Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İnş. Canim inş. Rabbim herkese saglicakla hayirli evlatlar nasip etsin. Bende çok istiyorum foto video falan. Eşimin de yaninda olmasini çok istiyorum.
Kucagina aldigin ana kadar bu endise hic bitmiyor ki.. Ameliyathane de hemen yanima yatirmislardi, hersey silinip gitmisti.. Gercekten mucize yaa, o ilk gorus var ya, anlatilmaz, yasanir canim.. İnsallah sen de tadacaksin bunu...

@gamzeli52 kimyager1508 dahacok var, yine konusuruz ama, imkaniniz varsa mutlaka o anlarin video veya fotograf cekimi olsun.. Bizim video kaydimiz var, cikardiklari an, gobek baginin kesilmesi, ilk aglamasi.. Cok guzel bir ani...

Hepsi bu haftaya ait fotolar kızlar. Sizce daha kilo verirsem çirkin olurmuyum . @erigim @ruzgar_02 Ahufizar @cansutr ve daha etiketleyemediğim arkadaşlar
Seçilcim sen nasıl mutlu hissetceksen öyle yap tabi ama ben senin yerinde olsam spora ağırlık verir hedef kiloma düşmek isterdim. Diyeti bırakınca 1 sene içinde 2 kilo alınması normal diyorlar.

Ayyy kahve kahve iyiki var ya. Bende gidiyim bir tane içiyim bari sınavda zihnim açık olsun. Afiyet olsun canım.

Bende öyle düşünüyorum canım :) hedef kilom 57 olsun ozaman

canım diyeti bırakmak gibi olmayacak benimki. yine çoook dikkat edeceğim ama 57 den sonra kilo kaybetmekte istemiyorum. ayda bir belki öğlen menüsünde bi makarna, yada ayda bir dışarı çıktığımda hafif tatlı yerim. çünkü sağlıklı beslenmeye çok alıştım. zaten benim diyete başlarken hedefim bir dönemlik zayıflama değildi beslenme şeklimi değiştirerek hayat boyu sürdürmekti.

Kahveeeeeeee bende şimdi uyuttum bırakınca hop diye uyanıyor birazdan bir kahvede ben icecegim
Ruzgar uyurken supurgeyi calistirabiliyor musun? Ben mutfakta yemek yaparken bile sessiz oluyorum. Sipa hemen uyaniyor
Parmak ucunda geziyorum
Ben bayagadir kahve icemiyodum pakette satilanlari sevmiyorum illa eminonunden alcam taze taze annem gitti gecen gun ona aldirdm kokusu bile degisik mutfak oyle guzel kokuyoki mis mis :)) ordan alinan kahvenin tadi cok baska oluyo
Benimde kuruyemişcim çekiyor hemen sıcacık her parka gidisimizde birde kahve aliyorum
Ben artık akşama ne pişireceğimi bulamıyorum sebzelerden gına geldi dışarı çıkıp adam akıllı yemek istiyorum.Midem azıcık düzeldi ya gözüm hemen dışarı düştü
Dusmesin gözün gözlerini oyarim
Sorma yaa, aynen. Lahana,karnibahar,pirada,ispanak.. Surekli ayni seyleri yiyorum resmen. Tabii bunlari yiyince, ben de de refluden eser kalmadi. Gaviscon suz bir ay geciriyorum resmen
Ama benimde disarida cilginlar gibi yiyesim var

Kucagina aldigin ana kadar bu endise hic bitmiyor ki.. Ameliyathane de hemen yanima yatirmislardi, hersey silinip gitmisti.. Gercekten mucize yaa, o ilk gorus var ya, anlatilmaz, yasanir canim.. İnsallah sen de tadacaksin bunu...

@gamzeli52 kimyager1508 dahacok var, yine konusuruz ama, imkaniniz varsa mutlaka o anlarin video veya fotograf cekimi olsun.. Bizim video kaydimiz var, cikardiklari an, gobek baginin kesilmesi, ilk aglamasi.. Cok guzel bir ani...
kesinlikle ilk fotoğraflarını kayıtlar muhteşem
Yanıma verdiler hemen zaten izledim Pınar hoca bakma kız diyo yok yok iyiyim ben bakıyim diyorum
Her ani muhteşem o kökü mis kanlı bir beden nasıl böyle kokar allahım cennet konusu buysa eğer biz dunyada boşuna zevkli güzel diyoruz

İnş sağlıkla kucağına alırsın canım. Çok da stres yapma sağlıkla doğacak inş.
Sorma yaa, aynen. Lahana,karnibahar,pirada,ispanak.. Surekli ayni seyleri yiyorum resmen. Tabii bunlari yiyince, ben de de refluden eser kalmadi. Gaviscon suz bir ay geciriyorum resmen
Ama benimde disarida cilginlar gibi yiyesim var
Of hemde ne biçim yiyesim var.Helicobakter yüzünden 1 ay bisküvi+süt sonra diyet o kadar bunaldım ki çok tutuyorum kendimi. Birşey yiyeceğim zaman hemen eşimi arıyorum ya da kaynanamı düşünüyorum

Kızlar kuzey iyi yanı burun akıntısı oksuruk var ama en azından keyfi yerinde sukur ilaç içermesi baya problemli su siringalar varya ölçek yerine onlardan denedim bu defa oldu sanırım ilk defa düzgünce içti

Ben artık akşama ne pişireceğimi bulamıyorum sebzelerden gına geldi dışarı çıkıp adam akıllı yemek istiyorum.Midem azıcık düzeldi ya gözüm hemen dışarı düştü

protein al canım. güzel bi ızgara tavuk, salata ve brokoli yanına da ayran inanılmaz temiz, doyurucu bi akşam yemeği

kaynananın aklından çıkarma kesinlikle bu iyiymis bende sayımı dusunuyum: D

Kahvaltı
2dlm tam tahlili ekmek
2 yumurta beyazı
Domates salatalık
5zeytin

Sizce öğlen protein akşam sebzemi akşam sebze öğlen protein mi yapsam

v
kızlarrr dayak geliyorr :)) önce kendiniz zararlı kalorili şeylerden soğuyacaksınız, beyinde bitirmeniz lazım.. yoksa ceza olarak dayak var dimi kaptan @erigim

Dusmesin gözün gözlerini oyarim

Ama kaptanım aylardır ya bisküvi+süt ya diyet yemeği çok bunaldım kaynanamı düşünüp iştahım kesilmese çoktan yemiştim :)
Biz bile içemiyoz pis şeyleri paşa napsın ya :)

Birşey daha soracagim diyetisyen kahvaltıyı sabah 7:00 ye yazmıştı o zaman kuzey 6da kalkıyordu ama şimdi değişti koşullar öğünlerini nasıl ayarlasam saat konusuna çok takilmalimiyim akşam 6fix yemek bitişi

oy yerim ben küçük aşkımıı

canım uyandıktan bi saat sonra falan kahvaltı yapabilirsin bence ama önemli olan akşam zaten.

v
kızlarrr dayak geliyorr :)) önce kendiniz zararlı kalorili şeylerden soğuyacaksınız, beyinde bitirmeniz lazım.. yoksa ceza olarak dayak var dimi kaptan @erigim
Benim bi devim bide tavam vardı format değişti ekleyemiyorum meşhurdur eski takımlar bilir
Kızlar bi gidip birinci takımı durtekim hadi hep beraber

kaynananın aklından çıkarma kesinlikle bu iyiymis bende sayımı dusunuyum: D
Çok işe yarıyor :)
Kahvaltı
2dlm tam tahlili ekmek
2 yumurta beyazı
Domates salatalık
5zeytin

Sizce öğlen protein akşam sebzemi akşam sebze öğlen protein mi yapsam
Akşam protein olsun canım daha tok tutar.
v
Yok yemiyorum da aklımdan geçiyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…