle olmuyo arada sırada gel aşkının altını filan değiştiroy yerim ben küçük aşkımıı
Seçil böyle olmuyo arada sırada gel aşkının altını filan değiştir
Bi turk sineması vardı Türkan Şoray büyütüyordu ya
Benim bi devim bide tavam vardı format değişti ekleyemiyorum meşhurdur eski takımlar bilirv
kızlarrr dayak geliyorr :)) önce kendiniz zararlı kalorili şeylerden soğuyacaksınız, beyinde bitirmeniz lazım.. yoksa ceza olarak dayak var dimi kaptan @erigim
Çok işe yarıyor :)kaynananın aklından çıkarma kesinlikle bu iyiymis bende sayımı dusunuyum: D
Akşam protein olsun canım daha tok tutar.Kahvaltı
2dlm tam tahlili ekmek
2 yumurta beyazı
Domates salatalık
5zeytin
Sizce öğlen protein akşam sebzemi akşam sebze öğlen protein mi yapsam
Yok yemiyorum da aklımdan geçiyor sadecev
kızlarrr dayak geliyorr :)) önce kendiniz zararlı kalorili şeylerden soğuyacaksınız, beyinde bitirmeniz lazım.. yoksa ceza olarak dayak var dimi kaptan @erigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?